Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

risoto αποκλείεται να είσαι τόσο "τεράστια" όσο σοθ είπε γιατί δεν πήρες κιλά.Εγώ έχω πάρει τρία κ μου φαίνεται για όσους με ξέρουν!

Σχόλια φίλων-φιλενάδων πολύ πριν μείνω έγκυος:"κοίτα εσύ να πάρεις κανένα κιλό, γιατί έτσι όπως είσαι παιδί δεν μπορεις να κρατήσεις", "κοίτα να κόψεις τη γυμναστική γιατί θα θες και δεν θα μπορείς να πιάσεις παιδί".Είναι πολύ χοντρά το ξέρω αλλά τα άκουσα, κ ετυχώς που τότε δεν είχαμε μπει σε διαδικασίες για παιδί, φυσικά τίποτα απο αυτά δεν ίσχυε, κι ο γιατρός καταχάρηκε που πήγα 8 εβδομάδων 49 κιλά.

Τώρα που τσίμπησα λιγάκι(έκανα αυχενική στα 52 κιλά), σχόλια των ίδιων και άλλων φίλων:"πρόσεχε, γιατί αμα πήρες τόσο γρήγορα θα έχεις πρόβλημα μετά", "άμα πηρες τόσο στο πρώτο τρίμηνο, στο τρίτο τί θα γίνει?", "ελπίζω να βάζεις καμια κρέμα γιατί θα έχεις πρόβλημα τόσο που ανοίγεις".

'Εχει και άλλα αλλά εγώ κάποια στιγμή θα απαντήσω:"και 30 κιλά να βάλω, πάλι πιο αδύνατη θα είμαι μετά τη γέννα από εσας".

Είναι πολλά τα χρόνια που αντιμετωπίζω σχόλια για τη σιλουέτα μου, παρεπιπτώντως δεν είμαι λείψανο γιατί έχω ευδιάκριτους μυς παντού, και τώρα που άρχισαν και τα αντίστροφα, δηλ. για το πάχος μου κατάλαβα ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν αυτή τη φύση, δεν είναι ότι ζηλεύουν εμάς απλά ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ!

ΦΙΛΙΑ

tt1a2b70.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

nikoula τίποτα. Να επιμένεις να πας! Γιατί να μη σε δεχτεί; Εμένα η δικιά μου με την παραμικρή ανησυχία που είχα μου έλεγε να πάω και με καθησύχαζε. Μήπως να πας σε άλλον γιατρό ή σε ένα νοσοκομείο να σε δούνε; Μπορεί να είσαι απλώς στην αλλαγή μήνα ή να είναι κάτι τελείως άσχετο με την εγκυμοσύνη, αλλά εμένα αυτό που κάνει ο γιατρός σου μου κάνει αδιαφορία και επικίνδυνη μάλιστα.

zoubik αυτό που λες ρε συ. Μερικοί απλώς θα λένε ότι και αν είσαι ή κάνεις! Αλλά ειδικά από το συγκεκριμένο άτομο έχω πάθει πλάκα. Δε με ενοχλούν τέτοια σχόλια καθόλου η αλήθεια είναι, αλλά είναι δυνατόν να επιμένει ότι πώς είμαι έτσι και τι πάω να κρυφτώ και φαίνομαι και τέτοια; Ειδικά η συγκεκριμένη που ξέρει ότι ειδικά σχόλια για την εμφάνισή μου δεν με αγγίζουν ούτε καν.

nikoula mou ksekourasou.... an niwtheis oti o giatros sou den se kaluptei sumfwnw me risoto allakse... h pare deuterh gnwmh gia na hremiseis....

koritsia niwthw tupseis..... efaga tostaki me parizaki kai kaseri pou agorasa stis 9/06 prin 7 meres kati mou murise se kapoia fash lete na kolisa tpt kamia listeriwsh h toxrplasma? na anisuxw? agxothika toso pou niwthw perierga to stomaxi mou enw kserw oti an einai tha fanei sto 24wro... ouffffffffff

fu9Ip3.png

@risoto μην ασχολεισαι με αυτα!τιποτα μη σου χαλαει τη διαθεση.εγω επειδη εχω καποια κιλακια παραπανω,προχθες μια γνωστη με ρωτησε αν τωρα με την εγκυμοσυνη πηρα κιλα και της ειπα οχι μου ειπε...δεν πειραζει εχεις αποθεμα!χαχα!ευγενεστατη!

Nikoula για το αιμα μην απογοητευεσαι..σκεψου θετικα...και γω ειχα και πηγαινουν ολα καλα,δοξα το θεο.δυσκολευτηκα και πολυ και φοβομουν λογω εξωσωματικης.

Κοριτσια ολα καλα να πανε με τις αυχενικες.!

Σημερα πηγα απο τα h & m και πηρα ρουχαλακια εγκυμοσυνης.τα παντελονια μου αρχισαν να με πιεζουν αρκετα.εχει πολυ ωραια ρουχα.να πατε να δειτε!μονο που λογω ζεστης ταλαιπωρηθηκα πολυ και γυρισα σπιτι νιωθοντας εξαντλημενη.που να πιασουν και οι καυσωνες!

gloria επιτέλους μία ακόμα που την ενοχλούν τα ρούχα της.

nikoula αν δεν μπορείς να ησυχάσεις, συμφωνώ με τα κορίτσια πήγαινε να σε δουν.Αν και ειμαι πολύ αισιόδοξη με τις αποκολλήσεις, δεν σε βοηθάει να αγχώνεσαι.

tt1a2b70.aspx

Διαφημίσεις

Κορτσούδια καλημέρα! Είστε καλά;

Εύχομαι οι νιόπαντροι να ζήσουν μια γεμάτη και ευτυχισμένη ζωή, οι αποκολλήσεις να κολλήσουν, οι εξετάσεις να είναι όλες καλές και οι μέρες να πλησιάζουν για ότι θέλει η καθεμία.

Χτες πήγα σε γαμοβαφτίσια. Ωραία ήταν. Εκεί που πήγα λοιπόν, σε ολόκληρο το μπούγιο της εκκλησίας, μόνο μια κοπέλα ήξερε ότι ήμουν έγκυος. Καθόμουν σε μια γωνίτσα σαν να μην τρέχει τίποτα και περίμενα να τελειώσουν τα μυστήρια. Φόρεσα και ένα φόρεμα που να καλύπτει τα πάντα και ήμουν άνετη.

(Πριν πάω στην εκκλησία, πέρασα από τη θεία μου, η οποία έμαθε την προηγούμενη εβδομάδα τηλεφωνικά ότι είμαι έγκυος και καταχάρηκε. Οπότε πάω να τη δω και ήταν με μια γειτόνισσά της και πολύ καλή της φίλη στη βεράντα και πίναν καφέ. Οπότε με το που με βλέπει αρχίζει αγκαλιές, φιλιά, κακό και λέει στη φίλη της, η οποία το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν πόσο όμορφη είμαι και πώς αδυνάτισα, ότι είμαι έγκυος. Η γυναίκα σάστισε και με ρωτάει πόσο είμαι και όταν της είπα ότι είμαι τρισήμισυ, μου είπε ότι ούτε που μου φαίνεται και μπράβο μου και τέτοια. Η θεία μου μια από τα ίδια. Καλά, βρε πουλάκι μου, ούτε σου φαίνεται τίποτα! Φορούσα το φόρεμα που σας έλεγα)

Σας ξαναπάω στην εκκλησία και εκεί που κάθομαι, έρχεται η εν λόγω φίλη μου. Και το πρώτο πράγμα που μου λέει είναι:" Καλά πώς είσαι έτσι; Φαίνεται πεντακάθαρα! Και είναι σαν να κατάπιες ολόκληρο καρπούζι και ο κώλος σου έχει γίνει τεράστιος..." και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. "Θα το καταλάβει όλος ο κόσμος! Και πώς έγινες έτσι; Και ποιον πας να κοροϊδέψεις; Μη ρουφιέσαι! Και έχεις γίνει τεράστια!"

Κορίτσια, ειλικρινά σαν μιλάω έπαθα πλάκα. Ούτε ένας δε με κοίταξε παράξενα. Ούτε ένας δεν ασχολήθηκε μαζί μου. Και μου έκανε τόση εντύπωση που το συγκεκριμένο άτομο άρχισε αυτές τις κακεντρέχιες. Τόσο που κάθομαι και αναρωτιέμαι τι στο καλό ήθελα και της είπα ότι είμαι έγκυος. Δεν με ενόχλησαν αυτά που μου είπε. Είμαι και γενικά στα-παλιά-μου-τα-παπούτσια άνθρωπος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς στο καλό της ήρθε και έκανε τέτοια σχόλια. Και τι στο καλό την έπιασε και άρχισε τις κακίες.

Μαλλον ζηλεια την επιασε αλλιως δεν θα τα ελεγε αυτα..μην της δινεις σημασια..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

kiki1986 για τοξόπλασμα σου βάζω και υπογραφή αν θες. Δεν παίζει να κόλλησες. Δεν κολλάει έτσι το τοξόπλασμα. Για λιστερίωση επίσης λίγο απίθανο. Αν έγινε τίποτα, το πολύ πολύ να κάνεις εμετό. Ειδικά τώρα στην εγκυμοσύνη είναι πιο εύκολο να αντιδράσεις σε κάτι και να το βγάλεις, δίχως αυτό να σημαίνει ότι κόλλησες και τίποτα. Μην αγχώνεσαι ούτε καν. Ούτε καν όμως.

gloria78 και zoubik κι εγώ έχω πάρει κολάν εγκυμοσύνης. Τα παντελόνια μου μπαίνουν κανονικά στα πόδια και στον ποπό, αλλά κοιλιά δεν κλείνουν σχεδόν καθόλου πια.

Πήγα στα h&m για να δω για κανένα παντελόνι, αλλά επειδή η κοιλιά μου είναι ακόμα χαμηλά, πάνω σακουλιάζαν και έτσι δεν πήρα τίποτα άλλο εγκυμοσύνης, αλλά πήρα 2 φορεμάτακια κανονικά που με καλύπτουν λογικά για κανένα δίμηνο ακόμα. Ελπίζω να το βγάλω μια χαρά το καλοκαίρι. Θα μου μείνουν και για του χρόνου. Yay! Πήγε όμως η μαμά μου και μου ψώνισε ένα παντελόνι και ένα πουκάμισο εγκυμοσύνης που θα έχω και για φθινόπωρο. Περιμένω τώρα να έρθει σε κανένα μήνα να τα δοκιμάσω. Την αγαπάω τόσο πολύ όμως!

Καλησπέρα και από μένα! Λείπαμε και εμείς το σ/κ, πήγαμε στα πεθερικά, όπου τους ανακοινώσαμε τα νέα και στον κουνιάδο μου με την οικογένειά του. Όλοι χάρηκαν και ελπίζουν να πάνε όλα καλά μέχρι τέλος.

Την Κυριακή είχαμε βάφτιση το πρωί και μετά πήγαμε θάλασσα για φαγητό το μεσημέρι! Έβαλα τα πόδια μέσα μιλάμε για παγάκιααααα!!! Μπρρρρρρρ...!

Το είπαμε και σε κάποιους φίλους του άντρα μου, οπότε πλεόν συνεχίζουμε! Εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει αρνητικά σχόλια ακόμη...

Στα της εγκυμοσύνης: χθες βράδι ο σίδηρος που ξεκίνησα την Παρασκευή (σε κάψουλα) μου έκανε διάρροια! Στην πλειοψηφία δημιουργεί δυσκοιλιότητα σε μένα τα αντίθετα!!! Μίλησα με τον γιατρό το πρωί και μου είπε να τον σταματήσω και να πάω αύριο να μου γράψει κάτι άλλο. Θα δοκιμάσουμε μου είπε όλες τις πιθανές εκδοχές μήπως κάτι δεν με πειράζει! Πάντως και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη οι αμπούλες μου είχαν δημιουργήσει το ίδιο πρόβλημα οπότε να δούμε τι θα γίνει τώρα.

Liza0 όσον αφορά την προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν υπάρχει πρόβλημα που ρωτάς (άλλωστε είχα ανοίξει θέμα τότε στις δύσκολες στιγμές). Το μωρό τότε είχε πρόβλημα στα μηριαία οστά και στα δυο. Πρόβλημα το οποίο δεν διορθωνόταν ούτε με εγχείριση ούτε με τίποτα. Πήγαμε σε 5-6 γιατρούς τότε για να σιγουρευτούμε. Μας ξετίναξαν και τους δυο στις εξετάσεις γενετικά DNA για να αποκλείσουμε ότι κάποιος από τους δυο μας έχει κάποιο κληρονομικό πρόβλημα. Μας το απέκλεισε ο γενετιστής μετά από τις εξετάσεις και απλά το απέδωσαν σε κακή σύλληψη και τυχαίο γεγονός.

Γι' αυτό λοιπόν ο γιατρός μας επειδή είχαμε ιστορικό (έστω και τυχαίο) μίλησε πάλι με το γενετιστή για τη νέα εγκυμοσύνη και να του δώσει τα στοιχεία της αυχενικής και του υπερήχου για να κρίνει αν χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο. Αύριο θα μου πει τα νέα γιατί θα μιλούσε το πρωί πάλι μαζί του. Οπότε γι' αυτό είμαι λίγο επιφυλακτική γενικά (μετά απ' όσα περάσαμε έστω και τυχαία όπως είπαν οι γιατροί) και δεν μπορώ να χαρώ πλήρως. Ίσως περνώντας ο καιρός λίγο να ξεαγχωθώ!

Αυτά από μένα! Συγνώμη για το μεγάλο ποστ! Καλό βράδι και καλή επιτυχία στις κοπέλες που θα πάνε για αυχενική!

cPtCp2.png

Τι κανετε κοριτσια? Εγω σημερα πηγα γιατρο ολα τελεια..εγινε ολοκληρο ανθρωπακι κουνουσε χερια ποδια..ο αντρας μου τρελαθηκε..εχει 179 παλμους..ολα καλα..

Μου εδωσε και κατι φακελακια σκονη για την δυσκοιλιοτητα γιατι θα σκασω..ποναει η κοιλια μου και τιποτα δεν κανω..τωρα πηρα το πρωτο αντε να δουμε ,ελπιζω να κανει δουλεια..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Peka πραγματικά δύσκολο αυτό που πέρασατε και μέχρι να δείτε και αν ηταν τυχαίο. Σε ποια εβδομάδα το ανακαλύψατε; Εννοώ φάνηκε τότε στην αυχενικη;

Κορίνα μπράβο τέλεια! Με το καλό και την αυχενική!

Και εγώ θέλω να παρω πια καμία φερμούδα γιατί τα μακρια φορεματα με βολεύουν για καμια βόλτα αλλά καθε μέρα πια τα παντελόνια μου δεν με βολεύουν. Χθες πηγα στη γιατρο να μου γράψει ασβέστιο, μαγνήσιο, σιδηρο. Πω 7 φάρμακα θα παίρνω γιατι μαγνήσιο και σιδηρο ειναι πρωι-βράδυ και επιπλέον ειναι και το φυλλικό οξύ και το Σαλοσπίρ. Μου είπε να πάω και σε αιματολογο να δούμε αν θα συνεχίσω το Σαλοσπίρ εχει παει καμια; Ξέρετε τι εξετάσεις θα κάνω;

W0hvp2.png

Korina τέλεια τα νέακια για το μικράκι σου. Και το δικό μου 177-180 παλμούς!!! χαμός!

Risotto να σου πω πώς θα αντιδρούσα εγώ: κατ' αρχάς θα με είχε αποσβολώσει (δηλαδή θα με παρέλυε το θράσος), κατά δεύτερον θα σκεφτόμουν ότι φυσικά έκανε πλάκα η κοπέλα και εντάξει τα παίρνω όλα τοις μετρητοίς και στο τέλος ....αυτό είναι το καλύτερο ...θα με γέμιζε άγχος και στενοχώρια και κόμπλεξ για τα κιλά... Ελπίζω να ΜΗΝ μου μοιάζεις...

Και μια και είπα για κιλά: την πρώτη μου εγκυμοσύνη την ξεκίνησα όντας 54 κιλά (ύψος 1,65). Πήρα 15 κιλάκια και από αυτά έχασα τα 12. Μετά τσίμπησα άλλο ένα, έφτασα δηλαδή τα 58. Με το που έμεινα τώρα έγκυος πήγα 60,5!!!! Χωρίς να κάνω τίποτα...Τώρα τρώω πολύ καλύτερα από ότι πριν, σίγουρα πολύ καλύτερα από ότι στην πρώτη εγκυμοσύνη και προχτές που ζυγίστηκα ήμουν 61,3 (δηλαδή 5 εβδομάδες μετά από το σοκ του 60,5). Προσπαθώ να μην πάρω πολλά αυτή τη φορά. Αν φτάσω 70 μέχρι το τέλος θα είναι καλά. Το μωρό χρειάζεται καλό διαλεχτό φαγητό και όχι πολύ....γιατί μετά το πληρώνει ακριβά η μαμά το ατόπημα:roll:....

iOBZp3.png

IYXNp2.png

Καλησπέρα κοριτσια..εγω ακομα τιποτα απο τουαλετα..εκανα φακη σημερα μηπως και βοηθησει..αντε να δούμε..

Εσεις εμαθε καμια φυλο στην αυχενικη? Ισχυει αυτο που λενε για τους παλμους για το φυλο..εσας ποσους ειχε?

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Εμένα μου είπε στην αυχενική με 90% σιγουριά ότι είναι κορίτσι. Είχε 164. Δεν ισχύει αυτό με τους παλμούς πάντως. Επιστημονικά δεν έχει αποδειχτεί απολύτως τίποτα. Το μόνο που έχουν βγάλει από έρευνες είναι ότι συνήθως οι πιο πολλοί χτύποι συμβαίνουν σε κορίτσια, αλλά έχει και κορίτσια με λίγους χτύπους, όπως έχει και αγόρια με πολλούς. Δεν βγάζεις άκρη δηλαδή.

Γειά σας κορίτσια!!

Στο πρώτο μου παιδακι, σε ραντεβού στον γιατρό μου λίγες μερες πριν την αυχενική, μου είχε πει πως είναι αγόρι, οπως και επιβεβαιώθηκε στην αυχενική. Οι παλμοί του κυμαίνονταν από 145-167 καθ ολη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Αυτή τη φορά δεν μου έχει διευκρινιστεί το φύλο ακόμη, και οι παλμόι όσες φορές τους έχουμε ακόυσει είναι απο 170-183! Θα δούμε σύντομα πιστεύω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...