Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια!

risoto κ εγώ σήμερα είμαι 15 εβδομάδες ακριβώς, εμένα πάντως έχει αρχίσει να μου φαίνεται η εγκυμοσύνη!

η αποκόλληση είναι πολύ τρομακτική...το ξέρω, όμως να σας πω τη δική μου εμπειρία: στην 8η εβδομάδα βλέπω πολύ ελάχιστό καφέ στο χαρτί, δεν αγχώνομαι αμέσως αλλά παίρνω το γιατρό, οποίος μου λέει έλα να σε δώ μήπως έχουμε καμία παλίνδρομη!Εκεί αγχώθηκα.Στον υπέρηχο μου λέει (αφού είδαμε το σποράκι κανονικά), έχει μία πολύ μικρή αποκόλληση η οποία είναι φυσιολογική σε αυτή τη φάση.Τον ρωτάω κι εγώ:ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΓΩ?Δεν προλαβαίνει να μου πει όχι κ ο άντρας μου, που με κοιτούσε στραβά από την αρχή, τον ενημερώνει ότι χόρευα την προηγούμενη μέρα κ γενικά δεν έχω αλλάξει τον τρόπο ζωής μου,το οποίο ήταν ψέμματα αφού πριν μάθουμε για την εγκυμοσύνη κ τα τελευταία χρόνια εγώ έκανα αγωνιστική προπόνηση με βάρη, τα οποία εννοείται έχουν σταματήσει.Για να μην τα πολυλογώ μου δίνει utrogestan για δέκα μέρες με το ζόρι, κ μου λέει να μην πολυκουράζομαι (όχι ξάπλα).Εγώ μόνο τα ποντιακά σταμάτησα!Ζήτησα από μόνη μου ραντεβού στη 10η εβδομάδα για να δούμε την αποκόλληση την οποία ο γιατρός είχε ξεχάσει, και ήταν όλα μια χαρά!!!Που θέλω να καταλλήξω:Η ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ, Κ ΜΕ ΛΙΓΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ.Ο ΤΡΟΜΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ!

Τώρα άλλο αν συμβεί στο τρίτο τρίμηνο.....

tt1a2b70.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσια ..τι κανετε ? Εμεις σημερα πηγαμε βολτα στο χωριο μου, εκανε η μαμα κοκκινιστο ηταν τελειο..

Αυριο εχω γιατρο και εχω πολυ αγχος ..εχω 3 εβδομαδες να το δω..

Παιρνει καμια σαλοσπιρ??

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλημερα εγκυουλες τι κανετε;

¨Ηταν ενα μεγαλο Σαββατοκυριακο για μένα. Ο γαμος του αδερφου μου, που ήταν λιγο κουραστικος αλλα ενταξει περασε και αυτο. Τώρα ξεκουραση. Μας τελειωσε και η αποκοληση ευτυχως, και τώρα μπορω να κινουμαι και λιγο.

Αυτα απο εμενα.

nikoula, πώς είσαι; Ολα καλά; Εχω ακουσει παντως αρκετες κοπελες πως μετα απο την αυχενικη έχουν λίγο αιμα, αλλα δεν ειναι τιποτα. Και μια φιλη μου ειχε αιμα μετα την αυχενικη και τώρα εχει δυο κοράσες και τις χαιρεται.

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Καλημέρα!

Εγώ το Σάββατο πήγα θάλασσα δεν άντεχα άλλο, πήγαμε αρκετά μακρια για να είναι καθαρή!

Μαριγούλα χαρηκα που έφυγε η αποκόλληση! Να ζήσει ο αδερφός σου, να είναι ευτυχισμένοι, ευλογημένοι και αγαπημένοι! Η πιο ωραία ευχή που μας είχαν δώσει ηταν να γεράσουμε μαζι!

Zoubik και εμένα ο άντρας μου τέτοιος ειναι. Προσεχε Προσεχε Προσεχε όλο αυτο λεει, και πες μου ως θα το κανω εγω συνέχεια ρωτάει, τον καταλαβαίνω άλλα είναι κουραστικό.

Κορινα και εγώ παίρνω Σαλοσπίρ των 80, σήμερα θα πάω στη γιατρο να μου δωςει ασβέστιο, μαγνήσιο. Νιωθω οτι τα χρειάζομαι οπωσδήποτε το σ/κ ένιωθα αδυναμία και το κεφάλι μου πονούσε αρκετα.

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Κι εγώ θα ήθελα να πάω στη θάλασσα, αλλα φοβάμαι λιγο...!!

marigula να ζήσουν ο αδερφός σου, να είναι ευτυχισμένοι! Πως πας με την πίεση τη μέτρησες ξανα;

Νομίζω κορίτσια πως αρχισα να νιώθω το μωρό! Οταν ξαπλώνω ανάσκελα, αισθάνομαι κάτι απαλά χτυπηματάκια στην κοιλιά!

Καλησπερα κορίτσια..

Σημερα εχω γιατρο και εχω πολυ αγχος, μακαρι να ειναι ολα καλα..

Μαριγουλα να σας ζησει το ζευγαρι..να ειναι παντα αγαπημενοι και ευτυχισμενοι..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

koritsiaaaaaaaaa kalispera.....

exw meres na steilw kai den mporw na apantisw se kathe mia ksexwrista pantws blepw oti auto to s/k oloi kaloperasame.... aloi gia mpanakia alloi se gamous aloi eksetaseis me kala apotelesmata, apokoliseis telos....mpravo re koritsia.... korinaki ante me to kalo sto giatro ola kala na pane? tha kaneis kapoia sugkekrimeni eksetash h aplws routinas? emena h wra ths auxenikis plisiazei 2 meres emeinan...anipomonwwww!!!!

fu9Ip3.png

Κορτσούδια καλημέρα! Είστε καλά;

Εύχομαι οι νιόπαντροι να ζήσουν μια γεμάτη και ευτυχισμένη ζωή, οι αποκολλήσεις να κολλήσουν, οι εξετάσεις να είναι όλες καλές και οι μέρες να πλησιάζουν για ότι θέλει η καθεμία.

Χτες πήγα σε γαμοβαφτίσια. Ωραία ήταν. Εκεί που πήγα λοιπόν, σε ολόκληρο το μπούγιο της εκκλησίας, μόνο μια κοπέλα ήξερε ότι ήμουν έγκυος. Καθόμουν σε μια γωνίτσα σαν να μην τρέχει τίποτα και περίμενα να τελειώσουν τα μυστήρια. Φόρεσα και ένα φόρεμα που να καλύπτει τα πάντα και ήμουν άνετη.

(Πριν πάω στην εκκλησία, πέρασα από τη θεία μου, η οποία έμαθε την προηγούμενη εβδομάδα τηλεφωνικά ότι είμαι έγκυος και καταχάρηκε. Οπότε πάω να τη δω και ήταν με μια γειτόνισσά της και πολύ καλή της φίλη στη βεράντα και πίναν καφέ. Οπότε με το που με βλέπει αρχίζει αγκαλιές, φιλιά, κακό και λέει στη φίλη της, η οποία το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν πόσο όμορφη είμαι και πώς αδυνάτισα, ότι είμαι έγκυος. Η γυναίκα σάστισε και με ρωτάει πόσο είμαι και όταν της είπα ότι είμαι τρισήμισυ, μου είπε ότι ούτε που μου φαίνεται και μπράβο μου και τέτοια. Η θεία μου μια από τα ίδια. Καλά, βρε πουλάκι μου, ούτε σου φαίνεται τίποτα! Φορούσα το φόρεμα που σας έλεγα)

Σας ξαναπάω στην εκκλησία και εκεί που κάθομαι, έρχεται η εν λόγω φίλη μου. Και το πρώτο πράγμα που μου λέει είναι:" Καλά πώς είσαι έτσι; Φαίνεται πεντακάθαρα! Και είναι σαν να κατάπιες ολόκληρο καρπούζι και ο κώλος σου έχει γίνει τεράστιος..." και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. "Θα το καταλάβει όλος ο κόσμος! Και πώς έγινες έτσι; Και ποιον πας να κοροϊδέψεις; Μη ρουφιέσαι! Και έχεις γίνει τεράστια!"

Κορίτσια, ειλικρινά σαν μιλάω έπαθα πλάκα. Ούτε ένας δε με κοίταξε παράξενα. Ούτε ένας δεν ασχολήθηκε μαζί μου. Και μου έκανε τόση εντύπωση που το συγκεκριμένο άτομο άρχισε αυτές τις κακεντρέχιες. Τόσο που κάθομαι και αναρωτιέμαι τι στο καλό ήθελα και της είπα ότι είμαι έγκυος. Δεν με ενόχλησαν αυτά που μου είπε. Είμαι και γενικά στα-παλιά-μου-τα-παπούτσια άνθρωπος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς στο καλό της ήρθε και έκανε τέτοια σχόλια. Και τι στο καλό την έπιασε και άρχισε τις κακίες.

Διαφημίσεις

Ο Χριστός και η Παναγία!!!

risoto ωραία φίλη!! Αν αυτό δεν είναι ζήλεια τότε ποιο ειναι;; Ντροπή σε μερικούς ανθρώπους!! Δεν θα μπορούσα ποτέ να προσβάλλω κάποιοιν ειδικά με αυτό τον τρόπο!!

kiki1986 το θέμα είναι ότι αυτή έχει ήδη δύο παιδιά. Και εγώ ποτέ δεν της είπα κάτι τέτοιο. Πάντα με τον καλό το λόγο σαν την καλή ηλίθια κι εγώ. Και η αλήθεια είναι ότι σπάνε τα νεύρα μου διαφορετικά. Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να κάθομαι να μιζεριάζω. Θεωρώ ότι εγώ νιώθω καλύτερα αν βλέπω το καλό σε όλους και αν τους φτιάχνω τη διάθεση και έτσι φιλτράρω σε πολύ μεγάλο βαθμό τα αρνητικά όλων.

Μαριάννα85 και ο άντρας μου στη ζήλεια το αποδίδει. Αλλά και πάλι ειλικρινά σου μιλάω, μου κάνει τέτοια εντύπωση το γεγονός ότι ενώ εγώ ποτέ δεν της μιλάω άσχημα και πάντα προσπαθώ και τη διάθεση να της φτιάξω και να τη βοηθήσω και να να να, αυτή επέλεξε να αντιδράσει έτσι. Λες και δε με ξέρει. Λες και είμαι από τα άτομα που αν τους μιλήσεις και τους πεις οτιδήποτε δε θα το καταλάβουν. Ας μου έλεγε τι στα κομμάτια την ενοχλεί στην εγκυμοσύνη μου ή σε μένα. Απλώς μου κάνει τρομερή εντύπωση.

Κάποιοι άνθρωποι δεν ξέρουν ούτε να κρυφτούν! Μπορει να εχει δυο παιδιά αλλα να εχει αλλα προβλήματα εσυ να ειςαι μια χαρα με τον αντρα σου και να ζηλευεις! Εγώ αν ήμασταν οι δυο μας θα της έλεγα καλα τι βλακειες μου λες; Δεν ειμαι άτομα να βρισω καθολου και με ενοχλεί αλλα αυτη κατι τέτοιο ήθελε να μείνει κάγκελο να σταματήσει. Άκου εκει εφαγες ολόκληρο καρπούζι έπρεπε να της πει ναι και δυο πεπόνια έβαλα για στήθος! Και που να με δεις πες την και κατα τον Νοέμβριο δεν θα χωραω να περνάω απο τις πόρτες! Να δούμε τι θα ελεγε αμα κορόιδευες τις ανοησίες της. Συγνώμη αλλα όπως ειπε και ο αινσταιν η βλακεια του κόσμου δεν εχει όρια!

W0hvp2.png

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?

Μαριγουλα συγχαρητήρια για τον αδερφό σου να ζήσουν τα παιδιά!!!

Risotto μην δίνεις σημασία από τέτοια σχόλια έχεις να ακούσεις πολλά ακόμα, πολλές τέτοιες "φιλες" ,αλλά βρε κορίτσια πως γίνετε να γίνονται τα χειρότερα σχόλια πάντα από γυναίκες?

Στα δικά μου τώρα χτες Κυριακή ήμουν όλη την ημέρα στο κρεββάτι και είχα πια μόνο καφέ υγρά. Έπεσα για ύπνο με αρκετή αισιοδοξία ότι ήταν κάτι περαστικό και θα πήγαιναν όλα καλά. Τα ξημερώματα όμως πηγαίνω τουαλέτα και ξανά κόκκινο αίμα και όλη μέρα σήμερα το ίδιο όχι πολύ βέβαια αλλά αρκετό. Αυτή τη στιγμή έχω απογοητευτεί πολύ όμως και νομίζω πως το έχω χάσει το μωράκι μου νιώθω πραγματικά πολύ άδεια. Επίσης ο γιατρός δεν θέλει να με δει ακόμα τη Τετάρτη καλύτερα κι αν έχει σταματήσει το αίμα.

age.png

preg.png

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?

Μαριγουλα συγχαρητήρια για τον αδερφό σου να ζήσουν τα παιδιά!!!

Risotto μην δίνεις σημασία από τέτοια σχόλια έχεις να ακούσεις πολλά ακόμα, πολλές τέτοιες "φιλες" ,αλλά βρε κορίτσια πως γίνετε να γίνονται τα χειρότερα σχόλια πάντα από γυναίκες?

Στα δικά μου τώρα χτες Κυριακή ήμουν όλη την ημέρα στο κρεββάτι και είχα πια μόνο καφέ υγρά. Έπεσα για ύπνο με αρκετή αισιοδοξία ότι ήταν κάτι περαστικό και θα πήγαιναν όλα καλά. Τα ξημερώματα όμως πηγαίνω τουαλέτα και ξανά κόκκινο αίμα και όλη μέρα σήμερα το ίδιο όχι πολύ βέβαια αλλά αρκετό. Αυτή τη στιγμή έχω απογοητευτεί πολύ όμως και νομίζω πως το έχω χάσει το μωράκι μου νιώθω πραγματικά πολύ άδεια. Επίσης ο γιατρός δεν θέλει να με δει ακόμα τη Τετάρτη καλύτερα κι αν έχει σταματήσει το αίμα.

age.png

preg.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...