Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε κορίτσια, βοήθεια! Δεν την παλεύω καθόλου σήμερα. Τι ζέστη είναι αυτή; Είμαι μόνιμα στο όριο λιποθυμίας, έχω κάνει ήδη 3 φορές εμετό, δυσανασχετώ, ζεσταίνομαι πάρα πολύ... Έχω το κλιματιστικό στο φουλ και πάλι νομίζω ότι σκάω. Έχετε να μου προτείνετε τίποτα να νιώσω καλύτερα? Βοηθήστε ρε κοράσια, δεν νιώθω καθόλου καλά με τη ζέστη!

Καλησπερα κορίτσια!

risoto πως εισαι καλύτερα;;; Η αλήθεια είναι πως είχε πολύ ζέστη, κι εγω αναψα το κλιματιστικο το μεσημερι!!! Και έχουμε ακόμα καλοκαιρι μπροστα μας!!!

Εγώ βλέπω οτι οταν πηγαινω καπου π.χ και καθομαι καμποση ωρα στην καρεκλα, μετα που γυριζω σπιτι ειναι λιγο πρησμένα τα πόδια μου!!! Και σκέφτομαι από τόσο νωρίς;;..

Καλησπερα!!! Πώς είστε;;;

Αυτο με την ζεστη, δεν την παλευω ούτε κι εγω και ακομη ειναι Ιουνης. Ασε που εμεις εδω εχουμε και τρελλα καλοκαιρια. Αμαν απο τωρα Ιουνιο ειμαι με κλιματιστικο τι θα κάνω Ιουλιο και Αυγουστο;;; Ειλικρινα δεν παλευετε!!!

Τζενη, εγω ήμουν ξαπλα 1 μηνα απο την αποκοληση. Πλήρες ακινησία. Μόνο για τον γιατρο σηκωνομου. Και ήταν μεγαλη. Σου έδωσε αντιβιωση; Να εισαι ξαπλα όσο μπορεις και θα περασει. Χθες και σημερα με αφησε να κινηθω λιγακι και αυριο λιγο στον γαμο του αδερφου μου. Από Δευτερα παλι ξαπλα μου ειπε αλλα οχι τοσο πολύ, να κινουμαι λιγο. Απλα για να μην το ξαναπαθω.

αα το αλλο δεν σας το ειπα. Δεν περασα τοξοπλασμα, δεν εχω αντισωματα. Ετσι καθε μήνα θα κανω εξετασεις για Τοξοπλασμα. Με εβαλε και πλενω χορτα με ξυδι και το κρεας το πλενω με ξυδι και μετα ψησιμο καλα.

Απο πιεση ρε κοριτσια πως τα πατε;;; ΅Εμενα ειναι λιγο ψιλη και μου ειπε θα το δουμε ξανα σε 2 εβδομαδες αν θα παω να δω παθολογο για χαπακι. Εχω 14 με 10. Ολα σε μενα :( :( :(

Φιλιααα και να καλως ορισω και εγω με την σειρα μου τις καινουργιες εγκυουλες της παρεας.

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια βλέπω οτι εχω αυπνίες σημερα! Τωρα σηκώθηκα γιατι δεν βολευόμουν στο κρεβατι μια απο δω μια απο κει!

Marigula στην πρωτη μου εγκυμοσύνη μετα την 30η εβδομαδα ειχα κι εγω αυξημένη πίεση και επισκέυθηκα καρδιολόγο με εξειδίκευση στην υπέρταση εγκυμοσύνης ο οποίος μου ξεκίνησε χαπάκι! Σου είπε ο γιατρός να τη μετράς τώρα στο σπίτι και να περιορίσεις το αλάτι;

Καλημερα.Τι νυχτα κι αυτη κι εγω δεν βολευομουν με τπτ,και 3 φορες τουαλετα.

Μαριγουλα αντιβιωση δεν μου εδωσε μονο προγεστερονη ειναι μικρη και δεν ειχα καθολου αιμα.Ο αντρας μου λεει να παμε και σε αλλον γιατρο.Προς το παρον ξαπλα υπομονη και στις δυο μας.

YNnXp8.pnga7Txp8.png

Ωραία πάμε. Μέρα νύχτα οι πατούσες μου έχουν γίνει σαν ψωμιά! Να δω τι θα γίνει τελικά. Η κοιλιά μου κάτω είναι σφιχτή. Σήμερα είμαι 15 εβδομάδων ακριβώς. Θέλω να πιστεύω ότι σε κανένα μήνα θα αρχίσω να το νιώθω. Και έχω να πάω να κάνω σήμερα ένα σωρό ψώνια. Θέλω να ψωνίζω για κάτι βαφτίσια. Πόσο βαριέμαι δεν μπορώ να σας περιγράψω.

Σε άλλο τόνο τώρα, ο γάτος μου μου έχει σπάσει τα νεύρα. Τον έχει πιάσει εδώ και μια εβδομάδα μια διάρροια και μας έχει κάνει άνω κάτω. Το προηγούμενο Σάββατο έχεσε όλο το σπίτι. Κι αν μου άνοιξε δουλειά! Όλο το σπίτι το πλύναμε, το απολυμάναμε... Σήμερα πρωί πρωί που ξύπνησα αναγκάστηκα να ξαναπλύνω ολόκληρο τον καναπέ. Δεν αντέχω άλλο. Τι εμβόλια του έχουμε κάτι, τι αντιβίωση του δώσαμε, τι ένα σκασμό λεφτά σε ειδικές διατροφές... Δεν αντέχω άλλο, ρε κορίτσια. Τα ίδια θα τραβάω και με το μωρό; Ο άντρας μου λέει ότι είναι προπόνηση αυτό. Θα τρελαθώ πια!

Καλησπέρα κορίτσια μου πως είστε?? Εμείς τώρα μόλις τελείωσαμε από την αυχενική. Η αυχενική βγήκε καλή 1,6 όμως το ρινικο οστο όμως δεν ήταν ακριβώς ορατό αλλά υπόπλαστικό. Κάτι που κανει τις πιθανότητες αυξημένες περιμένουμε και τον βιοχημικο έλεγχο την papp-a δηλαδή να δούμε την τελική πιθανότητα για τις τρισωμιες. Επίσης κάτι άλλο που έδειξε ο υπέρηχος ήταν μια σαν κύστη πάνω και αριστερα από τον σάκο του μωρού, και μου είπαν οι γιατροί ότι μάλλον ήταν διπλή κύηση που δεν προχώρησε και παλινδρόμησε. Το χειρότερο από όλα είναι ότι με το που έφτασα σπίτι πήγα τουαλέτα και είδα αίμα ξαφνικά. Ο γιατρός θεωρεί ότι είναι από τη κύστη όμως όπως και να χει μου σύστησε ξεκούραση και κρεββάτι μέχρι να δούμε τι γίνετε. Και το κακό ρε κορίτσια είναι ότι σήμερα είναι και η πρώτη γιορτή του γιου μου στον παιδικό. Ενώ ξεκίνησαν όλα τόσο καλά μας είπαν οτι μάλλον είναι κοριτσάκι kαι χάρηκα τόσο πολυ τωρα είμαι πολύ αγχωμένη και λιγο στεναχωρημενη να πω; τελοσπαντων ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!

age.png

preg.png

nikoula μήπως την αυχενική την έκανες διακολπικά; Γιατί αν γίνει διακολπικά μπορεί να ερεθιστεί λίγο ο τράχηλος και να τρέξει αίμα, κάτι που δεν είναι καθόλου σοβαρό. Μακάρι να είναι κάτι τελείως απλό. Οι πιθανότητες δηλαδή να τρέχει κάτι με το μωράκι σου είναι ελάχιστες. Πολύ ελάχιστες όμως. Νιώθεις κράμπες; Και το αίμα τι χρώμα ήταν; Αν ήταν καφέ είσαι καλά γιατί το καφέ είναι παλιό αίμα. Μπορεί να είναι από μια μέρα εώς πολύ καιρό πριν και απλώς τώρα να βγήκε. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Και μη στεναχωριέσαι για τη γιορτή. Κοίτα να μην πάθεις τώρα τίποτα εσύ ή το μωρό. Στείλε το μπαμπά του μικρού και τις γιαγιάδες του. Εσύ ξεκουράσου. Νομίζω είναι πιο σημαντικό.

Διαφημίσεις

Βασικά όχι ο υπέρηχος ήταν κοιλιακος απλά μάλλον με πίεσε και αρκετά ο γιατρός γιατί η μητρα μου έχει οπίσθια κλίση και κάμψη. Βασικά το αίμα είναι κόκκινο και εκεί που δεν είχα πολύ τώρα ξαφνικά ένιωσα αρκετό να κατεβαίνει. Αχ ελπίζω να πανε όλα καλά Παναγία μου.

Εσύ κορίτσι μου πως τα πας?? Τα θέμα με τον γάτο επιμένει η όχι?? Βασικά μια μικρή προπόνηση είναι όπως λέει και ο άντρας σου απλά να μη σου τύχει γαστρεντεριτιδα με το μωρό!! Μεγάλη ταλαιπωρία και για σένα και για το μωρο

age.png

preg.png

Καλησπέρα!

Σας δίαβασα όλες και θα πω και εγω τη γνώμη μου!

Μαριγούλα και εγώ δεν εχω αντισώματα για τόξο πλάσμα ειναι συνηθισμένο πάντα έβαζα τα λαχανικά σε ξύδι και γενικα επειδη ειμαι σιχασιαρα λίγο δεν τα τρώω αν δεν είναι καθαρισμένα καλά. Γιαυτο δεν εχω κολλαει ποτέ τόξο πλάσμα για να κάνω αντισώματα.

Risotto να μην έρχεσαι σε επαφή με τα ουρά του γάτου χωρις γάντια, ισχύει το ίδιο με τα λαχανικά σχετικά με το τοξόπλασμα. Χαρά στο κουράγιο σου που εχεις γάτο! Εγώ θα ήθελα ενα σκύλο όχι από τα μικρά αλλα σε διαμέρισμα το λυπάμαι.

Κορίνα υπομονή μερικές φορές εχουμε και άλλα και μας νευριάζουν κάποια πράγματα παραπάνω!

Νίκη Μήπως ακόμα δεν εχει σχηματιστεί καλά το ρινικό οστό; Γιατί το εχω διαβάσει και αυτο!

W0hvp2.png

Εγώ, κορίτσια, το γατί το έχω από Οκτώβρη. Ήταν μωρό όταν το βρήκα κατασακατεμένο στο δρόμο. Τέσπα, το τρέξαμε, το βοηθήσαμε και από τότε το έχουμε στο σπίτι. Δεν βγαίνει καθόλου έξω και δεν έρχεται σε επαφή ούτε με άλλα ζώα ούτε με άλλους ανθρώπους. Ζει μόνο με μας και μας αγαπάει και το αγαπάμε πολύ. Το έχουμε εμβολιασμένο πλήρως, του αγοράζουμε τροφή που εγκρίνει ο γιατρός και ανάλογα με το τι χρειάζεται πάντα, το έχουμε συνέχεια καθαρό... Αλλά, ρε παιδιά, μεταξύ μας τώρα, είναι μεγάλη κούραση αυτήν τη φάση τώρα. Ειδικά που αρρώστησε. Βέβαια τώρα στην εγκυμοσύνη εγώ ούτε έχω πλησιάσει στην άμμο του. Ο άντρας μου το έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου πρωί και βράδυ. Και για τοξόπλασμα που λέμε, δεν έχω αντισώματα, αλλά και το γατί δεν έχει. Αλλά και πάλι είμαστε προσεκτικοί.

nikoula θα προσευχηθώ για σένα, αν και πιστεύω δεν θα έχεις πρόβλημα μιας και σου συνέβει αμέσως μετά την αυχενική. Αν ήταν κάτι, θα το είχε δει ο γιατρός. Πότε θα πας ξανά στο γιατρό;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...