Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσια! Μόλις γυρίσαμε απο την αυχενικη. Όλα καλα. Λίγο αυξημένη σε σχέση με τις δυο προηγούμενες αλλά μεσα στα φυσιολογικά όρια. 1,9 είδαμε κ ρινικό οστό κ το μπεμπακι μας ειναι 6,4 εκ. Η μονη μου έννοια ηταν να ειναι όλα εντάξει! Η γιατρός ζήτημα να είπε μια κουβέντα κατα την εξέταση κ λίγο με τρόμαξε ειναι η αλήθεια...οταν τελείωσε μου είπε να περιμένω λίγο κ αφού πέρασε τις τιμές στον υπολογιστή μου είπε να ντύθω κ να καθισω για να κουβεντιάζουμε. Πάγωσαμε με τον άντρα μου. Τελικά ήθελε απλώς να μας ενημερώσει για τις περαιτέρω εξετάσεις που μπορούμε να κάνουμε ! Πες το Χριστιανή μου! Μετα έδωσα αίμα για να βγουν τα τελικά ποσοστά για τρισωμιες. Τα αποτελέσματα θα τα έχουμε απο εβδομάδα. Καλημέρα κοριτσια!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Panmarne κ εγω δακρύζω με το παραμικρό! Χτυπάει σαν τρελή η καρδούλα του ε;

Κορινα μην σε ανησυχεί ο πόνος στο στήθος. Τα συμπτώματα έρχονται κ φεύγουν κάποιες μερες τα νιώθεις περισσότερο κάποιες λιγότερο. Μην ανησυχείς!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Kidenio χαρηκα πολυ!! Ετσι να ακούμε τα ευχάριστα από όλες! Φύλο σας είπε; Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω επειδη πια το ανακοινώνουμε οτι ειμαι εγκυος και ο άντρας μου εχει πει και τι ειναι, ειναι σίγουρο το αγόρι; Δεν σκέφτηκα να ρωτήσω το γιατρο μου το ειπε πολυ σίγουρα!

W0hvp2.png

Μπράβο Kidenio χαρηκα πολυ!! Ετσι να ακούμε τα ευχάριστα από όλες! Φύλο σας είπε; Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω επειδη πια το ανακοινώνουμε οτι ειμαι εγκυος και ο άντρας μου εχει πει και τι ειναι, ειναι σίγουρο το αγόρι; Δεν σκέφτηκα να ρωτήσω το γιατρο μου το ειπε πολυ σίγουρα!

Έχω την εντύπωση ότι το αγόρι είναι πιο σίγουρο από το κορίτσι....για ευνόητους λόγους...σημαίνει ότι ο γιατρός κάτι είδε...ξεκάθαρα να ξεπετάγεται....χιχιχιχιχιχ:lol:

iOBZp3.png

IYXNp2.png

Κοριτσια τι κανετε??με θυμαστε??Χαθηκα λιγο, εχει πλακωσει δουλεια κ δεν προλαβαινω!

Δεν εχω διαβασει καθολου τα νεα σας εδω κ μερες ,την παρασκευη θα χαλαρωσω λιγο κ θα μπορεσω! Πώς πανε οι κοιλουμπες?Κανατε αυχενικες?Εγω την εχω αυριο μεσημερι κ περιμενω πώς κ πως!! Θα μπαινω εντατικα απο μεθαυριο, σας χαιρετω προς το παρον!!

Τι κανετε κοριτσια? Εμενα ο αντρας μου λεει σαν να φουσκωσε η κοιλιτσα και το ειδα και εγω αλλα λεω μηπως ειναι απο την δυσκοιλιοτητα? Εσας πρηστηκε καθολου..

Δευτερα απογευμα εχω και ραντεβου στον γιατρο επιτελους, εχω 2 εβδομαδες να το δω..απο χαπια τι παιρνετε ? Εγω ουτροτζεσταν προληπτικα ,φιλισιν και σαλοσπιρ προληπτικα για να μην γινουν θρομβοι θελει να ειναι καλυμμένος σε ολα ο γιατρος μου..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Κορίνα εμένα τωρα άρχισε να φαίνεται οταν φοράω στενή μπλούζα, αλλα το μόνο που δεν εχω ηταν κοιλιά. Και εμένα μου δίνει Σαλοσπίρ των 80 προληπτικά, φυλλικό οξύ και μια κάψουλα με ω3 και μια με βιταμίνες αλλα τωρα τελειώνουν και θα αρχίσει μαγνήσιο, ασβέστιο και σιδηρο. Νομίζω τα χρειάζομαι για τα δόντια μου άρχισαν ξαφνικά να ματωνουν οταν τα βουρτσίζω εχει καμια παρόμοια εμπειρία;

Mylife ολα καλά θα πάνε! Περιμένουμε νεα σου!

W0hvp2.png

koritsiaaaaa!!!!!?

liza marianna kidenio teleia ta nea sas..... mpravo re koritsia.....ante me to kalo na pairnoume k emeis seira....

egw korina mono sidiro pairnw...

ta oula mou den matwnoun akoma alla einai logw ths ayksisis tou ogou aimatos....logika mexri na geniseis tha to exeis auto to themataki.... to eixe kai h adelfh mou!!!! rwta to giatro sou bebeia kai rwtise ton an mporeis na pas se odontiatro gia katharismo an den exeis kanei..... egw tha ton rwtisw twra pou tha paw giati exw na kanw apo perusi kai kapou diabasa oti einai aparethtos o katharismos....

fu9Ip3.png

Καλημέρα κορίτσια, ειμαι κι εγώ έγκυος στο δεύτερο παιδάκι μου με πητ 27/12/14, και πάω για αυχενική το Σάββατο στο Γαία. Εύχομαι σε όλες τις εγκυουλες μια όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσυνη. Ελπίζω να τα λέμε συχνά!

age.png

preg.png

nikoula καλώς μας ήρθες κι εσύ. Εύχομαι τα καλύτερα.

Τα υπόλοιπα κορίτσια που πήγατε για αυχενική με χαροποιήσατε που έχετε καλά νέα. Άντε και στα επόμενα τώρα. Από συμπτώματα πώς πάτε; Εγώ είναι σαν να μην είμαι έγκυος σχεδόν. Αν συνεχίσει έτσι, το δεύτερο τρίμηνο θα είναι τέλειο. Άρχισε η κοιλιά να μεγαλώνει, όπως σας είπα τις προάλλες, το βυζί ήταν που ήταν έχει γίνει σαν της αγελάδας, νομίζω ότι ομόρφυνα, οι ναυτίες φύγαν εντελώς, οι εμετοί επίσης, το στήθος δεν πονάει σχεδόν καθόλου αν το συγκρίνω με τις αρχές που μόνο που το είχα σφάδαζα, η συχνουρία έχει ελαττωθεί... Γενικά είμαι πολύ καλά. Ελπίζω να είστε όλες καλά. Οι πατούσες μου μόνο που έχουν αρχίσει και πρήζονται το βράδυ από τη ζέστη. Αλλά αυτό μου συνέβαινε και μη έγκυος.

Και με έχει πιάσει ένα μικρό άγχος για τη γέννα. Ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς, αλλά δεν μπορώ να μην το σκέφτομαι. Θέλετε να μου πείτε εσείς που ξαναγεννήσατε, τι φάση ήταν; Πόση ώρα κράτησε ο τοκετός, ποιον είχατε μαζί σας, τι θα κάνετε διαφορετικό αυτήν τη φορά και τέτοια; Δεν φτάνει που αγχώνομαι εγώ, πρήζω και τον άντρα μου και τον λυπάμαι να τραβάει και αυτή μου τη χαζομάρα από τώρα.

Κορίτσια γειά σας!!

risoto είναι λογικό να έχεις ένα αγχος για κατι πρωτόγνωρο!! Κι εγω έτσι ένιωθα στο πρώτο μη σου πω και τωρα στο δεύτρο που σκέφτομαι τη διαδικασια. Ολα καλά θα πάνε! Αλλα εγω γεννησα με καισαρική, κάποια μανουλα να μας περιγραψει την εμπειρια του φυσιολογικού τοκετού!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...