Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Ευχαριστω κορίτσια για τις ευχές! Έχω αρκετή αγωνία και προσπαθώ να μην το δείχνω. Θα μπω το απόγευμα να σας πω τη εμπειρία μου!

Panmare εχεις και παιδάκι, είσαι εγκυος δουλεύεις και σπουδάζεις; Μπράβο σου! Τι σπουδάζεις αν έπιτρέπεται;

Με περδεύει λιγο το μέτρημα των μηνών σε σχέση με των εβδομάδων ουσιαστικά τους μηνες τους μετράτε απο τις εβδομάδες μείον δυο και μετα δια 4; Δηλαδή εγώ είμαι (13-2):4=2 μηνών και 3 εβδομάδων;

Δεύτερο πτυχίο. Είμαι στο ΕΑΠ και σπουδάζω Ευρωπαϊκό Πολιτισμό. Τα χω φτύσει μπορώ να πω...αλλά θα καταλάβω σίγουρα τη διαφορά όταν τελειώσω του χρόνου με το καλό....Για τους μήνες δεν έχω ιδέα ...Φαντάσου είμαι στη δεύτερη εγκυμοσύνη και πηγαίνω πάλι με το πρόγραμμα του κινητού μου που συμφωνεί με το πρόγραμμα του γιατρού....;)

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχα καθόλου άγχος για ό,τι αφορούσε την εγκυμοσύνη. Τίποτα!!! Τώρα είμαι αλλιώς....:confused: Όλα θα πάνε καλά με τις εξετάσεις σου Lizaki!! Να είσαι σίγουρη!!!

Έχω κάτι πονάκια αριστερά χαμηλά στην κοιλιά...πώς να τα πω...υπόκωφα....και τα εχω όταν είναι να πάω τουαλέτα είτε για το Ν.1 είτε για το Ν.2. Και όχι πάντα....Τι είναι αυτό...το απόγευμα θα πάω στη γιατρό ούτως ή άλλως...το έχω ανάγκη νομίζω....:roll:

iOBZp3.png

IYXNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια!ειμαι καινουρια στο φορουμ!ειμαι και γω μαμα Δεκεμβριου.εκανα αυχενικη πριν δυο βδομαδες στον αρναουτογλου,θεσ/νικη,φοβερος!ευτυχως ολα καλα!μας ειπε κατα 90% αγορακι.πητ εχω 6/12/2014.

Στο α τριμηνο ειχα αρκετες αναγουλες και δυο τρεις φορες αιμοραγια,ευτυχως ολα καλα.τωρα εχω ενα τραβηγμα δτη μεση που μ εχει πεθανει!

Ευχομαι σε ολες να εχουμε καλη εγκυμοσυνη και υγιεστατα μωρακια!:P

Γεια σου gloria78 καλωσηρθες! Εσύ τελειώσες με την αυχενικη ε; Μια χαρά αφού πήγαν όλα καλα!

Θα ακούσουμε κ αλλά ευχάριστα σήμερα ειμαι σίγουρη! Κοριτσια περιμένουμε τα νέα σας! Κ εγω έχω αυχενικη αύριο το πρωί στις 8:45. Ευτυχώς ειναι πρωί πρωί. Θα σκάσω μέχρι τότε!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Καλησπερα κοριτσια ..εγω ειμαι μελλουσα μανουλα Ιανουαρίου αλλα δεν εχει κινηση το θεμα μας και ειπα να μπω σε εσας ..με θελετε? Βαση υπερυχου ειμαι 3 μερες πισω..δηλαδη σημερα ειμαι 9 εβδομαδων ακριβως..ειχα μεγαλυτερο κυκλο..βαση τελευταιας περιοδου μου εδωσε πητ 11/01/15.. εχω πολυ αγχος αν ολα πανε καλα εχω ραντεβου σε μια εβδομαδα εχω να παω 2 εβδομαδες και ειμαι μεσα στο αγχος..

Ειμαι 24,5 χρονων.. και τον σεπτεμβρη κλεινω 3 χρονια παντεμενη..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Κορινα είμαστε ίδια ηλικια! Φυσικά και σε θέλουμε καλώς ήρθες! Μην ανχωνεσαι ολα μια χαρά θα ειναι εγώ πήγα πρωτη φορα στην 5 εβδομάδα μετα στην 9 και μετα στην 11 και κάτι μέρες! Και ειμείς τον Ιούλιο κλείνουμε 3 χρονια! Όλα μαζί!

Gloria καλώς ήρθες! Περαστικά για την μέση!

Λοιπόν τα νεα μου για την αυχενική

Όλα μια χαρα φυσιολογικά τα πάντα, είδαμε που άνοιγε το στόμα του, τέντωσε τα πόδια του ήταν πολύ ωραία κορίτσια! Ο γιατρός σε εμένα ήταν ο Στρατάκης γενικα δεν ρώτησα σχεδόν τίποτα αλλα αυτος ήταν αρκετα επεξηγηματικός. Στην αρχή είδε κάποια πράγματα και μετα μου είπε να πάω τουαλέτα και είδε και τα υπόλοιπα. Κάποιες φορές δυο τρεις χτύπησε ελαφρώς με το μηχάνημα την κοιλιά μου και μου ειπε να βήξω μαλλί κατι δεν μπορούσε να δει. Μας λεει φύλο είπαμε λέμε όχι και λεει αγόρι!!!! Πολυ χαρηκα γιατί αυτό ήθελα και ο άντρας μου! Φυσικά να είναι γερό αλλά θα ήθελα αν πάνε όλα καλα και γεννηθεί Δεκέμβριο θα εχει ίδιο μήνα και γιορτή. Η αυχενική βγήκε 2,2 λεω στο γιατρο ειναι οριακή και μου είπε οχι μια χαρά ειναι και στο τελος μου ειπε μπράβο ολα μια χαρα.

Μαριάννα περιμένουμε νεα σου!!

Kidenio οι προσευχές μου μαζι σου! Εύχομαι από όλες να ακούμε υπέροχα νέα!

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

Λιζα μπραβο, τελεια νεα..αγορακι ε? Και εγω εχω προαισθημα οτι εχω αγορι..εγω πρωτο ραντεβου πηγα 5 w ,μετα 6 και μετα 7 w που ακουσαμε και καρδουλα και μου ειπε τωρα στην 10 και μετα αυχενικη που την κανει ο ιδιος ειναι πιστοποιημενος και β επιπεδου κανει και doppler.. εχω αγχος γιατί εχω να το δω 2 εβδομαδες και εφυγαν και τα πολλα συμπτώματα βεβαια δεν ειχα και πολλα λιγο συχνοουρια ειχα λιγα πονακια και λιγο πρησμενο στηθος και σκληρο..τις τελευταιες 2 μερες νομιζω οτι ξεπρηστηκε κοριτσια ειναι φυσιολογικο?

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλησπερα κι απο εμενα Πώς είστε;

Να καλωσορισω και εγω με την σειρα μου τις νεες εγκυουλες τις παρεας. Ετσι να μαζευομαστε και να μεγαλωνει η παρεουλα μας.

Λιζακι μου, υπεροχα τα νεακια σου απο την αυχενικη μια χαρα!!! ΜΠραβο, παντα τετοια.

Αυτό με τους μήνες ούτε εγω ξερω πως τους μετρουν, ξέρω μονο οτι οταν μπεις στην 13η εβδομαδα εισαι 3 μηνων και στις 28 εβδομαδες στους 6 μήνες. Τώρα πως μετρουνται δεν εχω ιδεα.

panmarne, πως τα καταφερνεις με το Πανεπιστημιο και το μωρακι και εγκυος; Αρχιζω και εγω τον Σεπτεμβρη και αυτο με ανησυχει λιγο. Θα τα καταφερω; Θα εχω την δυναμη ή απλα εκανα εγγραφη και θα παει χαμενα; Το καλο εμενα ολα θα ειναι και διαδικτιακα μονο οι εξετασεις θα πρεπει να παρευρισκομαι. Το φοβαμαι αρκετα.

Φιλιααα

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Καλώς ορίσατε κορίτσια! Να μαζευόμαστε αρκετές!

gloria78 κι εγώ στον Αρναούτογλου πήγα και έχουμε και μια μέρα διαφορά στην ΠΗΤ. Καταπληκτικός δεν ήταν;

Liza0 πόσο χάρηκα ρε κορίτσι. Μπράβο σου! Σου κράτησε την ίδια ΠΗΤ; Πόσο μεγάλος ήταν ο μπούμπης σου; Έκλαψες καθόλου;

Μαριάννα85 πού είσαι βρε κοπέλα; Περιμένουμε τα ευχάριστα!

Λοιπόν, μιας και είδα ότι υπάρχει σύγχυση με τις εβδομάδες και τους μήνες και τα τρίμηνα και γενικά με τις ημερομηνίες, θα σας δείξω τι υπάρχει, με το οποίο συμφωνεί η πλειοψηφία των γιατρών. Είναι αυτό εδώ και δείτε το πολύχρωμο πινακάκι που έχει. Επίσης αν σας ενδιαφέρει και έχετε smartphones, υπάρχουν διάφορες εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε και να κρατάτε αρχείο της εγκυμοσύνης όσων αφορά τα συμπτώματα, τα ραντεβού, την εξέλιξη γενικότερα.

Kidenio όλα καλά εύχομαι να πάνε αύριο και είμαι σίγουρη ότι όλα καλά θα είναι.

Εμείς αρχίσαμε να το ανακοινώνουμε σε φίλους και συγγενείς και μέχρι στιγμής έχουμε δει πολύ θετικές αντιδράσεις. Θα δείξει λοιπόν.

Panmare και ο άντρας μου εκανε δεύτερο πτυχιο στο Εαπ τα οικονομικά δεν ξέρω πως λέγεται ακριβώς! Του έκανα τις εργασίες στα μαθηματικά και έχω κανει και ιδιαίτερα σε μια γυναίκα στο ίδιο μαθημα, η αλήθεια είναι αν δεν ήταν το πρώτο του πτυχίο παρόμοιο θα δυσκολευόταν αρκετα γιατι θελει κυρίως πολυ ψάξιμο και διάβασμα απο την πλευρά του. Δυστυχώς όσο αφορά τις ποσοτικές που λεγόταν το μαθημα ήταν τα βιβλια άθλια. Συγνώμη αλλα έτσι ήταν, πριν δυο χρόνια τελείωσε!

Risotto η αλήθεια είναι νιώθω κάπως άσχημα που δεν συγκινήθηκα ενώ γενικα εύκολα κλαίω και συγκινούμαι. Ο άντρας μου ειναι πιο ενθουσιασμένος. Η Πητ μου άλλαξε 4 μερες νωρίτερα και έγραφε οτι είμαι σύμφωνα με τον υπέρηχο είμαι 13 εβδομάδων και 4 ημερών. Ήταν πολυ όμορφα που μας έδειχνε χέρακια, ποδαράκια, σπονδυλική στήλη, κόκκινησε τις αρτηρίες και είδαμε την καρδουλα του!ευχαριστουμε για το site!

W0hvp2.png

gloria kai korina welcome!!!!

lizaaaaa polu xarika bre paidi gia ta euxarista....mpravo....me to kalo to agorini sou!!!!! xxxx re koritsia auto me tous mines i tha metrame me bdomades h me mines....auto fenetai apo thn pht pou mas edwse o giatros px se emena pou exw pht 26/12 tha allazw mina kathe 26 se 2 bdomedes dhladh kleinw tous tris mines kai mpainw ston tetarto... kidenio prwi se perimenoume mhn mas ksexaseis.... bre marianna pou eisai ela na akousoume kai ta dika sou kala mantata....

fu9Ip3.png

Διαφημίσεις

Αχ ρε Λιζακι συγχαρητήρια! Μπράβο όλα καλα λοιπόν! Με το καλο να έρθει ο σπορακος σας!πωπω έχω γίνει πολυ ευσυγκινητη... Περιμένουμε τώρα να ακούσουμε κ τα νέα της Μαριάννας. Κοριτσια έχω τρελαθεί να κάνω δουλειές σήμερα για να μην σκέφτομαι το αυριανό.

Κορινα καλωσηρθες στην πάρεουλα μας! Όσο πιο πολλές τόσο πιο καλα!

Panmarne σε θαυμάζω.. Καλή συνέχεια στην προσπάθεια σου κ καλή επιτυχία στην εξεταστική!

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας... Μακάρι να πανε όλα καλα αύριο. Θα σας ενημερώσω μόλις επιστρέψω..καληνύχτα με ενα πολυ όμορφο τραγούδι, γεια σας κοριτσάκια!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Καλησπέρα και από εμένα κορίτσια!

Λοιπόν η αυχενική μας ήταν πολύ καλή! 1,50 και ορατό ρινικό όστο! Είναι 6 εκατοστά, το φύλο δεν μπορέσαμε να το δούμε δυστυχώς! Γενικά μας είπε πως είναι πολύ καλά τα αποτελέσματα! ΠΗΤ μου έδωσε 17/12. Τωρα περιμένουμε και τις απάντήσεις τις αιματολογικές! Liza μπράβο και για τα δικά σου ευχάριστα νέα, όλα καλα!!!

kidenio καλά αποτελέσματα για αυριο!! Προχωράμε καλή συνέχεια να έχουμε όλες!! Καλό βράδυ!!!

Ευχαριστώ πολυ κορίτσια!! Kidenio όλα μια χαρα θα είναι! Ο Θεός μαζί σου!

Μαρίαννα ποιος γιατρός ήταν; Εμένα γενικα έβλεπε και ελεγε φυσιολογικό αυτο φυσιολογικό εκείνο ήταν λιγομίλητος αλλ και εγώ δεν ρωτούσα ήθελα να είναι ήσυχος και προσεκτικός μην τον αποσπάω την προσοχή.

Καλό βράδυ κορίτσια!

W0hvp2.png

Καλημέρα!!

Liza ήταν ο Αναγνωστόπουλος. Κι εκείνος δεν μιλούσε πολύ, έλεγε στην κοπέλα να γραφει καποια πράγματα και μου έλεγε φυσιολογικό αυτό, πολύ καλό το άλλο κλπ!! Κάποα στιγμή με ρώτησε αν θέλω να ρωτήσω κάτι εγω αλλά ειχα καλυφθεί!

Καλησπερα κι απο εμενα Πώς είστε;

Να καλωσορισω και εγω με την σειρα μου τις νεες εγκυουλες τις παρεας. Ετσι να μαζευομαστε και να μεγαλωνει η παρεουλα μας.

Λιζακι μου, υπεροχα τα νεακια σου απο την αυχενικη μια χαρα!!! ΜΠραβο, παντα τετοια.

Αυτό με τους μήνες ούτε εγω ξερω πως τους μετρουν, ξέρω μονο οτι οταν μπεις στην 13η εβδομαδα εισαι 3 μηνων και στις 28 εβδομαδες στους 6 μήνες. Τώρα πως μετρουνται δεν εχω ιδεα.

panmarne, πως τα καταφερνεις με το Πανεπιστημιο και το μωρακι και εγκυος; Αρχιζω και εγω τον Σεπτεμβρη και αυτο με ανησυχει λιγο. Θα τα καταφερω; Θα εχω την δυναμη ή απλα εκανα εγγραφη και θα παει χαμενα; Το καλο εμενα ολα θα ειναι και διαδικτιακα μονο οι εξετασεις θα πρεπει να παρευρισκομαι. Το φοβαμαι αρκετα.

Φιλιααα

Όταν ξεκίνησα το ΕΑΠ ήμουν έγκυος στη Νεφέλη μου...γέννησα Απρίλιο και Ιούλιο έδινα εξετάσεις....η αλήθεια έιναι πάντως ότι το διάβασμα με κρατούσε σε επαφή με τον έξω κόσμο γιατί ο πρώτος καιρός με το μωρό είναι λίίίίίίιίίίίίίίίίίγο δύσκολος ;). Δεν έχουμε γενικά βοήθεια από γονείς...αλλά ο άντρας μου είναι υπέρμαχος του διαβάσματος και αυτό βοηθάει πολύ....Οπότε θα τα πας μια χαρά...πρέπει να το δεις σαν απόλαυση...

Lizaki συγχαρητήρια για τα καλά νέα!!! Άντε με το καλό!!!

Κι εγώ πήγα στη γιατρό χτες και άκουσα επιτέλους καρδούλα. Δυστυχώς ο άντρας μου έπρεπε να μείνει σπίτι και είχε και τη μικρή μας. τακ τακ τακ τακ... 177-180 χτύπους...έκλαψα.....συγκινήθηκε και η γιατρός μου που έκλαψα....και πάλι κλαίω...αυτή η εγκυμοσύνη με έχει κάνει βούτυρο...

iOBZp3.png

IYXNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...