Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Οκ κατάλαβα, η ΑΜΗ σου δεν ήταν χαμηλή σε σχέση με αυτά που ακούμε κ τη δική μου. Αρα δε βάζατε 3ης ημέρας;  Εμένα παρότι τα βλέπουμε με το κιάλι τα ωάρια, όλοι επιμένουν για βλαστοκύστες γιατί λέει αν δε προχωρούσαν στο εργαστήριο δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς.

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

kiki1986 δεν φαντάζεσαι την κατάστασή μου. Ειλικρινά σας μιλάω είναι για πουθενά. Μακάρι να μπορούσα να σας αναλύσω την κατάσταση ακριβώς για να καταλάβετε, αλλά αν τα πω όπως έχουν, internet είναι και πολύ εύκολα μπορείς να καταλάβεις πράγματα. Εκτός εαυτού είμαι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Geia sas koritsia!!!

Aloifi gia ragades phra stin 9h ebdomada, k as gelouse o giatros!!!k ti egine?kako den kanei.

i alitheia einai oti i koilia mou foyskvse poli nwris alla eimai sigouri oti einai logo diskoiliotitas. Oxi oti fainomai egkyos,egv niwthw apaisia!!!

Kala hmoun k ligotero apo 50 kila ta teleutai 10 xronia me hpsos 1.70.Exw parei hdh 3 kila!

tt1a2b70.aspx

Risotto ηρεμησε δεν θα πάθεις για έναν άμυαλο άνθρωπο! Καταλαβαίνω οτι λες και που ειςαι ετσι αλλά κοιτα εσένα και τον αντρα σου/ σύντροφο σου να είστε καλά και όλοι οι άλλοι δεν έχουν καμια σημασία!

Zoubik και εγώ δεν νομίζω οτι ειναι κακό να βαζουμε απο τώρα ενυδάτωση κάνουμε ετσι και αλλιως! Είσαι πολύ αδύνατη και νομίζω καλό ειναι που πήρες 3 κιλα γιατί μάλλον τα χρειάζεσαι. Εγώ ξεκίνησα 60 κιλά με ύψος 1.60 και πήρα ενα κιλό ε συγκριτικά το ίδιο ειναι. Δεν και καθόλου εμετους και ανάγουλες για να δυσκολευτω να πάρω!

W0hvp2.png

risoto exeis dikio den se katalabainw den exw erthei sthn thesh sou alla isws na exei dikio i liza.... adiaforise entelws siga mhn xalasteis kiolas.... twra an niwseis kalitera me to na tous thn peis... kanto!!!!

bre zoubik esu eisai mia stala... fae maidi mou mhn agxonesai... k egw miso kilo to pira eimai 58 me 1,65 upsos! tha ta xasoume meta....bale to ladaki sou kai oti einai na ginei tha ginei den tha skasoume kiolas!!!

fu9Ip3.png

Τα διάβασα όλα όσα γράψετε. Risoto κ εγω πύραυλος θα γινομουνα! Σίγουρα αυτός που φταίει πρώτα απ όλα ειναι εκείνος που το διέδωσε δεξιά κ αριστερά. Ωστόσο κ αυτοί που τελικά το μάθανε, ξέρουν οτι ειναι κάτι που δεν θέλεις ακόμα να μοιραστείς ( γι αυτο κ δεν σου λένε ευθέως τι ξέρουνε), αλλά παρ΄ολα αυτά σε πιέζουν με τον τροπο τους. Την εγκυμοσυνη προφανώς την έχουν μάθει. Το πρώτο που σκέφτομαι οτι θα έκανα εγω, ειναι να τους πω ορθά κοφτά πως ναι ειμαι έγκυος κ οχι δεν ειμαι διαθέσιμη για κουβεντούλα κ πληροφορίες...

Κάτι άλλο που μου ηρθε τώρα, ειναι την ώρα που σε ρωτάνε διάφορες βλακείες, πέταξε τους ενα " δεν ειμαι έγκυος" κ φύγε...Τρέλανε τους! Όσο για τον κύριο η την κυρία που δεν κρατιέται... Δεν αλλάζει ο άνθρωπος κ δυστυχώς πρέπει να μάθουμε να ζούμε μαζί τους... Ωραία θα ηταν να μην χρειαζόταν να το μάθει...

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

Πραγματικά βρε zoubik με αέρα ζεις; Πρέπει να είσαι κλαρακι εσύ! Σίγουρα τα είχες ανάγκη τα τρία κιλά... Τώρα όπως λέει η Kiki φάε παιδάκι μου μην άγχωνεσαι!

Λιζακι ποτε έχεις αυχενικη την Τρίτη; Όλα καλα να πανε! Όλη μέρα την αυχενικη σκέφτομαι...Δεν αντέχω άλλο την αναμονή... Άντε Θεέ μου να ξημερώσει η επόμενη Τετάρτη να πάω κ εγω!

Marigula κ εγω συμφωνώ. Ξεκινά την ενυδάτωση με κάτι που ειναι πιο αθώο κ αν έχεις αμφιβολίες για την αλοιφη, ρωτά το γιατρό σου

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Γειάααααααααα σε όλες! Ελειπα από την Παρασκευή και δεν είχα τη δυνατότητα για ιντερνετ! Διάβασα πολύ ευχάριστα νέα, συγχαρητήρια και σε όσες έχουμε σειρά για αυχενική καλά αποτελέσματα!!!!!!

Liza κι εγώ την Τρίτη θα κάνω την αυχενική στο Γαία!

Risoto μου εγώ ένα έχω να πω και πράττεις αναλόγως.......

Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες, οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα, οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους! -Πλάτων-

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

ΑΑΑΑ τελευταια εγω θα κανω αυχαινικη? μηπως να αλλαξω το ραντεβου? ο γιατροσ μοθ εδωσε το περιθώριο 12 ιουνιου με 18 ιουνιου και εγω η χαζη επέλεξα την τελευταία μερα λες και δεν ηξερα οτι θα αγχονομουν και ειδικά αυτη η βδομαδα δεν θα περνούσε....αχχχχχχχχχχχ

χαχαχα καλα κιδενιο αν τους πεταξει 'δεν ειμαι εγκυος' θα τρελαθούν θα τους ερθει σφοντύλι πωωωωωωω δεν τουσ μπορω τους ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΔΕΣ με βγαζουν απο τα ρουχα μου....

fu9Ip3.png

Μαριάννα τι ώρα έχεις ραντεβού;Ξέρεις ποιος γιατρός είναι; Δεν έχω καμια ιδέα η γιατρός μου έκλεισε το ραντεβού.

Kidenio το μεσημέρι εχω ραντεβού και εγώ έχω αρχίσει να τη σκέφτομαι αλλά σκέφτομαι θετικά!

Κική και εγώ την τελευταία επέλεξα μου ειπε απο τις 6 Ιουνίου μέχρι τις 10 πρεπει να γίνει και δηλαδή Ή την Παρασκευή ή την Τρίτη αλλα δεν μπορούσα την Παρασκευή.

Chrisa έγραψες!!

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

etsiiii lizaki thetikes skepseis thelw.... ola kala tha pane.... liges meres minan kai tha mathoume kai ta dika sou euxarista....

ax k egw den mporousa tis upoloipes meres kai anagkastika to ekana teleutaia mera....den peirazei tha einai kai ligo poio megalo kai tha dei o giatros kalutera xxxxx

fu9Ip3.png

Risoto, σε καταλαβαίνω απολύτα! Το ιδιο - περιπου - θεμα έχω και εγω με ενα συγκεκριμενο προσωπο και δεν ξερω ούτε εγω πως να συμπεριφερθω.

Στην αρχή δεν ελεγα τιποτα. Εκανα ενα απλο διαλογο και προσπαθούσα να αλλαξω θεμα. Καπου στην μεση απλα χαμογελουσα, τώρα ειμαι σε φαση που ξεσπω. Εχω τοσα πολλα νευρα απο τα χαπια κτλ που δεν αντεχω, δεν κρατω τιποτα μεσα μου και ξεσπω. Μερικες φορες δεν ειναι καλο γιατι μπορει να πεις και κατι περισσοτερο που δεν το θες αλλα παρα να το κρατας μεσα σου και να κανεις κακο στον εαυτο σου και στο μωρο τοτε να τα ακουσουν οι αλλοι. Αυτη την στιγμή πανω απολα ειναι το μωρο και οχι ο καθενας ......... που προσπαθουν να σπασουν τα νευρα μας.

Οσο για το θεμα που το εμαθαν ολοι, και εγω το επαθα απο τις πρωτες μερες. Κλειστη κοινωνια εδω, μαθαινετε ευκολα. Καποιος που με πήρε χθες για να το "επιβαιβεωση" απλα του ειπα, "Δεν καταλαμβαινω για ποιο πραγμα μιλας; Δεν ξερω τιποτα εγω" και του αλλαξα κουβεντα!!!

Υπομονη κοπελα μονο αυτο εχω να σου πω!!!

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Γύρισα αργά, αλλά είπα να μπω να σας καληνυχτίσω και να βγάλω και πάλι τα εσώψυχά μου, γιατί θα σκάσω. Θαρρώ δε μπορώ να βρω τρόπο να ηρεμήσω με όλους τους ηλίθιους που με περιτριγυρίζουν. Και ενώ ποτέ δεν είχα θέμα με κανέναν και γενικά με ότι λέει και κάνει όποιος κι αν είναι, τώρα μου την έχει βιδώσει τόσο άσχημα όλο αυτό. Άτομα που δεν ξέρουν τίποτα για μένα, παρά μόνο το όνομά μου, ξαφνικά έχουν και άποψη για την εγκυμοσύνη μου. Άθλιο! Άθλιο όμως.

Σας έπρηξα και πάλι με τα δικά μου. Λοιπόν, στα πιο εγκυμοσυνιακά τώρα. Η κοιλιά μου φαίνεται. Φόρεσα ένα φόρεμα που είχα να φορέσω κανά 2-3 βδομάδες και η κοιλιά πια φαίνεται. Τύπου γυρνάω και ρωτάω τον άντρα μου "μήπως φαίνομαι πιο παχιά τώρα με αυτό το φόρεμα;" Απάντηση: "Μήπως φαίνεσαι έγκυος; Πολύ όμορφη είσαι!" Ε και λέω ας πάει και το παλιάμπελο και το φόρεσα. Αν ρωτήσει κανείς αδιάκριτος θα πω ότι έχω δυσκοιλιότητα και τρώω πολύ. Πρέπει να αρχίσω κι εγώ να βάζω τίποτα στην κοιλιά μού φαίνεται. Άντε να δούμε. Είναι λέει προδιαγεγραμμένο αν θα κάνουμε ή όχι ραγάδες, απλώς μπορούμε να το μετριάσουμε κάπως με τις κρέμες, τα λάδια και τις αλοιφές. Θα το ψάξω και θα σας ενημερώσω.

Να μη γράφω μία μία τώρα, σας ευχαριστώ πολύ ρε κορίτσια που με ακούσατε και με ακούτε και ευχαριστώ ειλικρινά που μου δώσατε τα φώτα σας. Καλό σας βράδυ προς το παρόν και θα τα πούμε αύριο με το καλό. :)

Liza0 στις 5μιση είναι το ραντεβου! Με ρωτησαν εν ήθελα συγκεκριμένο γιατρό αλλά είπα όχι! Κι εσύ εκεί θα γεννήσεις;;

Risoto ο κόσμος είναι τόσο κακος που υπάρχουν αυτά όπως αυτό που συνεβη σε εσένα και ούτε χαίρονται πάντα με τη χαρά μας..

Εγώ όταν το ανακοίνωσα σε άτομο του συγγενικού μου περιβάλλοντος, με ρώτησε αν το εχω πει πουθενα αλλού και της απαντώ πως ναι το ξέρουν κάποιοι. Και αυτό που ακουσα ειναι να με κράζει επειδη λεει πως ηταν νωρίς για να το πω σε άλλους!! Λες και αυτό δεν ειναι δικό μου θεμα! Εκείνη το ειπε όταν κόντευε 6 μηνών και ποτέ δεν της το σχολίασα! Έλεος δηλαδη! Τί να πείς ώρες ώρες.......

Η κάθε μια το λεει οποτε νιώθει έτοιμη! Εγώ ούτε στους γονεις ήθελα να το πω αλλα ο άντρας μου δεν κρατιόταν! Risotto υπέροχος ο άντρας σου και καλά λεει!! Ο δικός μου ανυπόμωνει να μεγαλώσει η κοιλιά μου! Δεν μας επριξες βρε καλά κανεις και μιλάς!

Μαριαννα εγώ στις 2 εχω ραντεβού! Ρώτησα τη γιατρο για απόγευμα και μου είπε οτι πρωι γίνονται που να ήξερα θα το έβαζα απόγευμα και δεν θα έπαιρνα άδεια. Δεν ξέρω η αλήθεια είναι αν θα γεννήσω εκει αλλά θα κάνω και τις υπόλοιπες εκει αν πανε όλα καλά. Μένω στα Νότια προάστια και η αλήθεια είναι θα προτιμούσα να ήταν η κλινική κοντά. Η γιατρός μου είπε οτι μπορει σε όποιο θελω ρεα,γαία, μητέρα αλλά ας φτάσουμε μέχρι εκεί.

Από το απόγευμα κορίτσια έχω κάτι πόνους άριςτερά κάτω από τα πλευρά ξέρετε τι είναι; Είναι έντονοι και έρχονται και φεύγουν. Καλό βράδυ!

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...