Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο Marigula! Συγχαρητήρια! Τέλεια νέα! Άντε μια μια να ακούμε τα ευχάριστα!

Πάντως για τις ραγαδες κ εγω δεν έβαζα συχνά κρέμα σε καμία απο τις εγκυμοσύνες αλλά δεν έβγαλα ευτυχώς! Χρησιμοποιούσα αμυγδαλελαιο της Apivita.

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Πάντως κοριτσια επανέρχομαι στο θέμα της οσφρησης... Kiki1986 κ έμενα ακριβώς όπως τα λες... μου βρώμανε ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Όλη την ώρα καθαρίζω, μπάνια κουζίνα πάτωμα! Τίποτα! Έχω ακούσει οτι η όξυνση της οσφρησης ειναι σύμπτωμα αλλά δεν ήξερα οτι όλα θα μυρίζουν άσχημα! Το μόνο που με κάνει να νιώθω καλύτερα ειναι να κάνω ντουζ. Κουφό ε;

kidenio stis alles eggumosines soy den eixes to idio themataki? ax upomonh se ena mina logika tha fugei k auto to sumptwma alla mh gelaseis ksereis gt skeftika oti mporei na exoume euais8iti osfrisi gia na mirizoume ton kinduno...xaxaxa dld an kati einai xalasmeno na mhn to fame koulh skepsh xaxaxaxa

fu9Ip3.png

:P:p:p Kiki 1986 ετσι κ υπήρχε κάτι χαλασμένο σε ακτίνα 100μ θα το είχα μυρίσει σίγουραααααααα!

Κ τώρα που το λες οχι στις προηγούμενες εγκυμοσύνες δεν το είχα αυτο το σύμπτωμα...

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!! Επιτέλους εχει καλό καιρό στην Αθήνα!

Χαρηκα που γίνεται κοιλιάκα! Γιατί με άγνωστο γιατρό δεν θα ένιωθα άνετα κολπικά και θα ήθελα να είναι και ο άντρας μου μέσα! Εχει ενθουσιαστεί τόσο πολυ, μπήκε τη τελευταία φορά που κάναμε υπέρηχο και συνέχεια μου λεει τι ωραία που ακουγόταν η καρδούλα του! Εύχομαι να πάνε όλα καλα για όλες μας!

Εγώ με την μυρωδιά είχα από μικρή πρόβλημα η μαμα μου όλο απορούσε ήξερα το φαγητό έχουμε απο το δρόμο! Τώρα πιο πολυ με ενοχλούν καποιες μυρωδιές όπως τα chips, το σαλάμι αέρος βαριές δηλαδή.

Για τις ραγάδες παρήγγειλα το bio oil είναι λάδι δεν ξέρω αν θα κάνει δουλεια θα δείξει. Το πηρα κυρίως για να μην πω μετα δεν έβαζα τίποτα αν είχα βάλει τι θα γινόταν.

W0hvp2.png

Καλημερα, εγκυούλες πώς είστε;;;

Chrisaki21, σε ποιο μέρος θα κατεβεις; Πόσες μέρες θα κάτσεις; Πως και αυτό το ταξιδακι;

Για το θέμα απο μυρωδιες, ξέρω τι φαγητο μαγειρευει το καθε σπιτι στην γειτονια. Το μονο που με πειραζει εντονα είναι η μυρωδια του αποτσιγαρου και οχι καποιου φαγητου. Αν και ο συζηγος μου δεν καπνιζει σπιτι αλλα στην βεραντα, αν αφησει στο τασακι αποτσιγαρο ή το πεταξει μεσα στο σπιτι στα σκουπίδια θα πεθανω. Επίσης με πειραζουν τα γλυκα. Ειδικα οτι εχει σχεση με σοκολατα. Δεν μπορω να φαω γλυκο. Αν φαω γλυκο και ειδικα σοκολατα το μπεμπακι αρχιζει να ανακατευετε με ποναει η κοιλια μου, το στομαχι μου και κοιμαμαι.

Τώρα με το θεμα των ραγαδων. Εγω εχω μεγαλο προβλημα. Η κοιλια μου αρχισε να γινετε ψηφιδωτο. Ο γιατρος χθες στην αυχενικη διαιρωτηθηκε κατα ποσο εκανα εγχειρηση και μετα καταλαβε ότι ειναι ραγαδες. Πηγα στον φαρμακοπείο μου, που ξερει ποσο μηνων είμαι και γενικα την κατασταση μου και μου εδωσε μια κρεμα. Στις οδηγίες λεει να την αρχισω απο τον 4ο μήνα. Δεν ξερω τι να κανω; Να την αρχισω τώρα, να μείνω πιο μετα;;; Ιδου η απορία.

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Καλημέρα κορίτσια!! Χάθηκα χθες γιατί βολτάραμε μέχρι τις 20.00 με τη μικρή και όταν γυρίσαμε ήμουν κομμάτιααααα.....

Πολύ καλά τα νέα της Marigulas!!!! Εύχομαι τα ίδια νέα σε όλες!!! Δεύτερη μέρα χωρίς αναγούλες, αλλά με ακόμα μεγαλύτερο στήθος. Όσο για τα παντελόνια εγκυμοσύνης τα φοράω εδώ και 3 εβδομάδες και αυτή τη στιγμή διανύω την 9η. Τι κοιλιά είναι αυτή!!!!! Δεν με νοιάζει, αρκεί το μπεμπίνι να είναι καλά....έχω γίνει και υπερ υπερ υπερ ευσυγκίνητη ....

iOBZp3.png

IYXNp2.png

Καλημερα, εγκυούλες πώς είστε;;;

Chrisaki21, σε ποιο μέρος θα κατεβεις; Πόσες μέρες θα κάτσεις; Πως και αυτό το ταξιδακι;

Για το θέμα απο μυρωδιες, ξέρω τι φαγητο μαγειρευει το καθε σπιτι στην γειτονια. Το μονο που με πειραζει εντονα είναι η μυρωδια του αποτσιγαρου και οχι καποιου φαγητου. Αν και ο συζηγος μου δεν καπνιζει σπιτι αλλα στην βεραντα, αν αφησει στο τασακι αποτσιγαρο ή το πεταξει μεσα στο σπιτι στα σκουπίδια θα πεθανω. Επίσης με πειραζουν τα γλυκα. Ειδικα οτι εχει σχεση με σοκολατα. Δεν μπορω να φαω γλυκο. Αν φαω γλυκο και ειδικα σοκολατα το μπεμπακι αρχιζει να ανακατευετε με ποναει η κοιλια μου, το στομαχι μου και κοιμαμαι.

Τώρα με το θεμα των ραγαδων. Εγω εχω μεγαλο προβλημα. Η κοιλια μου αρχισε να γινετε ψηφιδωτο. Ο γιατρος χθες στην αυχενικη διαιρωτηθηκε κατα ποσο εκανα εγχειρηση και μετα καταλαβε ότι ειναι ραγαδες. Πηγα στον φαρμακοπείο μου, που ξερει ποσο μηνων είμαι και γενικα την κατασταση μου και μου εδωσε μια κρεμα. Στις οδηγίες λεει να την αρχισω απο τον 4ο μήνα. Δεν ξερω τι να κανω; Να την αρχισω τώρα, να μείνω πιο μετα;;; Ιδου η απορία.

Marigula μου μόλις έγραφα για τα νέα της αυχενικής σου. Συγχαρητήρια!!! Φαντάζομαι τη χαρά σου όπως καταλαβαίνεις. Όσο για το θέμα των ραγάδων γιατί δεν δοκιμάζεις να βάζεις λαδάκι στη κοιλίτσα μέχρι να μπορείς να αρχίσεις την κρέμα. Το λάδι νομίζω ότι ενυδατώνει ιδιαίτερα φυσικά;)

iOBZp3.png

IYXNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!

Μαριγουλα μου θα κατεβουμε στην Παφο γιατι εχει πιο φθηνες πτησεις απο οτι στη Λαρνακα..

Και θα μεινουμε λευκοσια. Θα κατσω μεχρι τελη του αυγουστου και μετα ξανα πισω. Το νινακι μου εχει Κυπριο μπαμπουλη γι αυτο αυτη η μεγαλη βολτα.. ετσι κ αλλιως ειναι υπεροχα εκει!!!

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

Καλημέρα κοριτσούδια!

Πού να πω τον πόνο μου; Εσείς τι κάνετε; Θέλω να με βοηθήσετε. Πώς θα φερόσασταν στη δική μου θέση.

Έστω ότι εσείς δεν έχετε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη σας επίσημα. Τύπου το ξέρουν μόνο συγκεκριμένα άτομα. Έστω ότι έχετε ζητήσει να μην πει κανείς τίποτα. Ξέρετε όμως ότι ένας από αυτούς έχει βγάλει ντελάλη. Μόνο πρωτοσέλιδο δεν το έκανε. Έστω τώρα ότι για τον Α ή Β λόγο δε θέλετε να το ανακοινώσετε και γούστο σας και καπέλο σας, δεν πέφτει λόγος σε κανέναν. Έστω τώρα ότι γνωρίζετε και ποια άτομα το ξέρουν, τα οποία άτομα δεν ξέρουν ότι εσείς γνωρίζετε το σκηνικό. Και έρχονται αυτά τα άτομα και σας ρωτάνε βλακείες τύπου "πώς είσαι;", "είχες πρόβλημα με το χέρι σου;" "είχες πρόβλημα με το στομάχι σου;" Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε δηλαδή. Τι κάνετε; Επιμένω στο γεγονός ότι δεν πέφτει λόγος σε κανέναν και σας γύρισε και δεν θέλετε να τους το πείτε, διότι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ. Τι κάνετε; Πώς το αντιμετωπίζετε;

Επίσης τι κάνετε στην περίπτωση που κάποιος από αυτούς που το μάθαν, έρθει και σας πρήξει με δικές του εμπειρίες και αρχίσει ερωτήσεις και τέτοια. Πείτε μου έναν ωραίο τρόπο να τους στείλω από εκεί που ήρθαν και να μην μπορούν να κάνουν και τίποτα!

Ευχαριστώ που με διαβάσατε, και ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε απάντηση.

Marigula δοκίμασε λαδάκι αυτο που είπε το Kidenio και παρε τηλ τον γιατρο σου να τον ρωτήσεις.

Chrisaki σε ζηλεύω!! Καλά να περάσετε!

Risotto πω τι εκνευριστικο όλο αυτό. Δεν ξέρω ειλικρινά τι θα έκανα ή θα το έπαιζα οτι δεν συμβαίνει τίποτα ή με ευγένεια θα έλεγα σε αυτο το άτομο που μίλησε οτι του εύχομαι να μην τύχει ποτε σε αυτόν να ξέρουν ενα μυστικό του όλος ο κόσμος και πραγματικά στεναχωρήθηκες. Οταν είσαι ευγενικός αποστομώνεις τον άλλον ενώ αν πεις κάποια κουβέντα παρα πάνω πχ με ποιο δικαίωμα πας και λες οτι είμαι έγκυος θα πει μετά σε άλλους οτι τον έβρισες. Η αλήθεια ειναι εγώ μονο σε γονεις το έχω πει γιατί και σε κάποια φίλη μου θα το έλεγε πχ στο αγόρι της και μετα αν θα ηταν μυστικό. Κάποιοι δεν ξέρουν να μην μιλάνε.

W0hvp2.png

ouf risoto....kouragio h alitheia einai oti ta atoma auta den ftaine se kati ,ftaiei autos pou phge kai anoikse to stomataki tou...se auton na peis kamia koubenta kai na paei o idios na tous pei na mhn se fernoun se duskolh thesh.... h litheia einai, oti mia wraia ataka pou tha apostomone, tha htan oti prepei, alla den mou erxete kati... :tongue:

fu9Ip3.png

Το θέμα βρε Liza0 είναι το άτομο που το είπε, μιλάει γενικά. Δεν κρατάει κανένα μυστικό. Ούτε της οικογένειάς του. Για να καταλάβεις για τι πράγμα μιλάμε. Για την εγκυμοσύνη μου έμαθε αναγκαστικά. Δεν θέλω να επεκταθώ σε λεπτομέρειες, αλλά δεν υπήρχε τρόπος να αποφευχθεί. Αν ήταν στο χέρι μου, δεν θα το μάθαινε απλώς ποτέ. Αλλά καμιά φορά τα πράγματα έρχονται διαφορετικά από αυτά που έχουμε σχεδιάσει. Οπότε και τώρα έχω να αντιμετωπίσω όλο αυτό. Φαντάσου να αναγκαστείς να το πεις στη διπλανή σου στην πολυκατοικία, επειδή έπεσες και χτύπησες και ήταν η μόνη που μπορούσε να σε βοηθήσει, και ξαφνικά να σου έρχεται η μαμά του μανάβη και να σε ρωτάει πώς είναι το χέρι σου. Ενώ ξέρεις ότι η γειτόνισσα το έχει πει. Και έχει πει και αναλυτικά ότι αφορά εγκυμοσύνες και τέτοια. Ειλικρινά μιλάω μου έρχεται να ουρλιάξω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...