Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Εγω δεν έχω τα αποτελέσματα απο τον αιματοκρίτη μου.. Θα τα δω οταν θα πάω για αυχενικη την άλλη Τετάρτη. Οπότε ειμαι σε βαθύ σκοτάδι.. Κοριτσια σήμερα ειναι να κάνει αυχενικη η Marigula έτσι δεν ειναι; Marigula εύχομαι να ειναι τα καλύτερα νέα που θα ακούσετε!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θέλω πολύ να περπατάω, όπως και έκανα πριν την εγκυμοσύνη, αλλά ρε κορίτσια με το που ξεκινάω, ούτε 10 λεπτά δεν μπορώ να αντέξω. Λαχανιάζω και κουράζομαι τόσο πολύ. Και το αστείο είναι ότι ούτε βάρος πήρα, ούτε κοιλιά έχω, ούτε τίποτα. Νιώθω και γελοία. Ευτυχώς νομίζω δεν τα λέω και σε καμιά άλλη μη έγκυο ή που έχει ήδη γεννήσει και γελάει μαζί μου.

Επίσης αναγουλιάζω αρκετά. Έχω ένα γατί στο σπίτι και ενώ πριν την εγκυμοσύνη ούτε με ενοχλούσε, τώρα μόνο που υπάρχει, μου βρωμάει φριχτά. Αφού αν βγω και ξαναμπώ στο σπίτι, θα πάω σίγουρα για επίκυψη. Ελπίζω να περάσει αυτό και να μην είμαι έτσι όλη την εγκυμοσύνη, αν και να σας πω την αλήθεια, επειδή θεωρώ τρελή ευλογία αυτή μου την εγκυμοσύνη και το γεγονός ότι όλα βαίνουν καλώς, το μόνο που ειλικρινά με νοιάζει είναι να είναι καλά το μωρό κι εγώ ας έχω όλα τα συμπτώματα μαζί και στο χειρότερο βαθμό.

Ένα άλλο που με ψιλοστενοχωρεί είναι ότι δεν είμαστε όλες από κοντά μεταξύ μας για να βρισκόμασταν. Θα είχε πλάκα. Οι νέες που μπήκατε τώρα πούθε κρατάει η σκούφια σας;

Risoto από Θεσσαλονίκη δεν είσαι; Αν ειναι κ αλλά κοριτσια από Θεσσαλονίκη ίσως θα μπορούσαμε να βρεθούμε τον Ιούλιο; Εγω θα ειμαι Θεσσαλονίκη κ Χαλκιδική τότε. Όσο για το γατί σε καταλαβαίνω.. Έχουμε κ εμείς γάτα κ η μυρωδιά με τρελαίνει! Το αστείο ειναι πως κανείς άλλος δεν μυρίζει τίποτα!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

kala to thema murwdias den uparxei.... emena mou brwmane ta panta...mageireuw kai mou brwmaei o aporofitiras afou to bradu ksupnaw apo th murwdia nomizw kapoios mageireuei dipla mou....an kai exw olh thn wra anoixta an kai sfouggarizw 2 fores th mera tpt. mexri k vanilia pou bazw sta keik brazw, mhpws kai ...alla tpt tha perasei mwre logika sta mesa tou tetartou mhna...ypomonhhhhh.........

egw athina eimai koritsia!!!

zoubik den to exw skopo na arxisw alla perpatimataki to kanw oso mporw...kanena misawro sigoura... oxi kathe mera omws

risoto logiko na kourazomaste o organismos xreiazetai parapanw oksugono kai gia to mwraki sou g auto laxaniazeis eukola....

fu9Ip3.png

Διαφημίσεις

Kidenio να κανονίσουμε μωρέ θα έχει πολύ πλάκα. Όσο για την κοιλιά... Λοιπόν νομίζω άρχισε να κάνει κούρμπα σιγά σιγά και χαίρομαι πολύ. Βέβαια αν και μπαίνω στα ρούχα μου κανονικά, αν τα παντελόνια τα έχω κουμπωμένα δεν μπορώ να κάτσω ήρεμη ούτε μισό λεπτό. Οπότε για να με πείτε και τρελή, πήγα και πήρα κολάν εγκυμοσύνης και αν και δεν γεμίζει όλο εκείνο το ύφασμα (θα έρθει η ώρα του πάντως) νιώθω τόσο υπέροχα. Ούτε να με στενεύει, ούτε να με σφίγγει.. Άσε που από πάνω με τη μπλούζα κανείς δεν καταλαβαίνει τίποτα και έτσι περνάει για απλό κολάν. Δεν ξέρω αν θα πάρω ρούχα εγκυμοσύνης πάντως. Βλέπε μπλούζες, φορέματα, μπουφάν, τζιν και τέτοια. Αν και ένα μπουφάν ίσως το χρειαστώ στα κρύα του εξωτερικού που σκεφτόμαστε να πάμε.

kiki1986 οξυγόνο ε; Κι εγώ εκεί το τοποθετώ. Ότι έχουμε περισσότερη ανάγκη τώρα, μιας και αυξάνεται και το αίμα μας. Έχεις βρει καμιά μυρωδιά που να σου αρέσει και να καλύπτει όλες τις άλλες; Εγώ έτσι και αρχίσει να με πιάνει αναγούλα δεν μπορώ να το σταματήσω. Κάπου είχα διαβάσει ότι το λεμόνι βοηθάει σαν μυρωδιά, αλλά τίποτα.

Κοριτσια, καλησπερα!!! Πώς είστε;;;

Εκανα την αυχενικη!!!! :D :D :D :D

Κοριτσια, μία ώρα μέσα στο νερο. Μπήκα στις 12:05 και βγηκα στις 1:10!!!

Ο Λόγος; Τον μπεμπακι μου, το γλυκουλικο μου, το αγαπακι μου, δεν καθοταν σε ηρεμία. Γυριζε συνεχως, κλωτσουσε, επαιζε γενικα και ο γιατρος δεν μπορουσε να κανεις τις μετρησεις. Κοιμηθηκε σε καποια φαση για κατι δευτερολεπτα μονο, και εκει ήταν σε μία σταση, τεντωμένο και ο γιατρος λεει θελει να ειναι σιγουρος.

Σε καποια φάση που γελασαμε παρα πολύ, οταν ο γιατρος μου πιεσε λιγο την κοιλια μου για να γυρισει, μήπως λεει και ηρεμήσει λιγο, γυριζει προς εμας, και μας κουναει το χερακι του, σαν να μας εκανε "Γεια" !!!! Εκει με πήραν και εμενα τα κλαματα, δεν αντεξα!!!

Μια άλλη στιγμή που συγκινηθηκα ήταν οταν μου ειπε ο γιατρος να προσπαθήσω να βήξω μήπως και γυρισει, Αλλα πάλι τιποτα. Και εκει με πηρε το γελιο και τους λεω ειναι πεισματαρικο (όπως η μαμα του) και τοτε το αγαπουλινι μου, οταν γελασα εκανε τρελλες τουμπες. Ο γιατρος μου λεει του αρεσει παρα πολύ το γελιο σου.

Τελικά μετα απο αρκετη ώρα, και με κολπικο υπερηχο, καταφεραμε να μετρήσουμε και να παρουμε τιμουλες. Ολα καλα ειναι. Μηδαμινες οι πιθανοτητες λεει για οτιδηποτε. Ευτυχως Παναγίτσα μου!!!!

Καλως ορισαν οι νεες εγκυουλες στην παρεα μας.

Πάω να ξαπλωσω κοριτσια γιατι νυσταζω παρα πολύ και θα μπω να σας διαβασω μετα.

Φιλια!!!

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Marigula άντε ρε κορίτσι μπράβο. Με το καλό όλα τα επόμενα στάδια. Πολύ χάρηκα. Για το πρόβλημα που είχες τι σου είπαν; Πέρασε; Επόμενο ραντεβού; Μου θύμησες τα δικά μου της προηγούμενης βδομάδας και συγκινήθηκα. Μπράβο και πάλι μπράβο!

Κοριτσια τι κανετε? Πώς ειστε γενικως?Δεν εχω διαβασει τα νεα σας, θα το κανω μαλλον το βραδυ, αν δεν κοιμηθω εκει που καθομαι δηλαδη!

Ξυπνησε ο γιος μου κ δεν μπορω να σας παρακολουθησω τωρα. Α΄΄α βρε κοριτσια, πειτε μου, οσο πανε χειροτερευον σε σας τα συμτωματα? Εμω εχω αιματοκριτη 38κ πιεση 10μησι με 11, κοντευω να πεσω κατω. Χτες το βραδυ γυριζε ολος ο κοσμος, δεν μπορουσα να σηκωθω καθολου και εχω ξεκινησει και σιδηρο εδω κ 3 μερες. Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα ανακατωσουρες, αλλα οχι τοσο εντονες κ φυσικα οχι τοσο ζαλη . Πλησιαζουμε το πρωτο τριμηνο κ αντι να ηρεμουμε χειροτερευουμε? Σας αφηνω προς το παρον, θα σας διαβασω το βραδυ!

αχ μπραβο μαριγουλα μου τελεια τα νεα σου... πολυ χαρηκα... θυμησε μου αθηνα εισαι εσυ που εκανες την εξέταση? σου ειπε φυλο ο γιατρος :) αντε ρε κοριτσια η επομενη, ποια εχει σειρα?

βρηκα ενα λινκ με φωτος για τις αποριες μας με τισ κοιλιτσες μασ!!!!

http://www.i-am-pregnant.com/names/photobook3.htm?weeks=19

κάποιες μου φαινονται λιγο υπερβολικές...

fu9Ip3.png

Διαφημίσεις

Marigula υπέροχα νεα!!! Που έκανες την αυχενική; Να ρώτησω πάντα γίνεται κολπικά;

Εγώ κοιλία δεν εχω ακόμα γιατί δεν είχα πριν κοιλιά όλα τα άλλα μπουτακια, μπράτσα τα έχω παράπονο δεν έχω! Ούτε εγω θα αγοράσω ρούχα το καλοκαίρι θα το βγάλω με μακρια φορέματα που μου αρέσουν πολυ εχω αρκετα και θα παρω και κανά δυο ακόμα που θα μου μείνουν και μετα. Είχα βρει στο prenatal ενα παντελόνι εγκυμοσύνης πολύ φτήνο και είναι για αργότερα. Το κολάν από το πήρες risotto? Ίσως μόνο ενα τζιν να αγοράσω.

My life εμένα η πίεση μου ειναι συνήθως 9 με 8,5 και η χαμηλή 6. Αυτή ειναι τέλεια για εμένα ειπα στη γιατρο και μου ειπε η χαμηλή δεν πειράζει η υψηλή ειναι επικίνδυνη!

Εγώ ειμαι από Αθήνα και εμείς να κανονίσουμε κορίτσια θα ειναι ωραία γιατί και αργότερα τα παιδιά μας ( να πάνε όλα καλά) θα ειναι ίδια ηλικία!

Να σας πω έχετε σκεφτεί καθόλου για τις ραγάδες κρεμα; Αυτες που έχετε περάσει εγκυμοσύνη βγάλατε; Εγώ είμαι σίγουρη οτι θα εχω γιατί και η μαμα μου εχει και εχω και στα μπουτια από αυξομειώσεις βάρους.

W0hvp2.png

λιζακι απ οτι ξερω η αυχενικη γινεται απο την κοιλια...δεν εχει σχεση με το μεγεθος της κοιλιας αλλα με το μεγεθος του εμβρυου. παντελονι κ εγω ίσως παρω καποιο τζιν τιποτε άλλο νομιζω...τα ΗΜ εχουν πολυ φτινα απο οτι μου εχουν πει.... και τα πρενεταλ...

εμενα η πιεση μου τελευταια φορα ηταν 7 η χαμηλη 10 η μεγαλη δεν εχω ρωτησει γι αυτην ...

κανονίστε οι αθηναιες οποτε θελετε να βρεθουμε...πλακα θα εχει..

τωρα οσο αφορα τισ ραγαδεσ λιζα θα σου πω την γνωμη μου... οσεσ κρεμες και να βαλουμε αν το σωμα μας ειναι ευαισθητο δεν τη γλιτώνουμε... η κουνιαδα μου δεν εβαλε ουτε μια βορα κρεμα κ τωρα ειναι λες και δεν γεννησε...σε αντιθεση με 2 φιλεσ μου που βαζαν καθε μερα και απεκτησαν ραγαδεσ...δεν ξερω ο καθενας οτι νομιζει...

fu9Ip3.png

Αυτό που γράφω και κολλάει μετά και μου το σβήνει... Τα νεύρα μου.

Liza0 τα κολάν τα πήρα από Η&Μ και Lidl. Από Η&Μ το πήρα 10? και τα άλλα από 4-5 νομίζω. Αλλά είναι λεπτά και δεν βγάζουν χειμώνα. Νομίζω ότι τη βγάζεις και με απλά κολάν και ένα παντελόνι υφασμάτινο ή τζιν εγκυμοσύνης. Δεν χρειάζεται να επενδύσουμε σε πολλά ρούχα, γιατί θα τα φορέσουμε για πολύ λίγο καιρό. Οπότε κομμάτια που μπορούν να φορεθούν και μετά το μωρό.

Η αυχενική γίνεται ως επί το πλείστον κοιλιακά. Εγώ κοιλιακά έκανα. Διακολπικά επιλέγουν κάποιοι γιατροί αν δεν έχουν καλή εικόνα από κοιλιά. Βλέπε πολύ παχύ στρώμα λίπους, ουροδόχος μπροστά από τη μήτρα, όχι και τόσο καλό μηχάνημα... Διακολπικά πάντως σε κάθε περίπτωση ο γιατρός έχει την καλύτερη εικόνα. Απλώς αν μπορεί να το δει κοιλιακά, δεν έχει νόημα να το κάνει διακολπικά. Αυτό ξέρω από αυτά που ρώτησα.

Καλησπέρα κορίτσια!

Εγώ είμαι από Δράμα.

Έχω πολλή όρεξη αλλά δεν μπορώ να φάω και πολλά πολλά γιατί έχω ανεβασμένο ζάχαρο πριν την εγκυμοσύνη δεν είχα τέτοιο πρόβλημα όμως τώρα όλα τα τρώω μετρημένα όσον αφορά τους κακούς υδατάνθρακες. Ελπίζω να το μετριάσω.

Όσο για τα ρούχα μάλλον στα φορέματα και τις μακριές μπλούζες με κολάν θα το ρίξω.

Εγώ έχω ήδη ραγάδες εδώ και 2 χρόνια και είμαι 57 κιλά. Είδα ένα λαδάκι στο φαρμακείο που σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά δεν περιμένω και πολλά..

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

Κοριτσια απο Κύπρο ειμαι!!! Την Αυχενικη την εκανα στην κλινικη που ειναι ο γιατρος μου. Ο γιατρος μου δεν κανει αλλα εχει συνεργατη που ειδικευεται στις αυχενικες.

Φύλο δεν μου ειπε γιατι δεν φαινοταν. Αυτο ρε κοριτσια με τους χτυπους της καρδιας που λενε είναι αληθεια;;; Εμεις εχουμε 154 χτύπους σήμερα. Μια φιλη μου λεει ειχε 158 και εκανε κοριτσακι.

Κολπικα μου εκανε γιατι δεν καθοταν ηρεμα το μπεμπακι μου. Τις μετρησεις τις εκανε ολες απο κοιλια αλλα τις εκανες ξανα και κολπικα. Απλα επειδη οπως μου ειπε ήταν ατακτο ήθελε να ειχε μια πιο ξεκαθαρη εικονα.

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...