Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

loipon koritsia k egw to enoiwsa xtes to bradu auto, san na petaei to mati, na tinazei, auto to neuriko pou polles fores niwthoume???? den to exw pei se kanenan giati tha me koroideuoun...kapou diabasa oti to niwtheis meta thn 16 ebdomada kai eipa apokleiete,...mhn ginw rezili...alla entero den einai.... kapoios mou eixe pei oti an einai to entero tha to katalabeis giati meta sou erxete na..... xaxxaxax ti na pw....

eleni kalws ilthes stin parea mas!!!!!

fu9Ip3.png

Κορίτσια χρόνια και ζαμάνια...Έχω εξαφανιστεί λίγο, αλλά με τη δουλειά και την εξεταστική και το μικράκι μου δεν προλαβαίνω να κάνω και πολλά. Σας διάβασα λίγο, βλέπω ότι κανονίζετε τις αυχενικές σας, έχω κανονίσει κι εγώ τη δική μου για 26/6 και εύχομαι να πάνε όόόόόόλα καλά για όλες μας!!!!!

iOBZp3.png

IYXNp2.png

Διαφημίσεις

Καλώς ήρθαν οι καινούριες και όλες με το καλό.

Είναι δυστυχώς απίθανο να νιώσουμε το μωράκι μας από τώρα. Θα ήταν τέλεια. Το πεπτικό μας λειτουργεί πολύ πιο αργά τώρα στην εγκυμοσύνη και "δυστυχώς" ότι νιώθουμε είναι το έντερο. Αέρια ή κόπρανα που κουνιούνται με πιο αργό ρυθμό. Ακόμα και να πατάμε την κοιλιά μας για να πάει το μωρό και να κολλήσει σε τοίχωμα, το πιο λογικό είναι ότι και πάλι δεν θα νιώσουμε κάτι. Εμείς που θα κάνουμε πρώτη φορά μωρό, θα αρχίσουμε να το νιώθουμε οι πιο τυχερές από την 18η. Εσείς που έχετε και άλλο παιδί το νιώθετε από την 16η. Τυχερές. Οπότε περιμένουμε προς το παρόν όλες.

Και επανέρχομαι σε ένα θέμα που με αφορά. Πήγα για εξετάσεις αίματος να δω τον αιματοκρίτη μου. Πριν την εγκυμοσύνη είχα 40.5. Στις 9 εβδομάδες είχα 38.7. Χτες στις 13,5 είχα 37.6. Ξέρω ότι για εγκυμοσύνη είναι φυσιολογικό. Επίσης δεν είμαι αχάριστη, ξέρω ότι έχει κοπέλες που 37.6 δεν έχουν ούτε στα καλύτερά τους. Αλλά αναρωτιέμαι αν φταίει η ίδια η πτώση του που ζαλίζομαι και όχι τόσο ο αριθμός. Γνωρίζει καμιά σας τίποτα; Θα πάρω τη γιατρό το απόγευμα, αλλά έλεγα μπας και ξέρει καμιά σας να μου πει.

Άσχετο, αλλά με όρεξη πώς πάτε;

Καλωσηρθατε καινουρια κοριτσια! Αποκλείεται δυστυχώς να νιώσουμε το μωρό τόσο νωρίς...κατα πάσα πιθανότητα ειναι το έντερο έστω κ αν η θέση που νιώθουμε το πεταρισμα μας φαίνεται διαφορετική απο αυτή του εντέρου. Υπομονή κ οταν θα αρχίσουμε να τα νιώθουμε, θα ειναι non stop ακόμη κ τη νύχτα που προσπαθείς να κοιμηθείς!

Εμένα πάντως κοριτσια οι ανακατωσουρες έχουν υποχωρήσει αρκετά. Μόνο το στήθος πονάει, άλλοτε πολυ άλλοτε λίγο. Απο όρεξη δόξα τω Θεω! Προσπαθώ να ειμαι όμως εγκρατης αν και έχω ήδη καταφέρει να βάλω μισό κιλό! Εκεί που κάθομαι λαχταραω διάφορα... Ας πούμε μπισκοτολουκουμο... Που να το βρεις όμως εδώ το φρέσκο λουκουμάκι... Χθες ήθελα να φάω οπωσδήποτε μελιτζάνες στο φούρνο κ καθόμουν κ μαγειρευα έξτρα για να ικανοποίησω την πείνα μου..

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη με αιματοκρίτη 39,7 και στην επόμενη εξέταση είχε πάει στο 36. Κι επειδή είχα ζαλάδες, ατονία, φοβερή νύστα συνέχεια, κόπωση συνέχεια μου έγραψε σίδηρο η γιατρός μου. Είμαι καλύτερα η αλήθεια είναι (παίρνω μία εβδομάδα τώρα) και νοιώθω χάλια μόνο μέρα παρά μέρα λόγω ναυτιών...κάτι είναι και αυτό. Όταν αρχίσετε το σίδηρο κοριτσάκια προσθέστε στη διατροφή σας ακτινίδια, δαμάσκηνα, χορταρικά, γενικά ό,τι βοηθάει στη βελτίωση της εντερικής λειτουργίας.

Από όρεξη πάμε έτσι κι έτσι. Εγώ προσωπικά έχω πολλές ναυτίες σε αυτή την εγκυμοσύνη...οπότε μου κόβεται η όρεξη...Παρ' όλα αυτά νοιώθω σαν φούσκα....

iOBZp3.png

IYXNp2.png

ρισοτο μου κι εγω πιστευω ειναι ειναι πολυ νωρισ να το νιωσουμε, ειναι πισω πισω κ οχι κοντα στα τοιχωματα της κοιλιας λογικο να μην μπορουμε ακομα....αλλα....δεν ξερω τες πα...

ο σίδηρος σου, η αλήθεια, δεν ειναι πολυ χαμηλος για να σου δημιουργει μαυριλες το οριο του εργαστηρίου ποιο ειναι...?.εμενα ειναι 37,5 αρα συμφωνα με το εργαστηριο που παω εγω ,εισαι μια χαρα... ο σιδιρος και η φεριτινη σου καλα?

fu9Ip3.png

και η ορεξη καλα κρατει.... σας ειχα πει οτι οταν επαιρνα προγεστερωνη πεινουσα συνεχεια ?ευτυχως 2 εβδομαδες που τα σταματησα ειμαι καλυτερα...λιγουρες δεν μπορω να πω οτι εχω αλλα πειναω ποιο συχνα απο οτι πριν μεινω εγγυος!!! στισ 2 ωρες χτυπαει καμπανακι και ολο το τρεναρω να φτασει στισ 3 ωρες για να τσιμπισω κατι!!!!

fu9Ip3.png

Διαφημίσεις

Κρίμα που δεν είναι το μωρό αλλά υπομονή! Για σίδηρο μαγνήσιο και ασβέστιο μου ειπε η γιατρός οτι μόλις τελειωσει το κουτί με τις βιταμίνες θα μου δωςει αυτα τα τρία. Κορίτσια εχώ που πριν την εγκυμοσύνη ειχα 52 σιδηρο και 14 φεριτινη ζαλιζομουν, ένιωθα πολυ εύκολα κόπωση και είχα τρομερούς πονοκεφάλους. Μετά που πήρα πρωι βράδυ σίδηρο ήμουν καλύτερα αλλά ήθελε το χρόνο του δηλαδή μετα από δυο εβδομάδες κατάλαβα διαφορα. Risotto ο αιματοκρίτης μου ηταν 35 πριν την εγκυμοσύνη και στην 8 εβδομάδα 31, δεν ζαλιζόμουν καθολου όμως δεν ξέρω αν σε εσένα ειναι από την πτώση ηπ μηπως ο σίδηρος.

Εγώ έκλεισα αυχενική την Τριτη στο Γαία εχει ακούσει καμία κατι για εκεί;

Και εγώ πριν 2 εβδομάδες πιο λιχουδα ήμουν τώρα καλύτερα αλλα σχεδόν το κιλό το τσίμπησα! Δυστυχώς δεν εχω χρόνο για γυμναστική έστω χαλαρό περπάτημα εύχομαι να ανοίξει ο καιρός το σ/κ να αρχίσω μπάνια!

W0hvp2.png

Πολύ θα ήθελα να κάνω λίγη ελαφριά γυμναστική. Έχω ένα ελλειπτικό στο σπίτι και λένε ότι είναι μία καλή άσκηση εάν κάνεις έστω 10 λεπτά την ημέρα. Λέω να αρχίσω μετά το πρώτο τρίμηνο μήπως και γλυτώσω κανένα κιλό....και γενικότερα όμως λένε ότι σε κάνει να νοιώθεις καλά...και εσένα και το μωράκι...;)

iOBZp3.png

IYXNp2.png

twra vrika to site, gia kati pou epsaxna kai xazepsa pou eimaste se toso idia fasi oles.Ti epsaxna?th ragdaia ptwsi tou aimatokriti mou....

stin 8h evdomada, 39,5 (pou einai kai to fisiologiko mou panta).stin 13h 31,5!!!

Mou fanike apisteuto alla apo simera ksekinaw to sidiro.To mono pou epairna apo tin arxi itan to filicine. Ston progennitiko o sidiros itan 180 k i feritini 79,opote o giatros thewrise oti mporei na mou ta dwsei ligo argotera.

Egw eimai sti 14h ebdomada, me ΠΗΤ 05/12.

FILAKIA SE OLES SAS

A!1h egkymosini k den exw idea....

tt1a2b70.aspx

Kalws hl8es k esy zoubik sthn parea mas..... eimaste oles sthn idia fash mas problimatizoun ta idia pragmata ap oti blepeis me to kalo to mwraki sou sou euxomai....logika tha exeis kanei hdh thn auxenikh auxenikh esu h plisiazei h wra...

dustixws egw me thn gumnastikh den ta pame kala....exw paei polles fores se gumnasthria alla me to zori douleia den ginete,,,,exw k egw eliptiko pou mou einai entelws axristo...xxxx to perpatima omws mou aresei polu..... auto malista to kanw polu suxna!!! panmare afou exeis sto spiti eliptiko rwta to giatro sou k ksekina....afou den bariesai xxxx

fu9Ip3.png

ayxeniki tin proigoumeni evdomada stin 13h, k eipame den kanoume k ena aimataki...k etsi eidame ta xalia ston aimatokriti.

Kiki1986:an den mporeis ti gymnastiki min to kaneis twra pou eisai egkyos.i gymnastiki voithaei ston toketo k stin prolipsi tou diaviti kuisews.Kata ta alla to emvrio den exei diafora(mporw na sou pw oti se periptwseiw yparvolikis athlisis exoume poli mikra mvrakia).

Twra ean sou aresei to perpatima ksekina twra(egw tha paw se mia wra)!Den stamatisa tin athlisi katholou, gymnazomoun panta k se poli dynatous rithmous, kanw omws mono oti mou epitrepei o giatros.To apogeuma loipon pou exw teleiwsei tin proponisi eimai mesa stin kali xara.

tt1a2b70.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...