Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Μωρέ μην ανχωνεσε προκαταβολικά . Κάτσε να βγει η εξέταση πρώτα . Καταρχάς προεμφυτικο  ξεκινανε από τα επόμενα έμβρυα νομίζω μόνο σε φρέσκα κάνουν Κ μετά τα καταψυχουν . Αλλά τώρα μπήκες σε σκέψεις που δεν πρέπει προκαταβολικά  

Πολύ πιθανό- δε το γνωρίζω. Επειδή μου ανέφερε ο γιατρός τις ημέρες του εμβρύου σαν ανασταλτικό παράγοντα, υπέθεσα πως μπορεί να γίνει κ σε κατεψυγμένη βλαστοκύστη αλλά μπορεί να κάνω λάθος. Θα κάνω την εξέταση σήμερα. Εντάξει όσο να’ναι δικαιολογείται η ασυνήθιστα χαμηλή ΑΜΗ από πάντα. Δλδ δε θα πέσω κ από τα σύννεφα αν βγει θετικό βάσει όσων διάβασα. Απλα μπαίνει κ άλλος παράγοντας στην εξίσωση τώρα αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο. Θα έχω ένα σχετικό άγχος μέχρι να βγει. 

πρίν από 13 λεπτά , LeneL είπε:

Σε καταλαβαίνω, εννοείται ότι τα σκεφτόμαστε όλα σε αυτή τη φάση! Το μη σε αγχωνει το είπα από την άποψη ότι οι πιθανότητες να συμβαίνει κάτι είναι αρκετά χαμηλές όπως το έχω καταλάβει! Σκέψου θετικά και όλα καλά θα πάνε.. απ' ο, τι κατάλαβα είσαι πολύ νέα και η ΠΩΑ συνδέεται κυρίως με την ποσότητα των ωαρίων όχι την ποιότητα (αυτό μου είχε πει και ο εξωσωματικος μου, μόνο που εγώ ήμουν στον αντίποδα και με ΠΩΑ και 42 ετών..). Απλά όταν μπούμε σε αυτή τη διαδικασία μας τρελαίνουν με εξετάσεις και πιθανότητες για να δικαιολογήσουν και κάπως την όποια αποτυχία.. ελπίζω να μη σου λέω, βλακείες, καμία φορά αυτή τα σκέψου θετικά είναι λίγο εκνευριστικα.. πιστεύω ότι η επόμενη ετ θα είναι η τυχερή!

Σε ευχαριστώ καλή μου. Εκ του αποτελέσματος τα έμβρυα δεν είναι καλής ποιότητας οπότε δεν έχουμε καταλάβει ακόμα αν ευθύνεται και η ποιότητα των ωαρίων εκτός από την ποσότητα. Οχι δεν λες βλακείες, η θετική σκέψη πάντα βοηθάει. Απλα δε μου έχει συμβεί και κάτι θετικό καθ’ολη τη διάρκεια για να πω πως με έχει βοηθήσει λίγο. 

• Δύναμη! 1

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Καταρχήν να ευχηθώ στην elena, renie, gloria, marigoula να σας ζήσουν τα μωρακια με υγεια και πολυ πολυ ευτυχία! Μεχρι να μπω γέννησε το μισό γκρουπάκι :)

Εγώ εβαζα στις θηλες μου κρεμες λαδια και τα λοιπα και τελικα ξερετε απο τι ειδα όφελος? Απο το γάλα των θηλών κορίτσια αφήστε το να στεγνώσει επάνω στο στήθος σας και σε 2-3 φορές θα είναι σχεδόν όπως πρίν!! Σας το λέω εγω που μου εφυγε κομμάτι απο την θηλη και ετρεχε αιμα.

Εγω δεν θηλαζω πλεον απευθειας γιατι λογω του πολυ μπιμπερο το μωρο ζοριζοταν πολυ να πιασει το στηθος μου. Βγάζω με το θηλαστρο ομως και του δινω μονο απο το δικο μου γαλα.

Να πω και ενα καλο, η τομη της καισαρικης μοιαζει σαν μια λεπτη τριχουλα σαν να μην εχω τομη δηλαδη!! Καταπληκτική δουλεια στο νοσοκομείο respect!

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο βρε κορίτσια!! Όλα τα νέα είναι τελεια!!

Chrisaki έχεις δίκιο για το γάλα και ότι θέλει να αφήνουμε να στεγνώνει. Και εγω είχα μια πληγή αλλα όχι κομμάτι μπράβο στην υπομονή σου!! Τέλεια και για την τομή!

Εμείς γυρίσαμε σπιτι όλα μια χαρά. Λίγο ικτερο έχουμε μίλησα με την παιδίατρο θα έρθει την Τρίτη να μας δει. Για το θηλασμο να σας ρωτήσω κάθε φορά θηλαζετε απο το ένα ή και απο τα δυο στήθη; Γιατί διάβασα ότι πρέπει να αδειάζει κάθε φορά το ενα για να ξανά γεμίσει. Πείτε μου αν είμαι υπερβολική πραγματικά θέλω τη γνώμη σας μπορει να είμαι υπερβολική. Η πεθερά μου σε δυο ώρες όλο παρατηρήσεις ήταν με ευγενια πχ μήπως κρυώνει; Έχεις απο (για τη μπανιερά κατι) λέω όχι στην αρχή στα χέρια θα το κρατάω. Και μέσα σε όλα με συγκρίνει με μια γνωστή μας και επειδή πήγαν να με πάρουν τα κλάματα ζήτησα να σταματήσει να με συγκρίνει. Θέλω να κάνω τα δικά μου λάθη. Πείτε μου τη γνώμη σας

Gloria να σας ζήσει!! Ευλογημένος!! μεγάλο παιδάκι!!! Εμείς χάλασαμε 290 γρ μου είπαν μια χαρά είναι μέσα στα φυσιολογικά. Και η παιδίατρος που θα μας παρακολουθεί μου είπε ότι είναι μια χαρά.

W0hvp2.png

Λιζακι μπράβο κοριτσι μου όλα τα κανεις καταπληκτικά! Όσον αφορά στον θηλασμο καλο ειναι κάθε φορά να θηλάζει απο το έναν μαστό κ να τον αδειάζει. Ο λόγος ειναι, οτι αρχικά το μωρο ξεδιψαει γιατι η σύσταση του γάλακτος ειναι αραιη κ στη συνεχεια αδειάζοντας τον μαστό χορταίνει, αφού παίρνει το γάλα που ειναι πιο πλούσιο σε λίπος.

Τώρα για την πεθερά σου επίσης μια χαρα κανεις κ απαντας! Καλο θα ειναι κατα τη γνώμη μου να παίρνει θέση κ ο άντρας σου. Κάθε βοήθεια φαντάζομαι ειναι ευπρόσδεκτη, αλλα να εχεις απο πάνω σου συνεχεια ενα κριτικό μάτι αν μη τι άλλο, ειναι κουραστικό! Εσύ είσαι η μάνα κ σίγουρα θέλεις περισσότερο απο τον καθένα να φροντίσεις καλύτερα το μωρο σου! Κ κάποιες φορες κανε κ την κουφή! Μην απαντας!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Kidenio σε ευχαριστώ παρα παρα πολυ, με έκανες και δάκρυσα. Ο άντραςπυ χωρίς να καταλάβει ότι με ενόχλησε την απάντηση γιαυτο στο μπάνιο. Και μετά που έφυγαν του μίλησα του ζήτησα αν ξανά αναφέρει την γνωστή να της μιλήσει συμφώνησε και με έκανε να νιώσω πολυ καλά μου είπε πόσο καλά τα πήγα και στο μαιευτήριο και στο τοκετο.

Σε ευχαριστώ και για το θηλασμο! Σημειώνω πόση ωρα τρώει και απο πιο στήθος! Τα κορίτσια σας μικρά και μεγάλα είναι καλά;

W0hvp2.png

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνουν τα μωράκια σας;;

Έτοιμη κι εγω για αύριο, άντε να περάσει η νύχτα!!!

Θα μπω να σας πω κι εγω τα νεα μου μόλις μπορέσω!

Φιλιά!

Διαφημίσεις

Κοπελιές, έχω νέα. Όχι τίποτα συνταρακτικό, αλλά κάτι γίνεται. Χτες το βραδάκι είχα ροζ-πορτοκαλί υγρά, τα οποία δεν μπορούσα να σταματήσω. Τύπου (ΤΜΙ) γεμίζαν ένα μέτριο σερβιετάκι καθημερινής χρήσης συνολικά. Και άρχισαν οι κράμπες. Το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά. Αν και δε χρονομετρούσα, πρέπει να ήμουν στο 20λεπτο με μισάωρο. Πάνω που θα με έπιανε ο ύπνος ξυπνούσα. Τελικά κατάφερα να κοιμηθώ κατά τις 8 το πρωί και με ξύπνησε το τηλ κατά τις 2. Από τότε δεν είχα τίποτα συγκλονιστικό. Έχω κράμπες περιόδου, αλλά τη μια είναι ανά 1 ώρα, την άλλη ανά μισάωρο, την άλλη ανά 2 ώρες, την άλλη ανά μιάμιση ώρα... Κρατούν περίπου 20-50 δευτερόλεπτα. Τα υγρά γιοκ σήμερα.

Και πέρα από τα συμπτώματα, στο σπίτι είμαστε χάλια. Όταν σας λέω όλα τα στραβά θα μας βρουν τώρα... Έσπασε ένας σωλήνας σε ένα δωμάτιο και ο τοίχος είναι μούσκεμα. Θέλει γκρέμισμα. Γέμισε το δωμάτιο μούχλα στα ξαφνικά. Αύριο πρωί περιμένουμε υδραυλικό. Έπρεπε να μετακινήσουμε όλα τα έπιπλα. Παιδιά, όταν σας λέω χαμός, το εννοώ. Ελπίζω να μη γεννήσω εδώ κοντά, μπας κα προλάβουμε να φτιάξουμε τη ζημιά. Μου έρχεται να ουρλιάξω, να βάλω τα κλάματα, να τα σπάσω όλα, να σηκωθώ να φύγω... Ένα ράκος είμαι και ψυχολογικά και σωματικά.

Liza0 στο Ιπποκράτειο μας είχαν πει ότι για τις πρώτες 2 εβδομάδες περίπου δίνουμε και τα 2 στήθη και μετά από αυτό το διάστημα δίνουμε κάθε φορά μόνο το ένα. Πολλές θεωρίες κυκλοφορούν. Βρες και πάνε σε καμιά συγκέντρωση La Leche League. Ή τουλάχιστον πάρε τηλέφωνο. Είναι πολύ εξυπηρετικές όλες. Τουλάχιστον έτσι ακούγεται από παντού. Πιστεύω θα σε βοηθήσουν.

risoto phrew to giatro sou thl? sou eipe kati gi auto??? oi suspaseis an den einai epanalambanomenes thn idia wra den einai toketou alla proparaskeuastikes.... pare na rwthseis an den to exeis kanei an kai plisiazeis pisteuw aurio tha perimenoume euxarista logika.....!!!! ypomonh me to spiti...mhn se agxwnei kai auto.....logiko pou exeis frikarei alla tha diwrthwthei...

lizaki mpravo kamari mou!!!!!! ta pas teleia....mas kseagwneis k emas pou fantazei o thulasmos kati to akatorthwto.... eixes parakolouthisei katholou seminario apo th nutricia mitrikou thulasmou???? to exei parakolouthisei kammia sas??? les na bohthisei??? tha exw dhlwsei sumetoxh gia tis 16...eidomen...

chrisaki xaras thn ypomonh sou me to thulastro....olh thn wra troukou troukou.... dokimases pseudothiles???? mhpws na parei??? mia fili mou me aytes swthike....

kidenio kataferate na kanete ti lipsi trofoblastis ayth th fora???? pes mas neakia sou!!!!!

fu9Ip3.png

Risoto κατι γινεται σίγουρα! Σε βλέπω σε 48 ώρες το πολυ να εχεις γεννήσει! Όσον αφορά στο σπιτι... Δυςτυχως αυτά δεν μπορείς να τα αποφύγεις κ τέτοιες δουλειές προκύπτουν εκεί που δεν τις περιμένεις! Μην ασχολείσαι παραπάνω απ όσο χρειάζεται. Όλα θα γίνουν! Απόλαυσε τα ωραία σου μελομακάρονα, δες καμία ωραία ταινία κ εύχομαι όλα να εξελιχθούν ήρεμα κ ομαλά!

Εμεις κοριτσια πάλι δεν την κάναμε την ληψη! Το ίδιο σπόρι ηταν κ πάλι σε επικίνδυνη θέση. Ετσι θα πάμε για αμνιοπαρακεντηση την Παρασκευή στις 19/12. Απ οτι μας ειπε ο γιατρός ειναι πολυ πιο εύκολο απο την ληψη τροφοβλαστης κ λογικά δεν θα έχουμε κανένα προβλημα. Καλο βράδυ κοριτσια κ καλη μας εβδομάδα!

δεν πειραζει κιδενιο με την αμνιο μια χαρα.... να σοθ φυγει το αγχος πιο πολυ γιατι ειμαι σιγουρη οτι ολα θα ειναι τελέια αυτη τη φορα.... αφου και η αυχαινικη ηταν μια χαρα....καλη βδομαδα!!!

fu9Ip3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσιαααααααα!! εχω ΠΗΤ 20/12/14 αλλα ο μικρος μπομπιρας ηδη απο τις πρωτες 4μερες που μπηκα στο μηνα μου..εχει παρει θεση! κ η γιατρος μου, μου ειπε οτι δν θα "φαω" ολο το μηνα μου... οποτε μεχρι την τριτη που μας ερχεται ειμαι 50-50 κ βαρια βαρια μου ειπε μεχρι το σαββατο 13/12 ισως μας κανει τη χαρη κ βγει! ΤΩΡΑ να ρωτησω κ οποια ξερει ας μου απαντηση! η γιατρος μου, μου ειπε 2040ευρω ειτε φυσιολογικο τοκετο ειτε καισαρικη! μεσα στα χρηματα αυτα η γιατρος κ το δωματιο κτλ ΕΚΤΟΣ παιδιατρο! και αν χρειαστει να κανω καισαρικη... θα πληρωσω συν τον αναισθησιολογο κ οτι αλλο χρειαστει! Εχω 200ενσημα...εχω παρει επιδομα κυοφοριας κ μετα την γεννα θα παω στο ικα για να παρω κ το επιδομα λοχειας! ΕΡΩΤΗΣΗ!!! Το επιδομα τοκετου... το παιρνω εγω; ή το παιρνει η κλινικη; κ αν το παιρνει η κλινικη... αφαιρουνται αυτα τα χρηματα απο τα 2040ευρω που μου ειπε η γιατρος;;

Καλησπέρα κορίτσια!

Risotto συμφωνώ με τα κορίτσια έρχεται το μωρακι σου! Εγω την προηγούμενη μέρα το βράδυ είχα όλο πετρώματα δεν τα μετρούσα ανα ποτέ αλλα δεν με άφησαν να κοιμηθώ τη μισή βραδιά. Για το σπιτι δίκιο έχεις καταλαβαίνω όταν θα κρατάς το κοριτσάκι σου μάλλον θα τα ξεχάσεις όλα! Νομίζω έχεις αρκετό ανχος αυτο φταίει για όλα. Ευχαριστώ για την συμβουλή!

Kidenio περιμένουμε νέα όλα μια χαρά βέβαια θα είναι αισιοδοξία!!

Μαριαννα ο Θεός μαζί σας για αύριο!!

Μαρια ο Εοππυ εχει κάνει επίσχεση απο τις 1/12 αυτο σημαίνει ότι πληρώνεις κανονικά την κλινική και σου δίνουν χωριά απόδειξη για να πας να τα πάρεις πίσω. Στο Γαία αυτο το πόσο για φυσιολογικό τοκετό ήταν 570 δεν ξέρω όμως αν εννοείς αυτο επίδομα τοκετού ή υπάρχει κάτι άλλο. Καλύτερα στο γιατρό να τα ρώταγες αυτά τα γνωρίζουν η δική μου τα πάντα ήξερε.

Κικη την μέρα με το σεμινάριο θηλασμού είχε έρθει η πεθερά μου και δεν μπόρεσα να το παρακολουθήσω απο την αρχη μόνο τις ερωτήσεις. Και εγω θα το δηλώσω. Γενικά δεν παρακολούθησα ούτε είχα διαβάσει κατι απο πριν. Βασίστηκα στην μαία της γιατρού μου είπε θα με βοηθήσει. Έτσι έγινε αλλα μετά με βοηθήσει και μια μαία της κλινικής. Αλλα το σημαντικότερο είναι να είμαι μονη μου να μην είναι κανένας να με βλέπει, να μην έχω άγχος. Ευτυχώς για εμένα όχι για τον άντρα μου η πεθερά μου δεν μπόρεσε να θηλασει και όταν ήρθε η μαία τη πρώτη μερα δεν μπόρεσε να πει κατι αλλα εγω δεν ένιωθα καλά που ήταν εκεί όταν με έδειχνε η κοπέλα.

Το απόγευμα σήμερα ήταν δύσκολο. Μάλλον πονούσε το μωρακι μας δεν ξέρω τι ακριβώς είχε εκεί που ηρεμούσε ξανά δυνατό κλάμα. Και είχε κάτσει 40 λεπτά στο ενα στήθος με διαλείμματα. Τελικά του έδωσα και απο το άλλο έκατσε για λίγο και κοιμήθηκε. Ο άντρας μου είχε γίνει ρακος που έκλαιγε του εξήγησα ότι θα γίνεται θα εχει κόλικους.

Καλή σας νύχτα!

W0hvp2.png

καλημερα κοριτσια!!

kiki δεν φαντάζεσαι πόσο βαριέμαι με το θήλαστρο κάθε 5 ώρες βγάζω από την βαρεμάρα μου. Η risoto έχω την αίσθηση οτι γέννησε! elena εγώ προσπάθησα να θηλάσω με ψευδοθηλές που δεν πονάει το στήθος αλλά επειδή έκλαιγε πάρα πολύ αποφάσισα να του το δίνω με τον εύκολο τρόπο. Ίσως αν έχω αντοχές να ξαναδοκιμάσω κάποια στιγμή αν θέλει και το μωρό.

Έχω απίστευτα νεύρα, εσείς? το άσχετο, δεν άντεχα ήθελα να το γράψω κάπου να το δει κάποιος έτσι για συμπαράσταση.

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

Κοπελούδια μου γεια σας!

Καλά είστε; Εγώ νομίζω σήμερα, το πολύ αύριο θα γεννήσω. Έχασα μπόλικη ροζ-πορτοκαλί βλέννη και έχω συνεχώς κράμπες. Το πρωί ήταν γύρω στα 6,5 λεπτά και τώρα ξάπλωσα λίγο να κοιμηθώ για να είμαι ξεκούραστη και να αντέξω και ανέβηκαν στο 10λεπτο. Αλλά νομίζω ότι σήμερα-αύριο θα γνωρίσω την κορούλα μου. Πάντως αν ο πόνος είναι όσος νιώθω τώρα, είμαι πολύ κομπλέ. Αντέχεται. Και ειλικρινά τώρα καταλαβαίνω γιατί οι ανάσες έχουν το μοτίβο που έχουν. Ελπίζω να αντέξω μέχρι το τέλος και να πάνε όλα καλά. Αν καμιά σας έχει απορίες για το στάδιο που βρίσκομαι, ρωτάτε όσο είμαι ακόμα σπίτι.

Και με το σπίτι γίνεται χαμός. Ήρθε υδραυλικός και ακόμα άκρη δε βγήκε. Να μπαίνει να βγαίνει με το διαχειριστή κι εγώ να είμαι στον καναπέ να κάνω ανάσες. Ποιος μας μούντζωσε δεν ξέρω. Θα ξαναέρθουν κάποια στιγμή αφού γεννήσω για να σπάσουν το τοίχο και να δουν από πού είναι η ζημιά. Με νιώθει καμιά σας; Θα ουρλιάξω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...