Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Γεια σας κι από μένα! Γεννήθηκε η κούκλα μας 2/12 όπως ήταν προγραμματισμένο, 3.350 γρ, στις 39w0, μόλις είχα κλείσει δηλαδή τις 39 εβδομάδες.

Δυστυχώς δε κατάφερε να θηλάσει ακόμα. 2 μέρες την πάλευα, αλλά δεν έπιανε τη θηλή, ή την έπιανε λίγο και κοιμόταν. Μετά το έπιασε λήθαργος το παιδί και με έπιασαν τα κλάμματα, ευτυχώς ήρθαν και με συμβούλεψαν κι έτσι το έδωσα συμπλήρωμα για να δυναμώσει. Την 3η μέρα κατέβηκε το γάλα με το θήλαστρο, και μάλιστα ποσότητα! Η μπέμπα όμως ακόμα δεν τα κατάφερε. Τώρα βγάζω με το θήλαστρο και της δίνω κάθε 3 ώρες. Ελπίζω να τα καταφέρουμε κάποια στιγμή.

Χθες τη φέραμε σπίτι γιατί δεν ήθελα να μείνω άλλο στο νοσοκομείο. Παιδιά είναι μια απόλαυση, δε σας λέω τίποτα. Έχουμε χαζέψει μαζί της, ειδικά ο άνδρας μου μαλώνουμε ποιός θα την πρωτοαγκαλιάσει!

Πάντως είναι πολύ ήσυχη. Τρώει και κοιμάται.

Ωχ! Ξυπνάει! Επανέρχομαι με νεότερα. Να ζήσουν σε όλες τα μωράκια τους και καλή λευθεριά σε όσες περιμένουν!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Chrisaki21, 07/12/2014 αγοράκι, γέννησε 27/11/2014 ΚΤ, 3.500 gr.

Rennie, 28/11/2014 αγοράκι, γέννησε 28/11/2014 ΚΤ, 3320gr.

Elena2014 10/02/12/2014, κοριτσάκι, γέννησε 2/12/2014 ΚΤ 3.350 gr

Marigula, 03/12/2014, κοριτσάκι, γέννησε 03/12/2014 ΚΤ, 3200 gr.

Liza0, 16/12/2014, αγοράκι, γέννησε 04/12/2014 ΦΤ, 3390 gr.

Gloria78, 03/12/2014,αγορακι ΦΤ

lineal, 05/12/2014, αγοράκι, ΚΤ

risoto, 05/12/2014, κοριτσάκι, ΦΤ

zoubik, 06/12/2014, αγοράκι ΦΤ

Μαριάννα85, 17/12/2014, κοριτσάκι

kiki1986, 22/12/2014, αγοράκι, ΦΤ

Peka, 23/12/2014, ΦΤ

panmarne, 27/12/2014, αγοράκι, ΚΤ

Καλημέρα σε όλες! Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν.

Μαριάννα85 δεν έχει λήξει η επίσχεση. Από Δευτέρα τα νεότερα, αν και κάπου διάβασα ότι αν ο ΕΟΠΥΥ δε διευθετήσει το θέμα, τη Δευτέρα προσωράνε και οι ιδιωτικοί γιατροί, τα εργαστήρια και γενικά όλος ο ιδιωτικός τομέας υγείας. Ο ΕΟΠΥΥ είπε πάντως ότι θα προχωρήσει σε πληρωμές οφειλών. Άντε να δούμε. Εγώ δεν ξέρω τι γίνεται στην περίπτωση πες που μπαίνουμε Δευτέρα με επίσχεση και η επίσχεση λήγει την Τρίτη. Θα πληρώσουμε τίποτα έξτρα για τη Δευτέρα;

Liza0 μια χαρά τα πας. Λανολίνη χρειάστηκες πολύ; Δεν έχω πάρει, έχω μόνο κάτι δείγματα για την κλινική και πιστεύω θα μου φτάσουν. Μετά θα πάρω από έξω. Τι λες;

Λοιπόν, εγώ έκανα και μελομακάρονα, ψιλοτακτοποίησα τα πράγματα στο ψυγείο. Σήμερα λέω να πλύνω και τα ράφια του. Κορίτσια με έχει πιάσει τέτοια κούραση... Και επίσης έχω και το θέμα με το πρήξιμο που σας έχω πει. Άρχισα να ψιλοπονάω χτες τύπου "περιμένω περίοδο" και κάπως συνεχίζεται και σήμερα, αλλά πιστεύω ότι είναι από την κούραση και όχι επειδή θα γεννήσω εδώ κοντά. Πρέπει να καθαριστεί και το μπαλκόνι. Αχ ρε κορίτσια, πάντα τόσες δουλειές είχαμε ή εμένα μου φαίνονται τώρα λόγω εγκυμοσύνης όλα τόσο βουνό;

Edit: Elena2014 να σας ζήσει η κουκλίτσα σας. Τι υπέροχα νέα! Κι εγώ με τον άντρα μου θα μαλώνουμε ποιος θα την πρωτοαγκαλιάσει, είμαι σίγουρη. Να είστε καλά να τη χαρείτε και να είναι πάντα γερή και δυνατή!

Γεια σας πάλι!

Risotto όχι δεν χρειάστηκα πολυ και εγω δείγμα είχα αλλα είδα ότι βοηθάει. Απο το λάδι βάζω γύρω γύρω και στη θηλή λαλοινη. Λίγο στην αρχή είναι πολυ δύσκολο πονάω αρκετά αλλα μετά όλα οκ. Για τις δουλειές είχα διαβάσει ότι συμβαίνει στις γυναίκες πριν τον τοκετό. Να σου πω ηρέμησε δεν εχει νοημα γιαυτο κανε ότι τραβάει η όρεξη σου να είσαι πρώτα απο όλα καλά ψυχολογικά!

Έλενα να σας ζήσει η κορούλα σας!!!! Ευλογημένη και ευτυχισμένη!! Δεν πειράζει για το θηλασμο σημασία εχει ότι είναι καλά και αφού πίνει τώρα απο το δικό σου είναι πολυ σημαντικό! Σίγουρα σπιτι θα το βρείτε καλύτερα. Την πρώτη φορά που έκανα και πληγή είχα απο δεξιά τη μαία και απο αριστερά τη γιατρό. Δεν γινόταν τιποτα άρχισα να ανχωνομαι. Έφυγε η γιατρός και πήγαμε καλύτερα. Και γενικά όταν έχω κάποιον μέσα στο δωμάτιο πέρα απο τον άντρα μου δεν μου είναι εύκολο νιώθω ανχος ότι με κρίνουν. Ευτυχώς είμαι μονη μου στο δωμάτιο!! Το διπλανό κρεβάτι εχει πρόβλημα ήρθε να το δει τεχνικός αλλα θηλαζα και έφυγε και μάλλον μεχρι αύριο που θα φύγουμε θα μείνει έτσι! Κουτί μου ήρθε! Κανονικά τρίκλινο κλείσαμε αλλα λόγω γιατρού είμαστε σε δίκλινο.

Μαριαννα εθχαριστουμε πάρα πολυ!! Και εσύ με το καλό τη Δευτέρα! Για την επίσχεση δεν εχει λήξει μου είπαν ότι θα τα παρουμε. Αλλα δεν με στεναχωρεί καθόλου αυτο κορίτσια έγιναν όλα τόσο ωραία, δεν είμαστε άνετοι οικονομικά αλλα μπροστά σε αυτο το θαύμα δεν υπάρχει τιποτα άλλο! Και το φαγητό Μαριαννα πολυ ωραίο ο άντρας μου με κοροϊδεύει λέει να κάτσεις μήπως παραπάνω και του λέω όχι απλά να ερχομαι να τρώω!

W0hvp2.png

Χαχαχαχα Liza γελάω με αυτό που είπες για το φαγητό!!

Πλάκα πλάκα εγω που θα κάνω καισαρική δεν ξέρω πότε θα μου επιτραπει να φαω ελεύθερα... :(

Με το καλό να πάτε στο σπίτι σας αύριο!

Μακάρι να μπορέσω κι εγω να θηλάσω το θέλω πολύ!

Διαφημίσεις

Νομίζω πρέπει να κινηθεί το έντερο για να σου δώσουν να φας Μαριαννα έτσι θυμάμαι απο τη μαμά μου! Ε κάποια στιγμή θα γίνει! Εδώ άκουσε ο άντρας μου πριν λίγο τις επιλογές για αύριο αν μείνουμε μεχρι το μεσημέρι και ζήλεψε! Θα τα καταφέρεις με το θηλασμο αφού το θέλεις! Και εγω κάθε φορά χαίρομαι σαν μικρό παιδί, που έφαγε! Σίγουρα όμως η ψυχολογία μας είναι το σημαντικότερο για όλα!

W0hvp2.png

risoto έχεις το σύνδρομο της "φωλιάς":ετοιμάζεις το σπίτι για την κόρη σου!Καλά σου λέει η Liza μελομακάρονα έχουν και τα ζαχαροπλαστεία.Τώρα αν σε ευχαριστεί καλά κάνεις.

Μέχρι τώρα το πρόγραμμα κανονικά. Έκανα μπαλκόνια, μπαλκονόπορτες, μπάνιο σκούπισμα σφουγκάρισμα ξεσκόνισμα(μετακίνησα και τα έπιπλα εννοείται), φαϊ, έφτιαξα κι ένα κεϊκ, πήγα και μια βόλτα στο γυμναστήριο.Φυσικά όλα αυτά για να γεννήσω πριν το ραντεβού της πρόκλησης.Άμα καταφέρουμε να κάνουμε sex θα σας ενοιμερώσω!

Elena συγχαρητηρία, να μας ζήσει και η δική σου μπουμπου!Αφού προσπαθείς θα τα καταφέρεις με το θηλασμό.

Πάντως, φτου μας!!Μια χαρά τα πάει μέχρι τώρα η παρέα μας!

tt1a2b70.aspx

zoubik εσύ κάνεις χειρότερα καλέ από μένα. Εγώ προσπαθώ να τα κάνω και ήρεμα μην και γίνει καμιά στραβή και γεννήσω τώρα και δεν ευχαριστηθώ μέρες με το μωρό στην κοιλιά και δε προλάβω να τελειώσω κιόλας.

Ένα πτώμα νιώθω σήμερα. Αδυναμία τρελή. Άντε να δούμε τι θα γίνει. Θα προσπαθήσω να ξεσκονίσω σε λίγο και αν νιώσω καλύτερα λέω να βάλω και σίδερο. Ντουζ να δω πότε θα κάνω. Νομίζω θα πέσω μέσα στη ντουζιέρα. Για τα ψιλοπονάκια μου σας είπα; Περάσαν πάλι.

Βρε κορίτσια zoubik και risotto τι κάνετε;;; Γιατί κουράζεται το σώμα σας; Και αν με αυτή την εξάντληση αποφασίσουν τα πλασματάκια να βγούνε που θα βρείτε δύναμη να τα φέρεται στη ζωή; Άντε ξαπλώστε λίγο κάντε και ενα τσαγακι και απολαύστε τις κοιλίτσες σας!! Εμένα μου πήραν το μωρό για το γιατρό και περιμένω να τον φέρουν γιατί είναι ωρα που είχε φάει ο άντρας μου εχει σκάσει και εγω αλλα το παίζω άνετη!

Μαριαννα τα παραπάνω χρήματα για τον Εόπυυ είναι 570 ευρώ μας έδωσαν χωριά απόδειξη γιαυτο το πόσο.

W0hvp2.png

Σημερα που εκλεισα τις 27 εβδομαδες ξεκινησα κ εγω.... εκανα τζαμια σκουπισμα σφουγκαρισμα κουραμπιεδες οπου οι μισοι ως δια μαγειας εξαφανιστηκαν....κ τωρα λεω να παω για κανενα σουβλακι... περπατημα απο τριτη λογικα...να μας πει ο γιατρος πρωτα.... λιζακι κιολας εξητηριο.... τελεια ....

fu9Ip3.png

Διαφημίσεις

Liza σε ευχαριστώ για την πληροφορία για τον εοπυυ! Ολα ενταξει με τον μικρό; Σου τον έφεραν; Κάθε πότε τον εξετάζουν οι παιδίατροι; Σας είπαν τι εξετάσεις του έκαναν;

Επίσης κορίτσια να ρωτήσω, μόλις γεννιέται σε πόσες ωρες πρεπει να φάει;

Kalispera filenades, ta neakia mou. Aurio proi girnao spiti. Exo agxos gia eno soro ptagmmata. Den katafera na tin louso😢 simera pou pigana tin louso irthe o giatros na me dei k den prolava. Elpizo aurio.

Telika dosame k kseno gala. Den to thelame alla anagkastikame. H mikri den xortainei me tipota kai pedeuotan kai auti kai ego kathe 2 ores.

Marianna gia na sou dosoun na fas prepei na doulepsoun ta entera sou diladi na aerisis.

Ego xtes katafera simera mou edosan. Apla prospatha na perpatas oso mporeis perissotero apo tin stigmi pou tha sikothis. To moro prepei na faei mesa stis epomenes 2 ores apo tin gennisi tou. Allios meta pathaini ipoglikaimia.

Kai to asximo koritsia fouskosan para poli ta podia mou.

Megalo kako.

Perisootera aurio apoto spiti.

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Κική ακόμα δεν βγήκα απλά έπρεπε να πληρωθεί η κλινική γιατί αύριο είναι Κυριακή! Ε μην αργήσεις και εσύ γενική απόλαυσε τις στιγμές με το μωρακι σου!

Μαριαννα εμένα με έβγαλαν απο την αίθουσα τοκετού καθησα λίγο με τον αντρουλη μου με ξαναπήραν μεχρι μα τελειωσει ο όρος που μου είχαν βάλει και εκεί μου έφεραν το μωρό για να το θηλασω. Νομίζω καμία ωρα να είχε περάσει απο την ωρα που γεννήθηκε. Είναι καλά τον έχω μαζί μου, τώρα κάθε ποτέ το βλέπει ο γιατρός κοιτά χθες το βράδυ στις 4:30 τον πήραν για να τον δουν για ικτερο γίνεται σε όλα και το πρωί πέρασε ο παιδίατρος να ενημερώσει. Μάλλον και σήμερα έτσι ια γίνει για να ξέρουμε σίγουρα αν θα φύγουμε. Εμείς το πακέτο με τις εξετάσεις δεν το κάναμε αν δεν σημειώσεις όταν σου φέρουν το χαρτί ότι δεν θες στα κάνουν όλα. Εγω αποφάσισα να γίνουν απο τον παιδίατρο και οφθαλμίατρο έχω στενό συγγενικό προσώπο που θα το δει. Μόνο παιδοχειρουργός το είδε εδώ ήταν δωρεάν η εξέταση όλα καλά μου είπε δεν ξέρω τι είδε.

Μαριγουλα μια χαρά νιώθω ότι είστε μπράβο!!! Για τα πόδια να τα έχεις σε μαξιλάρι βοηθάει; Μάλλον κατακρατηση είναι ε; Στον τοκετό μου είπε μια μαία να δώ τι ζυγαριά μετά δυο εβδομάδες γιατί τώρα κάνουμε κατακράτηση.

Σας ευχαριστώ κορίτσια για την παρέα!

W0hvp2.png

Καλημερα και απο μενα!μπηκα να σας γραψω τα νεα μου!

Ηταν να μπουμε με προκληση στις 3/12 το πρωι και να ξεκινησουμε για φτ.το μωρακι ηταν πολυ ψηλα σε σημειο που δεν το επιανε καθολου ο γιατρος με το χερι.πηγαινουμε στις 2/12 στο γιατρο και ο καρδιοτοκογραφος δεν ηταν πολυ καλος.οι παλμοι φυσιολογικοι αλλα το μωρο μου πολυ στρεσαρισμενο.ο γιατρος μου δεν ηθελε να ριψοκινδυνευσουμε τιποτα .μου ειπε να μπουμε εκεινο το βραδυ στη κλινικη για καισαρικη.τελικα μπηκαμε,δοξα τω θεο ολα καλα,και σημερα κραταω το μωρο μου που γεννηθηκε 3900και 55εκ.!Οντως αποδειχθηκε οτι το κεφαλακι του ειιχε σφηνωθει σε σημειο που οσο και να προσπαθουσα δεν θα εβγαινε φυσιολογικα.

Στην κλινικη το θηλασα μετα απο δυο ωρες,αφου μπηκε προληπτικα σε θερμοκοιτιδα.αμεσως βρηκε θηλη και μαλιστα με πολυ τσαμπουκα!

Τις πρωτες δυο μερεςπονουσα αρκετα απο την επεμβαση,αλλα καθε μερα και καλυτερα.

Το μωρο στο σπιτι ειναι μια απολαυση.θηλαζω κανονικα και με πολυ κοπο,καθως εχουν πληγωθει οι θηλες μου,αλλα δεν το σταματαω. Παρολο που με πρηξαν να παρω και συμπληρωμα.οταν βγηκαμε απο το μαιευτηριο χασαμε βαρος,ειμασταν 3650 αλλα χθες ηρθε η μαια και τον ζυγισε και βαλαμε 150 γρ σε μιαμερα αρα ο θηλασμος παει καλα.

ικτερο δεν εχουμε καθολου.ο μικρος κοιμαται και τρωει την μερα και τη νυχτα παθαινει παρακρουση.χθες τον ειχα ολο το βραδυ στο στηθος,μονο ετσι ηρεμουσε.δεν καταλαβαινα αν ετρωγε ή αν επαιζε με τη θηλη μου.σκεφτομαι να του δωσω πιπιλα.

Αυτα τα νεα μου κοριτσια.αυτο που λενε παντως οτι το μετα ειναι το δυσκολο ειναι αληθεια.πολυ κουραση και ξενυχτι αλλα ολα ξεχνιουνται οταν τον κοιτας.νοιωθεις ενα πρωτογνωρο ειδος αγαπης!

Ενημερωθειτε οσο μπορειτε για το θηλασμο!ειναι πολυ σημαντικο.το ειχα παρει αψηφιστα και τωρα το μετανοιωνω!φιλια σε ολες και με ενα πονο σε οσες περιμενουν!

Chrisaki21, 07/12/2014 αγοράκι, γέννησε 27/11/2014 ΚΤ, 3.500 gr.

Rennie, 28/11/2014 αγοράκι, γέννησε 28/11/2014 ΚΤ, 3320gr.

Elena2014 10/02/12/2014, κοριτσάκι, γέννησε 2/12/2014 ΚΤ 3.350 gr

Gloria78, 03/12/2014,αγορακι ,γέννησε 2/12/2014 ΚΤ 3.900 gr.

Marigula, 03/12/2014, κοριτσάκι, γέννησε 03/12/2014 ΚΤ, 3200 gr.

Liza0, 16/12/2014, αγοράκι, γέννησε 04/12/2014 ΦΤ, 3390 gr.

lineal, 05/12/2014, αγοράκι, ΚΤ

risoto, 05/12/2014, κοριτσάκι, ΦΤ

zoubik, 06/12/2014, αγοράκι ΦΤ

Μαριάννα85, 17/12/2014, κοριτσάκι

kiki1986, 22/12/2014, αγοράκι, ΦΤ

Peka, 23/12/2014, ΦΤ

panmarne, 27/12/2014, αγοράκι, ΚΤ

gloria να σου ζήσει ο άντρακλας!Καλά τόσο μεγάλο παιδί γιατί το βάλανε θερμοκοιτίδα?Κι εγώ χαμπάρι δεν έχω από θηλασμό, το πιθανότερο είναι να επιστρατεύσω φίλες που τα κατάφεραν!Μη σκας όμως, όσο μπορείς(αυτή είναι η γνώμη μου).

risoto καλά δεν τη βαρέθηκες ακόμα την κοιλιά?Πάντως για τα πονάκια που λες, τα ίδια κι από εδώ: μια που κάτι νιώθω και λέω μήπως μόλις ξεκουραστώ λίγο εξαφανίζονται.Οπότε το πήρα απόφαση ότι θα τα πούμε την Τετάρτη με τον κύριο! Εχθές είδα τυχαία μία μαία (αρκετά μεγάλη σε ηλικία) και είδε την κοιλιά και μου είπε: καμιά 10ριά μέρες θέλεις ακόμα! Δηλαδή 42 εβδομάδες!

Lizaki εγώ δεν μπορώ να πω ότι κουράζομαι, κοιμάμαι καλά και το βράδτ ευτυχώς.Έτσι είμαι, ποτέ δεν έχω κάτσει στον καναπέ ή στην καρέκλα και να δω τηλεόραση ή ναδιαβάσω αν δεν ήταν περασμένες 11 το βράδυ.

Κοριτσάρες φιλιά σε όλες!Θα τα πούμε αύριο.

Ά!SEX δεν θέλω να κάνω, οπότε δεν κάνω...

tt1a2b70.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...