Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Liza0 να σας ζήσει ο μικρούλης σας!!!

Εμείς πήγαμε γιατρό το μεσημέρι. Υπέρηχο κοιλιακό, κολπικό, εξέταση με το χέρι και NST! Μία ώρα επισκέψη!

Τα νέα μας είναι: το μωρό πήρε βάρος έφτασε τα 3037γρ βάσει υπερήχου. Όλα καλά τα βρήκε ο γιατρός! Αμνιακό υγρό υπάρχει αρκετό! Βάσει του κολπικού υπερήχου ο τράχηλος δεν έχει μειωθεί από την τελευταία μέτρηση, είναι στα 2εκ. Για τη γνωστή εξέταση με το χέρι ευτυχώς ο γιατρός ήταν ελαφροχέρης!!! Δεν πόνεσα σχεδόν καθόλου! Μας είπε ότι περνάει ένα δάχτυλο από τον τράχηλο και πιάνει το κεφάλι του, αλλά και ότι ο τράχηλος είναι σκληρός ακόμη! Δεν έχει εμπεδωθεί ακόμη αλλά έχει κατέβει αρκετά προς τα κάτω!

Στο NST μετά έμεινα γύρω στα 20 λεπτά. Κανένας πόνος δεν καταγράφηκε! Οπότε μας είπε ότι ο τράχηλος θέλει δουλειά ακόμη για εξάλειψη και δεν γίνεται αυτό μέσα σε 1-2 μέρες. Εκτός αν σπάσουν τα νερά και ξεκινήσει ο τοκετός.

Τελική ημερομηνία μας έδωσε τις 23/12. Θα μας δει την άλλη Παρασκευή πάλι. Μας τόνισε να περπατάω γιατί βοηθάει αλλά όχι παραπάνω από 1 ώρα συνεχόμενα!

cPtCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kidenio μαζί με τον άντρα μου τα κάνουμε. Το πρόβλημά μου με τους συγγενείς είναι ότι δε θέλω να πειράζουν τα πράγματά μου. Γιατί τα κάνω όλα με συγκεκριμένο τρόπο και επειδή κανείς δεν τα κάνει όπως θέλω... καταλαβαίνεις. Επίσης ορισμένα πράγματα δεν θέλω για κανένα λόγο να τα πασπατεύουν άλλοι. Έχω θέματα. Και πρέπει να πάω να κάνω μια πίτσα τώρα.

Koritsia sta poli viastika. gennisame mia xara tinTetarti stis 8.30. 3200gr. Eimaste i pio mikri apo ta 3 morakia pou gennithikan apo tin Tetarti. 15 lepta meta pou vgika apo to xeirourgio imoun se thesi kai thilasame kai akolouthoume apoklistiko thilasmo an kai den katevike kala to gala mou akomi. Diskolo giati kathe 2 ores peiname alla ta katafernoume.

Lizaki mou eida gennises. Na xairesai to moraki sou. Gennise kamia alli?

Filia

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

Kidenio άστα να πάνε...αυτό βλέπω και γω, Χριστούγεννα εντός κλινικής! Δεν βλέπω να βγαίνει νωρίτερα όσο και να το θέλω για να είμαστε Χριστούγεννα σπίτι μας! Τέλος πάντων ας είναι καλά και θα το περάσουμε και αυτό! Δεν περνάνε οι μέρες όμωωωωωωωωωςςςςςςςςςςς...!!!

cPtCp2.png

Chrisaki21, 07/12/2014 αγοράκι, γέννησε 27/11/2014 ΚΤ, 3.500 gr.

Marigula, 03/12/2014, κοριτσάκι, γέννησε 03/12/2014 ΚΤ, 3200 gr.

Liza0, 16/12/2014, αγοράκι, γέννησε 04/12/2014 ΦΤ, 3390 gr.

Rennie, 28/11/2014 αγοράκι, ΚΤ

Elena2014, 02/12/2014, κοριτσάκι, ΚΤ

Gloria78, 03/12/2014,αγορακι ΦΤ

lineal, 05/12/2014, αγοράκι, ΚΤ

risoto, 05/12/2014, κοριτσάκι, ΦΤ

zoubik, 06/12/2014, αγοράκι ΦΤ

Μαριάννα85, 17/12/2014, κοριτσάκι

kiki1986, 22/12/2014, αγοράκι, ΦΤ

Peka, 23/12/2014, ΦΤ

panmarne, 27/12/2014, αγοράκι, ΚΤ

cPtCp2.png

Συγχαρητήρια και σε εσένα marigula!Να σου ζήσει η κοράκλα!Πολύ ωραίο και το δικό σας βάρος, σκέψου οτι εμας μας έβγαλε εχθές ο υπέρηχος, στην 40η εβδομάδα 3.400.

risoto έχει δίκιο η kidenio: όσα προλάβεις. Σκέψου ότι είναι οι τελευταίες μέρες που είναι η μικρή στην κοιλίτσα σου!

peka πολύ ωραία τα νέα σας!

Εμείς έχουμε νέα αφού πήγαμε εχθές στον γιατρό: Ο μπέμπης δεν γυρνάει τη φάτσα πίσω, αλλά και πάλι μου είπε ο γιατρός να μην στεναχωριέμαι.Μου έδωσε άλλες 5 μέρες.Δηλαδή την Τετάρτη μπαίνω για πρόκληση.Μου εξήγησε ότι τις 39 εβδομάδες κύησης τις θέλουμε, όχι όμως και τις 41.Εγώ απογοητεύτηκα και του είπα αν είναι να μην τη γλιτώσω την καισαρική να μπούμε να την κάνουμε.Η απάντησή του ήταν ότι υπάρχουν όλες οι προυποθέσεις για φυσιολογικό τοκετο και μάλιστα πιστεύει ότι θα γίνει τις επόμενες μέρες χωρίς πρόκληση.Ο τράχηλος άρχισε να εξαλείφεται και μου είπε ότι αν με "πειραζε" λίγο ακόμα θα ξεκινούσε εχθές ο τοκετός.

Εγώ είμαι η σίγουρη ότι θα πάω με πρόκληση και θα καταλήξω σε καισαρική. Αλλά δεν πειράζει!!κλαψ.....Όταν ρώτησα τί μπορώ να κάνω μου είπε υπόθετα γλυκερίνης για το έντερο γιατί έχω τρομερό πρόβλημα.Είναι σημαντικό για να ξεκινήσει η διαδικασία.

Τουλάχιστον τώρα ξέρω μία ημερομηνία.

Risoto το δικό μου πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σαββάτο πολύ καθαριότητα στο σπίτι (μάλλον θα ξεκινήσω αποό σήμερα το βράδυ).Μετά θα πάω στο γυμναστήριο.Θα γυρίσω και θα ετοιμαστώ να πάμε σε μια γιορτή που είναι και του Αγίου Νικολάου.Το βράδυ θα κάνω sex (πιστεύω θα θυμιθώ πως γίνεται) κι ας μην θέλει ο άντρας μου.Μου είπαν ότι βαοηθάει να μαλακώσει ο τράχηλος.

Κυριακή θα βγω έξω και φυσικά θα περπατήσω όσο μπορώ και το βράδυ πάλι sex (αν τα έχουμε καταφέρει το σαββάτο).

Θα βαλω και το υπόθετο για το έντερο...ε...πιστεύω κάτι θα γίνει.

Καλημέρα

tt1a2b70.aspx

Γεια σας!! Καιρό είχαμε να τα πούμε...Λοιπόν, την Παρασκευή 28/11/14 στις 11:45 γεννήθηκε ο μικρούλης μας!! Όχι και πολύ μικρούλης δηλαδή : 3320γρ και 50cm. Δυστυχώς όμως παρουσίασε ήπια αναπνευστική δυσχέρεια και είναι ακόμα στην εντατική. Και ευτυχώς που θα έμενε μέσα στην εντατική προληπτικά για παρακολούθηση το 1ο 24ωρο ως παιδί διαβητικής μητέρας, γιατί τη δυσχέρεια την έκανε το απόγευμα, ενώ όταν γεννήθηκε ανέπνεε κανονικά. Αν τον είχα μαζί μου στο δωμάτιο, όπως ήθελα, δεν ξέρω τι θα μπορούσε να είχε συμβεί... Πάντως τώρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, είναι κάτι απλό που θα ξεπεραστεί χωρίς πρόβλημα αλλά εμείς , όπως φαντάζεστε, περάσαμε και περνάμε ζόρικα γιατί μας λείπει πολύ...Εγώ αντλώ γάλα με το θήλαστρο και του έχω φτιάξει την ατομική του τράπεζα θηλασμού και ανυπομονώ να τον πάρουμε σπίτι! Συγχαρητήρια σε όσες γέννησαν και με το καλό και οι υπόλοιπες!! Φιλική συμβουλή : πάρτε πολύ ελαφριές πιζάμες/νυχτικά γιατί στο μαιευτήριο κάνει Π Ο Λ Λ Η Ζ Ε Σ Τ Η!!!! Φιλιά σε όλες!!

2016.pnghHGHp3.png

Chrisaki21, 07/12/2014 αγοράκι, γέννησε 27/11/2014 ΚΤ, 3.500 gr.

Rennie, 28/11/2014 αγοράκι, γέννησε 28/11/2014 ΚΤ, 3320gr. Marigula, 03/12/2014, κοριτσάκι, γέννησε 03/12/2014 ΚΤ, 3200 gr.

Liza0, 16/12/2014, αγοράκι, γέννησε 04/12/2014 ΦΤ, 3390 gr.

Elena2014, 02/12/2014, κοριτσάκι, ΚΤ

Gloria78, 03/12/2014,αγορακι ΦΤ

lineal, 05/12/2014, αγοράκι, ΚΤ

risoto, 05/12/2014, κοριτσάκι, ΦΤ

zoubik, 06/12/2014, αγοράκι ΦΤ

Μαριάννα85, 17/12/2014, κοριτσάκι

kiki1986, 22/12/2014, αγοράκι, ΦΤ

Peka, 23/12/2014, ΦΤ

panmarne, 27/12/2014, αγοράκι, ΚΤ

Να σου ζήσει το αγοράκι σου Rennie!Με το καλό να τον δεχτείται σπίτι και θα τα ξεχάσεις αυτά(που δυστυχώς συμβαίνουν)!Μπράβο και συγχαρητήρια για την τράπεζα γάλατος!!

Σημερα περιμένουμε τη lineal! Ακόμα περιμένουμε νέα από gloria και Elena!

ΠΟΛΥ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

tt1a2b70.aspx

Διαφημίσεις

Rennie συγχαρητήρια για το μωράκι σου και μπράβο στο κουράγιο σου. Περαστικό να είναι το μικρό προβληματάκι και όλα να πάνε καλά και να το χαρείτε το ζουζούνι σας στο σπίτι.

zoubik τι σε έχει πιάσει ρε μάνα μου ότι θα γεννήσεις με καισαρική; Μη σε πιάνουν τέτοια. Το πολύ πολύ να πας με πρόκληση, αλλά μια χαρά μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά. Και μην αγχώνεσαι για τη μεριά του προσώπου. Πολλά μωρά γυρνάνε την ώρα της γέννας, αλλά και να μη γυρίσει, απλώς μπορεί να αργήσει λίγο περισσότερο. Μια χαρά θα γεννήσεις.

Εγώ μπορείτε να μου πείτε τι θα κάνω; Σήμερα βαριέμαι πάλι να κάνω δουλειές. Αν και πρέπει να τελειώσω με πολλά πράγματα. Το βράδυ είχα κάτι ψιλοπονάκια, αλλά δεν ξέρω καν αν ήταν πόνοι που να συσχετίζονται με την εγκυμοσύνη. Πάντως η μικρή πιέζει αρκετά κάτω. Και το αστείο θα είναι να κάνω καμιά εξέταση από κάτω και να μην έχει συμβεί απολύτως τίποτα και απλώς να πιέζει το μικρό μου το ζουζουνάκι. Έκανα χτες μια πίτσα πάντως... όνειρο βγήκε.

πω πω γεννητουρια.....ευχαριστααααααα....!!!!

συγχαριτηρια βρε κοριτσια...με το καλο να πατε ολεσ σπιτακι σασ!!!!

λιζακι τι τελεια γεννα ηταν αυτη...αχ μακαρι να εχουμε και οι υπολοιπες τετοια...χχχχ να σου ζησει το ζουζουνι σου....περιμενουμε νεα σου!!!!

μαριγουλα να σου ζησει κ εσενα το κοριτσακι σου....λογικα εσυ βγαινεις σαββατο η δευτερα ε???

ρεννιε υπομονη λιγη και θα ερθει η στιγμη τοο γρηγοροτερο σας ευχομαι να τον παρερε σπιτακι σας ,....ξεκουρασου οσο μπορεις τωρα!!!

ζουμπικ οντως τι σε εχει πιασει...χαλαρωσε....σιγα σιγα ολα θα γινουν...εσυ ξεπατωνεσαι...μου φαινεται επιτηδες το κανεις θες να γινησεις τωρααααα!!!!!

ρισοτο κ εγω που και που νιωθω κατι πονακια αλλα δεν δινω σημασια....ειναι αυτοσ ο ελαυρης πονος πριν σου ερθει περιοδος που πας καθε λιγο τουαλετα και λες τωρα μου ηρθε τωρα...... δεν ξερω τι ειναι....δεν ρχω ρητησει κιολας το γιατρο!!!!

fu9Ip3.png

Rennie, Marigula να σας ζήσουν τα μωράκια σας να είναι γερά και καλότυχα!

Rennie και εμεις το περάσαμε αυτο με το πρωτο μας παιδακι, υπομονή αν και ξέρω την ψυχολογία του να γυρνας στο σπιτι χωρίς το μωρό! Οταν τον πάρετε με το καλό θα τα ξεχάσετε όλα! Ειχες κάνει ενέσεις κορτιζόνης πριν τη γέννα;

zoubik και εσυ κοντεύεις, μεχρι Τετάρτη θα έχεις γεννήσει πιστεύω!!!

Όντως πολυ καισαρική, αλλα προς το παρόν οσες έγιναν ήταν για ιατρικούς λόγους και οχι απλά επειδή το ήθελαν οι γιατροί.

Οι τελευταίες ετοιμασίες και για εμας αυτό το ΣΚ.

Φιλια σε όλες και στα μωράκια της παρέας!

Αχ έγραψα και σβήστηκαν όλα!

Μαριγουλα και Rennie να σας ζήσουν τα πλασματάκια σας! Rennie μπράβο σου για την ψυχραιμία σου!!!! Περαστικά του ο Θεός να είναι μαζί του!

Είμεις δόξα το Θεό είμαστε καλά και με το θηλασμο πάμε πολυ καλά. Τον έχω στο δωμάτιο συνέχεια και ευτυχώς τυχαίνει να είμαστε απο μόνοι. Έτσι δεν ανχωνομαι αν ενοχλώ κανέναν έχουμε το χρόνο μας και θα το βρούμε πιστεύω. Το πρώτο βράδυ ήταν δύσκολο δεν πεινούσε και εγω προσπαθούσα άδικα. Έτσι έξαντληθηκα γιατί είχα να κοιμηθώ 24 ώρες. Όταν όμως πεινάσε θηλασαμε με διάλειμματα ύπνου του αρκετή ωρα αλλα παρότι δεν ήθελε άλλο όταν τον έβαζα στο κουτί ξυπνούσε και έκλαιγε. Έκανα υπομονή έτσι δυο ώρες αλλα δεν άντεχα έκλειναν μόνα τους τα ματιά. Ζήτησα να τον πάρουν γιατί ήξερα ότι δεν ήταν απο πείνα για να προλάβω να κοιμηθώ. Να φαντάστηκε πήγα να κλάψω που τον έδωσα γιατί σκεφτόμουν πόσο κακιά είμαι αλλα δεν πρόλαβα με πηρε ο ύπνος. Η χθεσινή μας μέρα και σήμερα το βράδυ ήταν όλα καλά. Μην σας κουράζω με λεπτομέρειες! Πάρτε λαλοινη και αμυγδαλελαιο μαζί σας βοηθάει πολυ. Τη πρώτη φορά που θηλασαμε μου έκανε πληγή και με βοήθησαν νομίζω πολυ.

Ζουμπικ αφού έχεις όρεξη για σεξ μια χαρά είσαι!! Δεν είμαι γιατρός φυσικά αλλα μην ανησυχείς για τη θέση εμένα το προηγούμενο βράδυ απο τον τοκετό δεν ήμουν πολυ καλά πετρωνε πολυ η κοιλιά μου και αυτος κουνιόταν απίστευτα πολυ. Μπορει τότε να έπαιρνε θέση δεν γνωρίσω αλλα και την ωρα του τοκετού ο άντρας μου μου είπε ότι η κοιλιά μου κουνιόταν πολυ εγω με τον πόνο δεν κατάλαβα τιποτα μόνο τους παλμούς έβλεπα και τις συσπασεις.

Risoto ξεκουράσουν!! Όλα θα γίνουν και μελομακαρονα ωραιότατο έχουν τα ζαχαροπλαστεί! Έχω πρόλαβα και έφτιαξα και ο άντρας μου τα πηρε στη δουλειά του και κέρασε αλλα και απο το ζαχαροπλαστείο να ήταν τι με ενοιαζε!! Και τα ρούχα θα τα προλαβεις!

Μαριαννα με το καλό να έρθει τη Δευτέρα!! Οι μαίες εδώ είναι πολυ καλές δεν χρειάστηκα τη βοήθεια τους μεχρι τώρα αλλα γενικά είναι ευγενικές. Βέβαια το πρωί μετά τον τοκετό μου έφεραν μαζί με το παιδί και ενα γάλα είπα θα προσπαθήσω για θηλασμο. Και μετά που τον πήραν για να τον καθαρίσουν έβαλε ταμπελάκι αποκλειστικός θηλασμος. Χάρηκα πολυ μακάρι μακάρι να τα καταφέρουμε. Ότι και να γίνει όμως να μην στεναχωρήθητε τα λέω για να τα ακούω και εγω! Το σημαντικό είναι να είναι καλά αυτά τα πλάσματα!!

W0hvp2.png

Μπράβο βρε Liza, μακάρι να συνεχίσετε έτσι με το θηλασμό! Λογικα αυριο η μεθαυριο θα πατε στο σπιτι σας! Εμαθες μηπως τελείωσε η επίσχεση προς τον εοπυυ;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...