Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λιζακι γεννας νομιζω ετσι;;;

πωπω τι καλα!

μιαμιση ωρα βρε παιδι μου ενταξει ειναι πολυ κουραστικο μιση ωρα που καθισα εγω,που μιαμιση ελεος!!!

τωρα πως εισαι;φανταζομαι ετσι που τα περιγραφεις να μπηκες για τοκετο;να συνεχιζουν οι συσπασεις;;;

θα φαω τα νυχια μου και αυριο κανω εισαγωγη μαλλον θα μαι χωρις ιντερνετ να σας ενημερωνω ή να ενημερωνομαι ... :(

αυριο λοιπον μπαινω κ τη παρασκευη μαλλον πρωι πρωι γενναω...οποτε απο βδομαδα αν μπορεσω θα ξαναμπω

το μονο που με αγχωνει πια,ειναι ο μικρος κ πως θα τον αποχωριστω...απαπαπαπα πως κανω ετσι ελεος...νευριαζω με τον εαυτο μου δηλαδη...βασικα τοσες μερες ποτε δε τον εχω αφησει,το πολυ κανα τριημερο και αααν...

οποτε καταλαβαινετε

ουφ να πανε ολα καλα με οσες γεννησαν,κ με μας που θα γεννησουνμε αργοτερα

φιλια κοριτσια με το καλο τα μωρακια μας!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Liza0 κάνε μας την έκπληξη να γεννήσεις τώρα! Με το καλό αν έρχεται! :)

zoubik κι εγώ το διάβασα αυτό για το γένεσις. Ας ελπίσουμε να μη γεννήσουμε εδώ κοντά. Εμένα δεν παίζει θέμα με τον Άγιο Λουκά, αλλά όπως λες, ποτέ δεν ξες τι γίνεται σε τούτο το τσίρκο.

Πήγαμε γιατρό σήμερα. 3500γρ έγινε το γατάκι μας. Δείχνει για 10/12 ο υπέρηχος. Ραντεβού ξανά τη Δευτέρα εκτός απροόπτου. Αν δεν έχει γεννηθεί μέχρι τότε, θα κανονίσουμε NST και περιμένουμε. Δε βιαζόμαστε καθόλου. Έχει ψιλοεμπεδωθεί, κατέβηκε και η κοιλιά κάπως... Άντε να δούμε. Σήμερα που λέτε είχα τέτοια ανάγκη να περπατήσω που δε μπορώ να σας περιγράψω. Λες και η ζωή μου κρεμόταν από αυτό. Τελικά πήγαμε και περπάτησα και ησύχασα. Τώρα σκέφτομαι να βάλω σίδερο να τελειώνω. Αν και νιώθω πτώμα. Θα γεννήσω και θα μου έχουν μείνει δουλειές. Θα έρθει και κόσμος και θα γίνω και ρεζίλι. Εμένα Braxton-Kicks κάνει συχνά, αλλά ούτε τις νιώθω σαν πόνο. Επίσης έχω τη μικρή που πιέζει στη λεκάνη μέσα και ψιλοπονάει φάσεις φάσεις.

Με έχει πιάσει ένα περίεργο πράγμα σήμερα όσων αφορά την ψυχολογία... Ούτε ξέρω πώς νιώθω. Θα βάλω καμιά τράπουλα ή κανένα ντόμινο στη βαλίτσα να έχουμε να παίζουμε αν τραβήξει πολλές ώρες ο τοκετός. Έχω δουλειές στο σπίτι! Σας αφήνω να πάω να τα τελειώσω. Μελομακάρονα δεν έχω κάνει ακόμα. Αύριο αυτά, γιατί έτσι ώρα δεν είναι να ακούγεται το μίξερ. Πάω να σιδερώσω.

Edit: lineal με το καλό κι εσύ. Δεν έχει η κλινική wifi;

Κορίτσια είμαι σπίτι. Οι συσπασεις που ένιωθα από το απόγευμα ήταν πέτρωμα αλλα κάθε τέταρτο με λίγο πόνο, τώρα νιώθω περισσότερο πόνο ειδικά στη μέση. Έχω λίγο αίμα και στη γιατρό είχα. Αυτά τα πετρώματα εγω τα είχα από την 34 εβδομάδα αλλα τώρα είναι σε περισσότερη έκταση στη κοιλιά. Όταν ο πόνος θα γίνει κάθε δεκάλεπτο θα μιλήσω ξανά με τη γιατρό. Εύχομαι σε όλες να πανε όλα καλά! Λιτσα ο Θεός μαζί σου την Παρασκευή με το καλό σκέψου τον μπέμπη που έρχεται και τη δώρο θα κανεις στο μεγάλο αγοράκι σου!

W0hvp2.png

Liza σου εύχομαι έναν γρήγορο και εύκολο φυσιολογικό τοκετό!Με το καλό ο παίδαρος!

Lineal με το καλό κορίτσι μου κι εσύ αύριο!όποτε μπορείς θα γράψεις μην αγχώνεσαι!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ λογικό να εχεις μεγάλη κοιλίτσα, δυο παιδια κουβαλάς βρε κορίτσι!Καλη δύναμη και σε εσένα.

risoto τί έγινε με εμάς βρε κορίτσι?Κι εμένα τελευταία φορά ο υπέρηχος με πήγε 4 μέρες αργότερα δηλ. 10 Δεκεμβρη!!!Ο γιατρός μου είπε σε αυτή τη φάση δεν είναι αξιόπιστο και κρατάμε αυτή που είχαμε.Εμένα δεν τις πολυκοιτούσε αυτές τις ημερομηνίες από την αρχή.Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί αργούμε τόσο εμείς?

Δεν περίμενα οτι θα είμαι τόσο πολυ καιρό έγκυος!!!

tt1a2b70.aspx

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Liza πως πέρασες τη νύχτα; Συνεχίστηκαν οι συσπάσεις και το αιματάκι; Μηπως γέννησες; Με το καλό όποτε είναι!

Marigula έχεις αγκαλιά την μπεμπούλα σου; Μόλις μπορέσεις περιμένουμε νέα!

Lineal αύριο η μεγάλη μέρα και για εσένα, όλα καλά να πάνε!

Εγω σήμερα πήγα στο Γαια για τον προεγχειρητικό,nst και έναν τελευταίο υπέρηχο. Η μικρή είχε γυρίσει με το κεφάλι κάτω, δεν το περίμενα! Χάρηκα παρολο που οπως και να έχει θα κάνω καισαρική!! Την Δευτέρα το πρωι λοιπον κανονίσαμε το χειρουργείο.. Σε 3 μερούλες.. Η αγωνία χτυπάει κόκκινοοο!!! :tongue:

Γεια σας κορίτσια! Γέννησα! Σε 4 ώρες! Φτάσαμε στο μαιευτήριο στις 1 παρα τέταρτο και 4:27 γέννησα! Λοιπόν θα πω λεπτομέρειες γιατί νομίζω για πρώτο παιδί ο τοκετός μου ήταν πολυ εύκολος και ίσως κάποια να ξεανχωθει! Μετά το τελευταίο μου μνμ πολυ γρήγορα άρχισαν οι πόνοι να γίνονται απο 10 σε 5 και όταν φτάσαμε στο μαιευτήριο είχα συσπασεις 60 σύμφωνα με τονκαρδιοτοπογραφημα κάθε 2 λεπτά. Λίγο πριν με κάνουν κλισμα ( θα πω λεπτομέρειες τσάμπα με έκανε) έσπασαν τα νερά. Απο εκεί και πέρα οι πόνοι ήταν πολλοί δυνατοί δυστυχώς δεν άντεχα ζήτησα επισκληρηδιο. Μου το έκαναν πέρασα πολυ γρήγορα δυο ώρες έχοντας πιέσεις. Η γιατρός μου έλεγε όταν νιώθω πιέσεις στο ποπο να ενημερώσω. Όταν λίγο έγινε έπαιρνα βαθιές αναπνοες μάζευα τα πόδια πάνω στη γιατρό και σε μια μαία και έσπρωχνα και μια άλλη μαία κάτι έκανε κάτι τι να σας πω δεν ξέρω γιαυτο τα λέω έτσι. Αυτο το κομμάτι ήταν λίγο δύσκολο. Και μετά ήρθαν έβαλα δεξιά και αριστερά για να στηρίξω τα πόδια έσπρωχνα όταν ερχόταν ο πόνος και αυτο ήταν! Βγηκε, τους κατούρησε μου τον έδωσαν με περιποιήθηκαν απο κάτω και μετά με έβαλαν σε άλλο δωμάτιο. Εκεί τον θηλασα! Μου τον έφεραν και πριν απο μια ωρα και τον θηλασα πάλι, δεν είναι πολυ εύκολο δεν πιάνει θηλή γιατί είναι επίπεδες. Να αναφέρω επίσης ότι σύμφωνα με τη γιατρό είχα τόσους δυνατούς πόνους παρότι είχα διαστολη μόνο 3 γιατί έσπασαν τα νερά απο πριν και πίεζαν τον τράχηλο. Να φανταστείτε απο διαστολη 3 παρα πολυ γρήγορα έφτασα σε 8.

Εύχομαι σε όλες να έχουν τόσο εύκολο τοκετό! Γεννήθηκε 3390γρ και εχει ενα σωρό μαλλιά!

Μαριαννα και εγω στο Γαία είμαι!!!

W0hvp2.png

Liza μου συγχαρητήρια, να σας ζήσει! Είχες εύκολο τοκετο! Επετρεψαν στον άντρα σου να είναι μέσα; Με το καλό με εναν εύκολο τοκετο σε όλες σας κορίτσια!!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!! Με το καλό και τα δικά σας!! Ναι ο άντρας μου ήταν μέσα στις εξωθήσεις μόνο ήταν έξω απο την αίθουσα με άκουγε και μόλις βγήκε το μωρό μπηκε μέσα! Δεν υπάρχει αυτο το συναίσθημα κορίτσια έλεγα ότι θα τον αγαπήσω όταν τον γνωρίσω πραγματικά έτσι έγινε!

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

Λιζακι να σου ζήσει κοριτσι μου! Όλα τα καλα του κόσμου για τον μικρούλη σας! Μπράβο κοριτσι μου καταπληκτικός τοκετος! Εύχομαι σε όλα τα κοριτσια τέτοιες εύκολες γέννες!

Μαριγουλα που είσαι; Όλα καλα με τη μικρούλα σας;

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Λιζακι να σου ζησει το νινακι σου!! Με το καλο να πατε σπιτι!!

Εμεις παντως καναμε και μια μερα ηλιοθεραπεια για τον ικτερο αλλα ευτυχως γυρισαμε σπιτακι μας τωρα.

φιλακια στα μωρακια, τις μανουλες και τις εγκυουλες!!

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

Liza0 πολύ ευχάριστο αυτό. Συγχαρητήρια. Να σας ζήσει και να το χαίρεστε. Μακάρι όλες να έχουμε γρήγορους και εύκολους τοκετούς.

Πόσο χαίρομαι που αρχίσαν να γεννιούνται με τέτοιο ρυθμό τα ζουζουνάκια μας. Πολλά μωράκια έτσι ξαφνικά. :)

zoubik εμείς θα κάνουμε το εξής. Όποια γεννήσει πιο μπροστά θα κεράσει την άλλη :P Καλά κάνει και κάθεται εκεί μέσα η μικρή, γιατί το θέμα με τον ΕΟΠΠΥ μου έχει κάνει τα νεύρα τσατάλια. Γενικά τα νεύρα μου τις τελευταίες μέρες δεν είναι καλά. Έχω μια αγωνία, ένα άγχος και πολλά νεύρα. Το σπίτι δεν είναι έτοιμο. Έχω να κάνω ένα σωρό δουλειές και δεν έχω δυνάμεις. Τα μισά τα ρούχα τα σιδέρωσα. Να δω πότε θα τελειώσω. Έχω να ξεχνουδιάσω και ένα ριχτάρι. Πώς θα τελειώσω το σπίτι; Έχω πρηστεί τελείως. Το πρόσωπο και τα χέρια ειδικά... Και πρέπει να τελειώσω τα ρούχα, να κάνω και τα ριμάδια τα μελομακάρονα, να καθαρίσω διεξοδικά το μπάνιο και τα δωμάτια... Έχω πολλά να κάνω. Πότε θα τα προλάβω; Χτες το βράδυ πονούσα αρκετά που κουράστηκα. Ευτυχώς δεν είχα πόνους γέννας. Όλη νύχτα ζόρι... Πρέπει να τελειώσω!

Risoto ηρεμία! Δεν θα έρθουν ενα κάρο συγγενείς για τη μικρή; Ε ασε να κάνουν κ τίποτα εκείνοι! Ε δεν πειράζει κ αν δεν ειναι διεξοδικά καθαρισμένα τα δωμάτια. Βάλε κ τον άντρα σου να κανει καμία δουλειά! Μόνο μην άγχωνεσαι...

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...