Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Γεια σας!

Λιτσα σκέψου ότι σε θα έχεις σε δυο μέρες αγκαλιά τον δεύτερο αγγελούδι σου!!

Εγώ πήγα σήμερα έκανα Nst στην κλινική που θα γεννήσω. Όλα καλά ήταν αλλα κουράστηκα πολυ 1,5 ωρα ήμουν δεν κατάλαβα γιατί τόσο πολυ. Η γιατρός μου μου είπε ότι ήταν ζωηρό όλα μια χαρά, είχα κάποιες συσπασεις. Όταν γύρισα λοιπόν σπίτι είδα μια κόκκινη βλεννα και πήρα τη γιατρό και μου είπε να μιλήσουμε ξανά το απόγευμα μήπως περάσω να δει τον τράχηλο. Διάβασα ότι αυτο είναι σημάδι τοκετού λέτε;

Κορίτσια εύχομαι να πήγαν όλα καλά σας έχω στο μυαλό μου!!

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Liza με το καλό και σε εσένα κορίτσι μου!Μου φαίνεται δεν τη βγάζεις τη βδομάδα!Με ένα εύκολο τοκετό σου εύχομαι.

Kiki νομίζω έχεις σειρά και μετά η peka αν δεν κάνω λάθος!

tt1a2b70.aspx

Για να δούμε zoubik με είπε η γιατρός να ξαναμιλήσουμε ίσως να πάω να με δει βλέπω ότι έχω και πετρώματα θα κάτσω τώρα να δώ κάθε ποτέ.

Εσύ αν περάσει η Πητ σου θα κανεις πρόκληση; Δεν θυμάμαι τι είπε ο γιατρός σου!

W0hvp2.png

Μετά την ΠΗΤ θα με παρακολουθεί πιο συχνά και αν δεν υπάρχει πρόβλημα μπορεί να με περιμένει και μια εβδομάδα. Μου είπε ότι πρόκληση θα γίνει στο ενδιάμεσο μόνο αν υπάρχει κάποιο θέμα. Η "φύση" που σας έλεγα...

Αύριο έχω ραντεβού, αλλά δε νιώθω κάτι διαφορετικό, οπότε είναι δεδομένο ότι θα ξεπεράσω την ΠΗΤ.

tt1a2b70.aspx

Διαφημίσεις

Και εμένα μου είπε σήμερα το πρωί στο Νστ από μονή της ότι δεν συμφωνεί με τη πρόκληση δεν ρώτησα εγώ. Επιπλέον στην κλινική ρώτησα για τον Εοπυυ μου είπαν ότι τα λεφτά τα παίρνεις πίσω και μου είπαν συνήθως μια εβδομάδα κρατάει η επίσχεση.

W0hvp2.png

Σκεψου μόνο ότι αύριο θα αποφασίσει ο ΕΟΠΥ τη διακοπή της σύμβασης του με την κλινική που πρόκειται (αν θέλει ο θεος) να γεννήσω.Οπότε με το κράτος που ζούμε τίποτα δεν είναι σίγουρο και τέτοια θέματα δεν πρέπει ναμς αγχώνουν στη φάση που είμαστε!Αρκετά έχουμε στο κεφάλι μας!!!

Αν φύγεις για να γεννήσεις σήμερα να μας ειδοποιήσεις!!

tt1a2b70.aspx

Zoubik πρώτα ο Θεος θα γεννήσω στο Γαία, μάλλον αυριο. Είχα ολο το απόγευμα ροζ βλέννες και τωρα γυρίζουμε απο τη γιατρο εχω συσπάσεις καθε τέταρτο και θα μιλήσω ξανα μαζι της οταν γίνουν καθε δεκάλεπτο. Δεν το περιμενε γιατι τη Δευτερα ο τράχηλος ηταν εντελώς κλειστός. Δεν το εχω καταλάβει ακομα γιαυτο δεν εχω ανχώθει ανυπομονω βασικά παρα πολυ! Αν προσεύχεστε προσευχηθείτε και για εμένα!

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

Με το καλό κορίτσια. Όλα καλά να πάνε αύριο!!!!! Εγώ είμαι στην 31η εβδομαδα και ξεκίνησαν τώρα οι συσπάσεις και είμαι ξάπλα. Νοσηλευτηκα για 3 μερες και μου εβαλαν ενα φάρμακο ενδοφλέβια για τις συσπάσεις! Τα μωρά μεγαλώνουν πολύ απλα πρεπει να κλείσω τουλαχιστον και την 33η εβδομαδα. Αχ κορίτσια η κοιλιά τεραστια, δεν μπορω να κουνηθω!!!! Τώρα σπίτι αγχωνομαι λιγι γιατί δεν μπορω να καταλάβω αν αυτά που νοιωθω είναι συσπάσεις. Εσείς πως τις καταλαβαινετε;;;;

χριστινα εγω νιωθω αυτο το πετρωμα, σαν να γινεται κουβαρακι η κοιλια μου συνηθως απο τη μια πλευρα....και να τσιτωνει το δερμα....σαν να μαζευεται ο πωπος στη μια πλευρα της κοιλιας...εσυ τι νιωθεις???

fu9Ip3.png

Το νοιωθω έτσι ακριβως και εγώ συνήθως όταν είμαι σε πλαγιά θέση και νομιζω οτι είναι το κεφαλακια της μιας γιατί όταν γυρίσω πλευρό ή σηκωνομαι επανέρχεται!

Συσπάσεις είχα την εντύπωση οτι είναι πέτρωμα σε όλη την κοιλιά! Απο βδομάδα θα πάω στον γιατρό, για να δουμε τελικά θα μας κανουν την χαρη τα κορίτσια να κατσουν λίγο ακομη μέσα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...