Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Chrisaki21, 07/12/2014 αγοράκι, γέννησε 27/11/2014 ΚΤ

Rennie, 28/11/2014 αγοράκι, ΚΤ

Elena2014, 02/12/2014, κοριτσάκι, ΚΤ

Marigula, 03/12/2014, κοριτσάκι, ΚΤ

Gloria78, 03/12/2014,αγορακι ΦΤ

lineal, 05/12/2014, αγοράκι, ΚΤ

risoto, 05/12/2014, κοριτσάκι, ΦΤ

zoubik, 06/12/2014, αγοράκι ΦΤ

Liza0, 16/12/2014, αγοράκι, ΦΤ

Μαριάννα85, 17/12/2014, κοριτσάκι

kiki1986, 22/12/2014, αγοράκι, ΦΤ

Peka, 25/12/2014, ΦΤ

panmarne, 27/12/2014, αγοράκι, ΚΤ

tt1a2b70.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Chrisaki21, 07/12/2014 αγοράκι, γέννησε 27/11/2014 ΚΤ, 3.500 gr.

Rennie, 28/11/2014 αγοράκι, ΚΤ

Elena2014, 02/12/2014, κοριτσάκι, ΚΤ

Marigula, 03/12/2014, κοριτσάκι, ΚΤ

Gloria78, 03/12/2014,αγορακι ΦΤ

lineal, 05/12/2014, αγοράκι, ΚΤ

risoto, 05/12/2014, κοριτσάκι, ΦΤ

zoubik, 06/12/2014, αγοράκι ΦΤ

Liza0, 16/12/2014, αγοράκι, ΦΤ

Μαριάννα85, 17/12/2014, κοριτσάκι

kiki1986, 22/12/2014, αγοράκι, ΦΤ

Peka, 25/12/2014, ΦΤ

panmarne, 27/12/2014, αγοράκι, ΚΤ

tt1a2b70.aspx

xristina kalws orises... me to kalo k esy!!!!

ti egine re koritsia duo gennes aurio???

blepw oi perissoteres arxisate to perpatima??? egw se mia bdomad ksekinaw kai kobw to magnisio...thn allh deutera exoume giatro, gia na doume@!!!

kideniako ola teleia afou kai h auxainiki einai super mia xara... ypomonh mexri thn paraskeuh!!!!

emena teleutaies meres ponaei h plath mou den boleuomai me tpt!!!

proxtes gurise ton popo tou to kamari mou pros ta aristera kai panw pou xarika xtes to prwi natos paki apo deksia.... am afou den boleuetai ti na kanw????xaxaxa

fu9Ip3.png

Καλησπέρα κοριτσια!!!

Ολα ετοιμα!!! Επιτελους, μπορώ να ειμαι ησυχη!!! Εμπριξα τον αντρα μου σημερα!!! Μέχρι και οι βαλίτσες ειναι στο αυτοκίνητο για να μην τρέχουμε αυριο χαραματα!!!

Εχω λιγο αγχος. Μεσα σε φυσιολογικά πλαίσια νομίζω!!! Αλλά είμαι σίγουρη πως μόλις πάρω στα χέρια μου την μπεμπα μου ολα θα τα ξεχασω!!!

Μολις μπορέσω αυριο, θα μπω να σας γράψω νεάκια.

6:30 θα ειμαι στην κλινική, γυρω στις 8 θα μπω στο χειρουργίο!!!

Gloria με το καλό κοπέλα μου και σε σενα αυριο, να κρατήσεις τον μπέμπη αγκαλια. Καλή ελευθερια!!!

Κορίτσια ενα μεγαλο ευχαριστώ θελω να σας πω, που εισασταν διπλα μου για τόσους μήνες και μοιραστικαμε μαζι αγωνίες και φοβους!!! Ευχαριστώ!!!

Θα τα ξαναπούμε!!!

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Μαριγούλα ο Θεός μαζί σας!!! Φτάσατε μεχρι εδώ και όλα πήγαν καλά και αύριο θα έχεις την πριγκιπεσσα σου αγκαλιά!!! Τι υπέροχα να το ζήσετε μαζί με τον άντρα σου!!!

Μπράβο κορίτσια χαίρομαι παρα πολυ που έρχονται τα μωράκια σας!!!

Κική και εμένα δεξιά είναι ο ποπος ήταν αριστερά και άλλαξε! Όπως βολεύονται ας είναι καλά και όπως θέλουν! Εσένα με σταματάει το μαγνήσιο ο γιατρός και εμένα μου το αύξησε και μιας φίλης μου το είχε σταματήσει προς το τέλος. Εγω μάλλον περπάτημα θα αρχίσω από την άλλη εβδομάδα αφού αυτή με είπε να μην περπατάω.

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

λιζακι ειναι γλυκας -οχι επειδη ειναι γιος μου αλλα...χαχα ξερεις ο,τι λενε ολες οι μαμαδες για τα παιδια τους!!!

δε ξερω ποσο θα κατσω,στον μικρο παντως παλι απο πεμπτη ειχα μπει,παρασκευη γεννησα και βγηκα τριτη πρωι...σκυλοβαρεθηκα 6 μερες...αν κατσω παλι τοσο θα σκασω...

ζουμπικ μια ετσι μια αλλιως και γω ετσι ειμαι,μια λεω αντε ηρθαν οι μερες επιτελους,μια λεω ας ειχα μια βδομαδουλα ακομα...ουφφφφ

γκλορια μου ολα να πανε καλα κοριτσακι μου και να αγκαλιασεις το μωρουδελι σου!!! :D

ριζοτο νευρα ε;πωπω σε καταλαβαινω ετσι ημουν τη προηγ εβδομαδα καπου κει δηλαδη που ξεκινησα τις παραπανω ινσουλινες μιλαμε τα νευρα τσαταλια...

για το θεμα των υπνων εγω καλοκοιμαμαι,αλλα κουραζομαι κιολας με τον μικρο λιιιγο παραπανω τωρα που ειναι αρρωστουλικο και νομιζω αρρωστησα λιγακι και γω

οσο για τα παιδικα οκ νταξει τα περισσοτερα χαλια,ο μικρος δε πολυβλεπει τηλεοραση μονο συγκεκριμενα παιδικα,πεπα γουρουνακι και τετοιους ειδους...

η αληθεια ειναι οτι καποιες φορες λεω αμαν να εβλεπε λιγο παραπανω παιδικα να καθεται ησυχουλης

μαριγουλα με το καλο κουκλα μου να δεις δεν ειναι τπτ -καλα τα λεω για να τα ακουω και γω βεβαια :) - η διαδικασια πριν ξεκινησει η γεννα ειναι λιγο αντε να πω το ζορι και παλι οχι τοσο αλλα εγω εκει ζοριζομαι...μετα θα μιλας με τις νοσοκομες χαμπαρι δε θα παρεις ποτε θα περασει η ωρα...

τωρα και γω ανυπομονω μεχρι αυριο που παλι θα αγχωθω... χαχαχα

αντε με το καλο κοριτσια,ο μικρος ξυπνησε και εχει ακεφιες ... φιλακια

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

gloria78 και Marigula όλα να σας πάνε κατ' ευχήν και να ευχαριστηθείτε τα πάντα. Ο Θεός μαζί σας!

lineal έχω νεύρα με τα παιδικά. Και έχω νεύρα, διότι κι εγώ βλέπω. Μου αρέσει να παρακολουθώ. Αλλά αυτή την αηδία που γυρνάει ο χαρακτήρας στην κάμερα και μιλάει υποτίθεται στο παιδί... τα νεύρα μου. Πόσα μήλα βλέπεις στο δέντρο; Σιωπή. Σωστά! Έχει 4 μήλα. Ένα, δύο , τρία, τέσσερα. Ο λύκος ξύπνησε και θα μας φάει. Πρέπει να με βοηθήσεις να τον νικήσω. Πάμε μια στροφή προς τα δεξιά. Δώσε μια κλωτσιά με το αριστερό πόδι. Σήκωσε το δεξί χέρι και φέρε το αριστερό χέρι μπροστά. Βρε άι σιχτίρ!

Όλες οι ευχες μου μαζί σας Marigula κ gloria78! Με το καλο!

Πάντως για τα παιδικά εμεις είχαμε ξεκινήσει με τη Χάιντι κ τον Νιλς χολγκερσον. Τα έβλεπαν μετα μανίας! Παλιά αλλα αξεπέραστα!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Kidenio εγώ λέω να την ξεκινήσω με παλιά κλασικά. Τομ και Τζέρι, Μίκυ και ΣΙΑ αλλά τα παλιά, Looney τα παλιά, Μπόλεκ και Λόλεκ, Ροζ πάνθηρα... Και όταν αρχίσει να καταλαβαίνει, Χάιντι, Κάντυ, Νιλς, Μούμιν, Το ανθρώπινο σώμα... Ελπίζω να της αρέσουν για να τα βλέπουμε μαζί.

Πήγαμε σούπερ μάρκετ με τον άντρα μου και έλιωσα στο περπάτημα... του πιγκουίνου. Πολύ αργά περπατούσα μην και γεννήσω εδώ κοντά.

Marigula και Gloria78 όλα να πάνε κατ' ευχήν!!!

Εγώ έχω αρχίσει τα ξημερώματα να μένω ξύπνια γύρω στις 2 ώρες και το μωρό στριφογυρνάει συνέχεια τότε. Οπότε αργώ μετά να ξυπνήσω το πρωί!

Έχω αρχίσει περπάτημα από την τελευταία εβδομάδα του 8ου κατόπιν εντολών γιατρού και μαίας. Συσπάσεις αρκετές κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά από πόνους λίγα πράγματα.

Αύριο έχω μάθημα με τη μαία και προχωράμε!

cPtCp2.png

Διαφημίσεις

gloria78 και Marigula όλα να σας πάνε κατ' ευχήν και να ευχαριστηθείτε τα πάντα. Ο Θεός μαζί σας!

lineal έχω νεύρα με τα παιδικά. Και έχω νεύρα, διότι κι εγώ βλέπω. Μου αρέσει να παρακολουθώ. Αλλά αυτή την αηδία που γυρνάει ο χαρακτήρας στην κάμερα και μιλάει υποτίθεται στο παιδί... τα νεύρα μου. Πόσα μήλα βλέπεις στο δέντρο; Σιωπή. Σωστά! Έχει 4 μήλα. Ένα, δύο , τρία, τέσσερα. Ο λύκος ξύπνησε και θα μας φάει. Πρέπει να με βοηθήσεις να τον νικήσω. Πάμε μια στροφή προς τα δεξιά. Δώσε μια κλωτσιά με το αριστερό πόδι. Σήκωσε το δεξί χέρι και φέρε το αριστερό χέρι μπροστά. Βρε άι σιχτίρ!

εχεις πολυ πλακα!!!

και εχεις πολυ δικιο κ μενα με νευριαζει,καθομαστε πχ με τον μικρο κ βλεπουμε ενα που λεγεται καπως τρι φου τομ κατι τετοιο...και αυτος κανει κατι μαγικα κ λεει κ τα παιδια να κανουν ετσι κι ετσι κι ετσι για να τον βοηθησουν κ καλα

ο μικρος μια φορα πηγε να κανει αλλα ντρεποταν που τον κοιτουσα...χαχα

πριν λιγο παρηγγειλα το δωρο που θα του φερει το μωρο!!!

μεσω ιντερνετ φυσικα...τη νενουκο που κανει πιπι κ νανι

μου τη δινει που τη δειχνουν σαν κοριτσιστικο παιχνιδι ελεος...

ο δικος μου παιζει κ με αγοριστικα κ με κοριτσιστικα,ειναι απαισιο αυτο που γινεται με το διαχωρισμο των φυλλων στα παιχνιδια τα χρωματα κλπ...

εγω παντως του χω μαθει πως ολα τα πραγματα κλπ κλπ ειναι για ολα τα φυλλα...

αχ πως χαιρομαι παντως για το δωρο,ο αντρας μου παλι χαμπαρι αλλα αμα μαθει τιμη κλπ οκ θα παθει ενα εγκεφαλικο...χαχαχαχα

κ να δω ποτε θα κανω τα ψωνια για τα δωρα του τα χριστουγεννα... πφφφ

με σωζει το ιντερνετ...

α εχω στο προγραμμα να αγορασω απο φαρμακειο καθισματα τουαλετας μιας χρησης κ εσωρουχα μιας χρησης...δεν εχω ιδεα τι τιμες εχουν...

1zNmp2.png

lineal εγώ πήρα εσώρουχα μιας χρήσης από το σούπερ μάρκετ. Κάποιο έχει προσφορά τώρα, αλλά δε θυμάμαι ποιο είναι. Νομίζω τα έχει 50% κάτω. Της ΤΕΝΑ είναι και είναι πολύ ωραία. Στην κανονική τιμή τα είχα πάρει από τα carrefour περίπου 7,5? και είχε μέσα 8 βρακάκια. Νομίζω θα μου φτάσουν για την κλινική. Στο φαρμακείο απλώς θα σου πιάσουν τον κώλο. Για κάθισμα τουαλέτας δεν ξέρω. Δεν το σκέφτηκα καν για να είμαι ειλικρινής. Νομίζω θα τα κάνω στον αέρα. Ή θα πάρω χλωρίνη μαζί μου, όπως κάνω κάθε φορά που πάω σε ξενοδοχείο.

Edit: Ο Βασιλόπουλος τα έχει και είναι 40% κάτω. http://www.killdeal.gr/tena/tena-pants-tena-lady/detailsPage.aspx?id=100511

lineal εγώ πήρα εσώρουχα μιας χρήσης από το σούπερ μάρκετ. Κάποιο έχει προσφορά τώρα, αλλά δε θυμάμαι ποιο είναι. Νομίζω τα έχει 50% κάτω. Της ΤΕΝΑ είναι και είναι πολύ ωραία. Στην κανονική τιμή τα είχα πάρει από τα carrefour περίπου 7,5? και είχε μέσα 8 βρακάκια. Νομίζω θα μου φτάσουν για την κλινική. Στο φαρμακείο απλώς θα σου πιάσουν τον κώλο. Για κάθισμα τουαλέτας δεν ξέρω. Δεν το σκέφτηκα καν για να είμαι ειλικρινής. Νομίζω θα τα κάνω στον αέρα. Ή θα πάρω χλωρίνη μαζί μου, όπως κάνω κάθε φορά που πάω σε ξενοδοχείο.

Edit: Ο Βασιλόπουλος τα έχει και είναι 40% κάτω. http://www.killdeal.gr/tena/tena-pants-tena-lady/detailsPage.aspx?id=100511

α να σαι καλα ευχαριστω!!!

θα παω σημερα να δω κ να παρω...

ουφ σημερα τα τελευταια ψωνια πριν τη μεγαλη εξοδο...

αυριο μπαινω και μεθαυριο θα τον δω!!!

αχ και ουφ και χαρα και στεναχωρια.... -που θα αφησω τον μικρο-

οκ ειμαι ικανη να κλαιω συνεχεια :roll:

1zNmp2.png

Καλημέρα, σήμερα μεγάλη μέρα για τα δυο κορίτσια μας!!!

Πήρα σήμερα στην κλινική και μου έδωσαν τις νέες τιμές. Η διαφορά λόγο επίσχεσης είναι όπως μου την είχε πει η risoto 440 ευρώ για φυσιολογικό και 530 για καισαρική. Το υπερβάλλον ποσό θα το πάρουμε ως βεβαίωση και θα το κατθέσουμε στο ταμείο μας ως δαπάνη(όπως με τα γυαλιά δηλαδή). Ήταν κατηγορηματικοί ότι θα τα πάρουμε από τον ΕΟΠΥ, αλλά να σας πω την αλήθεια εγώ δεν το πιστεύω. Πάντως οι δαπάνες στο δικό μου ταμείο (ΟΑΕΕ) πληρώνονται μετά από 24 μήνες.

Πάντως δε νομίζω πως είναι λόγος αυτός για να στενοχωρηθούμε...εντάξει δεν είναι λίγα τα λεφτά αλλά τόσα έξοδα κάναμε αυτό τον καιρό.Ψυχολογία ανεβασμένη!!!!

tt1a2b70.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...