Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Καλησπέρα και από μένα!

Αύριο 37 εβδομάδες ακριβώς και μετράμε αντίστροφα πλέον!

Η αλήθεια είναι τώρα προς το τέλος ο χρόνος περνάει πιο δύσκολα μου φαίνεται! Από κινήσεις το νιώθω το μωρό αρκετές φορές την ημέρα και ειδικά όταν του μιλάω ανταποκρίνεται μετά από λίγο!

Σήμερα πήγα για το καθιερωμένο περπάτημα και ένιωθα όλη την ώρα τη μέση μου σα να ανοίγει και ένα βάρος χαμηλά (πρώτη φορά τα ένιωσα αυτά). Τώρα γύρισα πριν λίγο και είμαι αγκαλιά με τον καναπέ!

Κατά τα άλλα όλα καλά! Την Πέμπτη έχουμε ραντεβού με τον γιατρό.

Όσον αφορά αυτό με τον ΕΟΠΥΥ τα λεφτά δεν τα χάνουμε αλλά δεν υπάρχει και λόγος να τα πληρώσουμε από την τσέπη μας και να τα πάρουμε μετά! Ας ελπίσουμε να βρεθεί λύση άμεσα!

cPtCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλη λευτεριά peka . όντως ο τελευταίος χρονος περνάει πιο δύσκολα! Και εχεις και το θετικό που βγαινεις εξω και περπατας. Εγώ είμαι σπίτι ξάπλα λόγω συσπάσεων και αλλά περιμένω να περάσει ο καιρός! Αχ λίγο δύσκολα!

risoto ρώτησες και για μένα!!Καλά είναι τραγικό αν σκεφτείς πόσα χρήματα δίνουμε στα ταμεία μας.Εγώ με τον ΟΑΕΕ (3η κατηγορία) το έχω καταλάβει καλά τόσα χρόνια!!

Η παρέα μας γέμισε με διδυμάκια!Μια χαρά θα είναι κορίτσια όλα, απλά η δίδυμη κύηση είναι πιο δύσκολη.

marigula ο άντρας σου είναι πολύ γλυκός

tt1a2b70.aspx

χαχαχα ζουμπικ μου με κανες και γελασα...ακου δε θα γεννησω ποτε... :tongue:

κοιτα μας ειχε πει η μαια σε ενα μαθημα για το πως να φροντισουμε το μωρο που θα γεννηθει τις πρωτες μερες κ πως θα θηλασουμε οτι μπορουμε να κανουμε μασαζ στη κοιλια για να γυρισει το μωρο αλλα δε θυμαμαι πως και τι...ισως στο γκουγκλ βρεις κατι...

δε προσεχα γιατι εγω ετσι κι αλλιως με καισαρικη γενναω,οποτε :/

λιζακι ασε μη διαβαζεις καλυτερα για ασχημες ιστοριες...εκανα και γω αυτο το λαθος κ νομιζα οτι οοοολα θα τυχουν κ σε μενα γιαυτο σαυτη την εγκυμοσυνη απο τη πρωτη μερα ειχα αγχος,ενω στο πρωτο μου ημουν χαιλικι!χαχα

μη διαβαζετε κοριτσια αντε λιγο μας εμεινε

χριστινακι με το καλο και συ ολα καλα να πανε!τι καλα διδυμακια!!!πωπω δε λεω θα ναι πιο δυσκολο αλλα διπλη χαρα και αυτο δε συγκρινεται!!!

κιντενιο σου ευχομαι οοολα καλα να πανε,δεν ηξερα και γω τι ειναι η λιψη τροφοβλαστη ακριβως,αν και την ειχα ακουστα...papp a αυχενικη και ολα τα εχω κανει δε μου ειπε καποιος οτι μπορω κ να μη κανω,δεν εχω ιδεα ειχα κανει κ στη πρωτη εγκυμοσυνη κ το ειχα σαν κατι "υποχρεωτικο"ας πουμε

μαριγουλα με το καλο,ερχεται η μερα!αχ εμενα γιατι θα με κανουν εισαγωγη μια μερα νωριτερα πρωι πρωι κ εχω αγχος....παρασκευη θα γεννησω απο τη πεμπτη στις 8 πρεπει να μαι εκει πφφφφφφ

και εχω μεγαλο στρες για τον μικρο πως θα αποχωριστουμε αφηστε περναω μεγαλη στεναχωρια -ορμονεεεεες... :roll:

οσο για κεινη τη κοπελα τι κριμα ρε γμτ τι κριμα :(

καλησπερα κιολας και καλο μηνα σε οοοολες!

ο μηνας μας οκ :mrgreen:

λοιπον εγω οπως ειπα κανω εισαγωγη τη πεμπτη κ παρασκευη -δε ξερω ωρα μαλλον πρωι-μπαινω για καισαρικη κ αυτο που με στρεσαρει,αγχωνει κ πολλα πολλα ακομα ειναι για τον μικρο,που θα αποχωριστουμε κ ξερω θα ναι με τον μπαμπα του αλλα δε μπορω οι ορμονες κανουν παρτι κ θελω να κλαιω οποτε το σκεφτομαι,δηλαδη την ωρα που θα μπω κ θα φυγουν αχχχχ :(

αν δεν εμπαινα μια μερα νωριτερα θα ηταν καλυτερα...να δω πως θα περασει εκεινη η μερα δηλαδη

εν τω μεταξυ μου αρρωστησε ο μικρος,με ξηροβηχα κ τρεχαμε στο νοσοκομειο για μασκες και κορτιζονες σημερα ειναι καπως καλυτερα αλλα εχω κ αυτο το αγχος μη τον αφησω αρρωστο κ εχω ενοχες...

το πουλακι μου ελπιζω μεχρι τη πεμπτη να ναι περδικι...

και κατα ταλλα ολα καλα,εχω κατι μικρολεπτομερειες ακομα,θελω να παρω απο φαρμακειο μιας χρησης καθισματα για τη τουαλετα,μιας χρησης βρακια,μου χει μπει στο μυαλο να αγορασω απο τωρα κυπελακια να κερναω τον κοσμο γιατι απο το νοσοκομειο θα ναι ακριβα-δηλαδη δε θα βρω να αγχωθω;-κ θελω να παρω το δωρο του μικρου που υποτιθεται θα του φερει το μωρο οταν ερθει σπιτι!!!

τι θελει ο μικρος;μου παρηγγειλε τη κουκλα νενουκο,εκεινη που κανει κακα,πινει γαλα και κανει διαφορα...θα μεγαλωνουμε 2 μωρα δηλαδη χαχαχα

και του ειπα θα στη φερει δωρο ο μπεμπης κ με λεει,καλα ρε μαμα το μωρο πως θα πιανει;

χαχα

του λεω θα με τη δωσει εμενα να τη κραταω χαχαχαχαχα

ενταξει τον λατρευωωωωωωω <3

οπως καταλαβατε ειναι η αδυναμια μου,η λατρεια μου κ ανυπομονω να αποκτησω και αλλη!

εκει θα αποτρελαθω!!!

κοριτσια πολλα φιλια θα τα ξαναπουμε,μακαρι να καταφερω να χω ιντερνετ στο νοσοκομειο μακαρι...

φιλια

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

lineal καλά το θυμόμουνα, θα γεννήσεις στην ημερομηνία μου!Τώρα άλλαξα γνώμη, δε θέλω να γεννήσω!!!!!Αλήθεια σα να βαριέμαι λίγο!

Οπότε αυτή τη βδομάδα έχουμε σίγουρα δύο γεννητούρια!!!Καλέ πολύ νωρίς θα ξεμπερδέψει αυτός ο μήνας!

peka καλό είναι που περπατάς και μετά έχεις ενοχλήσεις.Τουλάχιστον έτσι μου είπε ο γιατρός.Καλά εγώ σήμερα 7 χλμ. έντονο περπάτημα, 3 σετ καθίσματα(άσκηση που βοηθάει για τη θέση του εμβρύου), 6 σετ ραχαίους (τα 3 πάλι για τη θέση του εμβρύου), 3 σετ προσαγωγούς, 3 επαγωγούς, ένα 10 λεπτο κυκλικό δικέφαλο τρικέφαλο ώμους, 5 λεπτά ελλειπτικό, σκούπισμα ξεσκόνισμα μαγείρεμα και τώρα συμμαζεύω το γραφείο μου, το μόνο που αισθανθηκα ήταν ΠΕΙΝΑ!

tt1a2b70.aspx

Διαφημίσεις

Χαχα Ζoubik μου άρεσε που μόνο πείνασες!!ΟΑΕΕ είναι ο παλιός ΤΕΒΕ ε; Έχεις δίκιο είναι παρα πολλά λεφτά σε σχέση ειδικά με αλλα ταμεία όπως τον ΟΓΑ πχ.

Εμείς πήγαμε σήμερα στη γιατρό! Με εξέτασε από κάτω ο τράχηλος κλειστός και μέσα είπε τι εννοούσε μέσα δεν κατάλαβα. Τώρα μου είπε ας περάσει και αυτή η εβδομάδα τουλάχιστον κάθε φορά βάζουμε νέο στόχο. Εγω πάντως δεν έχω προαίσθημα ότι θα γεννήσω στα κοντά. Λέει να φτάσουμε 8-9 Δεκεμβρίου. Θα πάω την Πέμπτη στην κλινική να κάνω το Nst. Πατούσε ελαφρά την κοιλιά μου και μου είπε έχεις μια σύσταση τώρα το καταλαβαίνεις μόνο λίγο να πετρωνει ένιωσα τιποτα ιδιαίτερο και μου είπε ναι αυτο πρέπει να νιώθεις. Αχ μου φαίνεται θα γέννησετε όλες και θα ζηλεύω! Α τον είδαμε για κάποια ώρα 3d έβγαζε τη γλώσσα του άνοιγε τα ματιά τι υπέροχα ήταν ο άντρας μου έβγαζε βίντεο! Μου επιπλέον να μην περπατάω δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο πολυ φοβάται για τα πνευμονία και δεν θέλει να γεννήσω πριν την 39. Ουσιαστικά θέλει από τις 8-15 να γεννήσω.

Lineal τι καλός ο γιος σου!! Περαστικά του!Πόσες μέρες θα λείψεις συνολικά;

W0hvp2.png

liza κάπου διάβασα ότι η καλύτερη περίοδοσ για να γεννηθεί ένα βρέφος είναι μεταξύ 39ης και 40ης εβδομάδας, μετρώντας από την ΤΕΡ και όχι με βάση τον υπέρηχο. Ωστόσο, έλεγε το άρθρο αν θέλει να έρθει και λίγο νωρίτερα δε σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα. ΑΛΛΑ ΝΑ ΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ. Γι' αυτό λένε ότι από την 37η+1 είναι τελειόμηνα.Στην ουσία τελειόμηνο είναι ένα ωεογνό από τις 39+1 και έπειτα.

Μετά επό τις 41 και πάνω δημιουργούνται εξήσου άλλες ανησυχίες. Οπότε έιναι λογικό αυό που λέει ο γιατρός και δε νομίζω πως είναι για τα πνευμόνια.

Την άλλη εβδομάδα θα γεννήσεις, έφτασε ο καιρός.

tt1a2b70.aspx

Δεν με πειράζει καθόλου να κάνω υπομονή απλά με ανησυχεί πρώτον ότι ήταν χθες 3300 γρ και δεύτερον πτι το κεφάλι του ρε κορίτσια ήταν πλάγιαστα έτσι είναι και μετά θα πάρεις θέση να εμπεδωθει; Δεν μπορώ να πω μου αρέσει που η γιατρός δεν βιάζεται ούτε εγω μόνο σας ζηλεύω!! Επιπλέον μου είπε να αύξησω το μαγνήσιο την ρώτησα γιατί και μου απάντησε για τις κράμπες και τις συσπασεις.

Χθες ειδα και ενα όνειρο με νεύρα ξύπνησα! Ότι μου είπε να κάνω καισαρικη και της έλεγα με γιατί και ήμουν μέσα στη στεναχώρια. Δεν με πειράζει η καισαρικη σαν χειρουργείο ούτε ότι έτσι δεν ζεις αυτο που λένε φυσιολογικό τοκετό πιο πολυ με πειράζει να την κάνουμε χωρίς λόγο.

Παρατήρησα και χθες ότι τη νύχτα παθαίνω πιο συχνά πετρώματα από ότι τη μέρα. Ξύπνησα πολλές φορές το βράδυ και η κοιλιά μου είχε πετρωσει.

W0hvp2.png

Καλημερα σε ολες τις νυν και μελλουσες μανουλες!

Ηρθε και μενα η ωρα μου.Αυριο μπαινω με προκληση για να γεννησω.με εχει φαει το αγχος.δεν μπορεσα να κοιμηθω το βραδυ, σφιχτηκε το στομαχι μου αλλα εχω και μια γλυκια ανυπομονησια να γνωρισω τον μπομπιρα μου!ελπιζω να γεννησω φυσιολογικα, αν και ο μπεμπης μου ειναι πολυ ψηλα.θα δουμε!εχω ηδη πολλες συσπασεις,αλλα καθολου διαστολη καιτραχηλος ανωριμος.

Θα σας γραψω νεα οταν μπορεσω!

Φιλια σε ολες και με ενα πονο!

Καλημέρα κορίτσια.

Καλά είστε; Εγώ έχω χάσει τελείως τη ρουτίνα μου. Κοιμάμαι χαράματα πια, νυστάζω όλη μέρα. Κοιμάμαι όποτε νά 'ναι. Χαμός. Έκοψα και το περπάτημα τις τελευταίες μέρες. Κουράγιο μηδέν. Θα μου πείτε ότι αν ξεκινήσω να περπατάω θα ζωντανέψω πάλι, αλλά να δω πώς θα ξεκινήσω. Θέλω να σιδερώσω κάτι ρούχα και να καθαρίσω το ψυγείο διεξοδικά. Πρέπει να πάω και για ψώνια στο σούπερ μάρκετ. Να κάνω και μελομακάρονα.

Νομίζω ότι δε θα καθαρίσω ποτέ πραγματικά το σπίτι και δε θα τελειώσω ποτέ τις δουλειές μου. Και τι φαγητό να κάνω σήμερα; Έχετε καμιά ιδέα; Πότε θα λήξει και το θέμα του ΕΟΠΠΥ; Αύριο έχουμε γιατρό. Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τη μικρή μου και να μείνει για πολύ ακόμα μέσα μου. Μου αρέσουν πολύ τα φωτάκια στο δέντρο μας. Κάθομαι και τα χαζέυω και νανουρίζομαι. Τρέλαααα! Και με εκνευρίζουν τα νέα cartoons που υποτίθεται ότι απευθύνονται στα παιδιά και τους λένε να φωνάξουν κάτι, να χορέψουν, να κάνουν, να ράνουν... Άι σιχτίρ

Διαφημίσεις

Gloria γιατί θα κανεις πρόκληση; Είναι η Πητ σου αύριο; Όλα καλά θα πανε και θα κρατάς το μωρακι σου αγκαλιά!!! Τυχερή!! Ο Θεος να είναι μαζί σας!

Risotto για το θέμα του ύπνου μια από τα ίδια και εγώ. Χθες για δεύτερη φορά δεν κοιμήθηκα καλά ξυπνούςα συνέχεια στο τέλος σηκώθηκα στις 8, και μετά ξανά κοιμήθηκα 9-10, άρχισε ο από πάνω με το τρυπάνι και ο σκύλος στη διπλανή μονοκατοικία να γαβγίζει ε και σηκώθηκα. Και εγω θέλω να κάνω μελομακάρονα αλλα δεν έχω πορτοκαλί χυμό θα ζητήσω από τον άντρα μου να μου φέρει το απόγευμα όπως γυρίζει από τη δουλειά γιατί με εχει ζητήσει να μην οδηγάω και το σέβομαι γιατί εχει δίκιο. Με τα πόδια να κουβαλάω ψώνια με τιποτα! Για τα παιδικά ασε τα παιδικά τα τελευταία χρόνια μόνο σε παιδιά δεν απευθύνονται. Έβλεπα με μια μικρούλα τη ντορα πέρα από ότι είναι τόσο σπαστικια φώναζε την αλεπού κλέφτρα. Και αυτο ήταν το λιγότερο έχω ακούσει σε παιδικό δεν θυμάμαι ποιο τη λέξη χαζή.

W0hvp2.png

Liza ειναι η ΠΗΤ μου αυριο και ο γιατρος μου δεν θελει να το αφησουμε παραπανω,ειναι αυτης της φιλοσοφιας.μακαρι να μου ερχοταν φυσιολογικα αλλα δεν πειραζει.

Κοροτσια εχω ενα θεμα.πηρα μια συρταριερα αλλαξιερα απο τα mothercare μου τη φεραν πριν απο ενα μηνα μαι ακομη δεν εχει ξεμυρισει απο τη μυρωδια του καινουριου ξυλου.βαζω στα συρταρια τα ρουχαλακια και αρπαζουν αμεσως μυρωδια.τα εχω πλυνει δυο φορες.

Τα συρταρια τα επλυνα με νερο και ξυδι,με το απορυπαντικο του μωρου,τα αερισα στο μπαλκονι,τιποτα.τους πηρα τηλ και μου ειπαν οτι θελουν το χρονο τους να ξεμυρισουν.ποσο χρονο?ενα μηνα τα εχω και αυριο γενναω!καμια ιδεα?

gloria μην αγχώνεσαι για τη συρταριέρα.Εμένα αυτές τις μέρες γεμύρισε η κούνια που την παραλάβαμε τέλη Οκτώβρη, αλλά δεν νομίζω ότι πηράζει το μωρό, ρώτα και τον παιδίατρο. Θα γεννήσεις μια χαρά, θα σου μαλακώσουν τον τράχηλο με το υπόθετο και μπέμπης θα κατέβει με τον ορό και τη βοήθεια της μαίας. Αφού έγτασες στην ΠΗΤ θα κατέβει. Καλή δύναμη και σου εύχομαι να είναι η πιο γλυκιά εμπειρία της ζωής σου!!!

Οπότε αύριο θα έχουμε ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι από τη marigula! Κορίτσι εύχομαι και σε εσένα τα καλύτερα για αύριο!

Risoto και Liza εμείς οι τρεις ζούμε μια πανομοιότυπη κατάσταση νομίζω.Με τους ίδιους προβληματισμούς και άγχη!Εγώ έχω και το γραφείο που με κάνει και ξεχνιέμαι αλά κατά τα άλλα όπως τα περιγράφετε: δεν θα καθαρίσω ποτέ το σπίτι, δεν θα τελειώσω ποτέ με τις εκκρεμότητες στο γραφείο και είμαι σίγουρη ότι θα πέσω μέσα στην επίσχεση των κλινικών!

tt1a2b70.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...