Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Όχι δεν εκανα αμνιοπαρακέντηση. Εκανα μονο την αυχενική στην 13η εβδομαδα και όλα ηταν μια χαρά. Εσύ έκανες την αυχενική; γιατί θέλεις να κανεις και αμνιο;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοπελες!!!

Χριστίνα καλως ορισες στην παρεαούλα μας και σου ευχομαι καλη ελευθευρία!!!

Kidenio, δεν θυμάμαι αν στο ειχα πει αλλα μου θυμίζεις πολύ την ξαδερφη μου!!! Είμαι σιγουρη πως τα μωράκια σου θα ειναι μια χαρα στην υγεια τους!!!

Ολα θα πάνε καλα!!!

Εμεις καναμε αναλύσεις σήμερα για το χειρουργείο, καρδιογράφημα για το επισκληρίδιο και το τελευταιο μας NST. To NST εδειξε μικρές συσπάσεις, κάποιες που εγώ δεν ενιωσα. Ο γιατρος μου ειπε στις 38 εβδομαδες ειναι φυσιολογικές και θα αντέξουμε μεχρι την Τεταρτη το πρώι!!!

Έγινε και ενα μπερδεμα!!! Στο χαρτι που μου εδωσε ο γιατρος για να κάνω εισαγωγή στην κλινική την Τεταρτη πάνω γραφει η ώρα 8. Και μας ειπε η ώρα 8. Εμεις νομισαμε πως 8 η ώρα θα πάμε στην κλινική, αλλά σημερα η Μαία μου είπε πως το χειρουργειο ειναι η ώρα 8 και εγω θα πρεπει να ειμαι στην κλινική... στις 6 το πρώι!!!! :mrgreen: Το διασταυρώσαμε με τον γιατρο και ετσι την Τεταρτη στις 8 το πρωι θα ειμαι στο χειρουργείο.

Και περα απο αυτο, ειχαμε και μία εκπληξη. Η καισαρική θα γίνει στο μεγαλο χειρουργείο. Οπως μας εξηγησε ο γιατρος, στο μεγάλο χειρουργείο ακριβώς διπλα εχει και ενα μικρο δωματιάκι που εχει γυαλί και μπορει καποιος να παρακολουθεί την επεμβαση!!! ΕΙπαν στον αντρα μου, ότι επειδη θα ειμαι εκει και αν μπορει και αν νιώθει καλα, μπορει να μπει στο δωματιακι και παρακολουθήσει την καισαρική, ή αν θέλει μεχρι την γέννηση του μώρου!! Δεν μπορειτε να φανταστειτε την χαρα του. Γυρισε και μου ειπε, δεν θα ειμαι διπλα σου να σου κρατώ το χέρι, αλλά θα μας χωρίζει ενα γυαλι στην μέση. Θα ειναι σαν να ειμαι διπλα σου!!! Πολύ το χαρηκαμε ρε κοριτσια!!!

Αυτάαααααα!!!! Αγωνία για την Τεταρτη!!!

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Πωπω Marigula μεγάλες στιγμές! Μου φαίνεται κάθε φορά που θα γεννάει κάποια απο εσάς θα νιώθω συγκίνηση! Ειναι τοσο όμορφο να φερνεις στον κόσμο μια ζωη που δημιούργησες μαζί με τον άντρα σου κ να είστε όλοι εκεί κ να μοιράζεστε αυτή την μοναδική στιγμή! Έρωτας μεγάλος τα παιδια, τρέλα! Αχ κοριτσια συγγνώμη για τη μελο διάθεση αλλα προφανώς με κυριεύουν οι ορμόνες!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

Βρε Μαριγούλα με έκανες και δάκρυσα! Τι ωραία που ο άντρας σου θα είναι έστω και έτσι κοντά σου! Και μόνο που θα ξέρεις ότι σας βλέπει αρκεί! Αχ λίγες ώρες έμειναν τι όμορφα!! Μελανχωλησα εγω νιώθω ότι όλο αυτο θα αργήσει για εμένα πόσο ζηλεύω!!

Kidenio η λήψη τροφοβλαστης δεν εχει τον κίνδυνο που εχει η αμνιοπαρακεντηση και θέλατε να κάνετε αυτή; Δεν μας φορτώνεις καθόλου μαζί ξεκινήσαμε και χαιρόμαστε νομίζω όλες! Εύχομαι να πανε όλα καλά να γίνει η οικογένεια σας πολύτεκνη!

Χριστίνα δίδυμα ε! Τι όμορφα!!! Με το καλό εύχομαι!! Θα κανεις προγραμματισμένη καισαρικη μαλλον ε;

W0hvp2.png

Kidenio μην ζήτας συγγνώμη!!! Εγώ να δεις τι κλάμα εριξα σημερα στην κλινική!!!

Σήμερα γεννησε η κοπέλα που μείναμε μαζι εγκύος. Μαζι σε ολά, αφου συνδεθήκαμε και παρακαλούσαμε να πεφταμε μαζι την ιδια μέρα! Ετυχε την ώρα που ο παιδιατρος εφερε το μωρο στον πατερα για πρώτη φορα, να ειμαι εκει, αφου εφευγα απο το NST εκεινη την ώρα. Ήταν τόσο συγκινητικό. Η γνωριμία πατέρα και γιου, η πρώτη ματια!!! Εκλεγε ο πατερας, εκλεγα εγω, ασε!!!

Και ρε κοριτσια, κατι αλλο που ειδα σημερα στην κλινική και ειλικρινα χαιρομαι παρα πολύ που εχουμε διπλα μας ανθρώπους που μας αγαπούν και μας νοιάζονται!!!

Μια κοπελα γέννησε πριν 3 μέρες και σήμερα θα πηγαινε σπιτι της με το μωρο της. Ρε κοριτσια δεν ήρθε κανεις να την πάρει. Περιμένε στην κλινική απο τις 9 το πρώι που της εδωσε εξητηριο ο γιατρος και ήταν 11 το πρωι και κανεις δεν νοιαστικέ για αυτη την κοπελα. Να φανταστειτε τηλεφωνούσε η Μαια μου και φωναζε στο τηλεφωνο ότι θα παρει το μωρο η κοπελα και θα φυγει με τα πόδια. Δηλαδη ελεος!! Πού ειναι ο πατερας αυτο του μώρου και μάλλον συντροφος της κοπέλας; Γονεις δεν έχει, μία φίλη, κάτι.

Σκεφτόμασταν ειλικρινα με τον συζηγο μου, να περιμένουμε λίγο και αν βλέπαμε πως δεν ερχοταν καποιος και η κοπελα θα εφευγε με τα ποδια, θα της λεγαμε να την πάρουμε εμεις σπιτι, αλλά εκεινη την ώρα επενεβηκε η κλινική και της ειπε πως αν δεν ερθει καποιος θα την πάρουν αυτοί. Πω πως ρε κοριτσια!!! Τι κόσμος υπάρχει!!!

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Σ ευχαριστω πολυ Λιζα. Η ληψη τροφοβλαστης εχει την ίδια πιθανοτητα αποβολής απλα γινεται νωρίτερα κ ειναι πιο εύκολο να γίνει επέμβαση στην εγκυμοσυνη αν πάρεις την απόφαση να τη διακοψεις λόγω κακών αποτελεσμάτων.

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Τι λες βρε Μαριγούλα; Δηλαδή η κοπέλα γέννησε πέρασαν 3 μέρες και κανένας δεν χάρηκε με τη χαρά της; Γίνεται να μην ήταν εκεί κανεις; Πόσο άσχημα νιώθω που εγω κάθομαι και μελάνχωλω που έχω δόξα τον Θεό όλους δίπλα μου. Απίστευτο μου φαίνεται. Άντε ο πατέρας του παιδιού αλλα οι γονείς της; Ή έστω μια φίλη. Πόσο άσχημα θα ένιωσε η κοπέλα αυτή.

Kidenio εύχομαι να μην χρειαστεί να μπείτε σε αυτή τη σκέψη. Μπράβο στου κουράγιο σου και στην υπομονή σου θα είχα και εγω μεγάλη αγωνία.

W0hvp2.png

Ακριβώς ρε Λιζακι μου, δεν ήταν κανεις εκει να την πάρει σπίτι!!!

Και εγώ θυμωσα με τον αντρα μου που χθες ειπε στην ξαδερφη του οτι θα γεννησουμε την Τεταρτη πρωι και ειπε αυτη πως θα ερθει από την αρχή. Φυσικα της ειπε πως θα στειλουμε μυνηματα στα κινητα κτλ. τελος παντων!!!

Μερικες φορές νιωθω οτι κλαίω και θυμώνω με απλά, ασημαντα πραγματα που εγω απλα τα θεωρώ τεραστια!!!!

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

Kidenio όλα θα πάνε τέλεια. Και τα 2 τα μωράκια είναι καλά. Έχω feeling. Πολύ χάρηκα.

Γεμίζουμε γεννητούρια και χαίρομαι τρελά. Λοιπόν ενημέρωση. Αυτό με τον ΕΟΠΠΥ ισχύει και να ξέρετε όσες γεννήσετε αυτές τις μέρες ότι θα χρεωθείτε επιπλέον στις ιδιωτικές κλινικές. Πήρα και ρώτησα στον Άγιο Λουκά και στο γένεσις. Στον Άγιο Λουκά είναι +427? στον ΦΤ και +711? στην ΚΤ, άσχετα με το τι πακέτο ημερών διαλέξει κανείς. Είναι αυτό το ποσό πάνω στο πακέτο που είχε με ΕΟΠΠΥ. Στο γένεσις είναι +500? στον ΦΤ και +650? στην ΚΤ. Και για τα δύο μου είπε στο περίπου και όχι ακριβές ποσό. Επίσης ρώτησα αν έχουν κάποια ενημέρωση και μου είπαν ότι συνήθως οι κινητοποιήσεις αυτές δεν διαρκούν πολύ και ότι διευθετείται το θέμα σχετικά γρήγορα, αλλά θα δείξει. Ελπίζω να λήξει γρήγορα. Σε κάθε περίπτωση, σου δίνουν 2 αποδείξεις. Τη μία τη κανονική της κλινικής συν μία που τη παίρνεις για να διεκδικήσεις τα χρήματα από τον ΕΟΠΠΥ. Αυτά.

Υπέροχα risotto. Θα πάρω και εγω να ρωτήσω δηλαδή να παρακαλάμε να αργήσουμε να γεννησουμε μήπως λυθεί το θέμα. Ελπίζω αν συμβεί αυτο η γιατρός να σκεφτεί να μας κάνει κάποια έκπτωση τι να πω.

Μαριγουλα και εγω το ίδιο είμαι εδώ η μαμά μου μου λέει ξέρω εσύ θα γεννήσεις και μετά θα με πάρεις να μου το πεις! Βασικά δεν θα νιώθω καλά να ξέρω ότι έξω είναι κόσμος θα με ανχωνει αυτο αλλα νομίζω χειρότερα από αυτο που περνάει η κοπέλα δεν υπάρχει.

W0hvp2.png

Άσε βρε Liza0 για μας τις τυχερές έκατσε αυτό το λαχείο. Πάρε να ενημερωθείς οπωσδήποτε. Αν και πιστεύω ότι θα λυθεί σύντομα το θέμα και δόξα τω Θεώ η δικιά μου δε δείχνει σημάδια να ενδιαφέρεται για τον έξω κόσμο ακόμα. Υποτίθεται ότι και να τα πληρώσουμε τα λεφτά αυτά, θα τα πάρουμε πίσω κάποια στιγμή από τον ΕΟΠΠΥ. Αλλά βάλε με το νου σου πόσο θέλει να τρέξουμε. Και σιγά μην πει κανένας γιατρός να κάνει έκπτωση. Και στο κάτω κάτω για να είμαστε και ειλικρινείς, τι φταίει ο γιατρός που ο ΕΟΠΠΥ κάνει βλακείες;

Δεν φταίει risotto δεν αντιλέγω. Πήρα τηλ πριν μια ωρα αλλα φυσικά ήταν κλειστό το λογιστήριο θα πάρω αύριο το πρωί ελπίζω και εγω να τα πάρουμε πίσω σε κάθε περίπτωση.

W0hvp2.png

Kidenio και εγώ πθστευω οτι τα μωρακια σου πάνε μια χαρά. Εξάλλου αν ηταν κάτι ανησυχητικό, θα φαινόταν στην αυχενική. Μην ανησυχεις! Προχωρά και ο Θεός είναι μεγαλος! Τα φυλλα τα είδατε;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...