Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Καλημέρα! Καλή εβδομάδα, καλό μήνα!

Chrisaki να σας ζήσει ο μπέμπης, να είναι γερός και καλότυχος!

Marigula μια και σήμερααα... Τέλεια!!!!

Αυτός ο μήνας θα μας φέρει τα μωράκια μας αγκαλιά! Σε μια εβδομάδα για εμας!

Σε όλες με το καλό εύχομαι!

Χθες έλεγα στον άντρα μου πως για μια εβδομάδα ακόμα θα είμαστε οι 3 μας, μετα θα γίνουμε 4! Τι ευτυχία!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

risoto δηλαδή θα τις φάμε και οι δυο τις 40 βδομάδες!Δεν ανησυχείς?Εμένα αυτό με έχει πιάσει: Μη πάθει τίποτα τόσο καιρο εκεί μέσα.Κι όλο προσπαθώ να καταλάβω κινήσεις. Από την άλλη δεν έχει γυρίσει τη μούρη του και έχω μια ελπίδα μήπως και το κάνει αυτές τις μέρες.

Καλό μήνα σε όλες!Γεμάτο ευτυχία!

tt1a2b70.aspx

Zoubik αφού χαμηλώσε η κοιλιά σου νομίζω έρχεται η στιγμή του μωρού σου!!

Risotto μάλλον ήδη είσαι τρελά ερωτευμένη με την κόρη σου! Εγώ δεν μπορώ να πω ότι νιώθω έτσι πιστεύω θα τον αγαπήσω όταν τον γνωρίσω.

Μαριαννα με το καλό να έρθει το μωρακι σας!! Δεν θυμόμουν ότι έχετε και άλλο παιδάκι τι ωραία έχεις εμπειρία!

Γράφαμε μαζί zoubik και εγω αυτή την ανησυχία έχω και επειδή οι κινήσεις του είναι πιο σπάνιες τώρα. Έκανα το λάθος χθες να διαβάσω και κάτι άσχημες ιστορίες και με επηρέασαν.

W0hvp2.png

Liza όλο τέτοιες βλακείες κάνουμε.Διαβάζουμε τί θα μπορούσε να πάει στραβά και μετά σκεφτόμαστε μόνο αυτο.Καλά ούτε για πλάκα δεν πιστεύω ότι έχω άνθρωπο μέσα, κι εγώ πρέπει να τον δω για να το καταλάβω!

Η κοιλιά από την αρχη χαμηλά ήταν, δηλαδή πρόβλημα με σκύψιμο δεν είχα ούτε στον όγδοο, αλλά τώρα είναι πάνω από παλάμη η διαφορά της από το στήθος.Θα δούμε, θα πάω σήμερα για το περπάτημά μου, θα κάνω και τις ασκήσεις μου, που με βλέπουν όλοι στο γυμναστήριο και γελάνε!

tt1a2b70.aspx

Zoubik να φανταστείς έφαγα μισό σοκολατάκι για να κουνηθεί γιατι δεν τον ένιωθα. Έχεις απόλυτο δίκιο βλακείες κάνουμε και μετά πέφτουμε ψυχολογικά. Ούτε εγω είχα πρόβλημα με το σκίψιμο και γενικά δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα εγκυμοσύνη. Εμείς θα πάμε σήμερα στη γιατρό για να δούμε τι θα πας πει. Θέλω να ρωτήσω και πόσες μέρες μετά την ΠΗΤ πιστεύει ότι μπορούμε να περιμένουμε. Χθες έμαθα ότι η γειτόνισσα μου γέννησε στις 40+4.

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

zoubik κι εμένα με το μουτράκι προς την κοιλιά ήταν και γύρισε προς τα πίσω. Έκανα ασκήσεις για να γυρίσει. Αν έχεις διάθεση, σου τις λέω. Μας τις είχαν πει και στο Ιπποκράτειο και τις βρήκα και στο internet. Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο, αλλά μέχρι την επόμενη φορά που πήγα στη γιατρό είχε πάρει την ιδανική θέση. Επίσης, δε με χαλάει καθόλου να είναι μέσα μου. Κάνει πολύ πιο σπάνια κινήσεις πια, αλλά δε με χαλάει. Για δες. Οπότε όσο περισσότερο μπορεί να μείνει μέσα ας μείνει. Δε θα μείνει για πάντα. Ας ευχαριστηθώ τις μέρες που μας μένουν σαν ένα σώμα.

Liza0 τι συζητάς! Μόνο ερωτευμένη; Ντιπ τρελαμένη είμαι μαζί της. Ελπίζω να είμαι έτσι και μετά τη γέννα. Προς το παρόν μου έχει πάρει εντελώς τα μυαλά. Και χαίρομαι, διότι και ο άντρας μου στην ίδια κατάσταση είναι. Ίσως επειδή το θέλαμε πολύ αυτό το μωράκι, αλλά σας μιλάω ειλικρινά, είμαστε τελείως over the moon. Πάντως οι περισσότερες κοπέλες που μιλάω και διαβάζω στη δική σου φάση είναι. Ερωτεύονται μόλις γεννήσουν ή λίγες μέρες μετά τη γέννα. Μάλλον εγώ είμαι λίγο πιο γιούχου. Όχι ότι με χαλάει!

H Rennie τι απέγινε; Μίλησε καμιά μαζί της; Επίσης η Kidenio πού βρίσκεται; Τι έγινε με την εξέταση; Εύχομαι να είναι καλά και οι δύο και τα μωράκια τους.

risoto μου έδωσες να καταλάβω ότι τσαμπα γκρινιάζω(για ακόμα μία φορά).Τις κάνω τις ασκήσεις εννοείται, τα ειχαμε πει τότε, αλλά νομίζω αυτές είναι για να γυρίσει το κεφάλι κάτω όχι πίσω. ε κάθε περίπτωση τις συνεχίζω.

Liza περιμένουμε νέα σήμερα!

Η Rennie γέννησε σίγουρα αλλά δεν ευχόμαστε πριν μας ενοιμερώσει.

Kidenio αλήθεια που χάθηκες?όλα τέλεια θα είναι.

Άντε και τα άλλα κορίτσια μπείτε να τα πούμε, καλά εγώ είμαι χαλαρά στη δουλειά και έχω χρόνο να μπαίνω.

tt1a2b70.aspx

Διαφημίσεις

Risotto και εμείς το θέλαμε πολυ είμαι μικρή αλλα ήμασταν 3 χρόνια παντρεμένοι και ο άντρας μου από εμένα περίμενε να του πω ποτέ θέλω. Ήρθε απλά πολυ εύκολα και η αλήθεια είναι δεν το είχα συνηδητοποιήσει ούτε τώρα βασικά. Νομίζω όταν γεννηθεί και μπω πια στο ρόλο της μάμας! Πόσο περίεργο μου ακούγεται! Πάντως έχω συνηδητοποιήσει πόσοι άνθρωποι μας έχουν πραγματικά χαρεί. Κάθε μέρα όλο και κάποιος φίλος ή συγγενείς θα με πάρει τηλ να ρωτήσει πως είμαι ποτέ περιμένουμε γενικά νιώθω πως μαζί μας το περιμένουν και άλλοι!

Εμένα με εχει πιάσει μια απίστευτη τεμπελιά. Εγω μια εργασία να κάνω αλλα από το κρεβάτι στο καναπέ και πάλι πίσω είμαι.

Χριστίνα με το καλό το μωράκι σου! Πες μας λεπτομεριες για εβδομάδα και φύλλο!

W0hvp2.png

Κοριτσια καλησπέρα! Σας διαβάζω αλλα δεν θέλω να σας φορτώνω κ με τα δικά μου. Εμεις τελικα την Παρασκευή δεν κάναμε τροφοβλαστη. Η θέση του ενός μωρού ηταν τελείως ακατάλληλη για τη ληψη κ ο γιατρός μας ειπε οτι ειναι επικίνδυνο. Οπότε κάναμε αυχενικη κ για τα δυο. Όλα τα βρήκε φυσιολογικά κ οι μετρήσεις ηταν πολυ καλές. Papp a δεν μας έκανε γιατι ο ίδιος πιστεύει οτι στην περίπτωση των δίδυμων δεν βοηθάει. Τώρα έχουμε πάλι ραντεβού αυτή την Παρασκευή να δούμε αν έχουν πιο βολικη θέση κ να κανουμε τροφοβλαστη. Αν δεν τα καταφέρουμε κ αυτή τη φορά τότε θα κανουμε αμνιοπαρακεντηση σε δυο εβδομάδες.

Αχ κοριτσια ελπίζω κ εύχομαι να τα καταφέρουμε την Παρασκευή. Διαφορετικά αν κανω αμνιο κ βρεθεί ένα απο τα δυο μωρά με προβλημα, θα ειναι πολυ δύσκολο να κανουμε επιλεκτική διακοπή κύησης χωρις να θέσουμε σε κίνδυνο το άλλο μωρο, γιατι θα έχουν μεγαλώσει αρκετά... Παρακαλάω πραγματικά να ειναι κ τα δυο γερά κ όλα τα αλλα αντεχονται!

Chrisaki απ οτι κατάλαβα γεννησες. Να σου ζήσει κ να είσαι γερή κ εσύ να το καμαρωνεις το αγγελούδι σου! Μarigula εύχομαι να πανε όλα καλα κ με σένα κοριτσι! Να την κρατήσετε την πριγκίπισσα σας στην αγκαλιά σας! Πωπω εχω γίνει τοσο ευσυγκινητη! Άντε κ τα υπόλοιπα κοριτσια σε λίγες μερες θα πάρουνε το χριστουγεννιάτικο δώρο τους! Πολλα φιλια σε όλες!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Kidenio γεια σου. Εύχομαι να εχεις μια καλη εγκυμοσύνη. Πες μου λίγο τι είναι τροφοβλάστη; την παπ α και εγώ δεν την εκανα γιατί μου είπε τα ίδια ο γιατρός.

Γεια σου Χριστίνα με το καλο τα κοριτσάκια σου! Η ληψη τροφοβλαστης ειναι μια εξεταση παρόμοια με την αμνιοπαρακεντηση απλα γινεται νωρίτερα στις 11-14 εβδομάδες κ αυτο που παίρνουν ειναι χοριακες λαχνες απο τον πλακούντα κ κάνουν καρυοτυπο στα έμβρυα για τυχόν χρωμοσωμικες ανωμαλίες. Εσύ έκανες αμνιοπαρακεντηση;

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...