Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Δεν κατέβασα γάλα ακόμα έχω μόνο λίγο πρωτόγαλα. Αναγκαστικά του δώσαμε και συμπλήρωμα για να μην πάθει υπογλυκαιμία αλλά δεν θέλω ξανά γιατί δεν θα πιάνει το στήθος μου μετά.. Σηκώθηκα περπάτησα έβγαλα και τον καθετήρα όλα μια χαρά! θα μπώ ξανά για νεότερα!!

Nα σου ζήσει ο γιος Chrisaki! Αυτό με το πρωτόγαλα και το συμπλήρωμα είναι εμπεριστατωμένο? Εγώ ξέρω ότι έτσι κι αλλιώς τα βρέφη τις πρώτες 2-3 μέρες δεν χρειάζεται να παίρνουν πάνω από 5 ml σε κάθε γεύμα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Elena2014 το πρωτόγαλα είναι ακριβώς όσο χρειάζεται το μωρό και τίποτα παραπάνω. Άλλωστε το γάλα, έτσι όπως το φαντάζεται ο κόσμος, κατεβαίνει την τρίτη μέρα. Αν το πρωτόγαλα δεν έφτανε, τόσες χιλιετίες θα είχε εκλείψει το ανθρώπινο είδος. Το πρωτόγαλα είναι σούπερ τροφή για το νεογέννητο. Ότι χρειάζεται το μωρό σε συμπυκνωμένη δόση. Είναι ειλικρινά σπανιότατες οι φορές που ένα μωρό χρειάζεται κάτι άλλο. Θα μας πει η Chrisa21 τι έγινε με την περίπτωσή της λογικά όταν χαλαρώσει λίγο και ξεκουραστεί. Αν και δεν το βλέπω να μπαίνει σύντομα :) . Η τυχερούλα θα περνάει χρόνο με το ζουζουνάκι της.

Να σας ρωτήσω τώρα. Νιώθετε το μωρό σας να έχει αλλάξει καθόλου κινήσεις; Εμένα άλλαξε ωράριο και οι κινήσεις της είναι πολύ λιγότερες τις τελευταίες 2 περίπου εβδομάδες. Έχω συνέχεια σχεδόν κινήσεις, αλλά είναι πολύ συγκεκριμένες και πολύ λιγότερες πια. Εσείς τι βιώνετε; Επίσης χτες είχα πόνους. Δεν ήταν σαν περιόδου, αλλά σαν σουβλιές περίεργες στο κάτω μέρος της κοιλιάς. Το ένιωθα αυτό κάθε 3-4 λεπτά, διαρκούσε περίπου 20-40 δευτερόλεπτα και όλο αυτό κράτησε για κανένα μισάωρο. Μετά σταμάτησε απότομα. Από τότε μια χαρά είμαι. Το έχει πάθει καμιά σας;

Risotto και εγω δεν νιώθω κινήσεις όπως παλιά γιαυτο ζητάω κάποιες φορές από τον άντρα μου να το ακούσει, το μόνο που νιώθω είναι σαν να τεντονεται και ο ποποδακος του είναι πάνω και πονάει λίγο το δέρμα μου. Για τις σούβλιες εγω νιώθω το κεφάλι του να με πατάει χαμηλά και τις τελευταίες μέρες και στο περπάτημα δυσκολεύομαι. Δεν το κάνει συνέχεια αλλα έτσι ξαφνικά.

W0hvp2.png

Elena2014 το πρωτόγαλα είναι ακριβώς όσο χρειάζεται το μωρό και τίποτα παραπάνω. Άλλωστε το γάλα, έτσι όπως το φαντάζεται ο κόσμος, κατεβαίνει την τρίτη μέρα. Αν το πρωτόγαλα δεν έφτανε, τόσες χιλιετίες θα είχε εκλείψει το ανθρώπινο είδος. Το πρωτόγαλα είναι σούπερ τροφή για το νεογέννητο. Ότι χρειάζεται το μωρό σε συμπυκνωμένη δόση. Είναι ειλικρινά σπανιότατες οι φορές που ένα μωρό χρειάζεται κάτι άλλο.

Nαι, κι εγώ στο πρωτόγαλα αναφερόμουν. Τις πρώτες μέρες είναι λιγοστό, αλλά και το μωρό δε χρειάζεται πάνω από 5ml, τα οποία παίρνει έτσι κι αλλιώς από το πρωτόγαλα και δε χρειάζεται συμπλήρωμα. Η φύση ξέρει καλύτερα φυσικά!

Εγώ νιώθω πολλές κι έντονες κινήσεις, σαν να κουνιέται ολόκληρη η κοιλιά μου. Αλλά είναι μάλλον γιατί δεν έχει τη σωστή θέση. Υπομονή και σε 3 μέρες θα δω κι εγώ τη μπεμπούλα μου!

λιζα εχεις δικιο αλλωστε κ μενα οι γονεις μου μετα απο 11 χρονια εκαναν τον αδελφο μου γιαυτο δε λεω ποτε ποτε... ;)

ζουμπικ υπομονη ισως τελευταια στιγμη γυρισει εχεις δοκιμασει κατι μασαζ που λενε οτι κανεις στη κοιλια για να το βοηθησεις να γυρισει;

οαο για τα γραμμαρια αν ειναι σε φυσιολογικα πλαισια μην αγχωνεσαι

χρυσακι να σας ζησει το κουκλακι,καλοτυχο κ με υγεια!!!!!!!!!

σου ευχομαι καλη αναρρωση γρηγορα στο σπιτακι σας να βρειτε τους ρυθμους σας να μπειτε σε μια σειρα,νομιζω παντως και ετσι λενε οι πρωτες 20 μερες ειναι οι δυσκολες,μετα αρχιζει να γινεται καλυτερο!

οσο για το γαλα μην ανησυχεις για το ξενο,ο πρωτος μου 11 μερες χωρις να θηλαζω,ηταν θερμοκοιτιδα και ξενο του εδιναν κ με σωληνακι κ οταν τον εβαλα στο στηθος ηπιε κατευθειαν λες και θηλαζα για χρονια,αν ηξερα κιολας απο θηλασμο θα τα καταφερναμε καλυτερα...

για πες μου για την υπογλυκαιμια ειχες διαβητη κυησης;ξεχναω κιολας!!!

ριζοτο κ μενα κανει λιγοτερες κινησεις 2 μερες τωρα αλλα το χει ξανακανει κ μετα παλι αρχισε να γυρναει μεσα κ να κινειται παραπανω,τωρα δε ξερω αν αρχισει να κινειται ξανα απο αυριο περισσοτερο,θα δειξει

οσο γιαυτο που λες και γω τους εχω τους πονους,σιγουρα εχω συσπασεις αυτο φανηκε κ στο καρδιοτοκογραφημα,αλλωστε ισως εχουμε κ τις συσπασεις μπραξτον χικς...τις ψευτοσυσπασεις δηλαδη

αν αρχισουν κ γινονται με συχνοτητα τοτε ισως κατι σημαινει

παντως το οτι το νιωθω μου αρκει!!!

καλησπερα κιολας κοριτσια χαιρομαι που εχουμε μωρουλια και γω το επομενο σαββατο θα χω ακομα ενα μωρακι στην αγκαλια μου και συγκινουμαι τοσο!!!

δε το πιστευω οτι εμεινε λιγοτερο απο εβδομαδα που θα γινουμε 4!!!

ανυπομονω τοσο!

αντε κοριτσια και οσες εχετε σειρα με το καλο,ολα να πανε καλα να κρατησετε τα μωρακια σας αγκαλιτσα!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου ευχαριστώ όλες σας για τις ευχές!!

27/11 γέννησα όποια κάνει το επόμενο πινακάκι ας με βάλει πλιζ δεν εχω πολύ χρόνο.

Οι θηλη μου η μια εγινε χάλια τρέχει αίμα δεν το συζητώ... η άλλη μου έμεινε για να του δίνω λίγο αναγκαστικά βάζω ψεύτικες θηλές για να μυούμαι το μπιμπερό μιάς και το συνήθισε. Δεν ξερω τι θα γινει με το θέμα είναι λιγο απελπισία αλλά οκ αντέχω ακόμα! Για την κοπέλα που ρωτησε για διαβήτη οχι δεν εχω απλα μαλλον αν δεν τρωνε καλα τα μωρα εχουν ελλειψεις ετσι καταλαβα. Τον έκανα μπανάκι σήμερα :)

Σας αφήνω να αλλάξω το πάμπερς!!

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

Chrisaki τι όμορφα που είστε με το αγόρι σου! Δηλαδή το δικό σου γάλα του φτάνει ή πρέπει να δίνεις συμπλήρωμα; Οι μαίες σε βοήθάνε στο μαιευτήριο;

Χθες για εμένα το βράδυ ήταν δύσκολο πέτρωνε πολυ η κοιλιά μου και με πονούσε. Σηκώθηκα παρα πολλές φορές μακάρι να πλησιάζει η ώρα!

W0hvp2.png

Μακάρι Κικη έχω αρχίσει να ανυπομονώ και αγχώνομαι όχι για τον τοκετό απλά να είναι καλά ο μικρός μέχρι τότε. Σήμερα στολίςαμε τι ωραία που έρχονται Χριςτουγεννα και έρχονται και τα μωρά μας! Και εγω πήρα θηλές απλά να βρίσκονται μήπως χρειαστούν.

W0hvp2.png

lizaki tis dokimases tis thiles???? egw molis twra kai den mou kanoun nomizw....poies phres esu kai ti noumero????

ax mpravo ti kala...emeis stolisame prina mia bdomada....nwris nwris....trelenomai gia ta xristougenna!!!!!! se kamia bdomada tha kanw kai kourampiedes kai melomakarona na murisei to spiti!!!!!!

fu9Ip3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

Chrisaki μου, να σου ζήσει ο μπέμπης, να το χαιρεστε. Να ειναι παντα γερος και δυνατος και να τον δείτε οπως επιθυμειτε.

Η Rennie τι εγινε; Λογικα πρεπει να γεννησε.

Εγώ εχω μία αγωνία. Αυρίο για τις αναλύσεις και η Τεταρτη εφτασε!!

Το καλο που πέρασε και το κρυωμα και πιστευω μεχρι την Τεταρτη θα ειμαστε τελειως περδικη. Λιγο η μυτούλα μου τρέχει. Risoto εσύ; Καλύτερα;

Απόψε ειπαμε με τον σύζυγο μου, να βγούμε να ηρεμήσουμε λίγο. Να παμε βολτιτσα, να φάμε σε ενα εστιατοριο. Να χαλάρωσουμε λιγο, πριν απο την αφιξη του νεου μέλους της οικογενειας!!! Είμαι χαρουμενη!!!

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

marigula κι εμείς χαιρόμαστε μαζί σου.Να περάσετε όμορφα!

risoto έτσι όπως τα περιγράφεις με τις κινησεις κι εγώ, μόνο που το βραδυ αν δεν είμαι στο κρεβάτι, με πονάει γιατί κάνει πολύ έντονες κινήσεις. όσο για συσπάσεις τίποτα εγώ(ο γιατρός μου είπε ότι δεν πρόκειται να τις νιώσω, αυτές γίνονται.Μια και καλή ωδίνες, αν έρθουν κι αυτές ποτέ).Έτσι όπως το περιγράφεις σα να πλησιάζει η ώρα σου...

Liza μη μου πεις!Όχι σε έχω υπολογίσει για αργότερα, μη μου την κάνεις κι εσύ!!!

lineal ο γιατρός μου είπε ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα.Κι ότι βρήκα αφορούσε το να γυσίσει με το κεφάλι κάτω και όχι τη θέση σε σχέση με την σπονδυλική στήλη.Αυτό τί μασαζ είναι?Λες να το εμπιστευτώ?Μου είπε ότι δεν είναι λόγος για καισαρική, αλλά σίγουρα είναι πιο δύσκολος ο τοκετος.

Αλλά τί συζητάμε, εγώ δε θα γεννήσω ποτέ.

tt1a2b70.aspx

Κικη της medela πήρα μου έχουν δώσει το ηλεκτρικό θηλαστρο αυτής της μάρκας! Δεν τις δοκίμασα θα τις δώ το βράδυ δεν πήρα τις μικρές. Εγω έφτιαξα στολίδια σήμερα δείτε τη συνταγή http://www.soulouposeto.gr/2014/11/diy.html?m=1 με ζύμη ειναι. Μελομακάρονα θα φτιάξω και εγω κουραμπιέδες όμως όχι γιατί μου αρέσουν τόσο πολυ που στο τέλος θα φτάσω τα 20 κιλά!

Zoubik μην ανησυχείς τα πετρώματα τα έχω καιρό αλλα χθες το βράδυ με ενοχλούσαν στον ύπνο. Θα πάμε αύριο στη γιατρό να δούμε τι θα μας πει. Εσύ δεν νιώθεις πετρώματα; Θα γεννήσεις βρε μην απογοητεύεσαι!

Μαριγουλα τι όμορφα!! Καλά να περάσετε σήμερα θα είναι η τελευταία σας έξοδο οι δυο σας! Χθες πήγαμε και εμείς για περπάτημα στην παραλία και ο άντρας μου είδε ενα μπαμπά με ενα βρεφακι στην αγκαλιά και με ρωτούσε ποτέ θα μπορούμε εμείς να το βγάλουμε βόλτα! Όλα μια χαρά θα πανε στις εξετάσεις! Τι τυχερή που ήρθε για εσένα ο καιρός!

W0hvp2.png

lizaki εγώ δεν νιώθω τίποτα πέρα από εκείνες τις ενοχλήσεις που σας είπα, οι οποίες είναι μόνιμες εδώ και ένα μήνα, αλλά είναι προετοιμασία του τραχήλου.Ο γιατρός είπε ότι δεν είναι ανησυχητικό που δεν τα νιώθω τα πετρώματα, αλλά στην περίπτωσή μου πολύ φυσικό.Για να καταλάβεται, τώρα που χαμήλωσε η κοιλιά ξαναεμφανίστηκε το επάνω μέρος των κοιλιακών μου(σας είπα ότι ήμουν λίγο λοκατζής προ εγκυμοσύνης!) κι ο λόγος που πολλά δεν τα νιώθω είναι η μεγάλη μυική μου σύσταση!!!

Πολύ γκρινιάρα είμαι...

Καλό βράδυ σε όλες σας!!!Πάντως με έχει πιάσει κάτι και αγαπάω όλες τις εγκυούλες περισσότερο τώρα!

tt1a2b70.aspx

Marigula μου πέρασε εντελώς. Απλώς νιώθω πολύ κουρασμένη τελευταία. Κοιμάμαι συνέχεια. Και γενικά θέλω να κοιμάμαι όλη την ώρα. Τέσπα, καλό κάνει. Όταν βγει το μικράκι μου δε θα κοιμάμαι και τόσο πολύ.

zoubik ποια ώρα μου καλέ; Ούτε καν. Ούτε από μακριά. Μπορούμε να το κάνουμε παιχνίδι ρε συ. Ποια θα γεννήσει πιο γρήγορα. Εγώ λέω θα γεννήσεις πριν από μένα (όχι ότι με χαλάει βέβαια :P ). Νομίζω θα αργήσω πολύ. Εσένα έχει κατέβει και η κοιλιά. Εμένα ακόμα ψηλά είναι σχετικά. Έχει κατέβει κάπως, αλλά ακόμα ψηλά.

Που με πιάνει κρίση και υστερία στην ιδέα ότι μπορεί να χρειαστεί να την αποχωριστώ έστω και για λίγο; Τύπου για τις εξετάσεις της ή μέχρι να κάνω ένα ντουζ στο μαιευτήριο ή να μου την κατεβάσουν στο δωμάτιο ή οτιδήποτε. Το παθαίνετε; Μου έχει βγει ένα υπερπροστατευτικό... δεν περιγράφεται. Είδα και μια ταινία στην οποία απήγαγαν το μωρό της πρωταγωνίστριας από το μαιευτήριο και επιρρεάστηκα. Νομίζω θα ουρλιάζω έτσι και πάει κανείς να μου την απομακρύνει. Τρέεεεεεεεελα σας λέω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...