Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Έλενα μου εχει τύχει να φωνάζει ένας Παππους γιατί η υπάλληλος ήθελε να με εξυπηρετήσει γιαυτο δεν θέλω να μπαίνω μπροστά δεν έχω όρεξη να γίνει φασαρία.

Πέρα από το νοσοκομείο δεν σε έβλεπε κανένας ιδιώτης να έπαιρναν μια γνώμη; Και τη γίνεται μετά δηλαδή πας με σπασμένα νερά και σου λένε φυγε; Γίνεται αυτο; Γιατί άμα πας με σπασμένα νερά δεν προλαβαίνουν για πιο λόγο δεν το αναλάμβανουν τότε;

Δηλαδή αν ήσουν σε αναπηρικό καροτσάκι και φώναζε ένας παππούς επειδή μπήκες μπροστά θα περίμενες στην ουρά? Μη τους κακομαθαίνεις. Πρέπει να μάθουν επιτέλους ότι οι έγκυες έχουν ΠΑΝΤΑ προτεραιότητα.

Μου είπαν ότι και οι ιδιώτες στην Ελλάδα κοιτάνε να τα βγάζουν τα ισχυακά μωρά όσο πιο γρήγορα μπορούν. Αν πας με σπασμένα νερά στο νοσοκομείο φυσικά και σε χειρουργούν, αλλά είναι με δική σου ευθύνη εφόσον σου είπαν να πας προγραμματισμένα και δε πήγες. Νομίζω ήθελαν πιο πολύ να με τρομάξουν.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα!

τι κανετε κοριτσια,εγω καλα ας τα λεμε τα κοκαλακια μου πονανε,εχω πιαστει λιγακι ειμαι για ρεκτιφιε!!!

τη τριτη μπηκα στο μηνα μου και η κοιλια μου ειναι χαμηλα εδω και μηνες....δεν ηταν κ ποτε πανω πανω νιωθω σαν οβελιξ,σαν πιγκουινος σαν κατι θεικο τελος παντων χαχαχα :mrgreen:

ζουμπικ τους λες περιμετρο;και σιγα τωρα εχουν κ γνωμη να λεν κακιες σε μια εγκυο οτι εχει μεγαλη κοιλια...

εμενα η κοιλια μου ειναι τεραστια μιλαμε,ολοι νομιζουν διδυμα εχω,στην αρχη στεναχωριομουν ηθελα να τη κρυβω μετα λεω δε @@ται αι σιχτιρ θα με κανουν να ζοριζομαι στην εγκυμοσυνη μου;ποτε θα το ξαναζησω;δε νομιζω να κανω κ τριτο παιδι και ετσι το απολαμβανω

αιντε μη τους δινεις σημασια

εγω περιμετρο δε ξερω,αλλα απο κιλα τελευταια φορα πριν πεθανει η ζυγαρια μου -χαλασε η μπαταρια!-ειχα βαλει 12-13 κιλα

νιωθ πολυ βαρια,νιωθω κουρασμενη...

κικη με το καλο,ο δικος μου τη τριτη που πηγα ηταν 2.300γρ απο ισχυακος κ αναποδα που ηταν εχει γυρισει με το κεφαλακι κατω,πηρε θεση το πουλακι μου!!!και απο τις δυο πλευρες κοιμαμαι συνεχεια στριφογυριζω στο κρεβατι αφου πιανομαι

και με δυσκολια μετρησε κεφαλακι για να με πει κιλα,ειχε παραξενη θεση!

επισης εκανα παλι καρδιοτοκογραφημα -βαρεθηκα απιστευτα κ με πονεσε η μεση μου,μιση ωρα και με ειχαν ξαπλα ελεος!

και απ οτι με ειπε ο γυναικολογος μου,αρχισε να παιρνει ανασουλες,δε ξερω τι ειδε πως το ειδε δεν εχω ιδεα,εγω χαρηκα!!!

χρυσακι με το καλο!!!

ολα κανα να πανε και να κρατησεις το νινακι σου αγκαλιτσα!!!

και γω ολο θελω πιπι ασε κ λογω του διαβητη κυησης δυσκολευομαι κ στην ενουρηση....γιατι οι διαβητικοι εχουν θεμα οταν πανε τουαλετα πως να το πω...αργουν να κατουρησουν κ ειναι κ ενα δειγμα οταν δε ξερεις οτι εισαι διαβητικος οτι μαλλον πασχεις απο αυτο...

ριζοτο και γω στεναχωριεμαι που θα τελειωσει η εγκυμοσυνη αλλα χαιρομαι κιολας,ανυπομονω...σκεφτομαι οτι μαλλον δε θα κανω τριτο δε θα νιωσω ξανα κατι μεσα μου να κινειται κ λιγο με στεναχωρει αλλα οκ τι να κανουμε θα αναπολω! :rolleyes:

κιντενιο ολα καλα να πανε με την εξεταση

αχ ρενι με το καλο ολα καλα να πανε!!!θα χουμε μια βδομαδα διαφορα πωπωωω

:)

πωπω διαβαζω ολα τα μωρακια εχουν εμπεδωθει -τα περισσοτερα ετσι;;;

τελεια νεα!

και γω εχω συσπασεις μαλιστα σε ενα καρδιοτοκογραφημα που εκανα με ρωταει ο γιατρος αν πονεσα και του λεω οχι,ειχα μια μεγαλη συσπαση

κ βλεπω το προσωπο του καπως

του λεω τι γενναω γιατρε;

οχι οχι με λεει απλα παραξενο που δε πονεσες ηταν μεγαλη συσπαση....οκ καταλαβα πως αν γεννουσα φυσιολογικα μαλλον χαμπαρι δε θα παιρνα!!! :-D

μαριγουλα περαστικα σου!μακαρι να μη κολλησεις ασχημα!

ευχομαι σε οσες γεννανε ή γεννησαν να ειναι ολα καλα,με εναν πονο που λενε κ να απολαυσουν τα μικρακια τους -πωπω ζηλευω!!!χαχαχα

τελεια νεα παντως να γεμιζουμε βρεφακια!!!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Chrisaki21 28/11 Αγόρι, κ.τ.

Rennie 28/11 Αγοράκι, κ.τ.

Elena2014. ΠΗΤ 10/12/2014. Κοριτσάκι. Μάλλον κ.τ.

Liza0 16/12 Αγοράκι φ.τ.

Zoubik 06/12 Αγοράκι

Marigula, 3/12/2014, κοριτσάκι, κ.τ

Lineal,5/12/2014, αγοράκι, κ.τ.

Risoto κοριτσάκι

Gloria78

Μαριάννα85 ΠΗΤ 17/12, κοριτσάκι

Kiki86 22/12/2014, αγοράκι φ.τ.

Peka ΠΗΤ 25/12 φ.τ.

Panmarne 27/12 κ.τ., αγοράκι

1zNmp2.png

Peka τωρα το προσεξα εχουμε ιδια πητ και μενα χριστουγεννα με ειχαν πητ αλλα λογω καισαρικης τομης θα βγει νωριτερα ο μπεμπης

α επισης δε ξερω να βαζω τα χρωματα στη γραμματοσειρα,μαλλον ξερω αλλα για καποιο λογο το κουμπι μου,κολλαει,οποια ξερει ας το κανει!

1zNmp2.png

Marigula, 03/12/2014, κοριτσάκι, ΚΤ

risoto, 05/12/2014, κοριτσάκι, ΦΤ

Elena2014, 10/12/2014, κοριτσάκι, μάλλον ΚΤ

Μαριάννα85, 17/12/2014, κοριτσάκι

Chrisaki21, 28/11/2014 αγοράκι, ΚΤ

Rennie, 28/11/2014 αγοράκι, ΚΤ

lineal, 05/12/2014, αγοράκι, ΚΤ

zoubik, 06/12/2014, αγοράκι

Liza0, 16/12/2014, αγοράκι, ΦΤ

kiki1986, 22/12/2014, αγοράκι, ΦΤ

panmarne, 27/12/2014, αγοράκι, ΚΤ

Peka, 25/12/2014, ΦΤ

Gloria78

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!!

Λίτσα ποτέ δεν ξέρεις αν θα κανεις 3 ή όχι! Οι δικοί μου μετά από 19 χρόνια έκαναν χωρίς να το προγραμματίσουν!! Τι ωραία και εσύ σε μια εβδομάδα θα έχεις δεύτερο μπουμπούκι!! Πόσο ζηλεύω!! Μπράβο καλά έκανες και απολαύσεις την εγκυμοσύνη και για το μωρακι σου ήταν πολυ καλό που δεν ανχωνοσουν! Κακοί υπάρχουν πολλοί δυστυχως!

Να σας πω να γελασετε ο μικρός μου αδερφός μου ζήτησε να στολίσω το δέντρο εδώ ( θα στόλιζα έτσι και αλλιώς αυτο το σ/κ) για να φέρει ο Άγιος Βασίλης το δώρο του εδώ αφού δεν θα τον βρει στο σπιτι γιατί θα έρθουν οι δικοί μου εδώ!

Έλενα δεν αντέχω γενικά τους καβγάδες δεν ξέρω πως θα ήμουν να ήμουν σε αναπηρικό καρότσι γιατί δυστυχώς τουλάχιστον στην Αθήνα δεν είναι εύκολο να κυκλοφορείς. Έχω σηκώσει πολλές φορές τους υαλοκαθαριστηρες γιατί παρκάραν σε διάβαση. Δεν

W0hvp2.png

Elena2014, 10/12/2014, κοριτσάκι, μάλλον ΚΤ

Gloria78, 03/12/2014,αγορακι ΦΤ

Peka, 25/12/2014, ΦΤ

Ανανεώνω το πινακάκι!

Elena2014, 02/12/2014, κοριτσάκι, ΚΤ

Peka, 25/12/2014, ΦΤ

Βρε παιδιά πολλά αγόρια πέσαν το τελευταίο καιρό, γιατί έτσι?:)

Καλημέρα σε όλες!

chrisaki περιμένουμε τα νέα σου.Δε σου είπα οτι θα γεννήσεις πρώτη?

Elena αφού θα έχεισ κλείσει 39η είσαι μια χαρά.Και πολύ σε αφήσανε...οι πιο πολλοί τα παίρνουν πριν την 38η.Φυσικά ούτε εμένα μου φαίνεται σωστό αλλά τί ξέρω εγώ!!!

Elena2014, 02/12/2014, κοριτσάκι, ΚΤ

zoubik, 06/12/2014, αγοράκι ΦΤ

Peka, 25/12/2014, ΦΤ

Τώρα ας γκρινιάξω πάλι λίγο:Χθες πήγαμε στο γιατρό, και το συμπέρασμα είναι ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.Δηλαδή, αν συνεχίσει να είναι αυτή η κλινική μας κατάσταση θα με αφήσει να ξεπεράσω την ΠΗΤ γιατί όσο λιγότερο επεμβαίνουμε στη διαδικασία τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε για ΦΤ.Βέβαια μου είπε ότι ανα πάσα στιγμή μπορεί να γεννήσουμε αλλά από την εμπειρία του δεν με βλέπει να γεννάω μέχρι τις 04/12 που θα ξαναπάω.Το ζήτημά μου είναι ότι είμαστε ακόμα με οπίσθια προβολή,αλλά μου είπε ότι αν δεν γυρίσει θα το γυρίσει αυτός στον τοκετό.Επιπλέον, τις τελευταίες 3 εβδομάδες πήραμε μόνο 350 γραμμάρια, αυτό το αναφέρω χωρίς να εμπιστεύομαι καθόλου τους υπερήχους του 3ου τριμήνου και το ίδιο μου είπε κι ο γιατρός.Στη χειρότερη προς τα κάτω μου είπε είμαστε 3 κιλά στη χειρότερη προς τα πάνω 3.550.

Όπως καταλάβατε θα αργήσω να γεννήσω!!!

tt1a2b70.aspx

Zoubik νομίζω είναι πολυ σημαντικό που δεν ανχωνεται ο γιατρός και δεν ανχωνει και εσένα. Στα δημόσια κάνουν πρόκληση μετά δυο μέρες από την Πητ. Σημασία εχει να είσαι εσύ καλά και αισιόδοξη!

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

Χθες γεννήσαμε :)

3.500 κιλά είμαστε κατάξανθοι και πανέμορφοι! Δεν κατέβασα γάλα ακόμα έχω μόνο λίγο πρωτόγαλα. Αναγκαστικά του δώσαμε και συμπλήρωμα για να μην πάθει υπογλυκαιμία αλλά δεν θέλω ξανά γιατί δεν θα πιάνει το στήθος μου μετά.. Σηκώθηκα περπάτησα έβγαλα και τον καθετήρα όλα μια χαρά! θα μπώ ξανά για νεότερα!!

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

chrisaki να είναι καλότυχο και φωτισμένο το αγόρι σου!Να έχεις μία γρήγορη ανάρρωση!

Καλώς μας ήρθε το πρώτο μας, κι αφού είναι το πρώτο θα του έχουμε αδυναμία!

Περιμένουμε και την renne σήμερα!

Δε σας είπα, με εξέτασε και από κάτω χθες.Φυσικά μου είπε ότι δεν έχει εξαλειφθεί ο τράχηλος!

tt1a2b70.aspx

Ευλογημένο Chrusaki!! Να είναι πάντα ευτυχισμένο και να σας κάνει υπερήφανους!!! Τι υπέροχα!! Το πρώτο μωρακι ήρθε και όλα πήγαν καλά!! Μπράβο!! Οι μαίες τι συ είπαν για το γάλα; Μην ανχώνεσαι δεν είναι κακό που έδωσαν ξένο θα το πιάσει το στήθος σου! Να μας πεις αν είναι εύκολο αν χρειάστηκες κάτι στην κλινική που το είχες ξεχάσει.

Ζoubik και εμένα με είχε εξέτασει από κάτω αλλα όχι στην γνωστή καρέκλα αλλα στο κρεβάτι μου είπε ότι στην καρέκλα αλλάζει θέση κάτι τέτοιο κατάλαβα. Φυσικά και εμένα ήταν κλειστός.

Rennie οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας μαζί σου!!!

W0hvp2.png

Chrisaki21 καλώς όρισε το μωράκι σου! Να είναι πάντα γερό και τυχερό!

Περιμένουμε και τη Rennie τώρα.

zoubik θα κάνουμε παρέα μου φαίνεται. Δεν έχω ούτε ένα σημάδι ότι θα γεννήσω. Εκεί που βγαίναμε πρώτες, θα μας πάρουν τη σειρά όλες! :P Υπομονή μας. Αν κι εγώ χαίρομαι να σου πω την αλήθεια. Δε χόρτασα εγκυμοσύνη.

risoto τώρα που το κέφτομαι λέω και τί έγινε μια εβδομάδα αργότερα?Ίσως να είναι για καλό!Τώρα που δεν βγαινει κ πολύ μεγάλο, μάλλον θα με προλάβεις κορίτσι!

Φιλιά σε όλες

tt1a2b70.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...