Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Chrisaki21 28/11 Αγόρι, κ.τ.

Rennie 28/11 Αγοράκι, κ.τ.

Elena2014. ΠΗΤ 10/12/2014. Κοριτσάκι. Μάλλον κ.τ.

Liza0 16/12 Αγοράκι φ.τ.

Zoubik 06/12 Αγοράκι

Marigula, 3/12/2014, κοριτσάκι, κ.τ

Lineal

Risoto κοριτσάκι

Gloria78

Μαριάννα85 ΠΗΤ 17/12, κοριτσάκι

Kiki86 22/12/2014, αγοράκι φ.τ.

Peka ΠΗΤ 25/12 φ.τ.

Panmarne 27/12 κ.τ., αγοράκι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ κορίτσια!! Είμαι ενθουσιασμένη νομίζεις και γεννάει η αδερφή μου δεν έχω αλλα τέλος πάντων! Chrisaki με το καλό!! Υπέροχα υπέροχα! Τι μόλυνση έχεις; Τώρα τι σε ρωτάω απλά η γιατρός μου δεν μου είπε τιποτα για να πλένομαι ενώ μια φίλη μου ο γιατρός της την είχε πει κάτι δεν θυμάμαι το για να πλενεται στο τέλος για να είναι καθαρά για το μωρό. Αχ τι τέλεια άρχισαν οι γέννες!!!!

Εγω θα πάω την Δευτέρα στη γιατρό για να δούμε τι θα μας πει τι ωραία να γεννήσω το άλλο σ/κ!

Risoto έχεις κουραστεί ε; Εγω FB θα σου στείλω pm απλά δεν ξέρω αν θες γιατί δεν ανεβάσω φωτογραφίες μου αλλα με γλυκά που κάνω αν θες με κανείς φίλη. Οποία άλλη θέλει μου λέει θα είναι ωραίο να ανταλλάσουμε και μετά απορίες μας. Τι όμορφα βρε κορίτσια έρχονται και τα Χριστούγεννα όπως μου είχε πει η γιατρός στην πρώτη επίσκεψη το καλύτερο δώρο!! Εγω τότε απάντησε μακάρι να πανε όλα καλά και τώρα δεν το πιστεύω!

Peka μπράβο σας που αντέξατε και δεν ξέρετε φύλο!!

Zoubik εμένα στο ΙΚΑ θα είχα τουλάχιστον 3 ώρες αναμονή έκατσα σε μια θέση πέρασε κανένα 40 λεπτό και ήρθαν 2-3 άτομα και επέμεναν να πάω στο ταμείο εγω ένιωθα άσχημα μετά ήρθε ένας κύριος με πηρε ουσιαστικά σχεδόν από το χέρι και με πήγε στο ταμείο μετά δεν τον βρήκα να τον ευχαριστήσω. Υπάρχουν αναίσθητοι αλλα νομίζω υπάρχουν και αρκετοί συνειδητοί άνθρωποι. Και εγω για φυσιολογικό πάω αν δεν αλλάξει κάτι.

W0hvp2.png

lisa μου μην αγχωνεσαι δεν ειναι απο τα συνηθισμένα μικρόβια η μόλυνση που έχω εγώ είναι πιό περίπλοκη. Όσο γι αυτά τα σαπούνια της περιοχής για κολπική χρήση πιστεύω οτι χρειάζονται σε ειδικές περιπτώσεις. Ξέρεις τι καλά που σκοτώνει τα μικρόβια ο οργανισμός μας? Έπειτα είναι κρίμα να χρησιμοποιείς κάτι που θα χαλάσει την φυσιολογική μικροχλωρίδα του κόλπου. Με τα κακά μικροβια θα χαθούν και πολλά καλά. Ξανασκέψου το!

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

Chrisaki μου, καλή ελευθερία κοπελα μου!!! Μέχρι αυριο θα κρατας τον μπεμπη σου αγκαλια!!! Είσαι σε καλα χέρια!!!

Τα δικα μου συναισθηματα που ξέρω μέρα και ώρα; Αγωνία!!! Χαρά και αγχος! Μου την δινει το αγνωστο!!! Αλλα οπως λεει και η risoto το μόνο που θέλω αυτη την στιγμή ειναι να μου περασει ο λαιμος!!! Για να μπορώ να σταθω στα ποδια μου, διπλα στην μπεμπά μου και να μπορώ να της δώσω το πρωτο μας φιλι. Δεν το θελω με τιποτα να γεννησω και να ειμαι κρυομένη, με μασκούες να μην μπορώ να την φιλησω φοβουμενη οτι θα την κολλησω κατι.

Αν και ενημερωσα την παιδιατρο για την ημερα ξεχασα να την ρωτησω, από την στιγμή που θα ειμαι κρυωμένη (χτυπα ξυλο να μην μου περασει), μπορώ να θηλασω κανονικα ετσι;

Που διαβασα παντως λεει πως δεν υπαρχει προβλημα, αντιθετως το μωρο παιρνει και αντισωματα απο το μητρικό γαλα και δεν υπαρχει φοβος να αρρωστησει απο εμας. Ποτε δεν ξερεις ομως...

Κοριτσια και εγω εχω Facebook, οποια θελεις ας μου στειλει πμ να να την κανω add!

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Marigula ειδικά αν είσαι άρρωστη, ένα παραπάνω πρέπει να θηλάσεις. Γιατί το μωρό έχει ήδη "κολλήσει" πριν βγουν τα συμπτώματα σε μας, οπότε θηλάζοντας του δίνουμε τα αντισώματα για να το πολεμήσει. Είναι έγκλημα να σταματήσουμε το θηλασμό σε τέτοια φάση. Θηλάζουμε ΟΤΙ κι αν γίνει.

Διαφημίσεις

Marigoula σε ενα video που είχα δει της κυρίας Πατσουρου είχε απαντήσει σε μια τέτοια ερώτηση και είπε ότι και η Risotto. Ρωτά φυσικά τη γιατρό.

Chrisaki όχι δεν θα κάνω κάτι αν δεν μου πει απλά περίμενα να μου έλεγε!

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

Chrisaki21 με το καλό το μωρό σας!

Εμείς σήμερα πήραμε τα αποτελέσματα από την κολπική καλλιέργεια. Παντελώς αρνητικά τα αποτελέσματα οπότε δε χρειάζεται να πάρω αντιβίωση.

Κατά τ' άλλα όλα καλά! Σήμερα βρέχει όλη μέρα και από το μεσημέρι είμαστε κλεισμένοι μέσα με τζάκι και καναπεδάτοι!

Διαβάσατε καθόλου ότι από 1/12 οι κλινικές σταματούν τη συνεργασία με ΕΟΠΥΥ λόγω χρημάτων που τους χρωστάει??? Λέτε να έχουμε τέτοια τύχη να πληρώσουμε την κλινική όλα τα λεφτά και όποτε τα πάρουμε μετά από το ταμείο μας???

cPtCp2.png

Τι;;; Τι λες Peka;; Την κάτσαμε αν γίνει κάτι τέτοιο! Εγω είχα πάρει πριν δυο εβδομάδες στην κλινική να ρωτήσω για τις τιμές δεν μου είπε κάτι δεν θα έπρεπε να μου πει; Και η βιοϊατρική είχε σταματήσει να συνεργάζεται μάλλον μετά κανένας δεν πατούσε για εξετάσεις και το σταμάτησαν.

Μπράβο για τα αποτελέσματα!

Η Χρύσα τώρα θα εχει το μωρακι της αγκαλιά!!!

W0hvp2.png

Zoubik εμένα στο ΙΚΑ θα είχα τουλάχιστον 3 ώρες αναμονή έκατσα σε μια θέση πέρασε κανένα 40 λεπτό και ήρθαν 2-3 άτομα και επέμεναν να πάω στο ταμείο εγω ένιωθα άσχημα.

Πολύ κακώς περίμενες. Είναι νομικό μας δικαίωμα και κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα.

Κορίτσια μόλις γύρισα από το νοσοκομείο. Μου είπε μια γιατρός να πάω τη Τρίτη το πρωί για τη καισαρική κι εγώ είπα μήπως μπορώ να περιμένω μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου κι έφαγα τη κατσάδα της ζωής μου. Εδώ λέει δεν είναι Αγγλία, είναι Ελλάδα, κι οι γιατροί έχουν άλλο πρωτόκολλο, και μετά κανείς δε θα με αναλαμβάνει γιατί είναι πολύ επικίνδυνο να σπάσουν τα νερά σε ισχυακό μωρό. Και δε μ' αφήναν ούτε λίγο χρόνο να το σκεφτώ. Ή υπογράφεις, ή το ακυρώνουμε.

Δε λέω μπορεί να έχουν δίκιο, αλλά τι αντιμετώπιση είναι αυτή? Δεν έχω δικαίωμα δηλαδή λιγες ώρες να το σκεφτώ, να το συζητήσω με το σύζηγο? :( Τι να πω... Λες και οι γιατροί είναι θεοί. Λέω να πάω όμως, τουλάχιστον θα έχω κλείσει τη 39η εβδομάδα.

Έλενα μου εχει τύχει να φωνάζει ένας Παππους γιατί η υπάλληλος ήθελε να με εξυπηρετήσει γιαυτο δεν θέλω να μπαίνω μπροστά δεν έχω όρεξη να γίνει φασαρία.

Πέρα από το νοσοκομείο δεν σε έβλεπε κανένας ιδιώτης να έπαιρναν μια γνώμη; Και τη γίνεται μετά δηλαδή πας με σπασμένα νερά και σου λένε φυγε; Γίνεται αυτο; Γιατί άμα πας με σπασμένα νερά δεν προλαβαίνουν για πιο λόγο δεν το αναλάμβανουν τότε;

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...