Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Rennie όλα θα πάνε τέλεια!!! Οι σκέψεις μας είμαι μαζί σου.

Θα προσθέσω και εμένα στη λίστα

Elena2014. ΠΗΤ 10/12/2014. Κοριτσάκι. Μάλλον κ.τ.

Liza0 16/12 Αγόρι φτ

Chrisaki21 7/12 Αγόρι

Zoubik

Kiki86

Marigula

Lineal

Risoto

Gloria78

Peka

Μαριάννα85 ΠΗΤ 17/12, κοριτσάκι, κ.τ

Kidenio

Panmarne 27/12 κ.τ., αγοράκι

Με το καλό σε όλες μας!!!!!!!!!

iOBZp3.png

IYXNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Rennie με το καλό!!!

Kidenio εμπιστεύσου τον γιατρό και όλα θα πάνε καλά!

Εγώ σήμερα τελείωσα με τις βαλίτσες, τις έχω αφήσει ανοιχτές μην τυχόν χρειαστεί να βάλουμε κάτι. Σε λίγο πάω για μάθημα με τη μαία.

Chrisaki21 7/12 Αγόρι

Liza0 16/12 Αγόρι φ.τ.

Zoubik

Kiki86

Marigula

Lineal

Risoto

Gloria78

Μαριάννα85 ΠΗΤ 17/12, κοριτσάκι, κ.τ

Peka ΠΗΤ 25/12 φ.τ.

Kidenio

cPtCp2.png

Chrisaki21 7/12 Αγόρι

Liza0 16/12 Αγόρι φ.τ.

Zoubik

Marigula

Lineal

Risoto

Gloria78

Μαριάννα85 ΠΗΤ 17/12, κοριτσάκι

Kiki86 22/12/2014, αγόρι φ.τ.

Peka ΠΗΤ 25/12 φ.τ.

Kidenio

_________

fu9Ip3.png

kedeniako ολα καλα τηα πανε....!!!! να εισαι χαλαρη.....να ξεκουραστεις μετα και ολα τελεια!!!!! περιμενουμε νεα σου!!!!!!!!!!!!

renie καλη λευτερια.........αντε πλησιαζοτν οι μερεσ σου να γνωριστεις με τον καρδουλη σου!!!!! περιμενουμε νεα σου!!!!

fu9Ip3.png

Κορίτσια καλημέρα!

Χτες πήγαμε στην γιατρό μου. Ο μικρός είναι 2600 γρ. με το κεφαλάκι προς τα κάτω και "ο ατιμούλης είναι χαμηλά". Ε! Από τη στιγμή που είπε αυτή τη φράση η γιατρός έχω πάθει μία μικρή κρισούλα. Βέβαια κλείσαμε το ραντεβού μας για τις 27/12, μου είπε ότι το άγχος δεν βοηθάει, ότι πλέον κοντεύουμε τις 35 εβδομάδες και με εξαιρετική πρόγνωση και γενικώς να μην ανησυχώ... Τι να κάνω....δήλωσα στον άντρα μου ότι τις επόμενες δύο εβδομάδες θα τις περάσω κάνοντας απλά cocooning. Όταν αγχώνομαι έχω συσπάσεις, οπότε θα προσπαθήσω να μειώσω τις πηγές άγχους το δυνατόν περισσότερο.

iOBZp3.png

IYXNp2.png

Διαφημίσεις

Rennie ελπίζω όλα να πάνε κατ' ευχήν! Σιγά μη μπεις τώρα να μας γράψεις, αλλά πολύ θα ήθελα να ήξερα πώς νιώθεις. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για σένα. Φτάνει το πρώτο μωράκι της παρέας! Τι υπέροχα! Κορίτσια, άντε και στα δικά μας με το καλό.

Kidenio με το καλό να γίνει η εξέταση, καλά αποτελέσματα και απλώς ξεκουράσου.

Τα δικά μου νέα: Πήγαμε χτες να δούμε τη μπουμπού μας. Γύρισε στην καλύτερη θέση και κατεβαίνει σιγά σιγά. Τώρα περιμένουμε. Επίσης να σας πω κάτι που διάβασα και έμαθα. Αν το μωρό σας έχει το κεφάλι προς τα κάτω και το πρόσωπο κοιτάει προς την κοιλιά σας, τότε βγαίνει βαρύτερο στις μετρήσεις. Έτσι και η δικιά μου. Την προπερασμένη φορά έβγαινε 3400 και τώρα που πήρε πιο εύκολη θέση για γέννα, βγήκε 3200. Θα δείξει πόση θα μας βγει. Δεν κρατιέμαι να τη γνωρίσω από την έξω μεριά. Και ο μπαμπάς της μια από τα ίδια. Η απόλυτη χαρά και ανυπομονησία στο σπίτι μας. Δυστυχώς όμως μας περιτριγυρίζει ένα κρυολόγημα. Ελπίζω να μην μας πιάσει για τα καλά και να γεννήσω δίχως να είμαι άρρωστη.

Καλημερα σε ολες!!!

Rennie καλή ελευθερια κοπέλα μου! Με το καλό να κρατήσεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου!!! Θα περιμένουμε νεακια σου μόλις μπορέσεις!!!

Εμεις πήγαμε χθες για τον υπερυχο μας! Ειμαστε στα 3000 γρ. και μείναμε στην αρχική την ημερομηνία 3/12!!! Την Δευτέρα θα παω για επαναληπτικό NST, αναλύσεις και εξετάσεις για το επισκληρίδιο και την Τεταρτη 3/12 κάνω εισαγωγή στις 8 το πρωί και μετα απο 2 ώρες χειρουργείο!!! Με επιασε λιγη κριση χθες οταν εφυγα απο τον γιατρο και εκλεγα απο συγκινηση!!!

Ασε ρε κοριτσια που με πονάει ο λαιμος μου και τρεχει η μυτη μου. Ο γιατρος μου εδωσε σιροπακι για το λαιμο που ενδικνειετε για εγκύους και panadol καθε 6 ώρες!!! Μου ειπε αστιευοντας κανονισε μεχρι την Κυριακη να εισαι περδικη!!! Θα ειμαι!!! :D

Chrisaki21 7/12 Αγόρι

Liza0 16/12 Αγόρι φ.τ.

Zoubik

Marigula, 3/12/2014, κοριτσάκι, κ.τ

Lineal

Risoto

Gloria78

Peka ΠΗΤ 25/12 φ.τ.

Kidenio

Υ.Γ. Risoto μαζι γράφαμε!! Ελπιζω να μην σας πιασει για τα καλα. Ζεστα υγρα πολλά όπως κι εγω και αναμενουμε!!!

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Μαριγούλα τι όμορφα σε λιγότερο από εβδομάδα θα έχετε την μικρούλα σας τι υπέροχο!! Άντε αργήσανε να έρχονται τα μωράκια!!! Περαστικά σου!

Risotto δεν το ήξερα αυτό για το βάρος ένας ήταν περίπου 2900 πριν μια εβδομάδα και η γιατρός αρκετές φορές το μέτρησε και μας είπε ότι είναι από 2800-2900 όσες φορές το μέτρησε. Και εγω ανυπομονώ να τον γνωρίσω μου φαίνεται απίστευτο σήμερα το πρωί του μιλούσα και ήταν τόσο ωραία που κουνιόταν!

Panmare τι είναι αυτό που σε ανχωνει; Ο τοκετός; Μέσα στα Χριστούγεννα θα έρθει το μωρακι σας!!!

W0hvp2.png

Καλημέρα κορίτσια θα κάνω μια ανατροπή σχεδίων και θα γεννήσω αύριο με την Rennie με Κ.Τ. είμαι είδη στο νοσοκομείο από σήμερα και αύριο πρωί θα τον κρατάω αχ Παναγία μου. Μόλις μου είπαν ότι μπορεί να με γεννήσουν σήμερα το απόγευμα!!! ΣΟΚ!! Προσευχηθείτε κορίτσια μου να πάνε όλα καλά.

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

Αχ κορίτσια, νιώθω μια grande αδιαθεσία... Ήθελα να πάω και στον ΟΑΕΔ, αλλά σήμερα με την απεργία είναι κλειστά. Ο λαιμός μου είναι σε φάση λες και έχει μια μεγάλη φουσκάλα και με δυσκολεύει να καταπιώ. Πολύ σπαστικό. Πονάει και το κεφάλι μου. Πρέπει να πάω να κάνω ένα ντουζ, αλλά νιώθω πτώμα. Ελπίζω να μη γεννήσω μέχρι τη Δευτέρα, για να προλάβω να επανέλθω. Δεν έχω διάθεση για τίποτε.

Marigula πλησιάζεις κι εσύ. Πώς νιώθεις που ξέρεις την ημερομηνία και την ώρα; Αχ θα τρελαθώ από τη συγκίνηση.

Χαίρομαι πολύ, ρε κοπελιές, για σας. Περάσαμε παρέα τόσους μήνες και τώρα φτάνουμε στο τέρμα και είναι πολύ συγκινητικό.

Όποια θέλει, μπορούμε να γίνουμε και φίλοι στο FB για να μιλάμε και για τα μωράκια μας, όταν με το καλό έρθουν. Στείλτε μου pm, όποια ενδιαφέρεται. :)

Chrisaki21 πλάκα κάνεις! Με το καλό όλα. Πώς έγινε αυτό; Ρε τυχερές, θα δείτε τα ζουζούνια σας. Πώς νιώθεις βρε κορίτσι;

Διαφημίσεις

Αχ risoto αυτό το μωρό είναι τελείως απρόβλεπτο.. όλο ανατροπές! Έχω μια μόλυνση κολπικά και ενώ μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά εγώ επέλεξα την Κ.Τ. για την ασφάλεια του μωρού.

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

Ρε Chrisaki21 τι ωραία τι ωραία τι ωραία! Πολύ χαίρομαι για σένα! Πώς και μπήκες στο μαιευτήριο όμως; Ήταν να γεννήσεις τώρα ή σε πιάσαν τίποτα πόνοι;

Είναι τελείως σουρεαλιστικό ότι θα έχουμε μωράκια σε λίγο. Είμαι τέρμα ενθουσιασμένη!

Τί εξελίξεις είναι αυτές!!!

Με το καλό τα πρώτα μωράκια μας!Όλα θα πάνε μια χαρά κορίτσια, είστε σε καλά χέρια!

marigula εγώ στη θέση σου θα ήμουν τρισευτυχισμένη!Ξέρεις πότε θα έρθει η κουκλάρα σου και μείνανε μόνο 6 μέρες!!!!!

Μπράβο βρε κορίτσια!!!Μου φτιάξατε τη διάθεση!Α σήμερα στην τράπεζα μου έδωσαν σειρά....πρώτη φορά!

Φιλάκια

tt1a2b70.aspx

Chrisaki21 7/12 Αγόρι

Liza0 16/12 Αγόρι φ.τ.

Zoubik 06/12 Αγόρι

Lineal

Risoto

Gloria78

Peka ΠΗΤ 25/12 φ.τ.

Kidenio

Να γράψω φ.τ επειδή ακόμα δεν δείχνει κάτι για καισαρική?Γιατί μέχρι τέλος δεν ξέρεις τί θα γίνει!

tt1a2b70.aspx

Zoubik αν δεν ξέρεις τι θα είναι γράψε φ.τ.

Επίσης στη τράπεζα μη περιμένεις να σου δώσουν τη σειρά τους. Έχεις νομικό δικαίωμα και πάντα προτεραιότητα. Εγώ πάω μόνη μου μπροστά και τους λέω "έχω προτεραιότητα λόγω εγκυμοσύνης". Ή πάω κατευθείαν στον υπάλληλο χωρίς να δώσω λογαριασμό. Ποτέ κανείς δε διαμαρτυρήθηκε.

Chrisaki με το καλό να βγει το μωράκι σου!

Chrisaki21 28/11 Αγόρι, κ.τ.

Rennie 28/11 Αγοράκι, κ.τ.

Liza0 16/12 Αγόρι φ.τ.

Zoubik 06/12 Αγόρι

Lineal

Risoto κοριτσάκι

Gloria78

Peka ΠΗΤ 25/12 φ.τ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...