Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

koritsia parakolouthisa to seminario ths nutricia shmera me thema anwdinos toketos....poly endiaferon....tha parakoloulthisw kai to epomeno stis 3 dekembriou me thema loxeia kai peripoihsh neognoy kai stis 16 dekembriou mhntrikos thilasmos!!!!

auto pou mou ekane entupwsh einai gia thn episkliridio....mas anefere oti opoies theloun na kanoun episkliridio na mhn kanoun apo thn arxh ths enarkshs toketoy alla otan h giastolh toy traxyloy ftasei ta 5 ekatosta!!!!(meta ta 4 ekatosta) giati alliws h diadikasia tou toketou epibradynetai kai einai pio epodynh!!! episis o panikos kai to agxos dhmioyrgei auksish tou ponou....oso pio enimeromenes eimaste gia ta stadia tou toketou kai to ti tha antimetopoihsoume toso pio eukolh th einai h gena!!!!! koritsia xalareeeesssss loipon!!!!!

fu9Ip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε παιδιά εγώ αυτόν τον πανικό με τη βαλίτσα δεν το καταλαβαίνω. Αφού είναι όλα έτοιμα, πλυμένα. Σάμπως από την ώρα που θα δούμε τα πρώτα σημάδια τοκετού δε θα έχουμε χρόνο να βάλουμε τα πράγματα μες τη βαλίτσα?

Εμείς γιατί δεν κάνουμε ένα πινακάκι όπως οι άλλες μανούλες με την ΠΗΤ μας, το φύλο του μωρού και τον τρόπο τοκετού? Να κάνω την αρχή?

Elena2014. ΠΗΤ 10/12/2014. Κοριτσάκι. Μάλλον κ.τ.

Liza0

Zoubik

Kiki86

Marigula

Lineal

Risoto

Gloria78

Peka

Chrisaki21

Μαριάννα85

Kidenio

Δεν ξέρω αν μου διαφεύγει καμία. Ας συμπληρώσουμε όλες τα στοιχεία μας.

Κικη και εμένα αυτό μου είχε μείνει από το σεμινάριο, γενικά έχουν πολυ ενδιαφέρον και η μαία έχει διάθεση να βοηθήσει.

Έλενα νομίζω κυρίως την ετοιμάζουμε για να μην ξεχάσουμε κάτι αν και πάλι ο άντρας μας μπορεί να παει να το φέρει. Εγω μόνο παντόφλες δεν έχω βάλει και σαγιονάρες για το μπάνιο. Είχαμε κάνει πίνακακι αλλα θα έχει μείνει σε προηγούμενες σελίδες.

Το μάλλον που γράφεις είναι για το κοριτσάκι; Γράφω από το κινητό συγνώμη αν έφυγε το χρώμα.

Liza0 16/12 Αγόρι

Zoubik

Kiki86

Marigula

Lineal

Risoto

Gloria78

Peka

Chrisaki21

Μαριάννα85

Kidenio

Να σας ρωτήσω έχω ξεχάσει να αναφέρω στη γιατρό μου πτι έχω μυωπία έχω υπερβολικά υψηλή 3,5 και στα δύο ματιά φοράω φακούς έχω ψάξει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στο φυσιολογικό τοκετό αλλα γνωρίζεται αν πρέπει να έχω βγάλει τους φακούς εκείνη την ώρα;

W0hvp2.png

Liza0 16/12 Αγόρι

Chrisaki21 7/12 Αγόρι

Zoubik

Kiki86

Marigula

Lineal

Risoto

Gloria78

Peka

Μαριάννα85

Kidenio

Hello κορίτσια,

Εγώ την βαλίτσα την ετοίμασα πρίν μπώ στον μήνα μου την χάλασα 2 φορές και την έφτιαξα ξανά :P

Ερώτηση, νιώθει καμία σαν να θέλει να πάει για πιπί συνέχεια? Εγω έχω αυτή την αίσθηση εδώ και καμιά βδομάδα περίπου και δεν αντέχεται. Αύριο έχω γιατρό θα το ρωτήσω..

ZHdmp2.png

OBNYp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Παρακολούθησα κι εγώ το σεμινάριο της nutricia σήμερα. Δεν είπε και τίποτα που δεν ξέραμε, αλλά είχε ενδιαφέρον. Και πιστεύω ότι για κοπέλες που βρίσκονται σε πιο αρχικά στάδια, βοηθάει αρκετά. Εμείς πια εδώ μέσα, μιας και φτάνουμε στο τέλος, έχουμε γίνει τσακάλια.

Πώς νιώθετε που θα γεννήσετε; Εγώ τελευταία νιώθω πολύ ήρεμη και πολύ έτοιμη για τον τοκετό. Δεν ξέρω πόσο έτοιμη νιώθω για το μετά, αλλά για τον τοκετό νομίζω ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Ότι κι αν γίνει. Έχω τρομερή αγωνία και απορία για το πώς θα ξεκινήσει.

Και με έχει πιάσει μια αφόρητη στενοχώρια που θα σταματήσω να είμαι έγκυος. Νομίζω ότι θα μου λείψει τρομερά η εγκυμοσύνη. Τύπου κάθομαι και κλαίω που δεν θα είμαι έγκυος πια. Το παθαίνει καμιά σας αυτό;

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια χριστουγεννιάτικα! Πωπω κάθε φορά που μπαίνω να σας διαβάσω, τώρα λέω θα γέννησε καμία! Απο την άλλη όσο πιο αργά τοσο πιο καλα για τα μωράκια.

Risoto πολυ χάρηκα που διάβασα πως είσαι καλα! Μπράβο σας είστε απίστευτα ενημερωμένες κ επίσης ειναι καταπληκτικό το πως μεταφέρονται απο όλες οτι πληροφορίες γνωρίζει η καθεμιά!

Εγω εχω τρομερό άγχος γιατι την Παρασκευή πάω για ληψη τροφοβλαστης κ επειδή ειναι διδυμα ειναι λίγο αυξημένη η πιθανοτητα αποβολής. Ωστόσο ο γιατρός που θα κανει την εξεταση ειναι πολυ έμπειρος κ εξειδικευμενος. Εχω χάσει τον ύπνο μου τις τελευταίες δυο μερες κ παρακαλάω να ξυπνήσω κ να εχει τελειώσει η εξεταση!

Εύχομαι σε όλες να έρθουν όλα βολικά με τις γέννες κ να είστε κ εσείς και τα μωράκια σας καλα!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Chrisaki εγω νιώθω ότι με πιέζει κάτω εδώ και 4 μέρες όχι ότι θέλω να πάω θα πιπί απλά μια ενόχληση νιώθω. Στο ραντεβού με τη γιατρό τη Πέμπτη με είχε ρωτήσει γιαυτο αλλα τότε δεν είχα τίποτα.

Risotto μπράβο πολυ ευχάριστο που νιώθεις σίγουρη για το τοκετό! Και εγω έτσι νιώθω παρότι δεν έχω ενημερωθεί παρα πολυ. Για την ψυχολογία εγω κλαίω δυστυχώς χωρίς να ξέρω γιατί. Με πήρε μια φίλη το πρωί και κατάλαβε ότι δεν ήμουν καλά τα άκουσα αρκετά και με ταρακούνησε. Αυτή μετά τρεις μέρες από τον τοκετό έπαθε επιλοχεια κατάθλιψη. Μετά από την κουβέντα μας νιώθω καλύτερα προσπαθώ τουλάχιστον να σκέφτομαι το μωρό μας.

Kidenio καταλαβαίνω που ανχωνεσαι αλλα μέχρι τώρα πανε όλα καλά αυτό να σκέφτεσαι! Η εξέταση που θα κανείς είναι ίδια με την αμνιοπαρακεντηση; Αυτή με το αίμα επειδή δεν είναι 100% δεν την επιλέξατε;

W0hvp2.png

Το μάλλον που γράφεις είναι για το κοριτσάκι; Γράφω από το κινητό συγνώμη αν έφυγε το χρώμα.

Liza0 16/12 Αγόρι

Zoubik

Kiki86

Marigula

Lineal

Risoto

Gloria78

Peka

Chrisaki21

Μαριάννα85

Kidenio

Liza0 το "μάλλον κ.τ." σημαίνει μάλλον καισαιρική τομή. Καλό είναι να γράφουμε και φ.τ. για φυσικό τοκετό ή κ.τ. για καισαρική.

Chrisaki η συχνουρία είναι μάλλον επειδή εμπεδώθηκε το μωρό. Άντε, κοντεύεις!

Καλημερα

Αυτο με το πιπι το παθαινω και εγω.

Ενω νομιζω οτι δεν κρατιεμαι παω και τιποτα. Σταγονες.

Ασε που αυτο γινετε καθε μια ωρα.

Λιζακι για την μυωπια κανε ενα περιπατο στον οφθαλμιατρο σου.

Δεν εχει να κανει με την μυωπια αλλα με την πιεση του ματιου.

Θα σου κανει μετρησεις και θα σου πει τι γινετε.

Και εγω πηγα πριν μαθω οτι θα παω με καισαρικη.

Εμενα αυτο που θα μου λειψει απο την εγκυμοσυνη, οσο κι αν σας φανει

Παραξενο ειναι οι κλωτσιες.

Kidenio καθε επιτυχια την Παρασκευη στην εξεταση.

Ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε καλα. Μην φοβασαι.

Θα περιμενουμε τα νεα σου.

Το πινακακι θα το συμπληρωσω αυριο οταν θαξερω και την νεα ημερομηνια

Και που θα γραφω απο το λαπτ γιατι απο το κινητο...

Φιλια

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Χαίρομαι που είστε όλες καλά!!

Rennie γέννησες;; Ενημέρωσέ μας!!

Να συμπληρώσω κι εγώ το πινακάκι:

Liza0 16/12 Αγόρι

Chrisaki21 7/12 Αγόρι

Zoubik

Kiki86

Marigula

Lineal

Risoto

Gloria78

Peka

Μαριάννα85

Kidenio

Πήγαμε χθες στο γιατρό, η μπεμπα μας είναι 3 κιλά και κανονίσαμε την καισαρική για 8/12, εκτός απροόπτου! Θα ξαναπάω για εναν υπέρηχο τελευταιο σε μια εβδομάδα! Μπορώ να πω ότι αγχώθηκα αλλά ευχάριστα, δεν ξέρω πως να το περιγράψω αλλιώς.... Ανυπομονώ βασικά!

Φιλια σε όλες.

Διαφημίσεις

Κάτι ξέχασα να βάλω εε....

Liza0 16/12 Αγόρι

Chrisaki21 7/12 Αγόρι

Zoubik

Kiki86

Marigula

Lineal

Risoto

Gloria78

Peka

Μαριάννα85 ΠΗΤ 17/12, κοριτσάκι, κ.τ

Kidenio

Κορίτσια μόλις διάβασα αυτό σχετικά με τα βλαστοκύτταρα και σκέφτηκα να το παραθέσω για όποια θέλει να ενημερωθεί.

http://www.imommy.gr/egkimosini/toketos/article/6095/blastokyttara-phgh-zwhs/

Να συμπληρώσω και εγω τον φυσιολογικό τοκετό.

Liza0 16/12 Αγόρι φτ

Chrisaki21 7/12 Αγόρι

Zoubik

Kiki86

Marigula

Lineal

Risoto

Gloria78

Peka

Μαριάννα85 ΠΗΤ 17/12, κοριτσάκι, κ.τ

Kidenio

Μαριαννα και εγώ ανυπομονώ βασικά το περιμένω γιατί νομίζω θα είμαι καλύτερα ίσως και ψυχολογικά. Μια χαρά είναι το βάρος της μικρής σας με το καλό να έρθει!!

Μαριγούλα είχα δει την πίεση απλά δεν ξέρω αν δεν επιτρέπεται να φοράω φακούς.

W0hvp2.png

Γεια σας και από 'μένα! Αύριο θα κάνω εισαγωγή και Παρασκευή πρωί θα γίνει η καισαρική!!Την Παρασκευή ο μικρός θα μπει εντατική προληπτικά για παρακολούθηση και εύχομαι από το Σάββατο να είναι όλα καλά και να τον έχω μαζί μου στο δωμάτιο! Σας ευχαριστώ όλες από καρδιάς για την παρέα και συμπαράσταση και σας εύχομαι όλα να πάνε τέλεια για μανούλες και μωρά!!

2016.pnghHGHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...