Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες Δεκεμβριου 2014!!!

γεωργια κ

Recommended Posts

Είναι το μονο που με παρηγορει Κικι μου. Οτι η μπεμπα μου θα ειναι εκει μεσα, και θα ειναι καλυτερα γι αυτη. Εκει που μας αγχωσε για προωρο τοκετο και προετοιμαστηκαμε για προωρο, τωρα να δεις που θα γεννησουμε στην ημερα της ΠΗΤ. Ασε που με το NST χθες μας ειπε πως αλλαξε η πητ και πήγαμε αντις 17/12 στις 19/12!!! Εγω αυτο δεν μπορω να το καταλαβω αλλα τελος παντων!!! Αυτος ξερει καλυτερα!!!

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγώ τα πήρα με το γιατρό μου προχθές. Επειδή το παιδί είναι διαγώνια ισχυακό και του είπα να προγραμματίσουμε τη καισαρική γιατί μου είπαν ότι δύσκολα να γυρίσει μετά τη 37η εβδομάδα. Μου λέει "εντάξει, σε προγραμματίζω για τις 28 Νοεμβρίου, δηλαδή 38η εβδομάδα". Γιατί, λέω γιατρέ τόσο νωρίς? Για να μη τρέχουμε τελευταία στιγμή πανικόβλητοι μου λέει. Εγώ όμως διαβάζω ότι πριν τη 39η εβδομάδα δε πρέπει με κανένα τρόπο να προγραμματίζεται επέμβαση εκτός κι αν το παιδί αποφασίσει να βγει από μόνο του. Αλλά στην Ελλάδα... πέρα βρέχει οι γιατροί. Χώρια που μου λέει και το άλλο κουφό. "Δε ξέρω βέβαια αν θα είμαι εγώ, όποιος είναι στη βάρδια" (επειδή είναι νοσοκομείο). Μόνο που δεν μου είπε ότι θέλει "φακελάκι".

Δηλαδή ο γιατρός που με παρακολουθούσε τόσο καιρό δεν αναλαμβάνει να με ξεγεννήσει κιόλας. Σκέφτομαι κι εγώ να το αφήσω για τη 40η εβδομάδα ή μέχρι να με πιάσουν οι πόνοι. Και παράλληλα κάνω και ασκήσεις που βοηθούν να γυρίσει το μωρό.

Καλησπέρα!

Marigula, δεν θυμάμαι τι είχες γράψει, αλλά γιατί θα κάνεις καισαρική; Πάντως για το μωρό καλύτερα όσο γίνεται πιο αργά.

Elena2014 το πρώτο σου παιδάκι είναι; Μπορείς να δοκιμάσεις μερικές ασκήσεις από 2 sites που θα σου δώσω. Εγώ στις 35 εβδομάδες έκανα τέτοιες ασκήσεις και η μικρή γύρισε. Πάντως μια χαρά γυρνάει και μετά τις 37 και μετά τις 38, μη σου πω και μετά τις 40 εβδομάδες. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που γύρισαν τα μωρά αρκετά αργά. Τελοσπάντων, το ένα είναι το spinningbabies και το άλλο είναι το pregnantchicken. Επίσης, αυτό που μου είπε η Kidenio και διάβασα και από αλλού, είναι να βάζεις παγοκύστες στο στομάχι σου για να γυρίσει το κεφάλι προς τα κάτω. Εγώ έκανα τις ασκήσεις από αυτά που σου είπα, έβαζα παγοκύστη στο στομάχι και θερμοφόρα στο ηβικό οστούν και αρκετό περπάτημα. Χαλαρό πολύ, αλλά πολύωρο. Δοκίμασέ τα. Και αν μπορείς, πες στο γιατρό σου να κοιτάξει τον ομφάλιο λώρο. Καμιά φορά είναι πολύ κοντός ο λώρος και γι' αυτό τα μωρά είναι ισχυακά.

γεια σας κοριτσια πως πατε;;;

εμεις εδω σαββατοκυριακο στο σπιτι εκτος απο μια εξορμηση που ειχαμε χθες με τον μικρο σε μια γιορτη που εκανε η ομαδα θηλασμου στη σερρες κ περασαμε υπεροχα,καλα ο μικρος δηλαδη πολυ καλυτερα απο μενα που κουραστηκα!

εγω προσωπικα λιζα περπαταω αλλα δε περπαταω για βολτα,επειδη χρειαζεται να παω τον μικρο σχολειο,να τον παρω,να κανω ψωνια και τετοια...με κοβεται η ανασα δε μπορω πραγματικα δυσκολευομαι αν και η κοιλια μου ειναι χαμηλα

μαριγουλα να σου πω κατι,θα δεις που θα σε φερουν παρα πολλα δωρα,εμενα στο πρωτο με επιασε ξερεις η καταναλωτικη μανια κ φυσικο ειναι στο πρωτο παιδι,με συμβουλεψε η γιατρος μου να παρω οσα λιγοτερα μπορω -και αντεχω - γιατι θα παρω πολλα δωρα οπως κ εγινε.αν ομως νομιζεις οτι δε θα σου φτασουν παρε κατι παραπανω,γιατι οχι;

εγω τωρα εχω μπολικα απο τον πρωτο αλλα δυστυχως δε συμπιπτουν οι εποχες.ο μεγαλος ειναι καλοκαιρι γεννημενος,ιουλιο,ενω αυτος θα ναι χειμωνα!

και να σου πω κ κατι κ ας σε νευριασω :-D συμφωνω με τον γιατρο σου,τι καλα να μου λεγε κ μενα να το παρατεινουμε αλλα με εχει για αλφα αλφα κρισιμο περιστατικο :roll:

πεκα αυτο που λενε για τις καουρες δε νομιζω να ισχυει,ειναι τυχαιο,εχω φιλη που ειχε συνεχεια μεχρι να γεννησει καουρες κ το μωρο βγηκε φαλακρουτσικο!εγω δεν ειχα σε καμμια εγκυμοσυνη κ τα δυο με μαλλια ειναι! ;)

ριζοτο να σαι καλα για τις πληροφοριες για τα βλαστοκυτταρα,θα παρω τηλ να ρωτησω!!!και πολυ αργησα...απλα θα θελα να μαθω αν πρεπει απο μας να τα παει καποιος εκει,ή θα ρθουν αυτοι...

ελενα ενταξει ο δικος σου ο γιατρος απαραδεκτος,ακου κει να μην ειναι λεει...αν ειναι δυνατον...θα μπορουσες να αλλαξεις τελευταια στιγμη;;;

και ο δικος μου οπως σας ειπα ειναι ισχιακος,αλλα οκ ετσι κι αλλιως θα πηγαινα για καισαρικη...τη τεταρτη που εχω ραντεβου θα τολμησω να του πω να μπω στη 38η εβδομαδα κ μετα να γεννησω,να δω τι θα με πει...καλα ξερω δε θα συμφωνησει κ θα τα παρει κιολας,σα να τον βλεπω...τετοιο αγχος ρε παιδι μου πωωω

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλησπέρα σας!

Έλενα δεν ξέρω αν είσαι Ελλάδα ή Κύπρο πάντως στην Ελλάδα ξέρω ότι στα δημόσια ισχύει οποίος γιατρός είναι στη βάρδια. Βέβαια δεν ξέρω αν του εδινες φακελάκι θα ήταν αυτός πολυ πιθανόν γιατί στη παιδική χαρά γνώρισα μια κοπέλα και αυτή τώρα περιμένει και θα γεννήσει στο Αλεξάνδρα μου είπε ότι στο γιατρό θα δώσει 1000 τόσα είχε δώσει και στην πρώτη κόρη της. Τώρα εγω δεν κατάλαβα τελικά τι γλύτωνει γιατί άμα βάλεις και τις μηνιαίες επισκέψεις στο ιατρείο του βγαίνει 1500. Στα ιδιωτικά θα έβγαινε 2000. Για την ημερομηνία εγω δεν θα έμπαινα για καισαρική τόσο νωρίς γιαυτο το λόγο πρώτον θα πηγαίνει να πάρω μια γνώμη και έξω. Επιπλέον η μαία από τα σεμινάρια της nutricia είπε ότι στην δική της περίπτωση γεννήσε 40+4 μέρες και το μωρό γύρισε στο μαιευτήριο.

Μαριγουλα ούτε εγω θυμάμαι γιατί θα κανείς καισαρικη αλλά συμφωνώ με την risotto όσο πιο αργά τόσο το καλύτερο για το μωρό.

Λίτσα τα βλαστοκύτταρα πρέπει να τα πάτε εσείς δηλαδή μάλλον ο άντρα σου μέσα σε 24 ώρες επειδή είσαι Σέρρες θα τα πάτε Θεσσαλονίκη.

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

το αλεξανδρα ειναι δημοσιο;

και θα δωσει τοσα λεφτα;;;;

αν ειναι δυνατον!!!

τουλαχιστον ο δικος μου ο γιατρος εχει "ονομα" οτι μαλωνει οποιον παει να τον δωσει λεφτα!!!

ωχ πρεπει να τα παμε εμεις ε;

μμμ δυσκολο αυτο :/

1zNmp2.png

Ναι Λίτσα δημόσιο είναι. Καλά απαράδεκτος ο γιατρός άλλο να θέλεις να ευχαρίστησεις και να δώσεις κάποια χρήματα όχι τόσο πολλά και άλλο ουσιαστικά να έχει ταρίφα. Δίνω αλλά 500 και πάω στο ιδιωτικό με αποδείξεις και νόμιμα.

W0hvp2.png

και αν πας σε ιδιωτικο νομιζω τοτε παιρνεις απο το ικα και χρηματα ετσι;επιδομα τοκετου;κατι τετοιο που υπηρχε για ολους αλλα κοπηκε κ διδεται μονο αν γεννησεις σε ιδιωτικο ή στο σπιτι

1zNmp2.png

Καλησπερα!εχω καιρο να γραψω αλλα διαβαζω τις συζητησεις σας.

Σημερα ειμαι στη 38+1 βδομαδες.ο γιατρος μου ειπε οτι ο μπεμπης μου εΧει καλη θεση αλλα ειναι ακομη ψηλα.πως θα τον κανω να κατεβει?ρωτησα αν με το περπατημα βελτιωθει η κατασταση και ειπε να μην αγχωνομαι,αν ειναι να κατεβει θα κατεβει απο μονο του!

Gloria δυστυχώς δεν ξέρω να σε απαντήσω αλλά πολυ σημαντικό που ο γιατρός δεν βιάζεται!

Λίτσα λεφτά παίρνεις από το ΙΚΑ μόνο αν τα τελευταία 3 χρόνια έχεις 200 ένσημα. Δηλαδή μπορεί να είσαι ανεργη τον τελευταίο χρόνο αλλά μπορεί να έχεις μαζέψει αυτά τα ένσημα τα υπόλοιπα δυο. Εγω πχ για ενα μήνα πρόλαβα τα 200 ένσημα από το Φεβρουάριο του 13 βάζω ένσημα. Τα χρήματα που παίρνεις εξαρτώνται από το μισθό που παίρνεις 30 μέρες πριν την Πητ. Παλιότερα δίνανε 1000 ευρώ σε όλες ανεξαρτήτως ενσήμων τώρα τα δίνουν μόνο αν γεννήσεις στο σπίτι όχι ή αν γεννήσεις σε ιδιωτικό δεν παίζει ρόλο. Απλά στα ιδιωτικά πας μέσω Εοπυ που οι τιμές είναι πολυ διαφορετικές σε σχέση με κάποια χρόνια πριν. Επιπλέον μετά τις 63 μέρες από τον τοκετό μπορείς να μην γυρίσεις στη δουλειά και να κάτσεις για 6 μήνες να πληρώνεσαι από τον ΟΑΕΔ το βασικό μισθό νομίζω. Και ο εργοδότης είναι υποχρεωμένος να σε κρατήσει 1,5 χρόνο μετα την ημέρα του τοκετού.

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

lineal και Liza0 για τα βλαστοκύτταρα αν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να τα πάτε εσείς ή να τα στείλετε με courier. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι αν πάτε από το Παπανικολάου, στην είσοδο του κέντρου γράφει ότι η Τράπεζα είναι κλειστή Κυριακές και αργίες. Οπότε ρώτησα τι γίνεται στην περίπτωση που γεννήσω και είναι κλειστά. Και μου είπαν ότι απλώς τα βάζουμε στο ψυγείο.

Οπότε, μπορείτε να πάρετε το κουτί με courier, να το στείλετε με courier και αν δεν μπορείτε μέσα σε 24ωρο, απλώς τα διατηρείτε στο ψυγείο. Πάρτε τηλ να ενημερωθείτε όσες ενδιαφέρεστε! Καλό είναι να βοηθήσουμε όσες περισσότερες μπορούμε δωρίζοντας κάτι που ουσιαστικά θα πάει στα απόβλητα του νοσοκομείου.

Και μια σημαντική ερώτηση ρε κορίτσια. Πήγε καμιά σας εδώ στην Ελλάδα να ρωτήσει παιδίατρο; Αν ναι, πώς ήταν η επίσκεψη; Σας χρέωσε; Εμείς πήγαμε σε μία και δε θα σταθώ στο πώς μας φάνηκε, ελπίζω να προλάβουμε να πάμε και σε άλλους, αλλά μας χρέωσε την επίσκεψη. Μου φάνηκε κάπως! Εσείς τι εμπειρία έχετε; Ή γενικά, τι έχετε ακούσει;

Kalimera ti kanete?

kopeles tha kano kaisariki giati i egkimosini mou theorite politimi giati einai ipovoithoumemi. Oi egkimosines pou prokeiptoun apo therapia i gennisi pane meso tis asfalesteris odou kai auti einai i kaisariki. Otan rotisa i kaisariki theorite pio asfales apo tin fisiologiki i apantisi pou pira kai apo 3s giatrous einai i idia. Azizititi.!!!

Risoto pantos edo otan piga stin paidiatro, milousame pano apo mia ora, kai tora exoume sixni epoikinonia, den me xreose kati. Kai rotisa an plirono kati kai mou eipe oxi fisika.

Lineal den me thiminis kale. Ti les!!! Prepei na ftaso sta oria mou gia na thimiso me kapoio. Ekkentrki mporeis na me peis.

Apla kseteis ti, eimai anipomoni kai thimono me ton giatro mou. Mia me proetimazi gia prooro tora mou leei perimene eee me espase! Fisika tha proxoriso me vasi tis odigies tou, toy exo tifli empistosini kai to kiriotero tha gineii oti einai kalitero gia to moraki mou!

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Καλημέρα σας!

Για το courier το γνώριζα αλλά δεν ήξερα για το ψυγείο. Ευχαριστούμε πολυ!

Μαριγουλα οι γονείς μου είχαν αποφασίσει να μείνουν στα δυο παιδιά γιατί στον τοκετό το δικό μου δεν ήταν εύκολα τα πράγματα και ταλαιπωρήθηκαν με φυσιοθεραπευτές για εμένα για αρκετό καιρό έτσι όταν προέκυψε ο αδερφός μου ο μικρός η μαμά μου ζήτησε από την αρχή στο γιατρό της που ήταν ο ίδιος να γεννήσει με καισαρική και αυτός συμφώνησε. Σε εμένα δεν έφταιγε ο γιατρός ίσα ίσα αυτός με έσωσε.

Οι ορμόνες μου μάλλον επηρεάζουν την διάθεση μου από εχθές δεν είμαι καλά σκέφτομαι πτι το πολυ σε 3 εβδομάδες θα έχουμε ενα μωρακι αλλά δεν το χαίρομαι και νιώθω πολλές τύψεις δεν ξέρω γιατί είμαι έτσι πραγματικά.

W0hvp2.png

καλημερα!καλη εβδομαδα!

λιζακι αυτο που λες για το ικα το ξερω ναι,και εχω πολυ τρεξιμο με χαρτουρα σε ικα κ οαεδ αφου γεννησω πωπωωωω :confused:

χαος...

στον αποστολακο τα ειχαμε παρει αυτα τα 1000 -900 κατι ηταν και δε δουλευα τοτε-τωρα ειμαι ηδη εν εργασια 4 χρονια αν και απο ιουνιο παιρνω τις αναρρωτικες μου αλλα δεν εχει σημασια εργαζομαι 4ωρο ομως

λιζακι τι σκεφτεσαι κ εισαι νταουν;ετσι χωρις λογο;μηπως αγχωνεσαι;

και γω εκει που χαιρομαι κ ανυπομονω παιρναν διαφορα απο το μυαλο μου κ αλλαζω διαθεση,οκ φυσιολογικο ουφφφ

αυτες οι ορμονες παιδια κ μετα τη γεννα θα ναι οπως να ναι θελει προσοχη κι απο μας και απο το περιβαλλον μας...

στον μεγαλο τα ειχα δει ολα,μια χαιρομουν,μια εκλαιγα,μια νευριαζα...και το περιβαλλον μου -οχι ο αντρας μου συγγενεις εννοω-δε βοηθουσε κ πολυ ισα ισα...τεσπα

ριζοτο καλο αυτο με το κουριερ γιατι δεν εχω ανθρωπο να παει θεσσαλονικη,οσο κοντα μας κι αν ειναι!

για παιδιατρο ειχαμε εναν στον μεγαλο αλλα μας εφυγε γερμανια και πολυ μας στοιχισε,ηταν πολυ καλος και αφου εφυγε δε βρηκαμε καποιον σταθερο πηγαιναμε απο δω κι απο κει,στο νοσοκομειο στα επειγοντα,αλλωστε δεν ειχε εμβολια...τωρα θα παμε σε εναν πολυ καλο παιδιατρο νεογνολογο που ειναι γνωστο οτι ειναι απο τους καλυτερους στη σερρες κ ερχεται κ στο σπιτι αν χρειαστεις!!!

παιρνει 30 ευρω εχω μαθει αλλα θα το διαπιστωσω κ σκεφτομαι η πρωτη μας επισκεψη να ειναι αφου βγουμε απο το νοσοκομειο με το καλο καμμια βδομαδα αργοτερα

τον μεγαλο τον ειχα παει παιδιατρο την επομενη μερα αφου τον πηρα απο τη μενν του ιπποκρατειου,ηταν 12 ημερων!

ναι μαριγουλα καταλαβαινω αυτο που λες,σε εχει σκασει με λιγα λογια :mrgreen:

με το καλο οποτε ειναι η ωρα να πας κ το νεο ετος ολες με τα νινακια μας θα ειμαστε αχχχ τι καλα!!!

εγω χθες ολη μερα ξαπλα δεν εκανα τι πο τα!!!

ξεκουραστηκα αρκετα,

αυριο μπαινω στο μηνα μου κ θα παω στη γυναικολογο μου -την εξωτερικη- για ντοπλερ που δε θα με χρεωσει θα ειναι η τελευταια μου επισκεψη εκει

το ζαχαρο μου εχει ξεφυγει λιγακι χθες βραδυ εφαγα ενα τοστ τσουπ η τιμη πανω ελεος,αυξανω φυσικα τη δοση της ινσουλινης,κανω πλακα με τη γειτονισα μου οτι στο τελος θα γινω τζανκι να ζηταω τη δοση μου!

πλακιτσα:tongue:

σημερα πηγα τον μεγαλο -ολο μικρο παω να τον γραψω :) - σχολειο κ σημερα εχει κ χορο που του αρεσει παρα πολυ!

το πουλακι μου ολο αυτον σκεφτομαι,κ ποσο διαφορα ειχε η πρωτη μου εγκυμοσυνη απο αυτην εδω,καλα στον μεγαλο ημουν εντελως διαφορετικα,τα ψαχνα ολα,ημουν εντελως αλλιως,σαυτην εδω ειμαι...τα ζωα μου αργα,το καημενουλι που να προλαβω να ασχοληθω!

αλλα ανυπομονω να τον δω ποσο ανυπομονω να δω τη φατσουλα του!!! :rolleyes:

1zNmp2.png

Λίτσα δεν ανχωνομαι για τη γέννα και το μικρό πως θα είμαστε πιστεύω ότι θα τα καταφέρω δεν είμαι η πρώτη που γεννάω. Με ανχωνουν τα οικονομικά. Μετά από κάποιο διάστημα θα πρέπει να ψάξω για δουλειά και είμαι σίγουρη για την γκρίνια της πεθεράς μου. Δεν έχει πρόβλημα να κρατάει το παιδί αλλά από τώρα λέει για το ωράριο που θα δουλεύει μια γυναίκα και πρέπει να δουλεύει λίγο για να είναι με τα παιδιά της. Εγω όμως δεν έχω αυτή την πολυτέλεια θα ψάξω οτιδήποτε σχετικά με αυτό που σπούδασα κ το μεταπτυχιακό που κάνω αλλά αν δεν βρω θα κοιτάξω για το οτιδήποτε. Πως όμως να συγκρατούμε όταν υπάρχει αυτή η γκρίνια;

Για παιδίατρο θεωρώ απαράδεκτο να χρεώνει στη γνωριμία με το ζευγάρι. Δηλαδή τι έκανε; Εγώ μετά από ψάξιμο αποφασίσαμε να μην κάνουμε το πακέτο που δίνουν τα μαιευτήρια για το μωρό γιατί τα ίδια μπορεί να κάνει και ο παιδίατρος όχι όμως με τόσα λεφτά. Έχω μια παιδίατρο στο μυαλό μου που έχω ακούσει από αρκετούς καλά σχόλια και αυτή θα έρθει μετά από λίγες μέρες στο σπίτι να δει το μωρό. Είναι ακριβή η αλήθεια είναι αλλά τι να κάνω έπαιρνε 60 και τώρα νομίζω 50 δεν ξέρω αν θα πάρει άλλο πόσο που θα έρθει σπιτι.

W0hvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...