-
Από την διαχείριση / Admin news
-
On 1/1/2025 at 3:09 ΜΜ, MK2012 είπε:
Αυτό με τα μικρόβια το είχα ρωτήσει και εγώ γιατί συνέχεια έδειχνε μικρόβια η καλλιέργεια του άντρα μου και μας είχαν πάει από το εμβρυολογικό πως δε πειράζει γιατί επιλέγουν το κατάλληλο σπερμα και απομονώνουν τα βακτήρια. Νομίζω όντως ο ανδρολογος θα δώσει τη λύση.
Καλή χρονιά σε ολες με υγεία, αγάπη και χαρμόσυνα νέα!!!
Δεν ξερω, αλλα απο οτι καταλαβαινω και διαβαζω απο πολλες εδω ειναι οτι οντως δεν ασχολουνται με το σπέρμα τα κεντρα εξωσωματικής, εκτος αν υπάρχει σοβαρό θεμα.. εγω επειδη μενω σε επαρχια και παλευαμε να φτιάξουμε το σπερμα πριν ξεκινήσουμε τις διαδικασιες εξωσωματικης και οντως καποια πράγματα βελτιώθηκαν, μετά φυσικά απο αλλαγες ανδρολογων, μικροβιολογικων και επεμβαση κηρσοκηλης δεν εχω αντιστοιχη εμπειρια.. αλλα ο γυναικολογος μου που με παρακολουθει χρονια και εχει επαφη με τον εξωσωματιστη παντα μας σύστηνε βιταμίνες για το σπερμα και καλλιεργειες πριν την ωοληψια.. και τωρα διαβαζοντας το σχολιο σας θυμήθηκα το καλοκαιρι που μιλώντας με γενετιστή μου τονισε τη σημασια του dfi στο σπερμα και μου είχε πει ποτε μα ποτε να μην κανουμε ωοληψια αν ειχε υψηλο πυρετο ο ανδρας το τελευταιο τριμηνο της ωοληψιας.. αν το δεχτει μου λεει το κεντρο ειναι σαν να σας λεει ελατε να σας κλεψουμε! Θα παει στραβα η ωοληψια και θα ξερεις τον λογο.. δυστυχώς ομως το κεντρο ποτε δεν ρωτουσε για αυτο.. μονο ο κοβιντ μας μαρανε να τρέχουμε να κανουμε τεστ εμεις οι γυναίκες τελευταια στιγμη ..
Υ.γ καλή επιτυχια!!!!! Ευχομαι να ειναι το τυχερό αυγό του 2025!!!!
On 1/1/2025 at 3:09 ΜΜ, MK2012 είπε:Αυτό με τα μικρόβια το είχα ρωτήσει και εγώ γιατί συνέχεια έδειχνε μικρόβια η καλλιέργεια του άντρα μου και μας είχαν πάει από το εμβρυολογικό πως δε πειράζει γιατί επιλέγουν το κατάλληλο σπερμα και απομονώνουν τα βακτήρια. Νομίζω όντως ο ανδρολογος θα δώσει τη λύση.
-
Ask Daddy! Ερωτήματα προς μπαμπάδες, απο τις μαμάδες!
-
Θέματα
-
- 7.352 απαντήσεις
- 916.719 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 472.332 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 126.127 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.154.733 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 36.705 εμφανίσεις
-
-
-
- 894 απαντήσεις
- 34.995 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 276 εμφανίσεις
-
- 7.352 απαντήσεις
- 916.719 εμφανίσεις
-
- 581 απαντήσεις
- 174.498 εμφανίσεις
-
Διδυμομανουλες 2024 1 2 3 4 11
Από Sisheido, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 164 απαντήσεις
- 97.382 εμφανίσεις
-
- 948 απαντήσεις
- 96.023 εμφανίσεις
-
- 1.756 απαντήσεις
- 223.539 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 65
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 968 απαντήσεις
- 50.229 εμφανίσεις
-
- 28.259 απαντήσεις
- 3.514.327 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 408 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα