Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!! Πρωινος προβληματισμος για οσες εγκυμονουσες οδηγουν! Τη ζωνη πως την βαζετε??? Με ειδε μια φιλη χθες στο δρομο, δεμενη φυσικα με τη ζωνη κ αρχισε να ουρλιαζει. Την φορουσα οπως πριν. Κατα μηκος της κοιλιας!! Πανω στο μωρο δηλαδη. Κ μου ελεγε να μην την ωαζω καθολου. Αλλα δεν μπορω να οδηγω χωρις ζωνη. Ετσι σημερα το πρωι εκανα τις δοκιμες μου. Την εβαλα να περναει μονο απο το στηθος και ο ιμαντας της κοιλιας στην πλατη. Δεν ξερω κατα ποσο με προστατευει αλλα τουλαχιστον δεν κανει κακο στην κοριτσαρα μου!!! Αααα καθε βραδυ της κανω και μασαζ.... στις 9. Να συνηθιζει!!!! Κ εχει πολυ πλακα... γιατι εκει που χτυπιεται σταματαει!!!

Α ρε πεννυ ειπαμε να δουλευουμε... αλλα οχι κ τοσο! Εμενα τωρα αρχιζουν να μου δημιουργουν θεματα με την καλοκαιρινη αδεια... γκρρρρρ

fe75p2.png

Καλημέρα κορίτσια μου...

Χθες τα πρόλαβα όλα τελικά..πήγα super market, έκανα μια φανουρόπιτα τέλεια (4 κομμάτια έφαγε ο άντρας μου και ξετρελάθηκαν και στη δουλειά) και έκανα και καρμπονάρα..φάγαμε χθες βράδυ και πήρα και μαζί μου σήμερα..

Αύριο που θα είμαι σπίτι θα κάνω φρέσκα ψαράκια..λέω για μπαρμπουνάκια και μπακαλιαράκια με σαλατούλα..

Αχχχ...Επιτέλους Παρασκευή...και το γιορτάζουμε με μια συνάδελφο με καφεδάκι απέξω..Τις Παρασκευές θεωρούμε πως το αξίζουμε και πέρνουμε καφεδάκι απέξω..!!! Να έχουμε όλες μια υπέροχη μέρα..!!!

fUx9p3.png

Καλημέρα κορίτσια μου...

Χθες τα πρόλαβα όλα τελικά..πήγα super market, έκανα μια φανουρόπιτα τέλεια (4 κομμάτια έφαγε ο άντρας μου και ξετρελάθηκαν και στη δουλειά) και έκανα και καρμπονάρα..φάγαμε χθες βράδυ και πήρα και μαζί μου σήμερα..

Αύριο που θα είμαι σπίτι θα κάνω φρέσκα ψαράκια..λέω για μπαρμπουνάκια και μπακαλιαράκια με σαλατούλα..

Αχχχ...Επιτέλους Παρασκευή...και το γιορτάζουμε με μια συνάδελφο με καφεδάκι απέξω..Τις Παρασκευές θεωρούμε πως το αξίζουμε και πέρνουμε καφεδάκι απέξω..!!! Να έχουμε όλες μια υπέροχη μέρα..!!!

Ουπς!!! Εδω ειναι καθε μερα γιορτη!!!!! Εδω κ ενα μηνα παιρνω καφε απεξω!!! Cappuccino decaf δεν σερβιρει το καταστημα

fe75p2.png

Καλημερα!!!!

πενυ την φανουροπιτα την εκανες για καποιο λογο? Λεω και εγω να φτιαξω μια για το καλο!

κελ για την ζωνη δυστυχώς δεν ξερω μιας και δεν οδηγω αλλα σαν συνοδηγος την φοραω κανονικά!

Μαρακι τι εγινε στο γιατρο? Χθες δεν ειχες?

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Ουπς!!! Εδω ειναι καθε μερα γιορτη!!!!! Εδω κ ενα μηνα παιρνω καφε απεξω!!! Cappuccino decaf δεν σερβιρει το καταστημα

Τέλεια..!!Καλά κάνεις..Ο γιατρός μου είχε πει ένας καφές τη μέρα δεν πειράζει σε καμιά περίπτωση..Ρε κορίτσια όμως εγώ πήρα ντεκαφεϊνέ και διάβασα τώρα πως δεν κάνει ή πως είναι χειρότερος, επειδη είναι χημικά επεξεργασμένος για να αφαιρεθεί η καφεϊνη..Τι να κάνω τώρα ? Να τον πιω το ρημαδοκαφέ..Με χαλάσανε πρωί πρωί..Με μια φορά πιστεύω δεν πειράζει πια..

Έχετε ρωτήσει στο γατρό για ντεκαφεϊνέ ?

fUx9p3.png

Καλημερα!!!! Πρωινος προβληματισμος για οσες εγκυμονουσες οδηγουν! Τη ζωνη πως την βαζετε??? Με ειδε μια φιλη χθες στο δρομο, δεμενη φυσικα με τη ζωνη κ αρχισε να ουρλιαζει. Την φορουσα οπως πριν. Κατα μηκος της κοιλιας!! Πανω στο μωρο δηλαδη. Κ μου ελεγε να μην την ωαζω καθολου. Αλλα δεν μπορω να οδηγω χωρις ζωνη. Ετσι σημερα το πρωι εκανα τις δοκιμες μου. Την εβαλα να περναει μονο απο το στηθος και ο ιμαντας της κοιλιας στην πλατη. Δεν ξερω κατα ποσο με προστατευει αλλα τουλαχιστον δεν κανει κακο στην κοριτσαρα μου!!! Αααα καθε βραδυ της κανω και μασαζ.... στις 9. Να συνηθιζει!!!! Κ εχει πολυ πλακα... γιατι εκει που χτυπιεται σταματαει!!!

Α ρε πεννυ ειπαμε να δουλευουμε... αλλα οχι κ τοσο! Εμενα τωρα αρχιζουν να μου δημιουργουν θεματα με την καλοκαιρινη αδεια... γκρρρρρ

Kel μου, εγώ την περνούσα κανονικά μέχρι τώρα..Και όταν ήμουν συνοδηγός, πάλι κανονικά, αλλά κρατούσα λίγο χαλαρό το κάτω μέρος της κοιλιάς..

Τώρα την περνάω στο κάθισμα τη ζώνη και αφού τη δέσω, κάθομαι και περνάω μόνο το κομμάτι που περνάει διαγώνια στο σώμα..Ότι προστατεύει κι έτσι προστατεύει..κρατάει το σώμα..έκανα δοκιμές..χαχαχα

Καλημερα!!!!

πενυ την φανουροπιτα την εκανες για καποιο λογο? Λεω και εγω να φτιαξω μια για το καλο!

κελ για την ζωνη δυστυχώς δεν ξερω μιας και δεν οδηγω αλλα σαν συνοδηγος την φοραω κανονικά!

Μαρακι τι εγινε στο γιατρο? Χθες δεν ειχες?

Nikaki, την είχα τάξει για να μου φανερώσει κάτι που ειχα τάξει..Βγήκε πάρα πολύ καλή..Αν δεν έχεις συνταγή πες μου να σου δώσω..Εμένα είναι από τους αγαπημένους μου ο Φανούρης..χαχα..Ότι ζητήσω μου το φανερώνει..και έχουμε και εκκλησία κοντά στο πατρικό μου και από μικρή τον πίστευα πολύ..

fUx9p3.png

Kel μου, εγώ την περνούσα κανονικά μέχρι τώρα..Και όταν ήμουν συνοδηγός, πάλι κανονικά, αλλά κρατούσα λίγο χαλαρό το κάτω μέρος της κοιλιάς..

Τώρα την περνάω στο κάθισμα τη ζώνη και αφού τη δέσω, κάθομαι και περνάω μόνο το κομμάτι που περνάει διαγώνια στο σώμα..Ότι προστατεύει κι έτσι προστατεύει..κρατάει το σώμα..έκανα δοκιμές..χαχαχα

Nikaki, την είχα τάξει για να μου φανερώσει κάτι που ειχα τάξει..Βγήκε πάρα πολύ καλή..Αν δεν έχεις συνταγή πες μου να σου δώσω..Εμένα είναι από τους αγαπημένους μου ο Φανούρης..χαχα..Ότι ζητήσω μου το φανερώνει..και έχουμε και εκκλησία κοντά στο πατρικό μου και από μικρή τον πίστευα πολύ..

Ωραια, οποτε ετσι θα την βαζω τη ζωνη. Τελη αυγουστου κανω φανουροπιτα, στη γιορτη του.

fe75p2.png

Ωραια, οποτε ετσι θα την βαζω τη ζωνη. Τελη αυγουστου κανω φανουροπιτα, στη γιορτη του.

Μπράβο Kel μου..τι καλά κορίτσια είμαστε..χαχα..Για τον ντεκαφεϊνέ τι γνώμη έχεις τελικά ?

fUx9p3.png

Καλημέρα στην όμορφη παρεουλα.

Για τον ντεκαφεινε το είχα γράψει σε προηγούμενες σελίδες πως είναι χειρότερος από έναν νορμάλ.Ενας καφές τη μέρα δεν πειράζει σε καμία περίπτωση.

Τη ζώνη κ εγώ το πάνω μέρος φοράω μόνο.

Θέλω τη συνταγή για τη φανουροπιτα γιατί μέχρι τώρα όσες έχω κάνει δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην όμορφη παρεουλα.

Για τον ντεκαφεινε το είχα γράψει σε προηγούμενες σελίδες πως είναι χειρότερος από έναν νορμάλ.Ενας καφές τη μέρα δεν πειράζει σε καμία περίπτωση.

Τη ζώνη κ εγώ το πάνω μέρος φοράω μόνο.

Θέλω τη συνταγή για τη φανουροπιτα γιατί μέχρι τώρα όσες έχω κάνει δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα.

Πετρίνα μου, να μην τον πιω λες για μια φορά τον ντεκαφεϊνε μιας και τον πήρα ?

Για φανουρόπιτα έχω δοκιμάσει πολλες συναγές..Θα σας πω αυτή που είναι η καλύτερη και έκανα και χθες και βγήκε τέλεια..

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

160γρ. ηλιέλαιο

160γρ. χυμός πορτοκάλι

170γρ. ζάχαρη άχνη

280γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (εγώ έβαλα φαρίνα)

1/2 κουτ. γλυκου μπέικιν πάουντερ

1/2 κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη (μπορείς και 1 γιατί μου αρέσει πολύ)

100 γρ. σταφίδες ξανθές

Πώς το κάνουμε:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180βαθ. Λαδώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί διαμέτρου 20εκ. Ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ το ηλιέλαιο, το χυμό και κατόπιν τα υπόλοιπα υλικά.Ανακατεύουμε καλά με το χέρι κι αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί.Ψήνουμε την πίτα 45-50λεπτά. Την αφήνουμε να κρυώσει και την ξεφορμάρουμε.

Εγώ δεν έβαλα σταφίδες γιατί δε τις τρώει ο άντρας μου, μπορείς να βάλλεις καρύδια και επειδή δεν έβαλα σταφίδες, έβαλα μισή κουταλιά γαρύφαλλο, γιατί τα υλικά πρέπει να είναι ή 7 ή 9...Αν βάλλετε σταφίδες καλο είναι να τις αλευρώσετε να μην κολλήσουν μεταξύ τους..Καλή επιτυχία..

Η δόση είναι μικρή, αν θέλετε διπλασιάστε τη..Γίνεται σε 5 λεπτά και είναι τέλεια..Εγώ αντί για στρογγυλό την έβαλα σε μικρό τετραγωνάκι sanitas 22χ15 για να κόψω τετραγωνα κομματάκια και την έφερα στο γραφείο..

fUx9p3.png

Καλέ για Μία φορά τι να πειράξει απλά μην πίνεις σε καθημερινή βάση γιατί όπως κ να το κάνουμε τα χημικά καλό δεν κάνουν.

Βέβαια ρώτησε κ τον γιατρό σου να δεις τη γνώμη του γιατί οι απόψεις αλλάζουν.

Θα την κάνω σύντομα κ θα δε ενημερώσω για των επιτυχία της.

Κοίτα..πιστεύω πως θα σου βγει πολύ καλή..Εγώ μέχρι να βρω αυτή είχα δοκιμάσει πολλές..άλλες τρίβονταν γιατί ήταν πολύ μαλακές..άλλες γίνοντας πολύ σκούρες και βαριές..άλλες ξεραίνοντας από πάνω και κολλούσαν από κάτω..Αυτή είναι τέλεια..Μην ξεχάσεις να τη σκεπάσεις μετά για να μαλώσει και στις γωνίες κ γύρω γύρω, γιατί έχω παρατηρήσει από τις παλιές πως αν δεν είναι σκεπασμένη πχ με αλουμινόχαρτο μετά από λίγες ώρες ξεραίνεται στις άκρες..

fUx9p3.png

Καλημερα!!!επειδη εχει αλατι και κανω πολυ μεγαλη κατακρατηση απο τον 2ο μηνα.

ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΟΥΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ....ΟΛΑ ΓΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΤΗΝ ΦΟΡΑΩ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΛΑΓΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ....ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΑΜΑΞΙ ΟΜΩΣ...ΣΠΑΝΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΦΑΛΕΣ ΕΤΣΙ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΧΝΗ ΧΡΗΣΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΖΩΝΗ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΒΡΕΦΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΙΛ Λ...Ω ΚΛΠ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ, ΝΟΜΙΖΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 50 Ε. ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΖΑ...ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΝΤΕΚΑΦΕΙΝΕ, ΕΧΕΙ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΦΕΙΝΗ...ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ....ΟΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΜΟΝΟ.

3I1Qp3.png

5xzap2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...