Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου !

Να σας ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια ? Εγώ τώρα στη δουλειά φοράω όλο φορέματα για πιο άνετα κτλ και μερικές στιγμές τη μέρα νιώθω λίγο νωπό το εσώρουχο και υπό normal συνθήκες θεωρώ πως είναι είτε κολπικά υγρά, είτε ιδρώτας..Υπάρχει περίπτωση να είναι αμνιακό υγρό και να υπάρχει κανένα θέμα ? Σήμερα το πρωί μου φαινόταν μικρότερη η κοιλιά μου..αφού σκέφτομαι να πάω να κάνω υπέρηχο στο μαιευτήριο να ησυχάσω, αλλά την άλλη εβδομάδα έχω και τη Β επιπέδου...

Καλημέρα !!! Αυτο με το εσώρουχο το παθαίνω και εγω. Σε μένα νομίζω οτι είναι κολπικά υγρά και ελάχιστες φορές ιδρώτας.Δεν νομίζω οτι είναι αμνιακό υγρό!Κάπου είχα διαβάσει κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης έχουμε αυξημένα κολπικά υγρά για να προστατεύεται απο μύκητες και βακτήρια. Το πρωί είναι λίγο μικρότερη η κοιλία , το βράδυ πρηζόμαστε λίγο.. :D

hi0kp2.png

U47cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα !!! Αυτο με το εσώρουχο το παθαίνω και εγω. Σε μένα νομίζω οτι είναι κολπικά υγρά και ελάχιστες φορές ιδρώτας.Δεν νομίζω οτι είναι αμνιακό υγρό!Κάπου είχα διαβάσει κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης έχουμε αυξημένα κολπικά υγρά για να προστατεύεται απο μύκητες και βακτήρια. Το πρωί είναι λίγο μικρότερη η κοιλία , το βράδυ πρηζόμαστε λίγο.. :D

Αχ μπράβο βρε Titiko μου..Τι καλά που μπήκες πρωι πρω να με ηρεμήσεις..Καλημέρα !!! Κι εγώ νομίζω πως υγρά είναι..το είχα διαβάσει κι εγώ ότι αυξάνονται στην εγκυμοσύνη..Άντε να περάσουν οι μέρες, να πάμε για Β επιπέδου να ηρεμήσουμε λίγο..Να δούμε και τα μωράκια μας..

fUx9p3.png

Κορίτσια, τι φαγάκι έχετε σήμερα ? Εγώ παρόλο που έχω πάρει μπιφτέκι μαζί στη δουλειά με σαλατούλα και 3 μέρες τρώω μοσχάρι, φασολάκια κτλ σήμερα ήθελα να παραγγείλω ένα club..Μια φορά έχω φάει σε όλη την εγκυμοσύνη κι αυτό χωρίς μαρούλι κ ντομάτα..μήπως και δεν είναι καλά πλυμένα..Αν πάρω να αφήσω και τη ντομάτα ? Εσείς τι κάνετε αν τύχει και φάτε ?

fUx9p3.png

Κορίτσια, τι φαγάκι έχετε σήμερα ? Εγώ παρόλο που έχω πάρει μπιφτέκι μαζί στη δουλειά με σαλατούλα και 3 μέρες τρώω μοσχάρι, φασολάκια κτλ σήμερα ήθελα να παραγγείλω ένα club..Μια φορά έχω φάει σε όλη την εγκυμοσύνη κι αυτό χωρίς μαρούλι κ ντομάτα..μήπως και δεν είναι καλά πλυμένα..Αν πάρω να αφήσω και τη ντομάτα ? Εσείς τι κάνετε αν τύχει και φάτε ?

Καλημερα!!!! Και εγω εχω υγρα και μαλιστα αρκετα. Οσο για το φαγητο εγω το χω ριξει λιγο εξω κ δεν θα πρεπε. Εφαγα χθες μια τραγικη ceasar απεξω... μην το βγαλεις μωρε σιγα. Τρεμω την ωρα που θα ζυγιστω. Εγω εχ φασολακια. Ουτε ψωμακι πηρα. Ουτε ανθοτυρο. Σιγα μην το φαω!

fe75p2.png

Πενυ μου δυστυχώς o τράχηλος δεν ξαναπαχυνει γιατί το βάρος κ τη πίεση που ασκεί το μωρό δεν το βοηθάει.Αυτό που θέλουμε είναι να μην μαλακώσει κ να μην μικρύνει κι άλλο γιατί θα αρχίσει κ διαστολή άρα κ o τοκετός.Είπαμε όμως πως θα πάνε όλα καλά γιατί είμαστε αισιόδοξα άτομα.

O άντρας μου ψαρεύει οπότε κ εμείς λατρεύουμε τα ψαρακια κ τρώμε σίγουρα μέσα στη β βδομάδα.

Έχετε δει τα μωρακια σας στον ύπνο σας?

Εγω ειχα δει ενα ονειρο την αδελφη του αντρα μου (η οποια δυστυχώς πεθανε σε τροχαιο) και ηταν ντυμενη στα λευκα και κρατουσε απο το χερι ενα αγορακι και ενιωθα να μου λεει ελα παρτον, γιος σου ειναι και εγω κρυφοκοιταγα να δω τι θα κανει αλλα ειχαν μεινει στην αυλη και με περιμεναν.

Το αλλο ονειρο που ειδα παλι ηταν τα ξημερωματα της μερας της αυχενικής και γεννησα λεει ενα αγορακι και ηθελα να παω να το ταισω γιατι φοβομουν μην πειναει και ηταν ντυμένο στα μπλε, ενα πολυ ομορφο αγορακι!!

Εγω εχω φρικασε σημερα, μαγειρευει η πεθερα μου και μας καλεσε! Φαε ενα κλαμπ βρε συ εγω εφαγα παντως γιατι το ειχα λιγουρα!!!!

Καλημερα!!!! Και εγω εχω υγρα και μαλιστα αρκετα. Οσο για το φαγητο εγω το χω ριξει λιγο εξω κ δεν θα πρεπε. Εφαγα χθες μια τραγικη ceasar απεξω... μην το βγαλεις μωρε σιγα. Τρεμω την ωρα που θα ζυγιστω. Εγω εχ φασολακια. Ουτε ψωμακι πηρα. Ουτε ανθοτυρο. Σιγα μην το φαω!

Ελα βρε κελ μου ποσο εξω μπορεί να το εριξες? Φαε παιδακι μου εκει!!!

Καλημέρα κορίτσια μου !

Πετρίνα μου, όλα καλά θα πάνε, όπως είπε και η Kel..Ξεκουράσου και θα πάρεις και όλο τον 9ο..χαχα..

Kel, τι ωραία όνειρα είναι αυτά ρε συ ? Εγώ κορίτσια δεν έχω δει κάτι, αλλά είμαι και πτώμα κάθε βράδυ..Σήμερα προβλέπεται πολύ δύσκολη μέρα στη δουλειά, γιατί έχω να συνεργαστώ με μια ξένη για ένα θέμα και περιμένω πως κ πως να τελειώσει η μέρα να πάω σπίτι να ξαπλώσω και να κοιμηθώ..

Να σας ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια ? Εγώ τώρα στη δουλειά φοράω όλο φορέματα για πιο άνετα κτλ και μερικές στιγμές τη μέρα νιώθω λίγο νωπό το εσώρουχο και υπό normal συνθήκες θεωρώ πως είναι είτε κολπικά υγρά, είτε ιδρώτας..Υπάρχει περίπτωση να είναι αμνιακό υγρό και να υπάρχει κανένα θέμα ? Σήμερα το πρωί μου φαινόταν μικρότερη η κοιλιά μου..αφού σκέφτομαι να πάω να κάνω υπέρηχο στο μαιευτήριο να ησυχάσω, αλλά την άλλη εβδομάδα έχω και τη Β επιπέδου...

Πενυ και εγω εχω πολλα υγρα τωρα μην ανησυχείς! Και εγω την εχω ακριβώς την ιδια αισθηση με εσενα σχεδόν συνέχεια!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Ax..Kel μου, τι ωραία..πόσο μου έχουν λήψει οι σαλάτες απέξω..δε φαντάζεσαι..Στο σπίτι φτιάχνω βέβαια και βγάζω το άχτι μου..Κι εγώ επειδή μου είπε μπράβο η μαία μέχρι τώρα που δεν πήρα κιλά..την τελευταία εβδομάδα το έχω παρακάνει..αλλά αξίζει ρε κορίτσια..μια φορά είναι..και λέω να πάρω κι ένα club σήμερα..Επίσης, τρώω πια και παγωτάκια κ γλυκάκια..εντάξει..σε αυτό το μήνα αξίζει λίγο να το παρακάνουμε πια..χαχαχα

fUx9p3.png

Εγω ειχα δει ενα ονειρο την αδελφη του αντρα μου (η οποια δυστυχώς πεθανε σε τροχαιο) και ηταν ντυμενη στα λευκα και κρατουσε απο το χερι ενα αγορακι και ενιωθα να μου λεει ελα παρτον, γιος σου ειναι και εγω κρυφοκοιταγα να δω τι θα κανει αλλα ειχαν μεινει στην αυλη και με περιμεναν.

Το αλλο ονειρο που ειδα παλι ηταν τα ξημερωματα της μερας της αυχενικής και γεννησα λεει ενα αγορακι και ηθελα να παω να το ταισω γιατι φοβομουν μην πειναει και ηταν ντυμένο στα μπλε, ενα πολυ ομορφο αγορακι!!

Εγω εχω φρικασε σημερα, μαγειρευει η πεθερα μου και μας καλεσε! Φαε ενα κλαμπ βρε συ εγω εφαγα παντως γιατι το ειχα λιγουρα!!!!

Ελα βρε κελ μου ποσο εξω μπορεί να το εριξες? Φαε παιδακι μου εκει!!!

Πενυ και εγω εχω πολλα υγρα τωρα μην ανησυχείς! Και εγω την εχω ακριβώς την ιδια αισθηση με εσενα σχεδόν συνέχεια!!

Νικάκι μου, το έχεις με τα όνειρα κι εσύ ε ? Σε ευχαριστώ που μου απάντησες κι εσύ και η Kel για τα υγρά και ησύχασα..

Κορίτσια, με πείσατε..θα το φάω το clubάκι..χαχαχα..Μας αξίζει..χαχαχα...και το βράδυ θα φάω απλά πιο ελαφριά..Για αύριο έλεγα να κάνω μακαρονάδα..

fUx9p3.png

Και εγω εχω πολλα υγρα παρα πολλα...πολυ σπαστικο!!!

Εγω σημερα εκανα μια καρμποναρα,εχω και απο χθες κοτοπουλο με πατατες και κοτοσουπα...να δω ποιος θα τα φαει ολα αυτα....και στο σπιτι ειμαστε μονο εγω και ο αντρας μου..χαχαχαχα

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΖΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΟΤΑΝ ΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΡΟΖ ΒΛΕΝΙΤΣΕΣ ΜΕΣΑ ΟΠΟΤΕ ΗΡΕΜΩ...ΠΑΡΑΝΟΙΑ:tongue:.

ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΛΠΙΚΑ ΥΓΡΑ....ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ....ΟΠΟΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΑ:cool:.

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΛΥΜΕΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ....ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ....ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΠΛΕΝΟΥΝ...ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΩ ΣΠΙΤΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΠΛΥΜΕΝΑ.

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ...ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙ...ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΤΟΥΣ....ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΠΙΟ ΚΑΛΑ....

ΟΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ?

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΗ:(.

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΚΟΜΑ ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΥΡΑΣΗ...ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΗ...ΝΙΩΘΕΤΕ ΧΑΜΗΛΑ ΒΑΡΟΣ?

ΕΓΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ...ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ:confused:

ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΡΕΣ ΑΥΤΟ....

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ.....

3I1Qp3.png

5xzap2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΖΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΟΤΑΝ ΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΡΟΖ ΒΛΕΝΙΤΣΕΣ ΜΕΣΑ ΟΠΟΤΕ ΗΡΕΜΩ...ΠΑΡΑΝΟΙΑ:tongue:.

ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΛΠΙΚΑ ΥΓΡΑ....ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ....ΟΠΟΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΑ:cool:.

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΛΥΜΕΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ....ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ....ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΠΛΕΝΟΥΝ...ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΩ ΣΠΙΤΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΠΛΥΜΕΝΑ.

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ...ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙ...ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΤΟΥΣ....ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΠΙΟ ΚΑΛΑ....

ΟΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ?

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΗ:(.

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΚΟΜΑ ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΥΡΑΣΗ...ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΗ...ΝΙΩΘΕΤΕ ΧΑΜΗΛΑ ΒΑΡΟΣ?

ΕΓΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ...ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ:confused:

ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΡΕΣ ΑΥΤΟ....

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ.....

Μου εχουν κοψει τη φετα... το ανθοτυρο δεν το κοβω! Και εγω νιωθω τραβηγματα χαμηλα οτσν κουραζομαι

fe75p2.png

Διαφημίσεις

Koutsouni, κι εμείς 2 άνθρωποι στο σπίτι και μαζευόμαστε και αργά και όλο μένουν τα φαγητά..Την καρμπονάρα όμως θα την κάνω σήμερα..και μια φανουρόπιτα που είχα τάξει και θα τη φτιάξω να τη μοιράσω αυριο στη δουλειά και να έχω και για Σαβ/κο..

Sozi, πολύ βοηθητική η απάντησή σου και αφού όλες το έχουμε ισχύει πως είναι αυξημένα υγρά για την προστασία της περιοχής.. Κι εγώ όπως είπε και η Kel, άμα κουράζομαι έχω ένα βάρος χαμηλά..και γενικά μικροτραβήγματα κτλ.

Σήμερα θα σχολάσω, θα πάω σουπερ μαρκετ για 2-3 υλικά κ μετά σπίτι για μαγείρεμα και ξάπλα..Χθες κουράστηκα πολύ και γύρισα σπίτι στισ 12.30 από το πρωί που έφυγα για δουλειά..Με το ζόρι έκανα ντουζ..παραλίγο να κοιμηθώ όρθια στη μπανιέρα..χαχα..

fUx9p3.png

Καλησπερα κι απο μενα!!!

κι εγω απο υγρα αλλο τιποτα... ευτυχως που ειμαι σπιτι και αλλαζω εσωρουχα!!!

κοριτσια κι εγω δεν τρωω καθολου σαλατες απ'εξω και αν τυχει και εχει λαχανικα μεσα σε σαντουιτς ή κλαμπ τους λεω να το βγαλουν!! Το φοβαμαι το τοξοπλασμα κι ακομα πιο πολυ γιατι εχω γατουλες και ολοι γυρω μου παραμονευουν για να μου την πουν αν γινει κατι.....

επισης και το κρεας που μπορει να φαμε απ'εξω πρεπει να ειναι πολυ καλα ψημενο!!!

Σημερα εχω γιατρο για να μου γραψει εξετασεις και συμπληρωματα και να τα πουμε και λιγο...αυτα!!! Φιλια σε ολες!!!

tmVRp3.png

dakEp2.png

Μαράκι, καλά κάνεις και προσέχεις κι εσύ..Τι καλά που έχεις γιατρό..Κι εγώ θα ήθελα, αλλά θα κάνω υπομονή ως τη Β επιπέδου..

Sozi, νομίζω πως η Kel την έκοψε τη φέτα επειδή είναι πολύ αλμυρή και έχει θέμα με την πίεση και με πρηξίματα στα πόδια κτλ..

fUx9p3.png

Καλησπέρα γλυκα μου κοριτσια.

Τα υγρα ειναι ενα καθημερινο αγχος στην εγκυμοσυνη που κ εμενα μου προκαλει συνεχης σκεψεις.Ολες φυσιολογικα πρεπει να εχουμε πιο αυξημενα κολπικα υγρα για να αποφυγουμε τυχον μικροβια οπως ειπε κ μια κοπελα παραπανω.Αν ειναι λιγο πιο παχυρευστα απο τα νορμαλ που ειχαμε προ εγκυμοσυνης ειναι ολα καλα.Το αμνιακο υγρο ειναι ρευστο σαν νερακι κ εχει μια μυρωδια σαν (σορυ κιολας) ''τα υγρα του αντρα'' :wink:.Επειδη σε ολες τις εγκυμοσυνες το ειχα αγχος καθε φορα που εβλεπα τον γυναικολογο μου με εξεταζε κ μου εβαζε ενα ειδικο χαρτακι που αν γινει χρωμα μωβ τοτε ειναι αμνιακο υγρο αν οχι τοτε ολα νορμαλ.Ετσι στον 2ο γιο μου ανακαλυψαμε οτι ειχε τρυπησει τοσο λιγο ο σακος μου που ενιωθα κατι σαν συνεχη ροη κ απο αφελεια νομιζα πως τα εκανα πανω μου στη 35η βδομαδα ωσπου με το μαγικο του χαρτακι αντιληφθηκε πως μου ειχαν σπασει τα νερα αλλα οχι αυτο το ποταμι που εχουμε ολες στο νου μας απλα σταλα σταλα κ ετσι ξεκινησε ο τοκετος.Να τα λετε ολα στον γιατρο σας ακομα κ το πιο χαζοπου μπορει να σας κανει να προβληματιστειτε.

Εμενα τα ονειρα βγηκαν ολα αληθινα με τα μωρα μου κ επειδη βλεπω συνεχως κ σ'αυτο το μωρο γι'αυτο σας ρωτησα.Αρα εχετε πεσει μεσα κ εσεις στο φυλο οσες τα εχετε δει.....Το μονο σιγουρο ειναι πως κ το 4ο αγγελουδι μου θα ειναι απλα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ χαχαχαχαχ κουκουβαγια εγω...τουλαχιστον ετσι το βλεπω συνεχεια...!!!Θελω να περασει ο καιρος να το παρω αγκαλια κ να το μυρισω :-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...