Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

Καλημερα!!!! Σας ευχαριστω για τις ευχες σας!!!! Κ σεις οτι επιθυμειτε και με το κσλο τα μωρακια μας!! Ειμαι ρακος σημερα! Με το που γυρισα απ τη δουλεια πηγα σουπερ μαρκετ, εφτιαξα πιτσες χειροποιητες και διαφορα ιταλικα, μια μικρη γενικη στο σπιτι και στις 9 ηρθαν οι καλεσμενοι... 12 το βραδυ τα ποδια μου ηταν μωβ απο την ορθοστασια και πρησμενα μεχρι τη γαμπα. Το ποσο με πονανε σημερα δεν υπαρχει. Θελω να γυρισω σπιτι και να μην σηκωθω στιγμη....

fe75p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κουτσουνι και εγω ετσι ημουν με τα site αυτα τα τελευταία δυο χρονια ασχολουμε και τα εχω μαθει λιγο!

Βρε συ δεν το λες και μικρό τον μπεμπη!! Σε ποια εβδομάδα την εκανες την εξεταση?

Ο δικος μου 19+3 μερες ηταν 283! Αυτον ναι τον λες μικρουλη!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Καλημερα!!!! Σας ευχαριστω για τις ευχες σας!!!! Κ σεις οτι επιθυμειτε και με το κσλο τα μωρακια μας!! Ειμαι ρακος σημερα! Με το που γυρισα απ τη δουλεια πηγα σουπερ μαρκετ, εφτιαξα πιτσες χειροποιητες και διαφορα ιταλικα, μια μικρη γενικη στο σπιτι και στις 9 ηρθαν οι καλεσμενοι... 12 το βραδυ τα ποδια μου ηταν μωβ απο την ορθοστασια και πρησμενα μεχρι τη γαμπα. Το ποσο με πονανε σημερα δεν υπαρχει. Θελω να γυρισω σπιτι και να μην σηκωθω στιγμη....

Βρε Kel, πως σου ήρθε να τα κάνεις όλα αυτά χθες ? Εγώ τα έκανα στα γενέθλιά μου τότε και πέθανα από την κούραση, πονούσε μέση και κοιλίτσα και είμασταν 3 μηνών τότε..Τώρα πια δε νομίζω πως μπορώ να τα κάνω..Έχει μεγαλώσει η κοιλιά, έχω λιγότερες αντοχές, νυστάζω από τις 10 και πόσο μάλλον μετά τη δουλειά..Κι εμείς χθες πιτσούλα handmade καναμε για να δούμε τον αγώνα, αλλά απογοητευτήκαμε από τον αγώνα και δεν το ευχαριστηθήκαμε..Σήμερα αν μπορέσεις φύγε λίγο νωρίτερα, αλλιώς μόλις σχολάσεις..βουρ για ξάπλα..

fUx9p3.png

κελ μου ξεκουρασου οταν γυρισεις σπιτι, παρτε και κατι απ'εξω για φαγητό και ειστε οκ!

πετρινα αυτο ειναι το πιο σημαντικό να εχουμε ολες μια τελειομηνη εγκυμοσύνη! Το αγχος οντως δεν φευγει ποτε αλλα καλο ειναι να μην μας επιρεασει σε αρνητικο επιπεδο! Εγω γεννησα 38+4 πηρα δηλαδή μισό μηνα απο τον μηνα μου! Ευχομαι ολες να περασουμε τις 36W!!!!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Titiko, τι ώρα θα είναι έτοιμο το φαγητό ? Μου τρέχουν τα σάλια..Δεν ξέρω αν το έχω αναφέρει, αλλά ενώ και παλιά έτρωγα ψάρια , τώρα λυσάω..μπορώ να τρώω ψάρια κάθε μέρα..τρελαίνομαι..αλλά δυστυχώς μόνο το Σαβ/κο μπορώ να τα τρώω φρέσκα, γιατί στη δουλειά δεν είναι εύκολο να παίρνω μαζί..Περιμένω τις διακοπές..Κάθε μέρα θα τρώω..χαχα

Θα τα τηγανήσω 16:30 για να είναι ζεστά, ο συζ έρχεται σπίτι 17:00. Αν θέλεις να σου τηγανίσω και να σου τα στείλω γα να φας ;)! Ευτυχώς βρίσκω εύκολα φρέσκο ψάρι!

hi0kp2.png

U47cp3.png

Διαφημίσεις

Θα τα τηγανήσω 16:30 για να είναι ζεστά, ο συζ έρχεται σπίτι 17:00. Αν θέλεις να σου τηγανήσω και να σου τα στείλω γα να φας ;)! Ευτυχώς βρίσκω εύκολα φρέσκο ψάρι!

Τέλεια..Καλά κάνεις και τρώτε ψαράκι φρέσκο συχνά..Τυχερή είσαι..και κάνει και πολύ καλό στην κατάστασή μας..

Περιμένω πως κ πως το Σάββατο να πάρω κι εγώ ψαράκι..Άντε τώρα να σκέφτομαι το φρέσκο τηγανισμένο ψάρι και να φάω φασολάκια..δράμα..χαχαχα

fUx9p3.png

Κουτσουνι και εγω ετσι ημουν με τα site αυτα τα τελευταία δυο χρονια ασχολουμε και τα εχω μαθει λιγο!

Βρε συ δεν το λες και μικρό τον μπεμπη!! Σε ποια εβδομάδα την εκανες την εξεταση?

Ο δικος μου 19+3 μερες ηταν 283! Αυτον ναι τον λες μικρουλη!

Ακριβως στην 20 εβδομαδα και 1 μερα...Θα μου βγει γεροδεμενος χαχαχαχα

Γενικα και εγω και ο αντρας μου ειμαστε ψηλοι...:-D:grin:

Θα με μαθει ο μπαμπας μου που ασχολειτε με αυτα και ξερει τα παντα...

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Θα τα τηγανήσω 16:30 για να είναι ζεστά, ο συζ έρχεται σπίτι 17:00. Αν θέλεις να σου τηγανήσω και να σου τα στείλω γα να φας ;)! Ευτυχώς βρίσκω εύκολα φρέσκο ψάρι!

Ωραιο το φρεσκο ψαρακι..και εγω τυχερη ειμαι ο μπαμπας μου πηγαινει για ψαρεμα συνεχεια τωρα το καλοκαιρι ειναι το χομπι του με ψαροντουφεκα και αλλα...και εχω γεματη την καταψηξη με διαφορα θαλασσινα...:wink::wink:

Εγω εχω κοτοπουλο με πατατες στον φουρνο γιαμ γιαμ...

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Πωπωπω τι εκανες εκει, ερειπιο εγινες...προσεχε πολυ μην κουραζεσε τοσο πολυ τωρα να σκεφτεσαι τον εαυτο σου...Τις δουλειες του σπιτιου σιγουρα δεν μπορουμε να τις αποφυγουμε αλλα με ξεκουραση ταυτοχρονα...Και μενα μολις ξυπνησα ηταν σουπερ οι αστραγαλοι μου τωρα που τρεχω και κανω τις δουλειες πρηστηκαν..παλι καλα δεν πονανε, χθες με ταραξαν..!!!:twisted::twisted:

Χρονια σου πολλα κιολας και με το καλο το μωρακι σου...!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Ακριβως στην 20 εβδομαδα και 1 μερα...Θα μου βγει γεροδεμενος χαχαχαχα

Γενικα και εγω και ο αντρας μου ειμαστε ψηλοι...:-D:grin:

Θα με μαθει ο μπαμπας μου που ασχολειτε με αυτα και ξερει τα παντα...

Ξερει ο πατερας σου περισσότερα απο σενα στο ιντερνετ?? Χαχαχα πεθαινω για κατι τετοιες φασεις!!!!!!!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Ξερει ο πατερας σου περισσότερα απο σενα στο ιντερνετ?? Χαχαχα πεθαινω για κατι τετοιες φασεις!!!!!!!!

παραγγελνει συνεχεια απο e-bay και ξερει...

Εγω παραγγελνω απο ιστοσελιδες που πληρωνεις αντικαταβολη αλλιως δεν ξερω...

Μπειτε εδω εχει ακομα πιο φτηνα και πανεμορφα πραγματα ( Ali Express )

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Πενυ μου δυστυχώς o τράχηλος δεν ξαναπαχυνει γιατί το βάρος κ τη πίεση που ασκεί το μωρό δεν το βοηθάει.Αυτό που θέλουμε είναι να μην μαλακώσει κ να μην μικρύνει κι άλλο γιατί θα αρχίσει κ διαστολή άρα κ o τοκετός.Είπαμε όμως πως θα πάνε όλα καλά γιατί είμαστε αισιόδοξα άτομα.

O άντρας μου ψαρεύει οπότε κ εμείς λατρεύουμε τα ψαρακια κ τρώμε σίγουρα μέσα στη β βδομάδα.

Έχετε δει τα μωρακια σας στον ύπνο σας?

Πενυ μου δυστυχώς o τράχηλος δεν ξαναπαχυνει γιατί το βάρος κ τη πίεση που ασκεί το μωρό δεν το βοηθάει.Αυτό που θέλουμε είναι να μην μαλακώσει κ να μην μικρύνει κι άλλο γιατί θα αρχίσει κ διαστολή άρα κ o τοκετός.Είπαμε όμως πως θα πάνε όλα καλά γιατί είμαστε αισιόδοξα άτομα.

O άντρας μου ψαρεύει οπότε κ εμείς λατρεύουμε τα ψαρακια κ τρώμε σίγουρα μέσα στη β βδομάδα.

Έχετε δει τα μωρακια σας στον ύπνο σας?

Ολα θα πανε καλα!!! Εχω ακουσει περιπτωσεις που θα γενναγαν στον 6ο και τελικα εβγαλαν κ τον 9ο και αν υπηρχε 10ος θα υον εβγαζαν κ αυτον!!!! Εγω το παιζακι μου το ειχα δει στον 2ο μηνα. Κοριτσακι, αγκαλια μου να θηλαζει με ορεξη και να τρεχουν απο ττις χειλαρες της τα γαλατα!!!!! Μια κουκλα το κοριτσι μου!!!! Αααα κ αλλη μια φορα ειδα τη γεννα.... 4100 ηταν και ειχε κατι διπλες....

fe75p2.png

Καλημέρα κορίτσια μου !

Πετρίνα μου, όλα καλά θα πάνε, όπως είπε και η Kel..Ξεκουράσου και θα πάρεις και όλο τον 9ο..χαχα..

Kel, τι ωραία όνειρα είναι αυτά ρε συ ? Εγώ κορίτσια δεν έχω δει κάτι, αλλά είμαι και πτώμα κάθε βράδυ..Σήμερα προβλέπεται πολύ δύσκολη μέρα στη δουλειά, γιατί έχω να συνεργαστώ με μια ξένη για ένα θέμα και περιμένω πως κ πως να τελειώσει η μέρα να πάω σπίτι να ξαπλώσω και να κοιμηθώ..

Να σας ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια ? Εγώ τώρα στη δουλειά φοράω όλο φορέματα για πιο άνετα κτλ και μερικές στιγμές τη μέρα νιώθω λίγο νωπό το εσώρουχο και υπό normal συνθήκες θεωρώ πως είναι είτε κολπικά υγρά, είτε ιδρώτας..Υπάρχει περίπτωση να είναι αμνιακό υγρό και να υπάρχει κανένα θέμα ? Σήμερα το πρωί μου φαινόταν μικρότερη η κοιλιά μου..αφού σκέφτομαι να πάω να κάνω υπέρηχο στο μαιευτήριο να ησυχάσω, αλλά την άλλη εβδομάδα έχω και τη Β επιπέδου...

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...