Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα δεν ξερω αμα με θημαστε εχω παρααααα πολυ καιρο να μπω...Επιτελους εκανα την β επιπεδου και εχω αγορακι ολα δοξα το θεο κοιλανε σουπερ...Μονο πρηξιμο εχω στον αστραγαλο πιστευω δεν ειναι κατι σοβαρο επειδη οταν ξεκουραζομαι φευγει το πρηξιμο αλλα αμα αρχησω το περπατημα εμφανιζεται παλι...Εσεις πως τα πατε...περασε ο καιρος, λιγους μηνες ακομα και θα δουμε live τα μωρακια μας...Εγω τωρα τελος του μηνος θα αρχησω να φτιαχνω το δωματιο του μπεμπη μου σχετικα νωρις αλλα μετα δεν θα μπορω να κανω τιποτα ειδη εχω μια κοιλια τεραστια ουτε τα παπουτσια μου δεν μπορω να βαλω...:-D:grin:

Τελος του μηνα θα παω και μια βολτα στα jumbo για μικροπραγματα φρου φρου και τετοια,τρελα ειναι αυτη η διαδικασια!!!!

Εσεις εχετε ξεκηνισει να κανετε τιποτα?

Καλώς την ! Που χάθηκες βρε κορίτσι εσύ ? Συγχαρητήρια για τα καλά αποτελέσματα και για το γιο..Ορίστε που σιγά σιγά εμφανίζονται και αγόρια και θα είμαστε 50-50..Με το καλό κορίτσι μου..Εγώ πρηξίματα δεν έχω ακόμα, αλλά έχει μεγαλώσει η κοιλιά μου και αισθάνομαι όλο πιο ζωηρό και το μωρό..

Νωρίς το ξεκινάς το παιδικό, αλλά έτσι κάνουν των φρονίμων τα παιδιά..χαχα..

Εγώ μέσα στην άδεια του Αυγούστου θα ξεκινήσω και τα βασικά θα τα αφήσω στον άντρα μου που και καλό γούστο έχει και έτσι κι αλλιώς θέλει να έχει γνώμη για όλα τα θέματα του μωρού και θα έχει και πιο ευέλικτο ωράριο όταν με το καλό γυρίσουμε από τις διακοπές και θα κοντεύει ο καιρός..χαχα

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας...Χαθηκα πολυ η αληθεια, δεν θα το ξανακανω :P:p...Ναι απο αρχες Αυγουστου λεω να αρχησω με το δωματιο του μπεμπη μωρε η κοιλια εμποδιζει και δεν θα το ευχαριστηθω οσο θα θελω πιο μετα με δυσκολια κανω καποια πραγματα παρα ειναι μεγαλη η κοιλια μου για τις εβδομαδες που ειμαι...Το δωματιο ειναι βαμμενο σε κιντρινο απαλο απο την αρχη που παντρευτηκα και δεν θα το αλλαξω, μια συρταριερα μου λειπει μονο, τα διακοσμητικα και τα ρουχαλακια...σιγα σιγα φυσικα θα τα κανω ολα αυτα, θελει και ψαξημο..!!!

Εδω ολοι με εχουν ζαλησει ποτε θα παμε για τα ρουχαλακια του μπεμπη και τετοια δεν κρατιουνται πουθενα...εδω η μανα μου αγοραζει ρουχα για 1 χρονου χαχαχαχα τα εχουν παιξει!!!!

Ειναι απιστευτα πολυ ζοιρος ολο κουνιεται τι τελειο συναισθημα δεν το αλλαζω...!!!Μετα κιλακια πως τα πατε...εγω μεχρι στιγμης εχω παρει 5 δηλαδη 1 κιλο τον μηνα...

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Ααα ευχαριστώ κοριτσια δεν το ηξερα! Εγω θα ψωνισω απο next direct.gr πως κανω παντα! Φθηνα και πολυ ωραια ρουχαλακια και χωρίς μεταφορικα, η ελαχιστη παραγγελία ειναι 20 ευρω! Με εχει καταβολεψει!!!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Ααα ευχαριστώ κοριτσια δεν το ηξερα! Εγω θα ψωνισω απο next direct.gr πως κανω παντα! Φθηνα και πολυ ωραια ρουχαλακια και χωρίς μεταφορικα, η ελαχιστη παραγγελία ειναι 20 ευρω! Με εχει καταβολεψει!!!!

Πραγματικα εχει πολυ ωραια ρουχαλακια αλλα τα εχει στα αγγλικα δεν καταλαβαινω τιποτα...μπορεις να πληρωσεις και αντικαταβολη ή μονο απο καρτα?

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Koutsouni πολυ χαιρομαι με τα νεα σου και τον μπεμπη σου! Αλήθεια ποσα γραμμαρια τον βρηκε??

Οσο για το site με προπληρωμενη καρτα (visa, mastercard) μπορείς να πληρωσεις ή paypal. Δυστυχώς δεν γινεται αντικαταβολή! :(

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Μια ζεστη καλημερα κοριτσια μου.

Ειστε ολες καλα?

Διαβασα στα γρηγορα τα μνμ σας κ ολα πανε καλα με ολες...πολυ χαιρομαι.

Αυτο με το πρηξιμο στα ποδια ειναι θεμα αλλα οντως με τα ποδια πανω για λιγη ωριτσα επανερχονται.

Εχθες μας ειχαν φαει τα παιδια να παμε βολτα απο το πρωι κ τελικα την καναμε για Ραφηνα,περπατησαμε αν κ δεν κανει,φαγαμε το παγωτακι μας κ μετα απο πααααρα πολυ καιρο γουρουνιασαμε απ'εξω χαμπουργκερ κ κλαμπ:-D

Απο σημερα παλι ξαπλα εγω οσο μπορω.

Τι μαγειρευεται σημερα??? Λεω να φτιαξω κοτοπουλο αλα κρεμ με πενες.

Αληθεια facebook ?

Κοριτσια εσεις πως τους μετρατε τους μηνες σας αναλογα με τις εβδομάδες σας??

1 ος μήνας: 1 η -4 η εβδομάδα ή 1 η -6 η εβδομάδα

2 ος μήνας: 5 η -8 η εβδομάδα ή 6 η -10 η εβδομάδα

3 ος μήνας: 9 η -13 η εβδομάδα ή 10 η -13 η εβδομάδα

4 ος μήνας: 14 η -17 η εβδομάδα ή 13 η -17 η εβδομάδα

5 ος μήνας: 18 η -22 η εβδομάδα ή 17 η -21 η εβδομάδα

6 ος μήνας: 23 η -27 η εβδομάδα ή 21 η -26 η εβδομάδα

7 ος μήνας: 28 η -31 η εβδομάδα ή 26 η -30 η εβδομάδα

8 ος μήνας: 32 η -35 η εβδομάδα ή 30 η -35 η εβδομάδα

9 ος μήνας: 36 η -40 η εβδομάδα ή 35 η -40 εβδομάδα

Εμενα με βολευει να κοιταω τις εβδομαδες κ οχι τους μηνες γιατι παιζει ρολο η βδομαδα που θα γεννηθει το μωρο για τυχον προωροτητα κ οχι ο μηνας οποτε μετραω κ θελω να φτασω σιγουρα μεχρι κ την 36η κ μετα θα χαλαρωσω.

Τους 2 γιους μου τους γενννησα στις 35 εβδομαδες κ τον αλλο στις 36.Οι δυο που γεννηθηκαν στη 35η μπηκαν προληπτικα θερμοκιτιδα για δυο μερες γιατι ηρθαν 2 με 3 μερες νωριτερα κ ετσι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις.Οποτε ευχομαι σε ολες μας να γεννησουμε 36 εβομαδων κ μετα!!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια...

Πετρίνα μου, και σε σκεφτόμουν χθες..Πως πάει γενικά με την ξεκούραση ? Τα καταφέρνεις ή όλο σηκώνεσαι για τα παιδάκια σου και μαγειρέματα, δουλειές κτλ ? Άστα όλα και κοίταξε να ξεκουραστείς..Αλήθεια, θα ξαναπάς για μέτρηση τραχήλου? Εγώ σήμερα έχω πάρει μαζί φασολάκια με μοσχαράκι, μπας και βοηθήσω λίγο τον αιματοκρίτη μου..χαχα..

Σήμερα έχω και οφθαλμίατρο να δω πως πάω και με τη αγωγή θα συνεχίσω αν χρειαστεί..Κατά τα άλλα καλά..Περιμένω το Σαβ/κο να κοιμηθώ λίγο και να χαρώ την παρέα του άντρα μου..

fUx9p3.png

Καλημέρα κορίτσια...

Πετρίνα μου, και σε σκεφτόμουν χθες..Πως πάει γενικά με την ξεκούραση ? Τα καταφέρνεις ή όλο σηκώνεσαι για τα παιδάκια σου και μαγειρέματα, δουλειές κτλ ? Άστα όλα και κοίταξε να ξεκουραστείς..Αλήθεια, θα ξαναπάς για μέτρηση τραχήλου? Εγώ σήμερα έχω πάρει μαζί φασολάκια με μοσχαράκι, μπας και βοηθήσω λίγο τον αιματοκρίτη μου..χαχα..

Σήμερα έχω και οφθαλμίατρο να δω πως πάω και με τη αγωγή θα συνεχίσω αν χρειαστεί..Κατά τα άλλα καλά..Περιμένω το Σαβ/κο να κοιμηθώ λίγο και να χαρώ την παρέα του άντρα μου..

Θα τον ξαναμετρησουμε στη β επιπέδου σε 3 βδομάδες περίπου.Δεν κάνει να γίνεται συνέχεια κολπικός υπέρηχος να μην το κουράζουμε το σημείο.Άστα,η ξεκούραση πάει περίπατο γιατί πολύ απλά δεν γίνεται να μην μαγειρεύω κ να μην καθαρίζω απλά τα κάνω πολύ αργά με συχνά διαλείμματα.Ακόμα να σταματήσεις τη θεραπεία?Πω πω κούραση όλο αυτό.

Koutsouni πολυ χαιρομαι με τα νεα σου και τον μπεμπη σου! Αλήθεια ποσα γραμμαρια τον βρηκε??

Οσο για το site με προπληρωμενη καρτα (visa, mastercard) μπορείς να πληρωσεις ή paypal. Δυστυχώς δεν γινεται αντικαταβολή! :(

Ευχαριστω ninaki19...403 g μικρουλης ακομη αλλα μεγαλωνουμε σιγα σιγα...

Πωπω με τα site αυτα ειμαι στουρνο θα παω στον μπαμπα μου...:P:p

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου !!!

Πετρίνα φαντάζομαι είνα δύσκολο να ξεκουραστείς ...υπομονή ..

pennymom αντέ ελπίζω να είναι οκ τα μάτια σου :)

Εγω σήμερα θα μαγειρέψω κουτσομούρες τηγανιτές ,πατατούλες τηγανιτες, θα κάνω και μία σαλάτα ντομάτα και θα είμαστε οκ (πολύ διαιτητικά θα φάω σήμερα)

Το νινί μου είναι πολύ ζωηρό όλο κουνίεται και κλοτσάει :D... περιμένω πως και πως να πάω 15/7 για β επιπέδου...μακάρι να πάνε όλα καλά!!!

hi0kp2.png

U47cp3.png

Εμενα με βολευει να κοιταω τις εβδομαδες κ οχι τους μηνες γιατι παιζει ρολο η βδομαδα που θα γεννηθει το μωρο για τυχον προωροτητα κ οχι ο μηνας οποτε μετραω κ θελω να φτασω σιγουρα μεχρι κ την 36η κ μετα θα χαλαρωσω.

Τους 2 γιους μου τους γενννησα στις 35 εβδομαδες κ τον αλλο στις 36.Οι δυο που γεννηθηκαν στη 35η μπηκαν προληπτικα θερμοκιτιδα για δυο μερες γιατι ηρθαν 2 με 3 μερες νωριτερα κ ετσι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις.Οποτε ευχομαι σε ολες μας να γεννησουμε 36 εβομαδων κ μετα!!!!!!!

Δεν το γνωριζα αυτο καθολου...ειναι και μερικα που βιαζονται να βγουν,ελπιζω απο 36 και μετα να ερθουν...αυτο το αγχος της εγκυμοσυνης δεν φευγει ποτε, αμαν πια δεν μπορω καθολου...Μακαρι να μας πανε ολα...καθε μερα προσευχομαι!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Καλημέρα κορίτσια μου !!!

Πετρίνα φαντάζομαι είνα δύσκολο να ξεκουραστείς ...υπομονή ..

pennymom αντέ ελπίζω να είναι οκ τα μάτια σου :)

Εγω σήμερα θα μαγειρέψω κουτσομούρες τηγανητές ,πατατούλες τηγανητες, θα κάνω και μία σαλάτα ντομάτα και θα είμαστε οκ (πολύ διαιτητικά θα φάω σήμερα)

Το νινί μου είναι πολύ ζωηρό όλο κουνίεται και κλοτσάει :D... περιμένω πως και πως να πάω 15/7 για β επιπέδου...μακάρι να πάνε όλα καλά!!!

Κλωτσαει και μαλιστα πολυ χαχαχα...πολυ ομορφο ειδικα αμα το ζεις πρωτη φορα!!!!

Ολα καλα θα σου σου πανε μην ανησυχεις, το φυλο του μωρου το ξερεις ή τωρα περιμενεις στις 15/7 αντε κοντευει παντως λιγες μερουλες ακομα...

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Κλωτσαει και μαλιστα πολυ χαχαχα...πολυ ομορφο ειδικα αμα το ζεις πρωτη φορα!!!!

Ολα καλα θα σου σου πανε μην ανησυχεις, το φυλο του μωρου το ξερεις ή τωρα περιμενεις στις 15/7 αντε κοντευει παντως λιγες μερουλες ακομα...

τέλεια αίσθηση :D αγοράκι είναι , φάνηκαν ολοκάθαρα τα προσόντα του στον προηγούμενο υπέρηχο :D

hi0kp2.png

U47cp3.png

Πετρίνα μου, ελπίζω στην επόμενη εξέταση να είναι πολύ καλύτερα για να σου φύγει το άγχος, αλλά ανεξάρτητα από αυτό να συνεχίσεις να προσέχεις και μετά.

Titiko, τι ώρα θα είναι έτοιμο το φαγητό ? Μου τρέχουν τα σάλια..Δεν ξέρω αν το έχω αναφέρει, αλλά ενώ και παλιά έτρωγα ψάρια , τώρα λυσάω..μπορώ να τρώω ψάρια κάθε μέρα..τρελαίνομαι..αλλά δυστυχώς μόνο το Σαβ/κο μπορώ να τα τρώω φρέσκα, γιατί στη δουλειά δεν είναι εύκολο να παίρνω μαζί..Περιμένω τις διακοπές..Κάθε μέρα θα τρώω..χαχα

Koutsouni, όντως κάθε μέρα και πιο τέλεια η αίσθηση που νιώθουμε το μωρό..

Kel, που έχεις χαθεί ? Γιόρτασες μπουζούκια χθες τα γενέθλιά σου και δεν πήγες για δουλειά ?

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...