Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

Καλημερα χαθηκα το ξερω αλλα που θα παει θα τελειωσουν οι δηλωσεις θα ηρεμισουμε λιγουλακι.Λοιπον στο θεμα μας εκανα εμβρυοκαρδιογραφημα ολα μια χαρα εκανα και β επιπεδου και αυτη τελεια αλλα θα κανω παρακεντηση 14/9/14 γιατι εχουμε χασει ημερομηνιες.Εμεινα εγκυος με αντισυλληπτικα το ανακαλυψαμε πολυ αργα γιατι ακομα και σημερα αδιαθετω εεεε και θελει να δει αν μπαινω στον 8 ή στον ενατο απο την παρακεντηση θα δει τα πνευμονια του μικρου.... Για ψωνια δεν νομιζω οτι θα παρω και τπτ μιας και ο δευτερος ειναι και αυτος γιος. Αλλα θα σας πω οτι στον πρωτο τα παντα τα ειχα παρει απο εξωτερικο στο ενα τριτο της τιμης απο οτι Ελλαδα αν θελετε βοηθεια πειτε φιλακια και ελπιζω να μπορω να μπαινω πιο συχνα

Καλημέρα κορίτσι μου και μπράβο για τα καλά νέα από τις εξετάσεις σου.. Αυτό με την αμνιοπαρακέντηση δεν το κατάλαβα..Θέλουν να εξακριβώσουν αν συμβαδίζει η ηλικία που βλέπουν στον υπέρηχο με αυτή που είναι πραγματικά, γιατί δεν είσαι σίγουρη για την ημερομηνία σύλληψης ? Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια όπως και να έχει και να περάσει κι αυτό..Που θα την κάνεις ?

Σχετικά με τα ψώνια, εννοείς πως τα πήρες από sites του εξωτερικού ? Αν θυμάσαι γράψε μας κανένα link να χαζέψουμε κι εμείς...Καλή συνέχεια και εύχομαι να χαλαρώσεις κια λίγο με τη δουλειά..

Nikak, με διαφορά 2-3 ημερών θα κάνουμε και Β επιπέδου..Εγώ μάλλον πρώτα, οπότε θα σου πω νέα..Κι εγώ συμφωνώ πως θα ήθελα να έχω το μωράκι μας συνεχώς δίπλα μου..Θα μου λείπει πολύ αν μου το παίρνουν πιστεύω..χαχα

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσι μου και μπράβο για τα καλά νέα από τις εξετάσεις σου.. Αυτό με την αμνιοπαρακέντηση δεν το κατάλαβα..Θέλουν να εξακριβώσουν αν συμβαδίζει η ηλικία που βλέπουν στον υπέρηχο με αυτή που είναι πραγματικά, γιατί δεν είσαι σίγουρη για την ημερομηνία σύλληψης ? Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια όπως και να έχει και να περάσει κι αυτό..Που θα την κάνεις ?

Σχετικά με τα ψώνια, εννοείς πως τα πήρες από sites του εξωτερικού ? Αν θυμάσαι γράψε μας κανένα link να χαζέψουμε κι εμείς...Καλή συνέχεια και εύχομαι να χαλαρώσεις κια λίγο με τη δουλειά..

Nikak, με διαφορά 2-3 ημερών θα κάνουμε και Β επιπέδου..Εγώ μάλλον πρώτα, οπότε θα σου πω νέα..Κι εγώ συμφωνώ πως θα ήθελα να έχω το μωράκι μας συνεχώς δίπλα μου..Θα μου λείπει πολύ αν μου το παίρνουν πιστεύω..χαχα

Ειναι ολιγον τι περιεργη η κατασταση βαση περιοδου οταν το ανακαλυψα γενναω 21/11 βαση υπερηχων 9/11 και βαση διαστασεων μωρου 9/10 αλλα για αλλα της παρασκευης το γαλα.Εγω ανακαλυψα οτι ειμαι εγκυος απο πονους στο στηθος πηγα στον γυναικολογο με παρεπεμψε σε μαστολογο αλλα αφου ημουν εκει ειπαμε να κανουμε ενα τεστ παπ και μου εκανε ενδοκολπικο υπερηχο και ακουσαμε καρδια και εφοσον συνεχισα να αδιαθετω δεν μπορουμε με κυκλους να προσδιορισουμε ποτε ειμαι εγκυος.Οποτε καταληξαμε με την εμβρυοκαρδιολογο να κανω αμνιο στις 14/9 οποτε η θα εχω μπει στον μηνα μου και θα εχουν ολοκληρωθει τα πνευμονακια του ειτε θα μπαινω στον 8 οποτε θα δημιουργουνται τα πενυμονια του.

Πραγματα μωρου ειχα παρει το chicco 3 se 1 μαζι με παρκοκρεβατο και καθισμα αυτοκινητου 0-18κιλα ολα μαζι 450ευρω μαζι με μεταφορικα απο www.bimbomarket.it αποστειρωτη εχω tommee tippee τελειος ολα μαζι http://www.amazon.co.uk/Tommee-Tippee-Closer-Complete-Starter/dp/B004GCJF9U/ref=sr_1_3?s=baby&ie=UTF8&qid=1404811482&sr=1-3&keywords=tommee+tippee κρεβατι +στρωμα του μοδερ απο αμαζον 180 ευρω ολα μαζι ρουχαλακια απο ebay crazy8 (προσοχη ειναι αμερικανικο καθε παραγγελια μαξ με τα μεταφορικα 120 δολλαρια) verbaudet και θα ψαξω να βρω στα e-mail και τα 2 γερμανικα που πηρα μπανακι και διαφορα weleda

δηλαδη δειτε στο bimbo προσφορα http://www.bimbomarket.it/gr/en/kit-risparmio-chicco-sprint-P32055.htm οτι βλεπετε στην φωτο εμπεριεχετε στην τιμη και σας παραδιδετε με ups εμενα ετσι τουλαχιστον μου τα ειχαν φερει το 2010 βεβαια εχω να παρατηρησω οτι τοτε τα μεταφορικα ηταν πολυ λιγοτερα αλλα και παλι την θεωρω πολυ καλη προσφορα.Βεβαια παντα θα πατε να τα δειτε να τα δοκιμασετε και κυριως καροτσι οτι μπαινει στο αμαξι σας

Καλά Kelli μου, απίστευτη περίπτωση είσαι..Είναι σαν κάτι περιπτώσεις που το αντιλαμβάνονται στον 7ο που βλέπουμε στην τηλεόραση και λέει η κοπέλα "Μα..είχα περίοδο κανονικά" και λέμε "καλά..δε γίνεται κτλ"...Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την αμνιοπαρακέντηση και να δεις και πότε γεννάς..χαχα..Να προετοιμαστείς..χαχα..

Ευχαριστούμε πολύ για τα links και τις πληροφορίες..Τώρα που κοντεύει η άδεια θα ξεκινήσω κι εγώ μια έρευνα αγοράς..Αν στο μεταξύ δεν έχει εξαντλήσει τα πάντα η φίλη μας η Kel εδω στο forum και έτσι πάρουμε έτοιμα συμπεράσματα..χαχαχα..Kel ακούς ? Αλήθεια..το γλυκό μας το χρωστάς για τα γενέθλια ? Τι θα κάνεις απόψε να το γιορτάσεις ?

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

Ειναι ολιγον τι περιεργη η κατασταση βαση περιοδου οταν το ανακαλυψα γενναω 21/11 βαση υπερηχων 9/11 και βαση διαστασεων μωρου 9/10 αλλα για αλλα της παρασκευης το γαλα.Εγω ανακαλυψα οτι ειμαι εγκυος απο πονους στο στηθος πηγα στον γυναικολογο με παρεπεμψε σε μαστολογο αλλα αφου ημουν εκει ειπαμε να κανουμε ενα τεστ παπ και μου εκανε ενδοκολπικο υπερηχο και ακουσαμε καρδια και εφοσον συνεχισα να αδιαθετω δεν μπορουμε με κυκλους να προσδιορισουμε ποτε ειμαι εγκυος.Οποτε καταληξαμε με την εμβρυοκαρδιολογο να κανω αμνιο στις 14/9 οποτε η θα εχω μπει στον μηνα μου και θα εχουν ολοκληρωθει τα πνευμονακια του ειτε θα μπαινω στον 8 οποτε θα δημιουργουνται τα πενυμονια του.

Πραγματα μωρου ειχα παρει το chicco 3 se 1 μαζι με παρκοκρεβατο και καθισμα αυτοκινητου 0-18κιλα ολα μαζι 450ευρω μαζι με μεταφορικα απο www.bimbomarket.it αποστειρωτη εχω tommee tippee τελειος ολα μαζι http://www.amazon.co.uk/Tommee-Tippee-Closer-Complete-Starter/dp/B004GCJF9U/ref=sr_1_3?s=baby&ie=UTF8&qid=1404811482&sr=1-3&keywords=tommee+tippee κρεβατι +στρωμα του μοδερ απο αμαζον 180 ευρω ολα μαζι ρουχαλακια απο ebay crazy8 (προσοχη ειναι αμερικανικο καθε παραγγελια μαξ με τα μεταφορικα 120 δολλαρια) verbaudet και θα ψαξω να βρω στα e-mail και τα 2 γερμανικα που πηρα μπανακι και διαφορα weleda

Αυτός ο tommee tippee έχει καλές κριτικές και λέει πως έχει ειδική σχεδίαση για νεογέννητα κτλ..και τον βρήκα και εδω στο skroutz 64 ευρώ..

http://www.skroutz.gr/s/2760746/Tommee-Tippee-Closer-to-Nature-Electric-Steriliser-Kit.html?keyphrase=tommee+tippee

fUx9p3.png

Αυτός ο tommee tippee έχει καλές κριτικές και λέει πως έχει ειδική σχεδίαση για νεογέννητα κτλ..και τον βρήκα και εδω στο skroutz 64 ευρώ..

http://www.skroutz.gr/s/2760746/Tommee-Tippee-Closer-to-Nature-Electric-Steriliser-Kit.html?keyphrase=tommee+tippee

ειναι τελεια τιμη εμενα μου ελυσε τα χερια παρολο που θηλασα μεχρι 6 μηνων τον χρησιμοποιουσα μεχρι να χρονισει γιατι επαθε μια στοματιτιδα 7 μηνων και αποστειρωνα τα παντα κουταλακια πηρουνακια και μπιμπερο και τον δανεισα και στους 2 κουμπαρους μας και σε μια φιλη μου και ειναι τελειος γιατι και ολα τα υπολοιπα θα τα χρησιμοποιεισεις

απο αμαζον μαζεψτε οτι χρειαζεστε και καντε μια παραγγελια τωρα που εχει μεταφορικα δηλαδη εγω 8α φερω πανες μωρομαντηλα μπιμπερο και θηλες μπιμπερου που θελω για μελλοντικα συνολικα 6 μηνων και μου βγαινει γυρω στα 150ευρω και μονο τα μπιμπερο και οι θηλες εχουν απο μοδερ 147

Διαφημίσεις

αν εχεις διαλξει χωρα την ελλαδα ναι ειναι μεταφορικα για ελλαδα ειδαλλως βλεπεις τα μεταφορικα αγγλιας....Παντως θυμαμαι οτι ειχα βρει τρελλες προσφορες τοτε σε φορμακια και φανελακια απο εβαυ σε πληστιριασμους και ειχα γινει σαν ζομπυ εβαζα ξυπνητηρια για να μου θυμιζουν οτι ληγουν προσφορες και να κανω χτυπημα στα τελευταια δευτερολεπτα για να το παρω....

Απο e-bay πως ψωνιζετε βρε κοριτσια? Τι μεταφορικα εχει?? Ετυχε και εριξα μια ματια χθες και κατω απο τις τιμές εχει αυτο πχ

15?

+3, 30

μεταφορικα ειναι αραγε??

Nikaki μου, ναι..Τα μεταφορικά είναι τόσο..Πολλές φορές είναι και με δωρεάν μεταφορικά..Έχω ψωνίσει πολλές φορές από ebay μικροβλακείες και αξεσουάρ για το κινητό..χαχαχα...

fUx9p3.png

Κοριτσια καλησπερα δεν ξερω αμα με θημαστε εχω παρααααα πολυ καιρο να μπω...Επιτελους εκανα την β επιπεδου και εχω αγορακι ολα δοξα το θεο κοιλανε σουπερ...Μονο πρηξιμο εχω στον αστραγαλο πιστευω δεν ειναι κατι σοβαρο επειδη οταν ξεκουραζομαι φευγει το πρηξιμο αλλα αμα αρχησω το περπατημα εμφανιζεται παλι...Εσεις πως τα πατε...περασε ο καιρος, λιγους μηνες ακομα και θα δουμε live τα μωρακια μας...Εγω τωρα τελος του μηνος θα αρχησω να φτιαχνω το δωματιο του μπεμπη μου σχετικα νωρις αλλα μετα δεν θα μπορω να κανω τιποτα ειδη εχω μια κοιλια τεραστια ουτε τα παπουτσια μου δεν μπορω να βαλω...:-D:grin:

Τελος του μηνα θα παω και μια βολτα στα jumbo για μικροπραγματα φρου φρου και τετοια,τρελα ειναι αυτη η διαδικασια!!!!

Εσεις εχετε ξεκηνισει να κανετε τιποτα?

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Κοριτσια καλησπερα δεν ξερω αμα με θημαστε εχω παρααααα πολυ καιρο να μπω...Επιτελους εκανα την β επιπεδου και εχω αγορακι ολα δοξα το θεο κοιλανε σουπερ...Μονο πρηξιμο εχω στον αστραγαλο πιστευω δεν ειναι κατι σοβαρο επειδη οταν ξεκουραζομαι φευγει το πρηξιμο αλλα αμα αρχησω το περπατημα εμφανιζεται παλι...Εσεις πως τα πατε...περασε ο καιρος, λιγους μηνες ακομα και θα δουμε live τα μωρακια μας...Εγω τωρα τελος του μηνος θα αρχησω να φτιαχνω το δωματιο του μπεμπη μου σχετικα νωρις αλλα μετα δεν θα μπορω να κανω τιποτα ειδη εχω μια κοιλια τεραστια ουτε τα παπουτσια μου δεν μπορω να βαλω...:-D:grin:

Τελος του μηνα θα παω και μια βολτα στα jumbo για μικροπραγματα φρου φρου και τετοια,τρελα ειναι αυτη η διαδικασια!!!!

Εσεις εχετε ξεκηνισει να κανετε τιποτα?

Σε θυμόμαστε Koutsouni22 :D μπράβο κοπέλα μου για την β επιπέδου !!! Αν κάτσω πολλές ώρες όρθια ή κουραστώ πολύ και εμένα πρήζονται, μετά τα σηκώνω ψηλά και ειναι οκ ! Πως σκέφτεσαι να κάνεις το δωμάτιο ? Τι χρώματα? Πες καμία ιδέα...

hi0kp2.png

U47cp3.png

Κοριτσια τελικα σημερα δεν εκανα τιποτα, ελιωσα στον καναπε μαζι με τη μικρη μου!!!

kelli καταρχην μπραβο που πηγαν ολα καλα με τις εξετασεις σου..τελεια λοιπον!!!! Καλα η ιστορια της εγκυμοσυνης σου δεν παιζεται ετσι... δηλαδη εσυ δεν ξερεις ποσο εγκυος εισαι ακριβως!!! Να σου πανε ολα καλα με την παρακεντηση οταν ερθει η ωρα να την κανεις!!! Επισης σε βρισκω πολυ ενημερωμενη σχετικα με οικονομικα ψωνια για τα νινια μας... επρεπε να σε ηξερα και πριν 2,5 χρονια που ετοιμαζα την προικα της μικρης μου..χαχαχα!!!

Tommee tippee εγω εχω παρει ποτηρια με καλαμακι ασφαλειας της μικρης και ειναι πολυ καλα. Εχω δοκιμασει ενα σωρο και δεν την βολεψαν καθολου εκτος απ'αυτα...!!

Koutsouni σε θυμάμαι.... οντως εχεις να μας πεις καιρο τα νεα σου!!! Μπραβο βρε κοπελα μου που πηγαν ολα καλα με τις εξετασουλες σου..!!! Καλες ετοιμασιες λοιπον με το παιδικο δωματιο και τα ψωνια του μικρου σου!!

tmVRp3.png

dakEp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...