Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

Κοριτσια εσεις πως τους μετρατε τους μηνες σας αναλογα με τις εβδομάδες σας??

1 ος μήνας: 1 η -4 η εβδομάδα ή 1 η -6 η εβδομάδα

2 ος μήνας: 5 η -8 η εβδομάδα ή 6 η -10 η εβδομάδα

3 ος μήνας: 9 η -13 η εβδομάδα ή 10 η -13 η εβδομάδα

4 ος μήνας: 14 η -17 η εβδομάδα ή 13 η -17 η εβδομάδα

5 ος μήνας: 18 η -22 η εβδομάδα ή 17 η -21 η εβδομάδα

6 ος μήνας: 23 η -27 η εβδομάδα ή 21 η -26 η εβδομάδα

7 ος μήνας: 28 η -31 η εβδομάδα ή 26 η -30 η εβδομάδα

8 ος μήνας: 32 η -35 η εβδομάδα ή 30 η -35 η εβδομάδα

9 ος μήνας: 36 η -40 η εβδομάδα ή 35 η -40 εβδομάδα

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ Νικάκι δεν μπορώ έτσι..Μπερδεύομαι γενικά..

Ξέρω πως αλλάζω μήνα κάθε 21..Άρα έχω κλείσει 4 και είμαι στον 5ο και σε εβδομάδες είμαι 21η..Μέχρι τις 21 του μήνα θα έχω κλείσει την 22η εβδομάδα και θα μπαίνω οριακά 23..και τότε θα κλείσω 5 και θα μπω 6..Σε μπέρδεψα χειρότερα ? Πάντως σε σχέση με αυτά που γράφεις και όπως το μετράει ο γιατρός μου, μάλλον συμφωνώ με την πρώτη σου επιλογή..Δηλ

5 ος μήνας: 18 η -22 η εβδομάδα

fUx9p3.png

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ?

ΟΙ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΙΟΥΣ Η ΜΙΚΡΟΒΙΑ?

ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΜΗΠΩΣ?

Μου ειπε οτι κολλησε απο χνώτα. Οτι καποιο αλλο παιδακι ειχε και ετσι κολλησε. Οποτε στην συγκεκριμένη περιπτωσει ηταν ιος!

KAI EMENA H MIΚΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ.... ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ (ΜΑΖΟΥ ΕΝΤ ΔΕ ΖΟΥ, ΠΜΑΜΠΛ ΚΑΠΙΣ ΚΛΠ)....ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΗΔΗ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ 10 ΛΕΠΤΑΚΙΑ ΤΒ ΑΝ ΒΟΗΘΑΕΙ.

Δεν με πειραζει καθολου να βλεπει τηλεόραση απλα το κακο ειναι οτι δεν εχω στην κουζίνα οπου και την ταιζω.Χαζεύει μερικες φορες τις κοτουλες και τις γατες αλλα και παλι δεν καλοτρωει

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Πενυ και εγω οπως εσυ το μετραω και ας μην βγαινουν οι εβδομάδες με τους μηνες! Εγω στις 23 μπαινω στον 6ο!!

Τέλεια..Είμαστε με διαφορά 2 ημερών δηλαδή..Εμένα μου είπαν Β επιπέδου 17-19 Ιουλίου Nikaki, αλλά θα με πάρουν τηλέφωνο 2 μέρες πριν για σίγουρα..Εσύ πότε έχεις ?

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!!

Σήμερα έχω κέφι να γραψω την γνωμη μου για περασμένα θέματα.

Θέμα room in στο νοσοκομείο. Λοιπον τον Πετράκο μου τον γέννησα φυσιολογικά στο Αλεξάνδρα, που ούτως ή άλλως έχεις το μωρο μαζί σου. Η αλήθεια είναι ότι μαθαίνεις πιο γρήγορα να το φροντίζεις αλλά όχι ότι χρειάστηκα και βοήθεια, απλα ένιωθα ασφαλεια ότι αν χρειαστώ θα έχω κάποιον να μου δείξει. Όμως δεν μπόρεσα να ξεκουραστώ απο τον τοκετό ΚΑΘΟΛΟΥ. Πήγαμε 22:00 στο δωματιο και είχα το πρώτο μου ξενύχτι και την αλλη μέρα επισκέψεις, ταισματα, αλλαγματα κτλ. Πολύ κούραση.. Σε αυτό το μωράκι που θα είμαστε με το καλό στο Ιασώ, θέλω τουλάχιστον το βράδυ να το κρατανε στο θάλαμο με τα άλλα μωράκια και να τον φέρνουν για φαγητό.

Θηλασμός: Είμαι υπέρ του θηλασμού και τον Πετράκο μου τον θηλασα έως ενός έτους, όμως όχι αποκλειστικά. Στην αρχή έπινε περισσότερο ξένο απο δικο μου αλλά στην πορεία έπινε μόνο ένα μικρό συμπλήρωμα ξένο και καμια φορά καθόλου. Είναι μια πολύ όμορφη εμπειρία στο σύνολο, γιατί επιμέρους έχει και πολύ δύσκολα σημεία. Η γνωμη μου είναι ότι κάθε μανούλα να κάνει ότι μπορεί και αν δεν τα καταφέρει μια χαρά μεγαλώνουν τα παιδιά και με το ξένο... Δεν χρειάζονται τύψεις και τα σχετικά, αυτο που πραγματικά χρειαζεται ένα παιδί να νιώθει ασφαλεια, αγάπη και τους γονείς του χαρούμενους!

Τους μήνες κι εγώ τους μετράω σύμφωνα με την ΠΗΤ, δηλαδη κάθε 8 του μήνα αλλάζω μήνα.

Αυτααααα....

καλημέρα κορίτσια!

χθες πήγαμε κι εμείς γιατρό! 368γρ η μπέμπα (δεν κατάλαβα αν είναι μεγάλη) κι 15 εκατοστά λέει χωρίς τα πόδια γιατί ήταν κουλουριασμένη! ψηλό παιδί μου είπε! β επιπέδου κλείσαμε 24 ιουλίου γιατί την άλλη βδομάδα θα λείπουμε μάλλον

οπότε το άφησα για πιο μετά! ανυπομονώ! σαν εξωγηινάκι είναι ακόμα μωρέ!

περιμένω τη β' μπας κι δω τπτ καλύτερο!:D

οι υπόλοιπες πως είστε??

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Καλημερα!!!! Κ εγω τη δευτερα εχω κ φοβαμαι τοσο πολυ. Θελω να δω οτι ειναι καλα το μωρο. Μου ειπαν οτι θα μου δουν κ ενδοκολπικα τον τραχηλο κ φοβηθηκα.

Σημερα εχω γενεθλια κ πραγματικα δεν εχω καθολου ορεξη. Θελω να φυγω απ το γραφειο....

fe75p2.png

Καλημερα!!!! Κ εγω τη δευτερα εχω κ φοβαμαι τοσο πολυ. Θελω να δω οτι ειναι καλα το μωρο. Μου ειπαν οτι θα μου δουν κ ενδοκολπικα τον τραχηλο κ φοβηθηκα.

Σημερα εχω γενεθλια κ πραγματικα δεν εχω καθολου ορεξη. Θελω να φυγω απ το γραφειο....

Καλημέραααααα !!!!!!!!!

Χρόνια Πολλάαααααααα!!!!!!!! Να τα εκατοστήσεις με υγεία και αγάπη και με το καλό το μωρό..Άντε, του χρόνου στα γενέθλιά σου θα έχεις και το μικρούλι σου αγκαλιά..!!!

Κι εγώ δεν έχω όρεξη για δουλειά αυτές τις μέρες..Έχει τέλειο καιρό..Το πρωί νυστάζω και το απόγευμα θέλω να πάω στην πλατεία ή σε ένα ωραίο μέρος να κάτσω και να καταλαβαίνω καλοκαίρι..Τέρμα..όλος ο κόσμος έπρεπε να δουλεύει σεζόν..μισό χρόνο..Άλλοι να δουλεύουν μόνο χειμώνα και άλλοι μόνο καλοκαίρι..Αυτό που όλο το χρόνο δουλεύουμε δεν παλεύεται..χαχαχα

fUx9p3.png

Tinaki, πολύ χρήσιμη και η δική σου εμπειρία..Κι εγώ το σκέφτομαι το room in, αλλά θα το συζητήσω και με το γιατρό μου..Στο πρώτο παιδί ίσως να το χρειάζεσαι για να νιώσεις ασφάλεια, παρά την κούραση...Στο δεύτερο τα ξέρεις τα βασικά, οπότε καλό είναι να ξεκουραστείς και 2-3 μέρες στο μαιευτήριο..χαχα

Vivian, δεν ξέρω κι εγώ αν είναι πολύ ή λίγο το μέγεθος, αν και σε ορισμένα sites γράφουν εκτιμώμενο μέγεθος για κάθε εβδομάδα κύησης..

Kel, εμείς κλασσικά με μια βδομάδα διαφορά..Έχω 10 μέρες ακόμα για τη Β επιπέδου και περιμένω πως και πως..Για να το δω που μου έχει λείψει, να μου πουν πως όλα είναι καλά που τα εξετάζουν λεπτομερώς, να δούμε και πράγματα που δεν έχουμε δει ως τώρα..Φαντάζομαι κι εμάς θα μας κάνουν και κολπικό έλεγχο για μέτρηση τραχήλου ε ? Τι τραβάμε ρε παιδί μου...

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα παρεουλα!!!

kel χρονια σου πολλα, πολυχρονη και καθε ευτυχια!! Με το καλο το νινι σου να ομορφύνει κι αλλο τη ζωη σου!!! Λογικο μου ακουγεται ειδικα σημερα να θες να φυγεις απο τη δουλεια. Παντως η εξεταση τραχηλου δεν ειναι τιποτα.... το αγχος ολης της διαδικασιας ειναι το σκοτωμα!! Ολα καλα να σου πανε και να μας ενημερωσεις.

vivian μια χαρα μου φαινεται η κοριτσαρα σου... αντε μπραβο και με το καλο η β επιπεδου!!!

Εγω σημερα εχω φαγητακι απο χθες και λεω να ασχοληθω με τα ρουχα της μικρης και να φτιαξω λιγο τα σηρταρια της.. βαριεμαι λιγο αλλα πρεπει να γινει κι αυτη η δουλιτσα!!

Φιλια σε ολες!!

tmVRp3.png

dakEp2.png

καλημέρα κορίτσια μου !!!

kel81 χρονια σου πολλά, οτι επιθυμείς , με το καλό το μπεμπάκι σου !!!

vivian86 μεγάλη η μπουμπού σου :D κορίτσαρος είναι !!!

pennymom χαχαχα το ίδιο μου είπε και ο άντρας μου χθες... είναι ελευθ. επαγ. και δεν την παλεύει το καλοκαίρι. Δεν παίρνει φυσικά άδεια για διακοπούλες, παίρνουν οι υπάλληλοι του. Αν πάρει άδεια θα είναι 3-4 μέρες το Σεπτέμβριο...

tinaki εγώ θα γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο. Τα μπεμπάκια τα έχουν οι μανούλες όλες τις ώρες. Δεν τα παίρνουν καθόλου οι νοσοκόμες. Οπότε εγω θα αρχίσω την εξασκησει απο το νοσοκομείο.

mariathens καλό κουράγιο με τα ρούχα. Εγω έχω σίδερο και το σκέφτομαι απο χθές ....

hi0kp2.png

U47cp3.png

Mariathens, αν έχεις όρεξη κάνε κι αυτή τη δουλίτσα..Κι εγώ το Σαβ/κο έχω να φτιάξω συρτάρια..Κάποια στιγμή έρχεται η ώρα

Titiko μου, τον καταλαβαίνω τον άντρα σου..Εκτός από μένα και ο άντρας μου είναι ελεύθερος επαγγελματίας και θα σταματήσει μόνο μια εβδομάδα το 15Αύγουστο όπως μου είπε χθες και ψάχνω να βρω έναν ωραίο προορισμό..Κοντινό, οικονομικό και μάλλον οδικώς..

Σκέφτομαι Πελοπόνησσο..είδα ένα ρεπορτάζ για Μάνη..καμιά Πύλο..Έχετε καμιά ιδέα ?

fUx9p3.png

Τέλεια..Είμαστε με διαφορά 2 ημερών δηλαδή..Εμένα μου είπαν Β επιπέδου 17-19 Ιουλίου Nikaki, αλλά θα με πάρουν τηλέφωνο 2 μέρες πριν για σίγουρα..Εσύ πότε έχεις ?

Εγω στις 22 θα παω για β επιπεδου!!!Δεν βλέπω την ωρα!!!!!!

Χρονια πολλα κελ μου!!!!!Με το καλο το μωρουλινακη σου!!!!!!!

Μην φοβαςαι για τον κολπικο υπερηχο δεν σε κοιταει μεσα μεσα ισα να μετρησει τον τραχηλο θα το βαλει!

καλημέρα κορίτσια!

χθες πήγαμε κι εμείς γιατρό! 368γρ η μπέμπα (δεν κατάλαβα αν είναι μεγάλη) κι 15 εκατοστά λέει χωρίς τα πόδια γιατί ήταν κουλουριασμένη! ψηλό παιδί μου είπε! β επιπέδου κλείσαμε 24 ιουλίου γιατί την άλλη βδομάδα θα λείπουμε μάλλον

οπότε το άφησα για πιο μετά! ανυπομονώ! σαν εξωγηινάκι είναι ακόμα μωρέ!

περιμένω τη β' μπας κι δω τπτ καλύτερο!:D

οι υπόλοιπες πως είστε??

Σε σκεφτομουν χθες και ηθελα να ρωτησω για τον γιατρο αλλο ηταν αργα! (11 Η ωρα μου περασε απο το μυαλό)

Η μπουμπου απλα υπεροχη μου φαινεται μπραβο σας!!

Και εγω θελω να δω μουτρακι.....!! Υπομονή λιγες μερες ακομα!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια!!

Σήμερα έχω κέφι να γραψω την γνωμη μου για περασμένα θέματα.

Θέμα room in στο νοσοκομείο. Λοιπον τον Πετράκο μου τον γέννησα φυσιολογικά στο Αλεξάνδρα, που ούτως ή άλλως έχεις το μωρο μαζί σου. Η αλήθεια είναι ότι μαθαίνεις πιο γρήγορα να το φροντίζεις αλλά όχι ότι χρειάστηκα και βοήθεια, απλα ένιωθα ασφαλεια ότι αν χρειαστώ θα έχω κάποιον να μου δείξει. Όμως δεν μπόρεσα να ξεκουραστώ απο τον τοκετό ΚΑΘΟΛΟΥ. Πήγαμε 22:00 στο δωματιο και είχα το πρώτο μου ξενύχτι και την αλλη μέρα επισκέψεις, ταισματα, αλλαγματα κτλ. Πολύ κούραση.. Σε αυτό το μωράκι που θα είμαστε με το καλό στο Ιασώ, θέλω τουλάχιστον το βράδυ να το κρατανε στο θάλαμο με τα άλλα μωράκια και να τον φέρνουν για φαγητό.

Θηλασμός: Είμαι υπέρ του θηλασμού και τον Πετράκο μου τον θηλασα έως ενός έτους, όμως όχι αποκλειστικά. Στην αρχή έπινε περισσότερο ξένο απο δικο μου αλλά στην πορεία έπινε μόνο ένα μικρό συμπλήρωμα ξένο και καμια φορά καθόλου. Είναι μια πολύ όμορφη εμπειρία στο σύνολο, γιατί επιμέρους έχει και πολύ δύσκολα σημεία. Η γνωμη μου είναι ότι κάθε μανούλα να κάνει ότι μπορεί και αν δεν τα καταφέρει μια χαρά μεγαλώνουν τα παιδιά και με το ξένο... Δεν χρειάζονται τύψεις και τα σχετικά, αυτο που πραγματικά χρειαζεται ένα παιδί να νιώθει ασφαλεια, αγάπη και τους γονείς του χαρούμενους!

Τους μήνες κι εγώ τους μετράω σύμφωνα με την ΠΗΤ, δηλαδη κάθε 8 του μήνα αλλάζω μήνα.

Αυτααααα....

Εμενα απο την πρωτη μερα (νυχτα δηλαδή αργησα να γεννησω) την ειχα στο δωμάτιο δεν με πειραξε καθολου γιατι μιας και ηταν βραδυ ερχοντουσαν την ταιζαν και την αλλαζαν. Εννοείται ομως πως την ανελαβα απο την αρχη! Δεν ξερω βρε κοριτσια αλλα με το που γεννας σου βγαίνει ενστικτωδώς πως μονο εγω (η μανούλα δηλαδή) μονο αυτη μπορεί να φροντισει το μωρο καλυτερα και οχι οι μαιες στην προκειμενη περιπτωσει! Το ενστικτο βρε παιδι μου της προστασίας πως λειτουργεί!!!!!!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Καλημερα χαθηκα το ξερω αλλα που θα παει θα τελειωσουν οι δηλωσεις θα ηρεμισουμε λιγουλακι.Λοιπον στο θεμα μας εκανα εμβρυοκαρδιογραφημα ολα μια χαρα εκανα και β επιπεδου και αυτη τελεια αλλα θα κανω παρακεντηση 14/9/14 γιατι εχουμε χασει ημερομηνιες.Εμεινα εγκυος με αντισυλληπτικα το ανακαλυψαμε πολυ αργα γιατι ακομα και σημερα αδιαθετω εεεε και θελει να δει αν μπαινω στον 8 ή στον ενατο απο την παρακεντηση θα δει τα πνευμονια του μικρου.... Για ψωνια δεν νομιζω οτι θα παρω και τπτ μιας και ο δευτερος ειναι και αυτος γιος. Αλλα θα σας πω οτι στον πρωτο τα παντα τα ειχα παρει απο εξωτερικο στο ενα τριτο της τιμης απο οτι Ελλαδα αν θελετε βοηθεια πειτε φιλακια και ελπιζω να μπορω να μπαινω πιο συχνα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...