Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

καλημέρα κι από μας!!τι αέρας είναι αυτός? δεν έχει μπανάκι σήμερα!

θα κάνω δουλείτσες!

sozi περαστικά στο κοριτσάκι σου!

πετρίνα μεγάλη προσοχή, τα ξέρεις άλλωστε...επιστράτευσε βοήθεια!

πένυ μου έτσι είναι γιατί κι εγώ αυτό σκεφτόμουν πως δεν την αισθάνομαι

πολύ κι αγχωνόμουν..αλλά θυμήθηκα πως κι τον γιο μου όταν έκλεισα

τη 20η τον άκουγα καλύτερα κι αυτό όχι συνέχεια..όντως είναι νωρίς ακόμα

έχει να κάνει κι με τη θέση του μωρού.εχθές ας πούμε ένιωσα μια κλωτσιά

προς τα πίσω :shock:

μου το είχαν ξαναπει πιο παλιά αλλά στο γιο μου δεν το είχα καταλάβει ποτέ!

κάνε υπομονή καμιά δεκαριά μερούλες ακόμα κι μετά δεν θα τη χορταίνεις!:D

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Vivian, τι ώραια που με καθησύχασες..Ελπίζω το βραδάκι που θα ηρεμήσω και το Σαβ/κο που θα καθίσω αρκετά να τη νιώσω περισσότερο..Πάντως έτσι είπε και η μαμά μου, πως μπορεί και 2 μέρες να κάνω να την ακούσω, αλλά σε καμιά βδομάδα με 10 μέρες θα είναι πιο συχνά και πιο δυνατά τα ερεθίσματα από τη μικρή μου..Κι εγώ μπάνιο δε βλέπω να κάνω το Σαβ/κο αλλά θα πάω λίγο παραλία..Έτσι για το feeling..χαχα..

Χθες και σήμερα είναι πολύ πιεστικές μέρες στο γραφείο..Τρέχω και δε φτάνω..Έχουν κουραστεί και τα μάτια μου πολύ νιωθώ..Ευτυχώς που είναι Παρασκευή..

fUx9p3.png

Καλημερα κοριτσια!!!! Πετρινα ολα θα πανε καλα θα δεις. Να ξεκουραζεσαι. Εμενα δεν μου χει πει ποτε ποσο ειναι ο τραχηλος μου. Να ανησυχω? Ευτυχως την νιωθω συνεχεια τη μπουμπου. Ειδικα μετα απο γλυκο τα δινει ολα!!! Λςνς οτι οσο κινουμαστε νανουριζονται κ κοιμουνται. Οταν ξαπλωνουμε αντιδρουν στην ησυχια...

fe75p2.png

Καλημερα κοριτσια!!!! Πετρινα ολα θα πανε καλα θα δεις. Να ξεκουραζεσαι. Εμενα δεν μου χει πει ποτε ποσο ειναι ο τραχηλος μου. Να ανησυχω? Ευτυχως την νιωθω συνεχεια τη μπουμπου. Ειδικα μετα απο γλυκο τα δινει ολα!!! Λςνς οτι οσο κινουμαστε νανουριζονται κ κοιμουνται. Οταν ξαπλωνουμε αντιδρουν στην ησυχια...

Ούτε εμένα μου είπε τίποτα για μέτρηση τραχήλου. Μόνο μου είχε πει πως είναι πρόσθιος. Ίσως και για αυτό να μην ακούω εύκολα το μωρό, γιατί παρεμβάλλεται ο τράχηλος..Φαντάζομαι όμως Kel πως τον μετράνε και αν δε δουν κάτι ανησυχητικό δεν τον αναφέρουν καν..Θέλω να πιστεύω δηλαδή..

fUx9p3.png

Ούτε εμένα μου είπε τίποτα για μέτρηση τραχήλου. Μόνο μου είχε πει πως είναι πρόσθιος. Ίσως και για αυτό να μην ακούω εύκολα το μωρό, γιατί παρεμβάλλεται ο τράχηλος..Φαντάζομαι όμως Kel πως τον μετράνε και αν δε δουν κάτι ανησυχητικό δεν τον αναφέρουν καν..Θέλω να πιστεύω δηλαδή..

Αχ δεν θυμαμαι.... και εγω εχω κατι προσθιο... νομιζω ομφαλιο λωρο. Μου το χαν γραψει στην αυχενικη. Τοτε παντως ηταν φυσιολογικος ο τραχηλος. Την τελευταια φορα μετρησε το παιδι, και την ποσοτητα του αμνιακου υγρου. Δεν θυμαμαι κατι αλλο. Ειχα το μυαλο μου στην μπουμπου.... δεκα μερες μου εμειναν κ ισως δω και την φατσουλα της!!!!!

fe75p2.png

Διαφημίσεις

Αχ δεν θυμαμαι.... και εγω εχω κατι προσθιο... νομιζω ομφαλιο λωρο. Μου το χαν γραψει στην αυχενικη. Τοτε παντως ηταν φυσιολογικος ο τραχηλος. Την τελευταια φορα μετρησε το παιδι, και την ποσοτητα του αμνιακου υγρου. Δεν θυμαμαι κατι αλλο. Ειχα το μυαλο μου στην μπουμπου.... δεκα μερες μου εμειναν κ ισως δω και την φατσουλα της!!!!!

Αυτά είναι !!! Κι εγώ έχω άλλες 15 για την Β επιπέδου και δεν περνάνε οι άτιμες..Ανυπομονώ να τη δω και ίσως δούμε κι εμείς σε 4D χαρακτηριστικά κτλ..Και την προηγούμενη φορά στον γιατρό μας είχε δείξει εικόνα τέτοια με χρώμα..Ένα πορτοκαλί πλασματάκι είδαμε..Τώρα που θα έχει μεγαλώσει θα είναι ακόμα πιο ωραία η εικόνα..

fUx9p3.png

Καλημερα παρεουλα!!!

sozi περαστικα στο κοριτσακι σου και υπομονη!!! Οτι κι αν ειναι περαστικα...!!!

Πετρινα προσοχη και ξεκουραση οσο αυτο ειναι εφικτο βεβαια!! Σου ειπε τι αλλο μπορεις να κανεις σ'αυτη τη περιπτωση;;

πενυ εγω ειμαι σιγουρη οτι και μεσα στη μερα τα ζουζουνια κουνιουνται απλα εμεις δεν τα καταλαβαινουμε. Οταν ξαπλωνουμε μαλλον επιδη ειναι εντελως χαλαροι οι μυες της κοιλιας τοτε νιωθουμε τις κινησεις τους.....

να εχουμε μια ομορφη μερα ολες!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΗ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ.

καλημέρα κι από μας!!τι αέρας είναι αυτός? δεν έχει μπανάκι σήμερα!

θα κάνω δουλείτσες!

sozi περαστικά στο κοριτσάκι σου!

πετρίνα μεγάλη προσοχή, τα ξέρεις άλλωστε...επιστράτευσε βοήθεια!

πένυ μου έτσι είναι γιατί κι εγώ αυτό σκεφτόμουν πως δεν την αισθάνομαι

πολύ κι αγχωνόμουν..αλλά θυμήθηκα πως κι τον γιο μου όταν έκλεισα

τη 20η τον άκουγα καλύτερα κι αυτό όχι συνέχεια..όντως είναι νωρίς ακόμα

έχει να κάνει κι με τη θέση του μωρού.εχθές ας πούμε ένιωσα μια κλωτσιά

προς τα πίσω :shock:

μου το είχαν ξαναπει πιο παλιά αλλά στο γιο μου δεν το είχα καταλάβει ποτέ!

κάνε υπομονή καμιά δεκαριά μερούλες ακόμα κι μετά δεν θα τη χορταίνεις!:D

ΕΥΧΑΡΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ:P.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 20Η ΕΝΙΩΘΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ.

ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΛΠΙΚΑ .......ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΖ.....ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΠΕΡΙΔΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ....ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ.

3I1Qp3.png

5xzap2.png

Sozi μου, πως είναι σήμερα η μικρή σου ? Έπεσε ο πυρετός ? Ελπίζω σύντομα να επανέλθει τελείως..

Εγώ σήμερα στη δουλειά έχω φάει χοντρό χώσιμο όπως οι περισσότεροι εδώ, γιατί έχουμε κάποια πράγματα που πρέπει να τα τελειώσουμε άμεσα και με πονάει και η μέση μου από την καρέκλα..Ψάχνω να βρω τρόπο να βολευτώ, αλλά δύσκολο..3 ώρες έμειναν..θα σχολάσω που θα πάει ? Και όταν πάω στους γονείς μου θα προσπαθήσω να ξαπλώσω λίγο..

fUx9p3.png

Sozi μου, πως είναι σήμερα η μικρή σου ? Έπεσε ο πυρετός ? Ελπίζω σύντομα να επανέλθει τελείως..

Εγώ σήμερα στη δουλειά έχω φάει χοντρό χώσιμο όπως οι περισσότεροι εδώ, γιατί έχουμε κάποια πράγματα που πρέπει να τα τελειώσουμε άμεσα και με πονάει και η μέση μου από την καρέκλα..Ψάχνω να βρω τρόπο να βολευτώ, αλλά δύσκολο..3 ώρες έμειναν..θα σχολάσω που θα πάει ? Και όταν πάω στους γονείς μου θα προσπαθήσω να ξαπλώσω λίγο..

ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΥΡΕΤΟ,ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΡΟΙΑ.

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΖΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ???? ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ? ΑΝ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΣΚΟΥΡΑ ΠΑΡΕ ΑΔΕΙΟΥΛΑ.ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.

ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙΣ.

3I1Qp3.png

5xzap2.png

ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΥΡΕΤΟ,ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΡΟΙΑ.

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΖΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ???? ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ? ΑΝ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΣΚΟΥΡΑ ΠΑΡΕ ΑΔΕΙΟΥΛΑ.ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.

ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙΣ.

Δυστυχώς sozi μου, αδειούλα δεν παίζει προς το παρόν..αλλά πιστεύω η επόμενη εβδομάδα να είναι πολύ καλύτερη..Πλησιάζει η καλοκαιρίνη μου άδεια..9 Αυγούστου πρώτα ο Θεός..Θα ακούω και το μωρό μου κανονικά τότε, θα έχει περάσει και η Β επιπέδου και αν όλα είναι καλά θα ευχαριστηθώ διακοπούλες..

Πολύ χαίρομαι για την κορούλα σου..Εύχομαι να περάσει και η διάρροια άμεσα..

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλο Σαβ/κο σε ολες!!!

κι εγω sozi μετρηση τραχηλου θημαμαι μου ειχε κανει στη β επιπεδου στην πρωτη εγκυμοσυνη κι αναρωτηθηκα γιατι την εκανε τοτε κι οχι πιο νωρις!! Αλλα μου ειπε οτι τοτε πρεπει να την κανει εκτος και αν εχεις θεμα για να γινει πιο νωρις.

προσθιο πλακουντα ειχα κι εγω στη μικρη και ειχα αργησει να την νιωσω κιολας!!

Το ξερω οτι ειμαι τρελη αλλα εχω αρχισει και μετραω τις μερες για τη β επιπεδου.... πραγματικα νομιζω οτι θα φαω το μεγαλητερο αγχος μεχρι να ακουσω οτι ολα ειναι καλα!!! Ειναι κι ο γιατρος που καλλαει στην παραμικρη λεπτομερεια κι απ'τη μια λεω οτι τουλαχιστο δεν θα του ξεφυγει κατι κι απο την αλλη με λουζει κρυος ιδρωτας....

Καλημερα και να περασουμε ομορφα οτι και να κανουμε!!!:D

tmVRp3.png

dakEp2.png

Καλημερα!!!!!

Εδω και εγω.. δεν ειχα ιντερνετ εδω και λιγες μερες!

Και εμενα στην β επιπεδου ειχαν μετρησει τον τραχηλο. Αν θυμάμαι καλα ηταν 3,6 εκατοστα.

Η μανα μου εφυγε για 10ημερο στην Μυτιλήνη στους γονείς της και μου εχει βγει ο τακος! Τουλάχιστον ερχοταν και βοηθουσε λιγο στο ταισμα της μεγαλης γιατί μου κανει σχεδια και δεν τρωει αρκετά και η παιδιατρος δεν ηταν ικανοποιημενη με το βαρος της.

Τα λεμε αυριο!!!! :*

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου και Καλή εβδομάδα !!!

Το Σαβ/κο καλά περάσαμε, άντε να περάσει κι αυτή η εβδομάδα..Έχω αρχίσει να κουράζομαι στην καρέκλα μετά από 9 ώρες τη μέρα..Θα αρχίσω να σηκώνομαι λίγο κάποια λεπτά μέχρι να πάρω και την άδεια του καλοκαιριού..Το πως θα είμαι μετά που θα γυρίσω δεν το σκέφτομαι..χαχαχα...

fUx9p3.png

Καλημερα!!!!!

Εδω και εγω.. δεν ειχα ιντερνετ εδω και λιγες μερες!

Και εμενα στην β επιπεδου ειχαν μετρησει τον τραχηλο. Αν θυμάμαι καλα ηταν 3,6 εκατοστα.

Η μανα μου εφυγε για 10ημερο στην Μυτιλήνη στους γονείς της και μου εχει βγει ο τακος! Τουλάχιστον ερχοταν και βοηθουσε λιγο στο ταισμα της μεγαλης γιατί μου κανει σχεδια και δεν τρωει αρκετά και η παιδιατρος δεν ηταν ικανοποιημενη με το βαρος της.

Τα λεμε αυριο!!!! :*

KAI EMENA H MIΚΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ.... ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ (ΜΑΖΟΥ ΕΝΤ ΔΕ ΖΟΥ, ΠΜΑΜΠΛ ΚΑΠΙΣ ΚΛΠ)....ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΗΔΗ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ 10 ΛΕΠΤΑΚΙΑ ΤΒ ΑΝ ΒΟΗΘΑΕΙ.

Καλημέρα κορίτσια μου και Καλή εβδομάδα !!!

Το Σαβ/κο καλά περάσαμε, άντε να περάσει κι αυτή η εβδομάδα..Έχω αρχίσει να κουράζομαι στην καρέκλα μετά από 9 ώρες τη μέρα..Θα αρχίσω να σηκώνομαι λίγο κάποια λεπτά μέχρι να πάρω και την άδεια του καλοκαιριού..Το πως θα είμαι μετά που θα γυρίσω δεν το σκέφτομαι..χαχαχα...

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ....ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ....ΟΠΟΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ...

;)

3I1Qp3.png

5xzap2.png

ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ....ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ....ΟΠΟΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ...

;)

Sozi μου καλημέρα ! Δε δικαιούμαι δυστυχώς άδεια καθόλου, γιατί είμαι μηχανικός με μπλοκάκι..και αυτό σημαίνει πως όσο μπορώ θα δουλεύω και μετά θα σταματήσω και ούτε θα πληρώνομαι, ούτε επιδόματα, ούτε ταμείο ανεργίας μπαίνω και απλά ελπίζω πως θα με ξαναπάρουν κάποια στιγμή στη δουλειά, αλλά και πάλι αν πχ πω πως θα γυρίσω σε 40 μέρες, 2 μήνες δεν ξέρω πόσο, πρέπει να συμφωνήσουν και σε ωράρια, μείωση μισθού κτλ, γιατί δε θα μπορώ να είμαι όπως τώρα 9.30-19.30 εκτός σπιτιού κάθε μέρα..Άστα..Δε θέλω να τα σκέφτομαι προς το παρόν...Ας πάνε όλα καλά με τα υπόλοιπα, να είναι καλά το μωράκι μας κι εγώ και κάτι θα βρεθεί σαν λύση..Σε αυτή τη χώρα δυστυχώς υπάρχουν τα παιδιά των δημοσίων υπαλλήλων που έχουν ανάγκη τη μαμά τους 1 με 1,5 χρόνο και παραπάνω, του ιδιωτικού τομέα που έχουν μόνο 6 με 9 μήνες ανάγκη από τη μαμά τους και τα παιδιά των ελεύθερων επαγγελματιών, των μηχανικών, των εμπόρων κτλ που δεν έχουν ανάγκη τη μαμά τους καθόλου..είναι άλλου Θεού παιδιά...και δε δικαιούνται τίποτα..Μόνο εισφορές και φορολόγια υποχρεώνονται να πληρώνουν..Μη τα θυμάμαι και νευριάζω πρωι-πρωι..

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...