Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΛΑ. ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΡΕΞΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ Η ΜΙΚΡΗ......ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΩΣΗ ΜΕ 40 ΠΥΡΕΤΟ? Η ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ? ΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΡΑΤΑΕΙ? ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΧΑ ΜΕΧΡΙ 28 ΜΑΖΙ ΜΕ ΥΠΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ 3 ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.....ΚΑΤΩ ΑΠΟ 28 ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ.

3I1Qp3.png

5xzap2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΡΕΞΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ Η ΜΙΚΡΗ......ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΩΣΗ ΜΕ 40 ΠΥΡΕΤΟ? Η ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ? ΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΡΑΤΑΕΙ? ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΧΑ ΜΕΧΡΙ 28 ΜΑΖΙ ΜΕ ΥΠΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ 3 ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.....ΚΑΤΩ ΑΠΟ 28 ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ.

Sozi μου, δεν έχω ακούσει τίποτα τώρα πρόσφατα, αλλά τέτοια εποχή πέρυσι είχαν αρρωστήσει και τα 2 μου ξαδέρφια με διάρροια και πυρετό..Κάτι θα κυκλοφορεί πάλι πιστεύω..Ρώτησες το γιατρό να σε κατευθύνει να μην ταλαιπωρείται και η μικρή σου άδικα ? Περαστικά εύχομαι..

fUx9p3.png

Sozi μου, δεν έχω ακούσει τίποτα τώρα πρόσφατα, αλλά τέτοια εποχή πέρυσι είχαν αρρωστήσει και τα 2 μου ξαδέρφια με διάρροια και πυρετό..Κάτι θα κυκλοφορεί πάλι πιστεύω..Ρώτησες το γιατρό να σε κατευθύνει να μην ταλαιπωρείται και η μικρή σου άδικα ? Περαστικά εύχομαι..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

ΚΟΙΤΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ....ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΑΙ ΙΩΣΗ, ΓΙΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ...

3I1Qp3.png

5xzap2.png

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

ΚΟΙΤΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ....ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΑΙ ΙΩΣΗ, ΓΙΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ...

Κορίτσι μου, εύχομαι τότε ότι καλύτερο..Να είναι περαστικό άμεσα και να μην ταλαιπωρηθείτε άλλο ούτε η μικρή σου, αλλά ούτε κι εσείς..

fUx9p3.png

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ....ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΜΑΣ ....ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ "ΕΙΔΙΚΟΥΣ" ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΜΕ. ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΑΝΟΥΛΑ (ΑΠΟ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣΣΕ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΒΟΗΘΟΥΝ).

3I1Qp3.png

5xzap2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσι μου, εύχομαι τότε ότι καλύτερο..Να είναι περαστικό άμεσα και να μην ταλαιπωρηθείτε άλλο ούτε η μικρή σου, αλλά ούτε κι εσείς..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ:P.

3I1Qp3.png

5xzap2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

Εχω μια γνωστη που δουλευει στο Παιδων κ οντως κυκλοφορει γαστραντεριτιδα οποτε αν ειναι να γλιτωσετε απο κατι πιο επικινδυνο σας ευχομαι να ειναι αυτο κ γρηγορα να αναρρωσετε!

Τι κανετε κοριτσουδια????Οι κοιλιτσες σας καλα?

Καναμε σημερα τελικα υπερηχο...ειδαμε το θαυματακι μας...μεγαλωσε κ ειναικουκλι ''κουκουβαγια'' τουλαχιστον ετσι το φανταζομαι...ολα καλα ειναι με το μωρο σε ενα μηνα θα γινει η β επιπεδου απλα υπαρχει θεματακι με τον τραχηλο μου...στη φαση που ειναι τηρα η εκλυμοσυνη πρεπει να ειναι στα 4 χιλιοστα κ ειναι μονο 2.4 που σημαινει πως οι συσπασεις που νιωθω ειναι γιατι εχει χαλαρωσει πολυ κ ειναι νωρις για να συμβαινει αυτο...οποτε πρεπει να ειμαι οσο μπορω ξαπλα,να παιρνω 3 buscopan τη μερα κ να καταφερουμε να φτασουμε το λιγοτερο στη 36η βδομαδα :?

Αισιοδοξια λοιπον κ θελω να πιστευω πως ολα θα πανε περιφημα μεχρι κ το τελος!!!

Καναμε σημερα τελικα υπερηχο...ειδαμε το θαυματακι μας...μεγαλωσε κ ειναικουκλι ''κουκουβαγια'' τουλαχιστον ετσι το φανταζομαι...ολα καλα ειναι με το μωρο σε ενα μηνα θα γινει η β επιπεδου απλα υπαρχει θεματακι με τον τραχηλο μου...στη φαση που ειναι τηρα η εκλυμοσυνη πρεπει να ειναι στα 4 χιλιοστα κ ειναι μονο 2.4 που σημαινει πως οι συσπασεις που νιωθω ειναι γιατι εχει χαλαρωσει πολυ κ ειναι νωρις για να συμβαινει αυτο...οποτε πρεπει να ειμαι οσο μπορω ξαπλα,να παιρνω 3 buscopan τη μερα κ να καταφερουμε να φτασουμε το λιγοτερο στη 36η βδομαδα :?

Αισιοδοξια λοιπον κ θελω να πιστευω πως ολα θα πανε περιφημα μεχρι κ το τελος!!!

Στο εύχομαι να πάνε όλα καλά !!! Αν και είμαι σίγουρη οτι θα πάνε ;)

Η δικιά μου η κοιλιά είναι καλά, κουνιέται σήμερα πολύ !!!:D:D:D:D

hi0kp2.png

U47cp3.png

Πετρίνα μου, χαίρομαι που το μωράκι σου πάει πολύ καλά και μεγαλώνει.. Όλα καλά θα πάνε με τον τράχηλο. Νομίχω πως είναι κάτι που τυχαίνει αρκετές φορές και όντως θέλει ξεκούραση..Για σένα είναι πιο δύσκολο με τα παιδάκια σου που θα θέλουν φροντίδα, αλλά προσπάθησε όσο μπορείς για το καλό το δικό σου και του μωρού..Σου έδωσε μαγνήσιο ή τίποτα άλλο που βοηθάει στο πάχος του τραχήλου ? Πάντως πιστεύω και εύχομαι πως όλα θα πάνε τέλεια και θα φτάσεις μέχρι τέλος της ΠΗΤ σου με πολύ χαρά..

Εμένα η κοιλίτσα μου έχει μεγαλώσει, ακούω και το μωρό, αλλά μόνο το βράδυ και ξαπλωμένη..Μέσα στην ημέρα σπάνια αν θα το καταλάβω 1 φορά κάθε 2 μέρες και παρόλο που είμαι καθιστή σε γραφείο..Δεν είμαι σε κίνηση..Αλλά το βράδυ που ξαπλώνω το ακούω και ηρεμώ..Είναι λογικό βρε κορίτσια ? Τι κάνει όλη μέρα και δε δίνει παρόν ?

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

Εχω μια γνωστη που δουλευει στο Παιδων κ οντως κυκλοφορει γαστραντεριτιδα οποτε αν ειναι να γλιτωσετε απο κατι πιο επικινδυνο σας ευχομαι να ειναι αυτο κ γρηγορα να αναρρωσετε!

ΜΑΚΑΡΙ ΠΕΤΡΙΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΙΩΣΗ...ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΙΟ ΚΑΛΑ :P.

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ....ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΞΑΠΛΑ.....

ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΞΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ?

ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ.

ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ?

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΕΙΣ;).

3I1Qp3.png

5xzap2.png

πετρινα μου ξεκουρασου!!!!! Ευτυχώς τα παιδακια σου ειναι μεγαλα μπορούν να προσεχουν λιγο τον μικρό!!

Sozi κυκλοφορεί ιωση γαστρεντεριτιδας σιγουρα τωρα αναρρώνει η ανιψιά μου 4 μερες κρατησε!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

πετρινα μου ξεκουρασου!!!!! Ευτυχώς τα παιδακια σου ειναι μεγαλα μπορούν να προσεχουν λιγο τον μικρό!!

Sozi κυκλοφορεί ιωση γαστρεντεριτιδας σιγουρα τωρα αναρρώνει η ανιψιά μου 4 μερες κρατησε!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ?

ΟΙ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΙΟΥΣ Η ΜΙΚΡΟΒΙΑ?

ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΜΗΠΩΣ?

3I1Qp3.png

5xzap2.png

Καλημερα παρεουλα!!!

sozi περαστικα στο κοριτσακι σου και υπομονη!!! Οτι κι αν ειναι περαστικα...!!!

Πετρινα προσοχη και ξεκουραση οσο αυτο ειναι εφικτο βεβαια!! Σου ειπε τι αλλο μπορεις να κανεις σ'αυτη τη περιπτωση;;

πενυ εγω ειμαι σιγουρη οτι και μεσα στη μερα τα ζουζουνια κουνιουνται απλα εμεις δεν τα καταλαβαινουμε. Οταν ξαπλωνουμε μαλλον επιδη ειναι εντελως χαλαροι οι μυες της κοιλιας τοτε νιωθουμε τις κινησεις τους.....

να εχουμε μια ομορφη μερα ολες!!!!

tmVRp3.png

dakEp2.png

Καλημέρα κορίτσια !

Επιτέλους Παρασκευή..Άντε να περάσει η μέρα να κατέβω στους γονείς μου να τους δω και να δουν και την κοιλιά μου που μεγάλωσε τόσο και κουνιέται το μωράκι μου.. Βρε κορίτσια, από τότε που το ένιωσα δε βλέπω την ώρα να ξαπλώσω να το νιώσω, αλλά χθες δεν έκατσα πολύ ώρα μέχρι να με πάρει ο ύπνος γιατί είχα δουλειές και δεν το άκουσα και έχω στενοχωρηθεί..Ο άντρας μου λέει πως έτυχε η ώρα εκείνη και μπορεί να κοιμόταν κι αυτό..Η μαμά μου λέει πως τώρα στην αρχή δε σημαίνει πως θα το ακούω κάθε μέρα και έντονα ακόμα..

Έτσι είναι στην αρχή ? Να μην ανησυχώ ε ? Άλλωστε αν κάτι δεν πήγαινε καλά θα είχα κανένα σύμπτωμα έτσι δεν είναι ?

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...