Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

Βρε κορίτσια..Βγήκαν οι εξετάσεις μου και μου έχει πέσει πολύ ο αιματοκρίτης..33 έφτασε..Όχι ότι είχα ποτέ ψηλά, αλλά είναι λογικό ? Εσείς πως πάτε από αιματοκρίτη ? Πήρα το γιατρό και μου είπε η κοπέλα πως είναι λογικό και θα με πάρει ο γιατρός πιο μετά..Ίσως να πάρω και δεύτερο σίδηρο..Κάποτε πριν την εγκυμοσύνη έπαιρνα και 2 χάπια σίδηρο τη μέρα, αλλά είπα να ρωτήσω κι εσάς πως πάτε..

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κορίτσια..Βγήκαν οι εξετάσεις μου και μου έχει πέσει πολύ ο αιματοκρίτης..33 έφτασε..Όχι ότι είχα ποτέ ψηλά, αλλά είναι λογικό ? Εσείς πως πάτε από αιματοκρίτη ? Πήρα το γιατρό και μου είπε η κοπέλα πως είναι λογικό και θα με πάρει ο γιατρός πιο μετά..Ίσως να πάρω και δεύτερο σίδηρο..Κάποτε πριν την εγκυμοσύνη έπαιρνα και 2 χάπια σίδηρο τη μέρα, αλλά είπα να ρωτήσω κι εσάς πως πάτε..

Κι εγω στις τελευταιες εξετασεις 32,2 ειχα και μου εδωσε 2 σιδηρους!! Μην σε αγχωνει!!!

tmVRp3.png

dakEp2.png

Κι εγω στις τελευταιες εξετασεις 32,2 ειχα και μου εδωσε 2 σιδηρους!! Μην σε αγχωνει!!!

Να είσαι καλά βρε Μαράκι..Μου απάντησες και γρήγορα και με καθησύχασες..!!!

Μας έχουν ρουφήξει τα μωρά βρε παιδί μου...χαχαχα

fUx9p3.png

Εγώ πάλι εχω 35,2 αιματοκρίτη. Τίποτα δεν μου έδωσε ο γιατρός ! Δεν παίρνω σίδηρο ,ουτε ασβέστιο !

hi0kp2.png

U47cp3.png

καλησπέρα κορίτσια! πωπω δεν ξέρω σε τι να πρωτοαπαντήσω!

πάρλα σας έπιασε σήμερα ε??:tongue:

λοιπόν..τα dr brown τα έχουν χρησιμοποιήσει, κι ακόμα δλδ, 2 φίλες μου

που τα παιδάκια τους είχαν παλινδρόμηση κι βοήθησαν αρκετά γιατί έχουν

μικρή ροή σχετικά με άλλα! για κολικούς δεν έχω ακούσει να κάνουν τρελή διαφορά! εγώ έχω avent κι γυάλινα κι πλαστικά. όποιες πάρετε πλαστικά να

κοιτάξετε να λέει πάνω BPA FREE για να αποστειρώνονται χωρίς να βγάζουν

αυτή την ουσία που λένε για τα πλαστικά σε μέγάλες θερμοκρασίες!

πετρίνα εγώ είχα σκουλαρίκι κι το έβγαλα στην 1η εγκυμοσύνη μετά τον 3ο μήνα κι δεν το έχω ξαναβάλει.

θέμα θηλασμός τώρα..... μεγάααααλο θέμα!! να σας πω πως εγώ στο μαιευτήριο ανέβασα πυρετό υψηλό που δεν έπεφτε, φοβήθηκαν κι με πλάκωσαν στις αντιβιώσεις με αποτέλεσμα στο μαιευτήριο να δίνω ξένο γιατί δεν επιτρεπόταν ο θηλασμός με τόσα φάρμακα. μόνο τη μέρα που γέννησα θήλασα! ήμουν τυχερή ο μικρός είχε πιάσει αμέσως κι δεν είχα κι θέμα μετά σπίτι να θέλει μπιμπερό κι όχι στήθος, το αντίθετο θα έλεγα. πάντως το rooming in το συστήνω κι εγώ ανεπιφύλακτα!

τώρα.... πολύ καλή μου φίλη που γεννήσαμε μαζί, πάντα έλεγε κι κορόιδευε πως όσες λένε δεν έχουν γάλα λένε ψέμματα...ε να σας πω πως η κοπέλα δεν κατέβασε γάλα...παιδεύτηκε πάαααααααααααρα πολύ, πήγε σε πόσους σύμβουλους κι παιδιάτρους, κι τελικά με πολλή προσπάθεια από μέρους της κι υπομονή θήλασε όσο γάλα είχε κι έδινε κι συμπλήρωμα. με θήλαστρο κι πόνο κι παίδεμα αλλά επέμεινε! 1 χρόνο το θήλασε το κοριτσάκι της κι πραγματικά τη θαυμάζω!! γιαυτό μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα! να λέτε μακάρι να αξιωθούμε όλες να θηλάσουμε τα μωράκια μας για όσο καιρό μπορούμε! έστω κι 40 μέρες αν δεν μπορούν κοπέλες περισσότερο!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσιααααα!!

Διάβασα μια γρήγορη τα μηνύματα σας!! Τι πολλά και ωραία νέα! Δεν προλαβαίνω να σας πω πολλά γιατί ε΄χω πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα για τις εξετάσεις που δίνω το Σάββατο.

Όλα καλά και από Κόρινθο πάντως:wink: Μόνο χτες είχε ένα θέμα που εμ στενοχώρησε λίγο και σας το λέω για να προσέξετε κι εσείς. Είχα πάει το πρωί για μπάνιο στη θάλασσα και όταν μπήκα στο αυτοκίνητο , είχε ανέβει πολύ η θερμοκρασία με αποτέλεσμα για λίγα δευτερόλεπτα να "πετρώσει" η κοιλιά μου. Πήρα αμέσως τη γιατρό και μου είπε πως η πολλή ζέστη πρέπει να μου προκάλεσε κάποια σύσπαση στη μήτρα. Να μην ανησυχώ, αλλα να προσέχω , γιατί δεν το θέλουμε αυτό... Προσοχή λοιπόν τώρα στην πολλή ζέστη...

Ο μπέμπεης κλωτσάει αλύπητα πλέον!! Φανταστική αίσθηση!

Φιλιά σε όλες

q5m2xZQ.jpgq5m2p2.png

Μεγαλο κεφαλαιο ο θηλασμος κοριτσια μου κ καλυτερα ειναι να μην ανοιξουμε αυτο το θεμα γιατι αλλιως τα εχουμε στο μυαλο μας κ αλλιως καμμια φορα ερχονται..ας ερθουν με το καλο τα μπεμπε,να ειμαστε εμεις καλα στην υγεια μας κ οσο το καταφερει η καθε μια καμαρι της..αν παλι δεν το κατεφερει οκ δεν χαλασε κ ο κοσμος...τα θηλασα κ τα τρια μου αγορια τον 1ο 3 μηνες τον 2ο 6 μηνες κ τον 3ο 10 μηνες...για ξεχωριστους λογους σταματησα στο καθενα.Η ουσια ειναι η προσπαθεια.

Ο αιματοκριτης που λετε δυσκολο θεμα...σε αυτη την εγκυμοσυνη ξεκινησα με 34 κατω απο το οριο δλδ κ τωρα που εκανα εξετασεις εχει πεσει στο 31.8 :(...κ επαιρνα απο την αρχη διπλο σιδηρο...αυτο εχει σαν αποτελεσμα να ζαλιζομαι κ να μην εχω την ενεργεια που θα επρεπε κ δυστυχως οσο περναει ο καιρος θα κατεβαινει...με το γιατρο θα βρεθω αυριο κ ισως ο διπλος σιδηρος γινει τριπλος :?

Να είσαι καλά βρε Μαράκι..Μου απάντησες και γρήγορα και με καθησύχασες..!!!

Μας έχουν ρουφήξει τα μωρά βρε παιδί μου...χαχαχα

Ενα μηνα πριν ειχα 34 και παραξενευτηκα. Μου ειπε ο γυναικολογος οτι το αιμα αραιωνει και ο σιδηρος πεφτει. Θα γεννησω με 20 περιπου λεει

fe75p2.png

Καλησπέρα!!!!

Μπηκα με ησυχία και μπορεσα να σας διαβασω!

βιβιαν μου βρε κοριτσακι μου τι επαθες στα καλα καθουμενα! Ευτυχώς δεν χτυπησες, αγιο ειχες!!

Για τα μπιμπερό τωρα ειχα παρει dr brown αλλα δεν θα ελεγα πως υπηρξε διαφορά γιατι εχω και chicco και επειδή το παρακολουθησα και με τα δυο οι μερες και οι νυχτες μας ηταν ιδιες! Ευτυχώς 3 μηνων ηρεμισε!

Εμενα ο θηλασμος δεν μου βγηκε καθολου στην κορη μου, ισως η κακη ενημέρωση, ισως δεν με στηριξαν αρκετα οι μαιες, ισως δεν ειχα εκείνη την στιγμη ουτε σταγόνα γαλα, δεν ξερω.... Τωρα στον μπεμπη θα προσπαθησω οσο μπορω!! Δεν θα τα βαλω ευκολα κατω!!

Μαρσιπο δεν πηρα οποτε δεν ξερω.. :( ουτε και για τα πιρσινγκ!

Κρεμα για ραγαδες δεν βαζω μιας και στην πρωτη εγκυμοσύνη εβαζα και αποτελεσμα δεν ειδα γιατι τελικα τον 8ο εκανα, τωρα βαζω μια απλη ενυδατική μετα το μπανιο παντου!

Ο αιματοκριτης μου εμενα στην αρχη της εγκυμοσύνης ηταν 39 τωρα ειναι 37,5 επεσε λιγο αλλα οπως βλεπετε δεν ειναι προβλημα ακομα.

Ευα το ηξερα και εγω αυτο για την πολυ ζεστη αλλα μονο το ειχα ακουσει τωρα βλεπω πως ισχύει. ΠΡΟΣΕΧΕ Ε!!!!!!!

Τινακι μπραβο για τα νεα σας!! Τετοια να βλεπω πως ολα πανε καλα!!

πενυ εβαλες 2,5 ολοκληρα κιλα???????? χαχαχαχα λιγα ειναι βρε μην σε παιρνει απο κατω!!!! Ειναι κιλα τιμης αυτα!!!!!!!!!! Μια γνωστή μπαίνει στον 7ο τωρα και εχει παρει 12 οποτε εισαι σουπερ!!! Αλλα σωματα παιρνουν γρηγορα τα κιλα οπως εγω και αλλα σιγαααα σιγααα!!!!!! :)

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου,

Πετρίνα μου, συμφωνώ απόλυτα με την άποψή σου περί θηλασμού..Μακάρι όλες να είμαστε καλά και να καταφέρουμε όσο μπορέσουμε να το κάνουμε..Δεν το βάζω όμως ως άγχος στο μυαλό μου, γιατί ξέρω πολλούς παράγοντες που μπορεί να μην τα καταφέρει κάποια και δε θέλω να στενοχωρηθώ μετά..

Επίσης, με παρηγορεί πολύ που κι εσύ έχεις χαμηλό αιματοκρίτη, αν και σε συνδυασμό με την υπόταση καμιά μέρα φοβάμαι μη σοριαστώ..

Kel, κι εσύ χαμηλό αιματοκρίτη ? Νομίζω τελικά πως όλες κάπως έτσι είμαστε, εκτός από τη Νίκη που βαστάει γερά..χαχαχα..

Eva, καλή επιτυχία με τις εξετάσεις και το διάβασμα..Εύχομαι ότι καλύτερο και όντως πρόσεχε με τις συσπάσεις, γιατί είναι πολύ τρομακτικό όντως το συναίσθημα, αλλά και δεν είναι και απλό από ότι κατάλαβα..Μαγνήσιο σου έχει γράψει ?

Vivian, πολύ σημαντική και η δική σου εμπειρία με τα μπουκάλια και το θηλασμό..

Όπως καταλαβαίνω κορίτσια, όλες θα έχουμε παρόμοιες, αλλά και διαφορετικές εμπειρίες με τα παιδάκια μας..και είναι πολύ όμορφο που μαζευόμαστε εδώ και τα συζητάμε και θα τα συζητάμε..

Φιλάκια σε όλες !

fUx9p3.png

Νικακι, λίγα λες είναι τα 2,5 ? Σκέφτομαι κι εγω πως αν βάλλεις υγρά, μήτρα, στήθος και μωρό..μπορεί να μην είναι πολλά..Θα δείξει..Πάντως τώρα θα ξαναπροσέχω να μην τρώω παχυντικά, αλλά πολύ θρεπτικά..μοσχάρι, παντζάρια για το σίδηρο, αιματοκρίτη και γενικά όλο τέτοια μου ετοιμάζει και η μαμά μου για το Σαβ/κο που θα πάω να τους δω..Κι εγώ ονειρευόμουν τηγανιτά κολοκυθάκια από τον κήπο με τζατζίκι..χαχαχα

fUx9p3.png

Νικακι, λίγα λες είναι τα 2,5 ? Σκέφτομαι κι εγω πως αν βάλλεις υγρά, μήτρα, στήθος και μωρό..μπορεί να μην είναι πολλά..Θα δείξει..Πάντως τώρα θα ξαναπροσέχω να μην τρώω παχυντικά, αλλά πολύ θρεπτικά..μοσχάρι, παντζάρια για το σίδηρο, αιματοκρίτη και γενικά όλο τέτοια μου ετοιμάζει και η μαμά μου για το Σαβ/κο που θα πάω να τους δω..Κι εγώ ονειρευόμουν τηγανιτά κολοκυθάκια από τον κήπο με τζατζίκι..χαχαχα

Kαλημέρα!!! 2.5 συνολικά? αααα εγώ είμαι στα 4!!!!! Δεν είναι τίποτα 2.5 κιλά. μην το συζητάς!!! Πέννυ???? χιχιχιχι

http://www.welovebabies.gr/#/index.php?option=com_findastic&cat=834

μία φίλη μου το σύστησε! η πιο φτηνές της αγοράς λέει.

Σήμερα θέλω να φύγω απ τη δουλειά και να γυρίσω σπίτι μου. Πάνω που τα πόδια μου ήταν λίγο καλύτερα κουράστηκα πολύ χθες και σήμερα είναι χάλια! Δεν θυμάμαι αν σας το είπα.... βαφουμε όοοοολο το σπίτι. Και μπορεί να μην βάφω εγώ αλλά τρέχω από πίσω και καθαρίζω!!!!

fe75p2.png

Kαλημέρα!!! 2.5 συνολικά? αααα εγώ είμαι στα 4!!!!! Δεν είναι τίποτα 2.5 κιλά. μην το συζητάς!!! Πέννυ???? χιχιχιχι

http://www.welovebabies.gr/#/index.php?option=com_findastic&cat=834

μία φίλη μου το σύστησε! η πιο φτηνές της αγοράς λέει.

Σήμερα θέλω να φύγω απ τη δουλειά και να γυρίσω σπίτι μου. Πάνω που τα πόδια μου ήταν λίγο καλύτερα κουράστηκα πολύ χθες και σήμερα είναι χάλια! Δεν θυμάμαι αν σας το είπα.... βαφουμε όοοοολο το σπίτι. Και μπορεί να μην βάφω εγώ αλλά τρέχω από πίσω και καθαρίζω!!!!

Έλα ρε Kel με τις διασυνδέσεις σου..Θα το αποθηκεύσω το link..εννοείται πως τέτοια θα ψάχνουμε τώρα.. Κι εσείς εργασίες στο σπίτι ? Εμείς θέλουμε να κάνουμε μια διόρθωση στη γυψοσανίδα στο τζάκι και μετά βάψιμο κτλ και μόνο που σκεφτόμαστε τη σκόνη όλο το αναβάλλουμε..Αλλά θα το κάνουμε ως το καλοκαίρι, γιατί μετά με το μωρό απαγορεύεται και πιέζουν οι χρόνοι..κοιτάμε μόνο να χαλαρώσει λίγο από τη δουλειά και ο άντρας μου και θα το κάνουμε κι αυτό..

fUx9p3.png

Σήμερα το πρωί που ετοίμαζα το φαγητό για τη δουλειά..μου ήρθε και έφτιαξα πρωι πρωί σε ένα ταπεράκι ένα ντάκο για σαλατούλα.παξιμαδάκι,ντοματούλα τριμμένη,φετούλα τριμμένη και ρίγανη και 3 ελιές από πάνω..και λαδάκι που πήρα μαζί να ρίξω όταν πάω για φαγητό..Το έβλεπα 8 το πρωί που το έφτιαχνα και το έβλεπα σαν τούρτα..Και τώρα σκέφτομαι πότε θα πάει μεσημέρι να το φάω..μιαμ μιαμ..Τι σας λέω σε έγκυες κοπέλες ε ? χαχαχα

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...