Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

καλημερα διαδυκτιακες μου φιλες...ειστε ολες καλα?

Vivian πολυ τυχερη που δεν χτυπησε κανεις σας ακομα κ στο ισιωμα πρεπει να προσεχουμε.

Για τα μπιμπερο που λετε δεν τα ξερω γιατι θηλασα τα παιδια μου κ δεν χρειαστηκε να παρω απο νωρις μπιμπερο αλλα οι κολικοι στα νεογεννητα ειναι δυσκολο πραγμα κ το μονο που τα ηρεμει ειναι απλα η αγκαλια μας.

Οντως καλο ειναι τα πραγματα του μωρουνα ειναι σε ουδετερα χρωματακια κ να ξεκολλησουμε λιγο απο το ροζ ή το γαλαζιο αφου υπαρχουν ενα σωρο ομορφες αποχρωσεις.

Οσο για το αν ειναι γρουσουζια να ψωνιζετε απο νωρις οπως σας λενε απλα μην τους ακουτε.....να πραττετε οπως σας βγαινει εσας κ οπως νιωθετε πιο ευτυχισμενες γιατι παντα οι αλλοι κατι θα εχουν να πουν.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στις κοιλιτσες σας βαζετε καποια κρεμα για ραγαδες???

Πενυ με τον υπνο εχω κ εγω θεμα κ αν θυμαμαι καλα εισαι κ εσυ φαν του υπνου στα μπρουμητα...για μενα ο υπνος ειναι απλα ταλαιπωρια κ οχι ξεκουραση γιατι δεν βολευομαι καθολου στα πλαγια ουτε ανασκελα φυσικα,τριγυρναω συνεχως κ οταν με παρει λιγο ο υπνος ξυπναω γιατι εχω λιγο πλακωσει το μωρο κ ζοριζομαι...ουφ δυσκολες καταστασεις.

Εχει καποια κοπελα στον αφαλο σκουλαρικι????Αν ναι το φοραει ή το εχει βγαλει????

Κορίτσια μου Καλημέρα και Καλό μήνα !!!

Μπήκε το καλοκαίρι για τα καλά..Εγώ άδεια θα πάρω μετά την πρώτη εβδομαδα του Αυγούστου, αλλά καλύτερα, γιατί τότε θα έχω βαρύνει και περισσότερο και θα τη χρειαστώ πιστεύω..

Kel μου, ωραίος ο άντρας σου με τα ροζ μπλουζάκια του..Κι εμείς ενώ ο γιατρός και η μαία το λένε με σιγουριά, ακούσαμε κάτι ιστορίες το Σαβ/κο για αγόρια που έγιναν κορίτσια στη Β επιπέδου και το ανάποδο και είμαστε πιο συγκρατημένοι..Β επιπέδου θα κάνω μετά τις 15 Ιουλίου μου είπε ο γιατρός χθες που ρώτησα τη μαία (είχα πάει να γράψω συμπληρώματα) και έτσι περιμένουμε ως τότε και μετά θα ψωνίσω ή θα κοιτάξω κάτι..Βεβαια, το προηγούμενο Σαβ/κο ο άντρας μου πήρε μια ροζ κουδουνίστρα κ έφερε στο σπίτι, γιατί φοβήθηκε πως τώρα που το μαθαίνουν θα μας φέρουν τίποτα και ήθελε το πρώτο να το έχει πάρει εκείνος, ο γλυκός μου...

Ακόμα δε μας έχει πει κανείς για πράγματα που έχουν να μας δώσουν, αλλά από όσο ξέρω πάντα βρίσκονται πράγματα από φίλους και συγγενείς..Εμείς δεν έχουμε μωρά στην οικογένεια, αλλά έχουμε πολλούς φίλους..Θα δούμε..

Kel, το καρότσι που λες πόσο κάνει και περιέχει και κάθισμα, καλαθούνα κτλ ?

Νικακι, για κάτσε να πάμε διακοπές και να πλακώσουμε τα ταβερνάκια με τα τηγανιτά κολοκυθάκια κτλ και θα σου πω εγώ για κιλά..χαχαχα

Πετρίνα μου, φάε τώρα που μπορείς, γιατί χθες που έγραφα συμπληρώματα μου είπε σε κανένα μήνα θα κάνουμε καμπύλη ζαχάρου και μπορεί να μας τα κόψουν τα γλυκά..

Κορίτσια, που έχετε κι άλλα παιδάκια τυχερές είστε, γιατί κάποια στιγμή που χάζευα κι εγώ τι χρειαζόμαστε, είναι πολλά και ακριβά τα περισσότερα και ότι έχετε και το γλιτώσετε κέρδος μεγάλο..Ειδικά κούνιες, καρότσια, καθίσματα αυτοκινήτου κτλ..Ρούχα περιμένω κι εγώ πως και πως το Σεπτέμβρη να βγουν και να ψωνίσω για το μωράκι μου..Ακόμα όμως προσπαθώ να είμαι συγκρατημένη..Φοβάμαι κιόλας πολλές φορές να αφεθώ..

Ο μάρσιπος πιστεύω πως είναι μεγάλο πράγμα..Έχεις το πλασματάκι σου κολλημένο πάνω σου και τα χέρια ελεύθερα..Είχα κάνει δώρο στην κουμπάρα μου για τα διδυμάκια και δεν ξέρω αν τους έχει ακόμα..

Γενικά..δεν ξέρω τί μπορώ να βρω από φίλους, οπότε μέχρι Σεπτέμβρη δε θα ψωνίσω τίποτα πιστεύω...

Kel, αν έχεις καταλήξει σε τίποτα και ξέρεις τιμές για πες μας να μπαίνουμε σε mood..

Φιλάκιααααααα

Ευχομαι κ αυτη τη φορα να μην εχω σακχαρο στην εγκυμοσυνη κ να απολαμβανω τα γλυκακια μεχρι τελους....πολυ σιχαμα παντως το υγρο που πινουμε για την καμπυλη.

Ο μαρσιπος ειναι φοβερη ανακαλυφη κ τον εχω χρησιμοποιησει σε ολα τα παιδια.Τον κλασικο οχι sling.Σας συστηνω ανεπυφυλακτα να αγορασετε εναν.

Καλημέρα κορίτσια!

Vivian κορίτσι μου, λυπάμαι για το σκυλάκι σας...

Τα μπουκάλια Dr browns τα είχα πάρει εγώ στον μικρό μου γιατί είχα διαβάσει κι εγώ οοοολα αυτα τα καλά λόγια, αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένη... Ο μικρός είχε περίπου 4 μήνες κολικούς κι εγώ κουραστικά να καθαριζω τα εξαρτήματα. Μαζέψτε κι αλλες γνώμες πριν τα πάρετε. Εγώ τώρα θα πάρω μάλλον της avent με τη φαρδιά θηλή. Γυάλινα στην αρχη γιατί πρέπει να αποστειρώνονται. Αυτά για τα μπουκάλια...

Τα νέα μας είναι ότι χθες πήγαμε στον γιατρό, όλα καλά τα είδε με τον μπέμπη μας, 456γρ. ύψος δεν μας μετράει πια ολόκληρο και όλα μια χαρά, μας έδειξε ακόμα μια φορά τα προσόντα του και είχε τα χεράκια του και τα δυο πάνω στο μάγουλο σαν να κοιμάται! Β επιπέδου κλείσαμε κι εμείς 14 του μήνα!! Ανυπομονώωωωω!!!!

Καλημέρα κορίτσια !!!

Σήμερα έχω σηκωθεί αξημέρωτα..Πήγα για εξετάσεις αίματος, ούρων, τώρα δουλειά και το βράδυ που σχολάω έχω οφθαλμίατρο και μετά συνέλευση στην πολυκατοικία..Μεγάλη μέρα...

Nıkakı, μπράβο για τα καλά νέα για το μπεμπάκο σας..

Kel, κι εγώ πάντα υπόταση είχα, αλλά υπάρχουν στιγμές που πιάνω το 12,5 κτλ..Προχθές όμως μου έπεσε η πίεση στο 8 και πήγα να σοριαστώ..Έτσι την ελέγχω πρωί - βράδυ..

Πετρίνα μου, σκουλαρίκι δεν έχω και δεν ξέρω, αλλά είναι σίγουρο πως σε όλες μας θα πεταχτεί έξω ο αφαλός ? Πωπω..με τρομάζει αυτή η ιδέα..Βλέπω τις άλλες έγκυες που φαίνεται και αγριεύομαι..Όσο για τον ύπνο, κι εγώ πια δε βολεύομαι γιατί όπως είπες είμαι του μπρούμητα..Προς το παρόν όμως κοιμάμαι λόγω κούρασης κτλ..μετά δεν ξέρω τι θα κάνω..Πάντως σηκώνομαι και δε νιώθω να το έχω ευχαριστηθεί τον ύπνο..

Αφήστε κορίτσια..εκεί που καμάρωνα πως δεν είχα πάρει βάρος..μέσα σε 10 μέρες και σε συνδυασμό που κάθισα 4 μέρες με το μάτι μου σπίτι, τα τσίμπησα τα κιλάκια και είμαι +2,5..Μέσα σε 10 μέρες φάνηκε η κοιλιά μου μεγάλη ξαφνικά και το στήθος τουμπάνιασε κι άλλο..

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Tinaki..Ωραία νέα για το μπέμπη..Εμένα ο γιατρός μου είπε Β επιπέδου γύρω στις 16-19..Θα κλείσει στο Μητέρα και θα με πάρει να πάω..Ανυπομονώ κι εγώ πολύ.. Για τα μπουκάλια με προβλημάτισες, γιατί ήμουν εντελώς σίγουρη..αλλά θα ρωτήσω κι άλλες κοπέλες που έχω με μωράκια..

Πετρίνα, εγώ για τις ραγάδες έβαζα από την αρχή αμυγδαλέλαιο κάθε βράδυ..Αλλά τώρα είναι που φουσκώνω και ελπίζω να μην εμφανιστεί καμιά..Τελευταία βάζω και στο στήθος, γιατί μου είπε μια φίλη πως κι εκεί κάνεις ραγάδες στο ντεκολτέ..Έτσι κάθε βράδυ λαδώνομαι και ελπίζω..χαχαχα

fUx9p3.png

Καλημέρα Tinaki..Ωραία νέα για το μπέμπη..Εμένα ο γιατρός μου είπε Β επιπέδου γύρω στις 16-19..Θα κλείσει στο Μητέρα και θα με πάρει να πάω..Ανυπομονώ κι εγώ πολύ.. Για τα μπουκάλια με προβλημάτισες, γιατί ήμουν εντελώς σίγουρη..αλλά θα ρωτήσω κι άλλες κοπέλες που έχω με μωράκια..

Πετρίνα, εγώ για τις ραγάδες έβαζα από την αρχή αμυγδαλέλαιο κάθε βράδυ..Αλλά τώρα είναι που φουσκώνω και ελπίζω να μην εμφανιστεί καμιά..Τελευταία βάζω και στο στήθος, γιατί μου είπε μια φίλη πως κι εκεί κάνεις ραγάδες στο ντεκολτέ..Έτσι κάθε βράδυ λαδώνομαι και ελπίζω..χαχαχα

Πολυ καλο τα αμυγδαλελαιο αλλα πλεον το χρησιμοποιω μονο στο προσωπο γαι τυχον ρυτιδες γιατι ολα μου τα ρουχα σε προηγουμενες εγκυμοσυνες γινοντουσαν λαδωμενα πανια....εννοειται να βαζεις κ στηθος κ γλουτους κ μηρους κ στο εσωτερικο του ποδιου..παντου υπαρχει η περιπτωση να βγουν οι ατιμες. Εγω παντως βαζω την απλη μπλε κρεμουλα nivea που περιεχει αμυγδαλελαιο κ ειναι για πολυ ξηρες επιδερμιδες...απλα τελεια κρεμα!!

Στις κοιλιτσες σας βαζετε καποια κρεμα για ραγαδες???

Πενυ με τον υπνο εχω κ εγω θεμα κ αν θυμαμαι καλα εισαι κ εσυ φαν του υπνου στα μπρουμητα...για μενα ο υπνος ειναι απλα ταλαιπωρια κ οχι ξεκουραση γιατι δεν βολευομαι καθολου στα πλαγια ουτε ανασκελα φυσικα,τριγυρναω συνεχως κ οταν με παρει λιγο ο υπνος ξυπναω γιατι εχω λιγο πλακωσει το μωρο κ ζοριζομαι...ουφ δυσκολες καταστασεις.

Εχει καποια κοπελα στον αφαλο σκουλαρικι????Αν ναι το φοραει ή το εχει βγαλει????

Καλημέρα!!!!!! Εγώ βάζω από την αρχη κρέμα για τις ραγάδες της frezyderm prevenstria. Μέχρι στιγμης καλά είμαι. Σκουλαρίκι δεν εχω αλλά νομίζω ότι πρέπει να το βγάλεις. Όχι τιποτά άλλο μην σου κόψει εντελώς την τρύπα από το τέντωμα.

fe75p2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Vivian κορίτσι μου, λυπάμαι για το σκυλάκι σας...

Τα μπουκάλια Dr browns τα είχα πάρει εγώ στον μικρό μου γιατί είχα διαβάσει κι εγώ οοοολα αυτα τα καλά λόγια, αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένη... Ο μικρός είχε περίπου 4 μήνες κολικούς κι εγώ κουραστικά να καθαριζω τα εξαρτήματα. Μαζέψτε κι αλλες γνώμες πριν τα πάρετε. Εγώ τώρα θα πάρω μάλλον της avent με τη φαρδιά θηλή. Γυάλινα στην αρχη γιατί πρέπει να αποστειρώνονται. Αυτά για τα μπουκάλια...

Τα νέα μας είναι ότι χθες πήγαμε στον γιατρό, όλα καλά τα είδε με τον μπέμπη μας, 456γρ. ύψος δεν μας μετράει πια ολόκληρο και όλα μια χαρά, μας έδειξε ακόμα μια φορά τα προσόντα του και είχε τα χεράκια του και τα δυο πάνω στο μάγουλο σαν να κοιμάται! Β επιπέδου κλείσαμε κι εμείς 14 του μήνα!! Ανυπομονώωωωω!!!!

456???? Είδες αν το παιδι είναι αγόρι!!!! Έχει άλλο βάρος. Η δική μου την προηγούμενη πέμπτη ήταν 280 γραμ! Και εγώ στις 14 εχω Β επιπέδου

fe75p2.png

Τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα θέλει κρέμα ή λάδι. Στήθος (εκτός θηλών) και κάτω μέχρι και γλουτούς! Να το απορροφήσει μου είπε η μαία. Την κυριακή που μπήκα στη θάλασσα με έτσουξαν πολύ οι θηλές μου. Ποιος ξέρει γιατί. Εγώ κοιμάμαι μια χαρά στο πλάι όπως κοιμόμουν. Αν πάω προς το μπρούμυτα κάποιος από μέσα ζορίζεται και κλωτσάει!!! Όσα για τα μπουκάλια... ήθελα να στο πω από χθες... θα πάρουμε για παν ενδεχόμενο... αλλα καλύτερα είναι να θηλάσουμε!!! Όποτε εγώ μαζί με τα μπουκάλια θα τσεκάρω και για ηλεκτρικό θήλαστρο γιατί θα το παλέψω μέχρι τέλους να δώσω στο μικρό μου το γαλατάκι μου! Έχω ακούσει ότι οι πρώτες 40 μέρες είναι γολγοθάς με το θηλασμό. Ποια είναι η εμπειρία σας?

fe75p2.png

Διαφημίσεις

Kel, εσένα η κόρη σου δεν είναι αδύνατη μόνο επειδή είναι κορίτσι, αλλά επειδή είναι μοντέλο είπαμε..χαχαχα..

Όσο για τα μπουκάλια εννοείται πως θα προσπαθήσουμε με το θηλασμό, αλλά αν δεν χορταίνει ή αν κάτι πρκύψει ? Άσε να είμαστε ήσυχες..Θήλαστρο θα πάρω σίγουρα κι εγώ..Πάντως παιδιά οι γνωστές μου ελάχιστα θήλασαν για διαφορετικούς λόγους (γύρισαν στη δουλειά αμέσως, μαστίτιδες, δεν είχαν, πήραν αντιβίωση για άλλο λόγο και δεν έκανε κτλ)..Έχω βέβαια και περίπτωση κοπέλας που θήλασε πάνω από χρόνο, αλλά ήταν όλη μέρα σπίτι και μου έλεγε πως θήλαζε 4-5 φορές τη μέρα από 2 ώρες τι φορά..Όλη την ώρα αγκαλιά στο κρεβάτι και καθόταν..Εγώ δεν έχω αυτό το περιθώριο σε καμιά περίπτωση..

fUx9p3.png

Kel, εσένα η κόρη σου δεν είναι αδύνατη μόνο επειδή είναι κορίτσι, αλλά επειδή είναι μοντέλο είπαμε..χαχαχα..

Όσο για τα μπουκάλια εννοείται πως θα προσπαθήσουμε με το θηλασμό, αλλά αν δεν χορταίνει ή αν κάτι πρκύψει ? Άσε να είμαστε ήσυχες..Θήλαστρο θα πάρω σίγουρα κι εγώ..Πάντως παιδιά οι γνωστές μου ελάχιστα θήλασαν για διαφορετικούς λόγους (γύρισαν στη δουλειά αμέσως, μαστίτιδες, δεν είχαν, πήραν αντιβίωση για άλλο λόγο και δεν έκανε κτλ)..Έχω βέβαια και περίπτωση κοπέλας που θήλασε πάνω από χρόνο, αλλά ήταν όλη μέρα σπίτι και μου έλεγε πως θήλαζε 4-5 φορές τη μέρα από 2 ώρες τι φορά..Όλη την ώρα αγκαλιά στο κρεβάτι και καθόταν..Εγώ δεν έχω αυτό το περιθώριο σε καμιά περίπτωση..

Δεν νομιζω ότι υπάρχει γυναικα που δεν έχει γάλα. Η νύφη μου το πρώτο παιδι το θήλασε με τα χίλια ζόρια 40 μέρες. Τώρα στο δεύτερο θηλάζει 6 μήνες. Με το που βγήκε από το νοσοκομείο πήρε μία κοπέλα από ένα σύλλογο αν θυμάμαι καλα και της έδειξε πως να θηλάζει σωστά. Από εκείνη την ημέρα θηλάζει σε 10 λεπτά, όσες φορές τη μέρα θέλει το μωρό. και όταν λείπει με το θήλαστρο βγάζει το γάλα, ψυγειο, μωρο! Δεν μας δειχνουν πως να το βγαλουμε σωστα γιατί βαριούνται αλλιώς όσο ρουφάει το μωρό τόσο η "καλή μας αγελάδα" βγάζει γαλα!!!!!!

fe75p2.png

Δεν νομιζω ότι υπάρχει γυναικα που δεν έχει γάλα. Η νύφη μου το πρώτο παιδι το θήλασε με τα χίλια ζόρια 40 μέρες. Τώρα στο δεύτερο θηλάζει 6 μήνες. Με το που βγήκε από το νοσοκομείο πήρε μία κοπέλα από ένα σύλλογο αν θυμάμαι καλα και της έδειξε πως να θηλάζει σωστά. Από εκείνη την ημέρα θηλάζει σε 10 λεπτά, όσες φορές τη μέρα θέλει το μωρό. και όταν λείπει με το θήλαστρο βγάζει το γάλα, ψυγειο, μωρο! Δεν μας δειχνουν πως να το βγαλουμε σωστα γιατί βαριούνται αλλιώς όσο ρουφάει το μωρό τόσο η "καλή μας αγελάδα" βγάζει γαλα!!!!!!

Αυτό ισχύει..Αν βγαίνει σωστά όσο γάλα έχουμε κάθε φορά και υγιές είναι για εμάς και τόσο περισσότερο παράγουμε..Αν μένει μέσα μας γάλα, παίρνει το μήνυμα ο οργανισμός πως δεν το χρειαζόμαστε και το κόβει..

Για να δούμε..Μακάρι να είμαστε καλά και να τα καταφέρουμε..

fUx9p3.png

Καλησπερα σε ολες!!!

πηγαμε για τον υπερηχο χθες και ολα καλα!!! Φυλλο δεν ειδαμε γιατι δεν καθοταν σε σωστη θεση αλλα ακουσαμε τους παλμους της καρδουλας και ηταν φυσιολογικοι. Να σας πω την αληθεια εγω αυτο ηθελα μονο να ακουσω οτι ολα καλα με τους παλμους!!!!!

tinaki μπραβο κοπελα μου που πηγαν ολα καλα με τον υπερηχο σας...τελεια λοιπον!!!!!

Σχετικα με τα μπιμπερο καλο ειναι να παρετε για να υπαρχουν γιατι οπως ειπατε κι εσεις μπορει για χ,ψ λογους να μην πετυχει ο θηλασμος. Τα dr.browns μου τα ειχαν δωσει διαφημιστηκα και να σας πω την αληθεια δεν ξερω αν κανουν δουλεια στους κολικους αλλα εμενα δεν με βολεψαν γιατι εχουν ενα σωρο εξαρτηματα και πλενονται δυσκολα...!!

η αποψη μου απο την εμπειρια μου σχετικα με το θηλασμο ειναι οτι βοηθαει πολυ στο μαιευτηριο να το εχετε διπλα σας συνεχεια (rooming in). Εγω την πατησα και δεν ειχα τη μικρη διπλα μου συνεχεια οποτε της εδιναν ξενο, ετσι οταν γυρισαμε στο σπιτι ζοριστηκαμε πολυ με το θηλασμο κι επιδη δεν επερνε καθολου βαρος ο γιατρος μου ειπε καλο ειναι να της κανω μεικτη διατροφη μεχρι να ειναι καλα με τα κιλακια της. Ομως μετα η μικρη ειχε σηνυθισει την ευκολια του μπιμπερο και δεν καταφερα να την θηλασω αποκλειστικα ενω το ηθελα πολυ. Την θηλασα μαζι με ξενο για 3,5 μηνες.

Πετρινα σκουλαρικι στον αφαλο ειχα εγω μεχρι την πρωτη μου εγκυμοσυνη. Μολις αρχισε να μεγαλωνει η κοιλια το εβγαλα και δεν το εχω ξαναβαλει.

tmVRp3.png

dakEp2.png

Αααα και σχετικα με μαρσιπο ειχα παρει το κλασικο που ειναι σταθερος αλλα δεν με βολεψε μπορει ομως λογο της εποχης!! Γεννησα ανοιξη και μεχρι να τη βαλω αρχισαν οι ζεστες και ιδρωνε πολυ η καημενη. Οποτε δεν το χρησιμοποιησα καθολου. Τωρα λεω κι εγω να δοκιμασω ring sling αλλα θα μου δωσει μια φιλη που δεν τη βολεψε και δεν το εχει χρησιμοποιησει καθολου.

tmVRp3.png

dakEp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...