Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εγώ είμαι απογευματινή και μαγειρεύω κεφτεδακια με σάλτσα στο φούρνο και χυλοπιτες...

Λοιπόν, όταν το τικερακι σας λέει ας πούμε 19 βδομάδες, σημαίνει ότι τις κλείσατε και μπήκατε στις 20! Όταν λέει ας πούμε 19 και 3, είστε 19 κλεισμένες συν τρεις μέρες!

Αρα Μαρακι εχεις μπει στην 19η βδομαδα και Τιτικο αυριο ολοκληρωνεις την 20η εβδομαδα και φτανεις κι εσυ στα μισα!!!!!

Ναιιιιιι τώρα μπορείτε να χαρείτε!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εγώ είμαι απογευματινή και μαγειρεύω κεφτεδακια με σάλτσα στο φούρνο και χυλοπιτες...

Λοιπόν, όταν το τικερακι σας λέει ας πούμε 19 βδομάδες, σημαίνει ότι τις κλείσατε και μπήκατε στις 20! Όταν λέει ας πούμε 19 και 3, είστε 19 κλεισμένες συν τρεις μέρες!

Αρα Μαρακι εχεις μπει στην 19η βδομαδα και Τιτικο αυριο ολοκληρωνεις την 20η εβδομαδα και φτανεις κι εσυ στα μισα!!!!!

Ναιιιιιι τώρα μπορείτε να χαρείτε!!!

Καλημέρα!!! Και εγώ είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!! Τα περάσαμε τα μισα!!!!!! Μετά από μερικές βουτιές μπαίνουμε στην τελική ευθεία! Εγώ το μπεμπουλίνι μου το νιώθω όλο και περισσότερο! Κουνιέται διαρκώς! Κάθε μία ώρα δίνει σίγουρα το παρόν! Είτε ξαπλωμένη, είτε όρθια! Όλες τις εξετάσεις τις κάνω στο ρέα, όπου και θα γεννήσω!

fe75p2.png

Κορίτσια μου Καλημέρα και Καλή εβδομάδα !!!

Επιτέλους γύρισα στο γραφείο και στη δουλειά..Έπηξα στο σπίτι, χωρίς να μπορώ να δω tv, να μπορώ να είμαι στο pc, να διαβάσω, αλλά ούτε και να βγω στον ήλιο..δεν έχει νόημα να είσαι σπίτι ή σε άδεια..Ελπίζω μόνο αυτές τις 4 μέρες που δεν έβλεπα και αναγκαστικά έμεινα σπίτι να μη μου τις κόψουν από την άδεια του καλοκαιριού...Αν και δε νομίζω γιατί ξέρουν πως με χάλια τα μάτια μου, πρησμένα και εντλώς άρρωστα ήμουν γραφείο..με 38,5 3 μέρες το χειμώνα πάλι δεν έλειψα και γενικά ούτε εκμεταλλεύτηκα την εγκυμοσύνη ή τίποτα και πάντα ήμουν στο γραφείο..Θα δείξει κιόλας..Τι να πω..

Κι εγώ το νιώθω τα βράδια ξαπλωμένη το μωράκι και το Σάββατο το ένιωσε και ο άντρας μου και έχουμε ενθουσιαστεί...

Σήμερα θα πάω γυναικολόγο μόνο για να γράψω συμπληρώματα στη γραμματεία και να κανονίσω με τη μαία μου ημερομηνία για τη Β επιπέδου..Μάλλον για 11-12 Ιουλίου μας κόβω..Θα σας πω όταν μάθω..

Κοντεύει και η άδεια του καλοκαιριού και μόλις γυρίσουμε θα είναι η κοιλιά μας τεράστια πιστεύω..Ήδη από τις μέρες που έκατσα σπίτι μεγάλωσε πάρα πολύ και πλέον το λέμε και παντού, αν και οι περισσότεροι το καταλαβαίνουν πια μόλις με βλέπουν..Έχει πολύ πλάκα γιατί πχ μας είδα κάτι φίλοι το Σάββατο και ενώ πριν 10-15 μέρες δεν είχαν πάρει είδηση, έπαθαν πλάκα με την κοιλίτσα μου τη φουσκωμένη..χαχα...

fUx9p3.png

Καλημέρα κορίτσια και καλή μας Κυριακή!!

Βλέπω πως αυτή η βδομάδα είναι για τις περισσότερες σας βδομάδα ραντεβού με τα μπεμπάκια σας:-) Τι καλά!!! Θα περιμένουμε νέα από όλες:-)

Εγώ αυτό το Σάββατο δίνω εξετάσεις για ένα πρόγραμμα που παρακολουθούσα για ένα εξάμηνο και δεν μπορώ καθόλου να συγκεντρωθώ να διαβάσω:-( Σκέφτομαι να τουρλώσω την κοιλιά στις εξετάσεις λοιπόν, μπας και με λυπηθει κανείς και με βοηθήσει λίγο (χιχι)

Nikaki περαστικούλιααααα! Και να χαίρεσαι και την κορούλα σου:-)

Kel 81 την ίδια διατροφή κάνω κι εγώ λόγω του οτι μου βρήκαν ψηλα μια ουσία υπεύθυνη για το διαβήτη της κύησης. Εχεις κι εσυ το ιδιο? Σε νιώθω πάντως!

Φιλάκιααααα

Δεν έχω διαβήτη, μου απαγόρευσε το αλάτι, τη ζάχαρη και τους υδατάνθρακες η για να πρηστω παραπανω από τώρα... και από τα νεύρα μου και τη στεναχωρια μου εφαγα 6 κομματια πιτσα!!!!!!

fe75p2.png

Δεν έχω διαβήτη, μου απαγόρευσε το αλάτι, τη ζάχαρη και τους υδατάνθρακες η για να πρηστω παραπανω από τώρα... και από τα νεύρα μου και τη στεναχωρια μου εφαγα 6 κομματια πιτσα!!!!!!

Α ρε Kel θεά..Μου έλειψες..χαχαχα..Δε μας είπες τι έγινε με τον υπέρηχο που κάνατε ? Σας το σιγούρεψε το κοριτσάκι ? Ο άντρας σου τί είπε ? Καμιά νέα ατάκα ?

Κορίτσια, χρησιμοποιείτε μικροκυμάτων για το φαγητό σας στην εγκυμοσύνη ? Εγώ στη δουλειά το μεσημέρι αναγκαστικά..Δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς και τώρα που το έμαθαν στη δουλειά, μια συνάδελφος μου έλεγε πως δεν πρέπει και κυρίως να μην κάθομαι κοντά όταν ζεσταίνει ? Και τόσο καιρό λέτε να επηρεάζει κάτι που ζέσταινα το φαγητό μου εκεί και έτρωγα ?

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια..το googlαρα κλασσικά και λέει πως δεν επηρεάζει περισσότερο από πριν, είναι πολύ χαμηλή η ακτινοβολία, απλά καλό είναι να μην κάθεσαι ακριβώς δίπλα γενικά όταν λειτουργεί..

Αν σκεφτείτε το κινητό, το ασύρματο internet και τις κεραίες που είναι γεμάτος ο κόσμος..λογικό είναι..

fUx9p3.png

Απ'οτι διαβασα λοιπον ολες λιγο ή πολυ τα νιωθουμε τα νινακια μας πια...τελεια!!!

tinaki εχεις δικιο με τις εβδομαδες, ετσι κερδιζουμε και λιιιγο ακομα για τη μερα της μεγαλης αγκαλιτσας!!!

πενυ κι εγω ειχα αγχωθει με τα μικροκυματα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη και δεν χρησιμοποιουσα πολυ!! Απλα αφου το βαλεις στο μικροκυματων το φαγητο αστο να κατσει λιγη ωρα εξω μεχρι να το φας. Παντως κι εγω δεν νομιζω οτι κανει και τοσο κακο πια εκτος κι αν ειναι κανενας αρχαιος παλιας τεχνολογιας.

tmVRp3.png

dakEp2.png

Και εγω ειμαι στην 20η εβδομάδα!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσια καλη επιτυχία να εχουμε αυριο!!!

Πενυ δεν νομιζω να πειραζουν τα μικροκυματα αλλα οπως ειπε και η μαρια αστο λιγακι εξω προτου το φας!

Παντως ολες βλέπω ημαστε πολυ συγκρατημενες με τα κιλα!! Ισως επειδή ημαστε οι περισσοτερες δευτερομανουλες μου φαίνεται ή επειδή ειστε αδυνατες ηδη οι υπολοιπες????Δεν ξερω τι να πω! Μπραβο μας!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Δηλαδή εγω αύριο κλείνω την 20 εβδ. και οδεύω για την 21η??? 'Ημουν μια εβδομάδα πισω :confused:

Μην λέτε για κιλά :evil:!!!!!! εχω βάλει 7 μέχρι τώρα ........... η κοιλία μου είναι σαν μπαλα ποδοσφαίρου !!! Μάλλον είναι μεγαλουτσικος ο μπέμπης ....

Καλή επιτυχία για αύριο κορίτσια !!!

hi0kp2.png

U47cp3.png

Α ρε Kel θεά..Μου έλειψες..χαχαχα..Δε μας είπες τι έγινε με τον υπέρηχο που κάνατε ? Σας το σιγούρεψε το κοριτσάκι ? Ο άντρας σου τί είπε ? Καμιά νέα ατάκα ?

Κορίτσια, χρησιμοποιείτε μικροκυμάτων για το φαγητό σας στην εγκυμοσύνη ? Εγώ στη δουλειά το μεσημέρι αναγκαστικά..Δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς και τώρα που το έμαθαν στη δουλειά, μια συνάδελφος μου έλεγε πως δεν πρέπει και κυρίως να μην κάθομαι κοντά όταν ζεσταίνει ? Και τόσο καιρό λέτε να επηρεάζει κάτι που ζέσταινα το φαγητό μου εκεί και έτρωγα ?

Δεν ευχαριστηθηκα τον υπερηχο. Δεν ειχε καλη θεση. Δυσκολευτηκε κ να το μετρησει. Τα ποδαρακια τα ειχε κλειστα. Τσουτσουνι δεν ειδε. Ο αντρουλης μου το μονο που ειπε ενω περιμεναμε να μπουμε ηταν... παλι ροζ μπλουζα εβαλα.. πως περιμενεις μετα να κανεις αγορι!!! Το χει παρει αποφαση!

fe75p2.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερω για σας.. εγω εχω αρχισει και κοιταω τα πραγματα που θα χρειαστω! Εχω βρει καροτσι...το trilogy της inglesina θα παρω, εχω την καλαθουνα της νυφης μου, λικνο θα μου δωσουν, ενα καθισμα αυτοκινητου μου εδωσαν θα χρειαστω ακομα ενα για το δικο μου αυτοκινητο. Και τωρα κοιταω την προικα του!!! Και μου αρεσει τοσο πολυ που τα ψαχνω!!!! Εσεις το ψαχνετε ή εγω ειμαι η τρελη??? Ρουχα δεν εχω παρει.... δεν εχει αομα χειμωνιατικα αλλιως.....

fe75p2.png

καλημέρα κα ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ να εχουμε κοριτσια με υγεια για ολες μας.

Καλως oρισαν τα καινουργια κοριτσια.

μπραβο που ειστε καλυτερα απο τις αναποδιες...μακρυα κ να μην ξαναρθουν.

Eva καλη επιτυχια για το διαγωνισμα.

Kel ειχες ρωτησει για μαθηματα ανωδυνου αν διαβασα καλα....απο προσωπικη εμπειρια με 3 φυσιολογικους τοκετους θα σου πω πως δεν χρειαζεται...η λεξη ''ανωδινος'' δεν υπαρχει οταν προκειται για τοκετο χα χα χα...φαντασου η πρωτη γεννα εγινε οταν ημουν 19 κ δεν ηξερα που παν τα τεσσερα..κι ομως η φυση ξερει καλυτερα για εμας τι να κανουμε κ ποτε...το μονο που χρειαζεται ειναι να συχγρονισεις την αναπνοη σου οταν ερχονται οι συσπασεις για να παιρνεις κ εσυ κ το μπεμπακι οξυγονο.Βεβαια εσυ θα κανεις οτι σου πει ο γιατρος σου..αν θελει να κανεις μαθηματα να κανεις :)

Το μικρουλι το αισθανομαι κ εγω μια με δυο φορες τη μερα οταν καταφερω να ξαπλωσω λιγο κ ειναι μαγικο.Απο κιλα που ειπατε ειμαι στη 18η εβδομαδα και ηδη +2 :wink: αλλα να σας πω οτι τα πολλα κιλα μπαινουν μετα τον 6ο μηνα :?

Εδω κ 3 μερες τρωω συνεχεια ΜΙΛΦΕΙΓ μιαμ μιαμ μιαμ :-D κ γενικα τρωω συνεχεια,ολο κ κατι μασουλαω μεσα στη μερα.

Την Παρασκευη εχουμε εμεις υπερηχο κ την Β επιπεδου τελος αυτου με αρχες Αυγουστου κ θα την κανω στο Μητερα.

Σημερα το μενου εχει μπριζολιτσες με πατατες στο φουρνο...εσεις τι καλο μαγειρευεται?

Καλημέρα και καλό μήνα!!! Είμαι πολύ συγκινημένη, πριν τέσσερα χρόνια αυτος ήταν ο μήνας που περίμενα πως και πως!!! Θυμάμαι πολύ έντονα τα συναισθήματα...

Τιτικο ναιιιι έφτασες επίσημα στα μισά!!! Είδες τι ωραία που είναι να κερδίζεις μια βδομάδα???

Κελ ο άντρας πάντως την ατάκα του την έχει έτοιμη!! Όσο για τις αγορές επειδή τα έχω όλα απο τον πρώτο, περιορίζομαι να ψάχνω τι μπουκάλια θα πάρω αυτη τη φορά και χαζεύω ψιλοπράγματα που ίσως πάρω, μέχρι να έρθει ο χειμώνας να πάρουμε ρούχα, μιας και απο αυτα θα χρειαστούμε... Α και ψάχνω για κρεβάτι και στρωσίδια για τον μεγάλο, μιας και θα τα δώσει και αυτα στον μικρό... Πάντως έχεις απόλυτο δίκιο, είναι ΠΟΛΥ ωραία αυτη η διαδικασία!!!!!!

Για κιλά εγώ είχαν αρκετά από πριν και για την ώρα έχω βάλει περίπου τρία και ο γιατρός μαλώνει...

tinaki μια απο τα ιδια κ εγω...τα εχω ολα απο τα προηγουμενα οποτε αν θα παρω κατι θα ειναι μονο αν δεν ειναι αγορακι.

ειναι πολυ ωραια ομως να ψαχνεις πραγματα για το μωρο σου γιατι μονο τοτε καταλαβαινεις πραγματικα οτι πλεον τα ψωνια θα γινονται για ενα ακομα πλασματακι εκτος εσενα κ του συζυγου...καλα ψωνια στις πρωτοτοκες λοιπον...

Καλημερα και καλο μηνα!! Αντε να ερθει το απογευμα..... μα γιατι αργει τοοοσο;;;;

Εγω πραγματακια και ρουχαλακια εχω απο τη μικρη οποτε θα χρειαστω ελαχιστα και θα τα ψαξω απο Σεπτεμβρη!! Στα ρουχαλακια της μικρης μου εχω και πολλα ουδετερα οποτε καλυπτω και τα δυο φυλλα.. το μονο που θα παρουμε μεσα σ'αυτες της μερες θα ειναι μεγαλητερο κρεβατι για τη μεγαλη μου μικρη γιατι ουτως ή αλλως θα το αλλαζαμε!!!

Απο κιλακια κι εγω ειμαι στα +3 προς το παρον και βλεπουμε αλλα αυτη η γουρουνίαση που με πιανει ωρες ωρες ειναι απιστευτη...κι εγω Πετρινα ολη τη μερα ολο και κατι μασουλαω..χιχιχι!!

Κοριτσια μου καλη επιτυχια να εχουμε σημερα οσες εχουμε ραντεβου με τα νινια μας!!

Φιλια σε ολες!!!!

tmVRp3.png

dakEp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...