Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!! Καλως ηρθαν τα νεα μελη!!!!

Την τριτη εχω ραντεβού στον γιατρουδακο μου να δουμε τον μπεμπη!!

Κλεισαμε στις 22 για β επιπεδου οποτε αυτον τον μηνα θα δω δυο φορες το νινι!!!! :)

Κορίτσια ειμαι κρυωμενη... :( με κολλησε η μικρή μου.. Ευτυχώς δεν εχουμε πυρετό!

Σημερα με εχουν πιασει τα ψυχολογικα μου... δεν ξερω γιατι αλλα καιρος ηταν μου φαίνεται! Οι ορμονες μου αρχισαν να κανουν παρτυ, λιγο η εγκυμοσύνη λιγο η ζεστη δεν θελει πολυ!!!

Διαβαζω τα νεα των μωρων που ειναι τελεια και πολυ χαιρομαι!!

Σας φιλω!!!

Ααα και ευχαριστώ για τις ευχες για τα γενεθλια μας!!!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Καλημέρα !!!

nikaki19 περαστικά κοπέλα μου ...Να χαίρεσαι την κούκλα σου (ήμουν στο νοσοκομείο και δεν σου ευχήθηκα)

Εγώ θα κάνω την β επιπέδου στις 15/7.

Καλό σαβ/κο σε όλες !!!

hi0kp2.png

U47cp3.png

Καλημερα!!! Καλως ηρθαν τα νεα μελη!!!!

Την τριτη εχω ραντεβού στον γιατρουδακο μου να δουμε τον μπεμπη!!

Κλεισαμε στις 22 για β επιπεδου οποτε αυτον τον μηνα θα δω δυο φορες το νινι!!!! :)

Κορίτσια ειμαι κρυωμενη... :( με κολλησε η μικρή μου.. Ευτυχώς δεν εχουμε πυρετό!

Σημερα με εχουν πιασει τα ψυχολογικα μου... δεν ξερω γιατι αλλα καιρος ηταν μου φαίνεται! Οι ορμονες μου αρχισαν να κανουν παρτυ, λιγο η εγκυμοσύνη λιγο η ζεστη δεν θελει πολυ!!!

Διαβαζω τα νεα των μωρων που ειναι τελεια και πολυ χαιρομαι!!

Σας φιλω!!!

Ααα και ευχαριστώ για τις ευχες για τα γενεθλια μας!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ....ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ?

ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΩΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.

Καλημέρα !!!

nikaki19 περαστικά κοπέλα μου ...Να χαίρεσαι την κούκλα σου (ήμουν στο νοσοκομείο και δεν σου ευχήθηκα)

Εγώ θα κάνω την β επιπέδου στις 15/7.

Καλό σαβ/κο σε όλες !!!

ΚΑΛΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΙΤΙΚΟ....ΕΣΥ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ?

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟΨΕ.

3I1Qp3.png

5xzap2.png

nikaki περαστικα σας και γρηγορα... δεν λεει μες το καλοκαιρι να ειστε κρυωμενες!! Κι εγω την Τριτη εχω ραντεβου για υπερηχο και εχω ενα αγχος..αστα!!! Καλη εξεταση να εχουμε λοιπον!!!

tmVRp3.png

dakEp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και καλή μας Κυριακή!!

Βλέπω πως αυτή η βδομάδα είναι για τις περισσότερες σας βδομάδα ραντεβού με τα μπεμπάκια σας:-) Τι καλά!!! Θα περιμένουμε νέα από όλες:-)

Εγώ αυτό το Σάββατο δίνω εξετάσεις για ένα πρόγραμμα που παρακολουθούσα για ένα εξάμηνο και δεν μπορώ καθόλου να συγκεντρωθώ να διαβάσω:-( Σκέφτομαι να τουρλώσω την κοιλιά στις εξετάσεις λοιπόν, μπας και με λυπηθει κανείς και με βοηθήσει λίγο (χιχι)

Nikaki περαστικούλιααααα! Και να χαίρεσαι και την κορούλα σου:-)

Kel 81 την ίδια διατροφή κάνω κι εγώ λόγω του οτι μου βρήκαν ψηλα μια ουσία υπεύθυνη για το διαβήτη της κύησης. Εχεις κι εσυ το ιδιο? Σε νιώθω πάντως!

Φιλάκιααααα

q5m2xZQ.jpgq5m2p2.png

nikaki περαστικα σας και γρηγορα... δεν λεει μες το καλοκαιρι να ειστε κρυωμενες!! Κι εγω την Τριτη εχω ραντεβου για υπερηχο και εχω ενα αγχος..αστα!!! Καλη εξεταση να εχουμε λοιπον!!!

Σας ευχαριστουμε Ολες για τα περαστικα!! :)

Μαρία δεν θελω αγχος ολα καλα θα πανε! Εγω εχω καταβαλη το αγχος και το εχω αντικαταστήσει με την ανυπομονησία!!!!!! Καλα αποτέλεσματα!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ....ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ?

ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΩΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!! Σε εμβρυολογο στην πατρα θα την κανω εγω, δεν ξερω αν ειναι καμια εδω κοντα να σας πω και ονομα!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Γειας μανουλες!!!

Eva80 καλη επιτυχια στις εξετασεις και κανε το κολπακι με την κοιλια.....μπορει να πιασει..χιχιχι!!!

Nikaki ωραια η λογικη να αντικαταστησω με ανυπομονησια... πιο ωραιο συναισθημα νομιζω!! Κι εγω εχω αρχισει και νιωθω το νινι αλλα μονο οταν ξαπλωνω και χαλαρωνω!!

tmVRp3.png

dakEp2.png

Ειναι οντως μαρια! Το περιμενω πως και πως πλέον χωρίς αγχος μιας και το νιωθω!!!!!

Αααα και εγω οταν ειμαι ξαπλωμενη τον αισθανομαι οταν ειμαι ορθια δεν μπορω να το καταλαβω! !

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Νικακι χρόνια πολλά για το κοριτσάκι σου!!

Μαρία και Νικακι κι εγώ την Τρίτη έχω ραντεβού με τον γιατρό!!!! Άντε μεθαύριο, να κανονίσω κι εγώ β επιπέδου, μάλλον στις 14/07 θα μου πει!! Πάντως αυτος ο μήνας πέρασε πιο εύκολα απο τον προηγούμενο, μάλλον επειδή πια το νιώθω κανονικά και έχω λιγότερο άγχος! Κι εμένα είναι πιο ενεργητικός όταν είμαι ξαπλωμένη και χαλαρή αλλα τον καταλαβαίνω και όρθια! Πλάκα έχει όταν είμαι πιεσμένη στη δουλειά που λουφάζει και είναι σαν να περιμένει να περάσει η μπόρα για να αρχισει πάλι τις κλοτσιές του!!

Σήμερα γιόρταζε το μεγάλο μου αγοράκι και ήμασταν όλη μέρα βολτα!!! Και τα πόδια τούμπανο τώρα...

Πολλά πολλά φιλάκια κορίτσια μου!!!

Καλημερα κοριτσια μου και καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

απ'οτι βλεπω η Τριτη ειναι η μερα του υπερηχου....χαχαχα!!! Καλα αποτελεσματα να εχουμε ολες!!!

κοριτσια εμενα πλεον οταν ειμαι ξαπλωμενη κανει τετοιο παρτυ που χθες την ενιωσε και ο αντρουλης μου καθως ακουμπουσε την κοιλια μου....θα βγει μεγαλη τσαμπουκαλου..χαχαχα!!!

tinaki μου να χαιρεστε το γιοκα σου και να ειναι παντα ευτυχισμενος!!!! Οντως περασες τα μισα... εμενα η 21η εβδομαδα μου φαινεται οτι αργει ακομα!!! Εγω σημερα μπηκα στην 18η...

κοριτσια μου τι μαγειρευεται σημερα;;;;; εγω δεν εχω ιδεα ακομα!!!! Παω να ψαχουλεψω το ψυγειο μπας και μου ερθει καμια ιδεα!! Φιλια σε ολες!!!

tmVRp3.png

dakEp2.png

καλημέρα κοριτσάκια μου !!!

Και ο γιόκας μου κλοτσάει πολύ...ιδίως αν φάω καρπούζι :)

Λέω να μαγειρέψω σήμερα πιπεριές γεμιστές, να έχω και για αύριο...

Αυριο μπαίνω στην 20η εβδομάδα :D, περνάει ο καιρός...

hi0kp2.png

U47cp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ????:P:p

ΚΑΙ ΜΕΝΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ.

ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ??????

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ:-D.

3I1Qp3.png

5xzap2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...