Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

Μα τι γινεται βρε κορίτσια μας μουτζωσαν ομαδικος?????

Εχω ξεκινησει απο τοτε που σας εγραψα το μαγνησιο για τις συσπάσεις και βλέπουμε. Σημερα δεν ειχα καμια συσπαση οποτε μαλλον με επιασαν τα χαπια!

Χθες ειχα τα πρωτα γενεθλια της κορουλας μου! Πολυ τρεξιμο αλλα το κατα χαρηκαμε ολοι!!!!!!! Ειδικα η μικρή!!! (Αυτος ηταν ο σκοπος αλλωστε!)

Κορι πολυ χαρηκα για τα νεα σου στο γιατρο!!! Εμεις περιπου στις 15 του μηνα θα παμε στο γιατρο και τελος του μηνα την β επιπεδου!

Πενυ την θετική μου ενεργεια!!!!!!!

Ευα εγω θα το βαψω πρασινο-πορτοκαλί και θα βαλω ουδετερα αυτοκολλητα! Μιας και εχουμε υγρασία στους τοιχους (λιγο μην φανταστείτε) δεν γινεται να βαλουμε ταπετσαρία

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου γλυκα καλησπερα!!!

εμεις μολις γυρισαμε απο τις επισημες διακοπες μας στα Κουφονησια..ηταν τελεια και η μικρη μου επαθε πλακα με την απιστευτη θαλασσα!!!

kori μπραβο που πηγαν ολα καλα με το νινι σου!! Εγω εχω υπερηχο την αλλη Τριτη..αντε να το δουμε κι εμεις το μαναρακι μας!!

πενυ αντε και περνανε τα ματια επιτελους να ξεμπερδευεις μ'αυτη την ιστορια. Σε ταλαιπωρησε πολυ βρε παιδι μου!! Θετικη ενεργεια κι απο μενα οτι κι αν ειναι να περασει γρηγορα!!

titiko περαστικα σου βρε κοπελα μου και να ειναι το τελευταιο!!

anastasia μου μακαρι να σου πανε καλα ολα μεχρι το τελος!! Ολα μαζι ομως σου ετυχαν... μαλλον φταιει η μουντζα που εχουμε φαει ομαδικος!!

nikaki να χαιρεσαι το κοριτσακι σου, χιλιοχρονη κι ευτυχισμενη να ειναι!! Αφου ηρεμησες με το μαγνησιο κοιτα να ξεκουραζεσαι κιολας οσο μπορεις.

eva μπραβο κοπελα μου και σε σενα που πηγαν ολα καλα με τον υπερηχο!! Εγω το παιδικο το εχω βαψει απο τη μεση και κατω απαλο μοβ και απο τη μεση και πανω μπεζ και το εχω διακοσμησει με αυτοκολλητακια μικυ και μινι για να ειναι ουδετερο.

Ελπιζω να μην ξεχασα καμια σας...φιλια σε ολες!!!

tmVRp3.png

dakEp2.png

Καλημερα κοριτσια μυο.

Προτεινω να βαλουμε χαντρα θαλασσια να μη μας πιανει το κακο ματι...φτου φτου σκορδα σε ολες.

Απο τη μερα που τελειωσαν τα σχολεια δεν προλαβαινω να κανω τιποτα...μπαινω στα κλεφτα...διαβαζω τα νεα σας κ αποχωρω.

Την αλλη βδομαδα θα παμε στο γιατρο να δουμε το νινι μας,σημερα εκανα τις αιματολογικες εξετασεις κ περιμενω αποτελεσματα.

Μας εχουν βρει κ εμας ασχημα γεγονοτα αλλα οικογενειακης φυσεως κ οχι υγειας...ευτυχως...!!!!

Κουραζομαι πολυ μεσα στη μερα κ νιωθω συνεχεια τσιμπηματακια στη κοιλια....εχει καποια απο εσας κατι παρομοιο????

Καλημερα!!!

Πετρινα λες να πιασει η χαντρα;;

παντως κι εγω οταν κουραζομαι νιωθω τσιμπιματακια στην κοιλια. Προσπαθω βεβαια να μην κουραζομαι αλλα αυτο δεν γινεται παντα....

τι μαγειρευεται σημερα;;; λεω να φτιαξω κοτοπουλακι που εχουμε μερες να φαμε!!

Καλημερα σε ολες!!!

tmVRp3.png

dakEp2.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ:D. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ:D. ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΔΕΧΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΑΣ?

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΙΝΙ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ.....ΠΟΛΥ ΣΤΡΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΞΕΤΑΣΗ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙΣ.

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

3I1Qp3.png

5xzap2.png

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ:D. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ:D. ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΔΕΧΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΑΣ?

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΙΝΙ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ.....ΠΟΛΥ ΣΤΡΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΞΕΤΑΣΗ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙΣ.

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

Καλως ηρθες!!! Τι ειναι η μινι β-επιπεδου?

fe75p2.png

Καλως ηρθες!!! Τι ειναι η μινι β-επιπεδου?

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ.:P

Η ΜΙΝΙ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΕΡΑΙΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ 18 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

3I1Qp3.png

5xzap2.png

Τσα να μαι και γω !!! Τι κάνετε κορτσούδια ??? sozi καλως ήρθες στην παρέα μας, φυσικά και σε δεχόμαστε !!! Πότε έχει ΠΗΤ ?

Ευτυχώς εγω είμαι καλά (ελπίζω να μην με ξαναπίασει κολικός)!!!

Δεν την παλεύω με την ζέστη σήμερα....

hi0kp2.png

U47cp3.png

sozi εννοείται πως δεχόμαστε!!!!! Με το καλο το νινι σου και καλα αποτελεσματα να εχεις στην εξεταση!!!!!
Τσα να μαι και γω !!! Τι κάνετε κορτσούδια ??? sozi καλως ήρθες στην παρέα μας, φυσικά και σε δεχόμαστε !!! Πότε έχει ΠΗΤ ?

Ευτυχώς εγω είμαι καλά (ελπίζω να μην με ξαναπίασει κολικός)!!!

Δεν την παλεύω με την ζέστη σήμερα....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ ΦΥΣΙΚΑ.

ΤΙΤΙΚΟ ΠΗΤ ΕΧΩ 26-11.ΚΟΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ε?

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ.

3I1Qp3.png

5xzap2.png

Διαφημίσεις

Kαυτες καλημερες......τι ζεστη ηταν αυτη αποψε?????κοριτσια μου δεν κοιμηθηκα ουτε 2 ωρες.

sozi καλωσηρθες κ με το καλο το μπεμπεκι σου!

κατα τις 3 το βραδυ σηκωθηκα κ εφαγα 2 κρυες βανιλιες απο το ψυγειο κ καθε 1 ωρα επινα νερο....ωωωωχχχχ ταλαιπωρια που θα περασουμε φετος!!

Εχω βαλει κοτοπουλο με πατατουλες στο φουρνο,ο μικρος εχει ξυπνησει απο τις 7 :roll: τα μεγαλα ακομα κοιμουνται κ θελω να σκουπισω να σφουγγαρισω να ξεσκονισω αλλα δεν παιζει να κανω τιποτα γιατι η θερμοκρασια μου θα ανεβει στους 40 οποτε ΡΕΠΟ σημερα απο τις δουλειες :D

Κοριτσάκια μου γλυκά Καλημέρα !

Δε σας εγκατέλειψα..!!! Απλά με το ένα μάτι θολό, δεν μπορώ να πολύδω καλά και με κουράζει ο υπολογιστής.

Τα καλά νέα πρώτα...Η θετική σας ενέργεια έπιασε ως προς τις υποθέσεις του Σαβ/κου και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου..

Τα μάτια μου οπτικά είναι καλύτερα..ξεκοκιννίζουν σιγά σιγά και το αιμάτωμα στο ένα που είχε σπάσει το αγγείο υποχωρεί..

Το κακό είναι πως ο ιός πέρασε στον κερατοειδή πράγμα που συμβαίνει 1/15 και θα με ταλαιπωρήσει λίγο περισσότερο..Ευτυχώς το ένα μάτι την περνάει πιο ήπια..Περιμένω σιγά σιγά να βελτιώνεται και το άλλο..Από μια στιγμή ταλαιπωρούμε ένα μήνα τώρα..

Χθες το βράδυ με την Εθνική ή ίσως και από κούραση, άγχος κτλ είχα πονάκια και συσπάσεις για πρώτη φόρα..Τρόμαξα...Έχω ξεκινήσει μαγνήσια μέσα τη μέρα.

Αυτά...!!!Αααα..συν ότι έχω άδεια γιατί με τα μάτια μου δεν μπορώ τον υπολογιστή..

Στα δικά σας τώρα:

Κορινα, Συγχαρητηρια για τα καλά νέα από το γιατρό..

Eva, με το καλό ο γιος λοιπόν που το σιγουρέψατε..Να είναι όπως όλων μας γερά παιδάκια..

Anastasia μου, στενοχωρήθηκα πολύ και με τη δική σου ταλαιπωρία και χαίρομαι που όλα πάνε καλύτερα τώρα..όπως κατάλαβες αυτός ο μήνας ήταν δύσκολος για τις περισσότερες από μας..

Νικάκι μου, πολύχρονο το ζουζουνάκι σου για τα γενέθλιά του και εύχομαι οι συσπάσεις να έχουν ηρεμήσει..

Sozi, καλωσήρθες στην παρέα μας..εννοείται πως δεχόμαστε νέες φίλες στην παρέα..Με το καλό το παιδάκι σου..και καλά αποτελέσματα στην εξέτασή σου..Πως και σου είπαν να την κάνεις τόσο νωρίς ? Γιατί δεν περιμένεις στην κανονική στην 22η ? Φαντάζομαι όμως θα κάνεις και την κανονική ε ?

Mariathens, χαίρομαι που περάσατε καλά στις mini διακοπούλες σας..

Πετρίνα μου, η ζέστη όλο και δυναμώνει όντως και πρέπει να βρίσκουμε τρόπο να την παλέψουμε..το ρεπό σήμερα είναι φανταστική ιδέα..μην κουράζεσαι αν μπορείς γιατί μετά το μετανιώνουμε..

Kel, τί νέα ? Το ακούς κανονικά το μωρό πια ?

Ελπίζω να μην ξέχασα καμιά σας..Σήμερα έχω φασολάκια για μεσημέρι με φετούλα και σαλατούλα..όλα καλά..

Νιώθω πως όλα θα πάνε καλύτερα από δω και πέρα..Σκεφτόμαστε θετικά και θα συνέλθουμε όλες...!!!

Φιλάκιαααα!!!

fUx9p3.png

Kαυτες καλημερες......τι ζεστη ηταν αυτη αποψε?????κοριτσια μου δεν κοιμηθηκα ουτε 2 ωρες.

sozi καλωσηρθες κ με το καλο το μπεμπεκι σου!

κατα τις 3 το βραδυ σηκωθηκα κ εφαγα 2 κρυες βανιλιες απο το ψυγειο κ καθε 1 ωρα επινα νερο....ωωωωχχχχ ταλαιπωρια που θα περασουμε φετος!!

Εχω βαλει κοτοπουλο με πατατουλες στο φουρνο,ο μικρος εχει ξυπνησει απο τις 7 :roll: τα μεγαλα ακομα κοιμουνται κ θελω να σκουπισω να σφουγγαρισω να ξεσκονισω αλλα δεν παιζει να κανω τιποτα γιατι η θερμοκρασια μου θα ανεβει στους 40 οποτε ΡΕΠΟ σημερα απο τις δουλειες :D

ΠΕΤΡΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.... ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ, Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΥΣ 39. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕΠΟ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ...ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΧΕΙΣ 3? ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΣ?

ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ :P.

Κοριτσάκια μου γλυκά Καλημέρα !

Δε σας εγκατέλειψα..!!! Απλά με το ένα μάτι θολό, δεν μπορώ να πολύδω καλά και με κουράζει ο υπολογιστής.

Τα καλά νέα πρώτα...Η θετική σας ενέργεια έπιασε ως προς τις υποθέσεις του Σαβ/κου και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου..

Τα μάτια μου οπτικά είναι καλύτερα..ξεκοκιννίζουν σιγά σιγά και το αιμάτωμα στο ένα που είχε σπάσει το αγγείο υποχωρεί..

Το κακό είναι πως ο ιός πέρασε στον κερατοειδή πράγμα που συμβαίνει 1/15 και θα με ταλαιπωρήσει λίγο περισσότερο..Ευτυχώς το ένα μάτι την περνάει πιο ήπια..Περιμένω σιγά σιγά να βελτιώνεται και το άλλο..Από μια στιγμή ταλαιπωρούμε ένα μήνα τώρα..

Χθες το βράδυ με την Εθνική ή ίσως και από κούραση, άγχος κτλ είχα πονάκια και συσπάσεις για πρώτη φόρα..Τρόμαξα...Έχω ξεκινήσει μαγνήσια μέσα τη μέρα.

Αυτά...!!!Αααα..συν ότι έχω άδεια γιατί με τα μάτια μου δεν μπορώ τον υπολογιστή..

Στα δικά σας τώρα:

Κορινα, Συγχαρητηρια για τα καλά νέα από το γιατρό..

Eva, με το καλό ο γιος λοιπόν που το σιγουρέψατε..Να είναι όπως όλων μας γερά παιδάκια..

Anastasia μου, στενοχωρήθηκα πολύ και με τη δική σου ταλαιπωρία και χαίρομαι που όλα πάνε καλύτερα τώρα..όπως κατάλαβες αυτός ο μήνας ήταν δύσκολος για τις περισσότερες από μας..

Νικάκι μου, πολύχρονο το ζουζουνάκι σου για τα γενέθλιά του και εύχομαι οι συσπάσεις να έχουν ηρεμήσει..

Sozi, καλωσήρθες στην παρέα μας..εννοείται πως δεχόμαστε νέες φίλες στην παρέα..Με το καλό το παιδάκι σου..και καλά αποτελέσματα στην εξέτασή σου..Πως και σου είπαν να την κάνεις τόσο νωρίς ? Γιατί δεν περιμένεις στην κανονική στην 22η ? Φαντάζομαι όμως θα κάνεις και την κανονική ε ?

Mariathens, χαίρομαι που περάσατε καλά στις mini διακοπούλες σας..

Πετρίνα μου, η ζέστη όλο και δυναμώνει όντως και πρέπει να βρίσκουμε τρόπο να την παλέψουμε..το ρεπό σήμερα είναι φανταστική ιδέα..μην κουράζεσαι αν μπορείς γιατί μετά το μετανιώνουμε..

Kel, τί νέα ? Το ακούς κανονικά το μωρό πια ?

Ελπίζω να μην ξέχασα καμιά σας..Σήμερα έχω φασολάκια για μεσημέρι με φετούλα και σαλατούλα..όλα καλά..

Νιώθω πως όλα θα πάνε καλύτερα από δω και πέρα..Σκεφτόμαστε θετικά και θα συνέλθουμε όλες...!!!

Φιλάκιαααα!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ:wink:.

ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ. ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ... ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΗΝ 22 Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ....ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΘΟΥΣΑ ΣΤΗΝ 1Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΜΩ ......

ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ.....ΣΤΕΙΛΤΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ....:-D

3I1Qp3.png

5xzap2.png

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ:wink:.

ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ. ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ... ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΗΝ 22 Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ....ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΘΟΥΣΑ ΣΤΗΝ 1Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΜΩ ......

ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ.....ΣΤΕΙΛΤΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ....:-D

Κορίτσι μου, στη στέλνουμε τη θετική ενέργεια..Όλα καλά να πάνε και μπες να μας ενημερώσεις..!!!

Με αφορμή την αδειούλα για το μάτι ξεκουράζομαι όσο μπορώ, γιατί κι εγώ τις φοβάμαι πολύ τώρα 2 μέρες που τις πρωτοένιωσα..

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...