Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια! ωωωχ μ έχει τρελάνει ο γιος μου σήμερα!

δεν έχει κοιμηθεί κι πολύ, όλο τρέχει κι φωνάζει!!τώρα τα μάτια του

είναι κόκκινα αλλά τώρα νάνι το βράδυ!! τι να τον κάνω!!

πένυ ελπίζω να περάσει, χαμομήλι όντως κάνει θαύματα! πάντως να ξέρεις

όλες οι αντιβιώσεις κι τα φάρμακα λένε όχι για εγκύους κι θηλάζουσες

για πρόληψη, οπότε αν σου πει ο γυναικολόγος οκ μην αγχώνεσαι!

κελ μπράβο που δεν είναι τπτ τελικά!

τιτικο με το καλό ο γιοκας σου λοιπόν! θα τον ερωτευτείς!!!

εύα καλωσήρθες στο παρεάκι! αν κατάλαβα καλά περιμένεις μπουμπου?

συνήθως όταν δείχνει παραπάνω εβδομάδων ο υπέρηχος είναι μεγάλο

το μωράκι, δεν έχει να κάνει με τη σύλληψη! κι μένα έτσι ήταν ο γιος μου

αν κι όχι από τόσο νωρίς! οπότε καλά σου είπαν για διατροφή κι ειδικά ζάχαρη

που το μωρό την απορροφάει όλη κι μεγαλώνει!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

eva καλως ηρθες στην παρεα! Με το καλο το μωρακι σου!!! Σε ποια εβδομάδα βρίσκεσαι γυρο στις 18 ε? Αληθεια μαθατε φυλο?

πενυ ακομα σε βασανίζει το ματι σου βρε παιδί μου?? Πω πω περαστικα σου και περαστικα και στις υπολοιπες!!

τιτικο μπραβο για τα νεα σας!! Μεγαλος πρεπει να ειναι ο μπεμπουλης ε?? Ολα μπλε λοιπον!!!!

κορι μην ανησυχείς ουτε εσυ πετρινα για το ποτε θα ακουσετε τα μωρακια σας!!! Θα δωσουν το παρον οταν ειναι ετοιμα! Πετρινα σαν πρωταρα νιωθεις ε?? Χαχα και εγω το ιδιο!!!!

Μαρία εμενα ο αντρας μου δεν θα το αντεχε πιστεύω να ειναι μεσα! Εδω που με ακουγε να φωναζω ελεγε "θεε μου τι της εκανα" χαχαχα!!! Αλλα μετα ηρθε στην πορτα του χειρουργιου (την ωρα που με εραβε ο γιατρος) και μου εστελνε φιλιά!!!! Ηθελε στο δευτερο να ειναι μεσα αλλα τον βλεπω να αλλαζει γνωμη!!! :) :)

Λοιπον πηγα στον γιατρο χθες για τον μηνιαιο μας υπερηχο!!

Μπεμπης ειναι τελικα σιγουρα! (Με ζουπηξε πολυ μεχρι να τα καταφερει να το δει χαχαχα )

Ο γλυκουλης μου ειναι 143 γραμμαρια και κεφάλι ποδια 18 εκατοστα (κεφαλι-ποπο 11 εκατ.)

Μια χαρα τον βρηκε ολο τουμπες εκανε(οχι δεν εφαγα σοκολάτα χαχαχα)

Εξετάσεις τωρα στο μικροβιολογικο και βλεπουμε!!

Ααααα....!!! Οι πιθανότητες για τυχόν συνδρομα απο την αυχενικη ειναι 1/20.000! Μεχρι εκει μετραγε το μηχανημα οποτε ολα σουπερ!

Και η πιεση μου φυσιολογικη 10 με 7!!

Αυτα τα νεα μου, σας διαβαζω οποτε μπορω αλλα δεν εχω πολυ χρονο να σχολιασω!!!

βιβιανακι μου συμπεθερια πηρε το ματι μου καπου εδω μεσα με πενυ και κελ αν δεν κανω λαθος!!!!

Δεν ξερω τι θα γινει αλλα κατι πρεπει να κανουμε με τα παιδια μας!!!!!!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Αααα ευα εμενα η κορουλα μου εβγαινε παντα μια εβδομάδα μεγαλύτερη και γεννησα στις 38w5d Πηρα τον μισό μηνα δηλαδή! Δεν με εβαλε σε καποια διατροφη ομως και η μικρή γεννήθηκε 3270

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Κι εγώ χάρηκα που σας βρήκα όλες κορίτσια!! Είστε πολύ ωραίο παρέακι και είναι ωραίο να μοιράζεσαι κάτι τόσο μοναδικό όσο είναι μια εγκυμοσύνη και με άλλους που το ζουν την ίδια στιγμή με σένα :-)

Είμαι 18 βδομάδων ναι νικακι19 :-) απο ο,τι καταλαβα νικακι εκανες την αυχενικη!!! Μπραβο για τα τελεια αποτελεσματα!!

Ναι pennymom, θα συμφωνήσω μαζί σου. Ο τί πει ο γιατρός που ξέρει και καλύτερα φυσικά. Απλά ήταν ένα μεγάλο πλήγμα η στέρηση της ζάχαρης γιατί είχα μια σχέση πάθους με ο τί την περιέχει :wink: Ουφ. Δεν πειράζει. Το μικρούλι να είναι καλά . . . Δεν παίρνω και παραπάνω κιλά έτσι (ως τωρα εχω παρει μόνο δύο )

Vivian86 δεν είναι σίγουρο ακόμα το φύλο αλλά στους τρεις τελευταίους υπέρηχος μου είπαν ότι πάει για αγοράκι. Τώρα θα πάω την Παρασκευή που μας έρχεται για εξέταση στην καρδιά , οπότε δεν ξέρω, αν δούμε και το μωρό λιγάκι, ελπίζω να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα και του φύλου :wink: Vivian εσύ έχεις μάθει τι περιμένεις? Κορίτσι η αγόρι?

Λοιπόν. . . Σας καλημεριζω ολες και παω να διαβασω γιατι δινω κατι εξετασεις στις 5 Ιουλίου σε ένα πρόγραμμα υπολογιστών του δημοσίου που παρακολουθουσα για ενα εξαμηνο. Να δω πώς θα συγκεντρώθω με τόσο τέλειο καιρό και τη θάλασσα στα πόδια μου. Ομμμμμ. . . . !!!

q5m2xZQ.jpgq5m2p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου....

Ειστε καλυτερα σημερα?Περαστικα να ειναι οσα μας βρισκουν κ το κεφαλι ψηλα.

Καλως ηρθες Eva κ με το καλο το μπεμπακι σου!

Το αλλο Σ/Κ εχω μια βαφτηση κ ενα γαμο....η ριζα εχει φτασει στ'αφτια κ σκεφτομαι να τα βαψω ή οχι????

Εσεις τα βαφετε?

Πέτρινα καλώς σε βρήκα!!! Λοιπόν, για το μαλλί . . .

Εγώ το έβαψα πριν από μια βδομάδα γιατί είχα γάμο και έκανα το εξής: επειδή το μαλλί μου είναι καστανό σκούρο και είχε βγει τρελή ρίζα, άφησα τη ρίζα όπως είχε και σταδιακά έκανα ενα πολυ ωραια ανοιγμα τυπου ομπρε. Πρέπει όμως να έχεις καλό κομμωτή που να τον εμπιστεύεσαι για να σου βγάλει ωραίο αποτέλεσμα. Εγώ πάντως έμεινα ικανοποίημενη πολυ και έφυγα χωρίς τύψεις αφού δεν πείραξα και ρίζα:wink:

q5m2xZQ.jpgq5m2p2.png

Καλημερα κοριτσια μου....

Ειστε καλυτερα σημερα?Περαστικα να ειναι οσα μας βρισκουν κ το κεφαλι ψηλα.

Καλως ηρθες Eva κ με το καλο το μπεμπακι σου!

Το αλλο Σ/Κ εχω μια βαφτηση κ ενα γαμο....η ριζα εχει φτασει στ'αφτια κ σκεφτομαι να τα βαψω ή οχι????

Εσεις τα βαφετε?

Καλημερα!!!! Μεσα στην εβδομαδα θα κλεισω ραντεβου στο κομμωτηριο για ανταυγιες! Δεν δια κινδυνευω τιποτα αλλο. Η ριζα δεν υπαρχει....

fe75p2.png

Εγω σκεφτομουν να κανω ανταυγειες με σκουρα βαφη οπως το υπολοιπο μαλλι ή να κανω διαφανειες χωρις να πειραξω την ριζα. Τωρα θα δω.. ο γυναικολογος μου ειπε μονο ανταυγειες επιτρεπεται! Η φυτικη βαφη τυπου κορε αραγε κανει? Επιτρεπεται?

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

καλησπέρα κοριτσάκια μου !!! Τι κάνετε? Σήμερα έκανα το πρώτο μου μπάνιο στη θάλασσα !!! Πήγα στις 10:00το πρωί και έφυγα 13:00 ....τέλεια ηταν. Κορίτσια νομίζω οτι ο μπέμπης μου κουνήθηκε (?) ή κλώτσησε (?) και το κατάλαβα ! Ηταν κάτι απαλό και όχι δυνατό ...λέτε να κάνω λάθος??? Η αδερφή μου που έχει 2 παιδιά μου λέει είναι νωρίς για να το καταλάβω ....λέτε να κάνω λάθος ???

hi0kp2.png

U47cp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσάκια μου !!! Τι κάνετε? Σήμερα έκανα το πρώτο μου μπάνιο στη θάλασσα !!! Πήγα στις 10:00το πρωί και έφυγα 13:00 ....τέλεια ηταν. Κορίτσια νομίζω οτι ο μπέμπης μου κουνήθηκε (?) ή κλώτσησε (?) και το κατάλαβα ! Ηταν κάτι απαλό και όχι δυνατό ...λέτε να κάνω λάθος??? Η αδερφή μου που έχει 2 παιδιά μου λέει είναι νωρίς για να το καταλάβω ....λέτε να κάνω λάθος ???

Λοιπόν σχεδόν τα ίδια ήθελα να γράψω!!!

Πιστεύω ότι ήταν ο μπέμπης αυτο που ένιωσες, μπορείς να χαίρεσαι για την καινούργια επικοινωνία με το μωρο σου!!!

Κι εγώ απο χθες πια σιγουρεύτηκα ότι ο μπέμπης μου κλοτσάει!! Χθες το βράδυ ειδικά όπως είχα ξαπλώσει ψιλοπλαι ψιλομπρουμιτα μάλλον τον ενοχλούσα και μου έριξε μερικές!

Επίσης κάναμε κι εμείς το πρώτο μας μπάνιο! Ευτυχώς η θάλασσα ήταν καλή και μπήκα κι εγώ! Αλλά αυτός που το καταευχαριστηθηκε ήταν το αγοράκι μου που μπήκε βγηκε στην θάλασσα και έπαιξε με την άμμο και τα κουβαδακια του!

Πολλά φιλιά κορίτσια μου κι ελπίζω τα αρρωστουλικα να είναι καλύτερα!

Καλημέρα κορίτσια και Καλή εβδομάδα !!!

Θα με χάσετε για λίγο, γιατί δεν μπορώ να γράφω συχνά λόγω των ματιών μου..Δυστυχώς, μάλλον κόλλησε και το άλλο και βλέπω θολά και ταλαιπωρούμε αρκετά, αλλά επειδή είναι ιός τελικά δεν παίρνω και φάρμακα, μόνο ένα ελαφρύ κολύριο, κομπρέσες, πάγο, φυσικό ορό κτλ μέχρι να κάνει τον κύκλο του..

Απλά έπρεπε τώρα να γίνει κι αυτό ?

Χαίρομαι για όσες κάνατε το πρώτο σας μπάνιο..Εμένα είχε πει ο γυναικολόγος μετά τις 15 Ιουλίου και τώρα με τα μάτια μου απαγορεύεται και ο ήλιος και η θάλασσα..οπότε άντε να δούμε πότε θα ξεμπερδέψω για να ξεμυτίσω...Ελπίζω μόνο να μην κολλήσω τον άντρα μου, γιατί είναι πολύ μεταδοτικό είπε ο γιατρός και επίσης να μην κολλήσω τους γονείς μου που ήμουν το Σαβ/κο, γιατί τους χρειάζομαι κι εγώ έτσι όπως είμαι και να μην ταλαιπωρηθούν κι άλλο με όσα πέρασαν..Αμάν βρε κορίτισα..Έχω στενοχωρηθεί πολύ με αυτό, αλλά είπε ο γιατρός πως δεν επηρεάζει το μωράκι καθόλου...

Φιλάκια και καλή συνέχεια !

fUx9p3.png

Καλημέρα κορίτσια και Καλή εβδομάδα !!!

Θα με χάσετε για λίγο, γιατί δεν μπορώ να γράφω συχνά λόγω των ματιών μου..Δυστυχώς, μάλλον κόλλησε και το άλλο και βλέπω θολά και ταλαιπωρούμε αρκετά, αλλά επειδή είναι ιός τελικά δεν παίρνω και φάρμακα, μόνο ένα ελαφρύ κολύριο, κομπρέσες, πάγο, φυσικό ορό κτλ μέχρι να κάνει τον κύκλο του..

Απλά έπρεπε τώρα να γίνει κι αυτό ?

Χαίρομαι για όσες κάνατε το πρώτο σας μπάνιο..Εμένα είχε πει ο γυναικολόγος μετά τις 15 Ιουλίου και τώρα με τα μάτια μου απαγορεύεται και ο ήλιος και η θάλασσα..οπότε άντε να δούμε πότε θα ξεμπερδέψω για να ξεμυτίσω...Ελπίζω μόνο να μην κολλήσω τον άντρα μου, γιατί είναι πολύ μεταδοτικό είπε ο γιατρός και επίσης να μην κολλήσω τους γονείς μου που ήμουν το Σαβ/κο, γιατί τους χρειάζομαι κι εγώ έτσι όπως είμαι και να μην ταλαιπωρηθούν κι άλλο με όσα πέρασαν..Αμάν βρε κορίτισα..Έχω στενοχωρηθεί πολύ με αυτό, αλλά είπε ο γιατρός πως δεν επηρεάζει το μωράκι καθόλου...

Φιλάκια και καλή συνέχεια !

αμαν βρε κορίτσι μου ... περαστικά σου ... υπομονή κάποια στιγμή θα περάσει..

hi0kp2.png

U47cp3.png

αμαν βρε κορίτσι μου ... περαστικά σου ... υπομονή κάποια στιγμή θα περάσει..

Ευχαριστώ Titiko μου...Ξέρω γω γιατί έπρεπε να το περάσω τώρα κι αυτό ? Μακάρι να μην είναι τίποτα και να είναι το τελευταίο που θα συμβεί απόαναποδιές στην εγκυμοσύνη και μόλις ξεμπερδέψω να την ευχαριστηθώ λίγο κι εγώ..Το μόνο "καλό" είναι πως όσο έχω και τα δυο μάτια (μέχρι να συνέλθει αυτό που ξεκίνησε πρώτο), λογικά θα πάρω 2-3 μέρες άδεια, γιατί αν βλέπω και από τα 2 θολά και είναι πρησμένα δεν μπορώ να δουλέψω..

Άσε που είναι κολλητικό πολύ και εύχομαι να φοβηθούν να πάρω αδειούλα μέχρι να συνέλθω..αλλά δεν νομίζω...χαχαχα

fUx9p3.png

Αλήθεια κορίτσια,

Έχει ξανατύχει σε καμιά σας ή σε δικό σας ιογενής επιπεφυκίτιδα ? Εγώ ποτέ δεν είχα πάθει κάτι στα μάτια, ούτε κανένας δικός μου, για αυτό μερικές στιγμές αγχώνομαι μη μου αφήσει και τίποτα και αν θα συνέλθω κάποια στιγμή πλήρως..

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...