Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

Kel μπράβο !!! Πολύ χαίρομαι που όλα καλά..!! Να ηρεμήσεις κι εσύ..

Titiko, συγχαρητήρια για τα ωραία αποτελέσματα...!!!Όλα καλά σου εύχομαι..

Εγώ έβαλα ένα κολυριάκι που μου έδωσε χθες ο γνωστός μας γιατρός χθες το απόγευμα, βράδυ και σήμερα πρωί και μεσημέρι και μόλις διάβασα πως μέσα έλεγε πως δεν ενδύκνειται στην εγκυμοσύνη...Και έχω στενοχωρηθεί πάλι..Να το σταματήσω κι αυτό ? Έτσι σκέφτομαι πάντως..Να μην ξαναβάλλω το απόγευμα και το βράδυ που θα παώ στους δικούς μου, θα πάρω πάλι τη μαία και βλέπουμε..Μπορεί απλά να περιμένω 2-3 μέρες να δω πως πάει..Για 4 φορές που έβαλα πιστεύω να μην έχω κάνει καμιά ζημιά στο μωρό..Αμάν πια..Τί άγχος είναι αυτό ? Όλα τα πράγματα τα σκεφτόμαστε 10 φορές περισσότερο πια και βασανιζόμαστε..Αλλά έπρεπε να μας τυχαίνουν και αυτά μέσα στην εγκυμοσύνη ?

Τιποτα δεν θα βαζεις αν δεν ρωτησεις το γυναικολογο! Δεν νομιζω οτι θα παθεις τιποτα με ενα κωλυριο. Βρασε χαμομηλακι κ κανε κομπρεσες με κρυο χαμομηλι. Κ το ματακι σου θα στρωσει. Τιποτα αλλο δεν θες... αααα κ μια μερα ρεπο....

fe75p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τιποτα δεν θα βαζεις αν δεν ρωτησεις το γυναικολογο! Δεν νομιζω οτι θα παθεις τιποτα με ενα κωλυριο. Βρασε χαμομηλακι κ κανε κομπρεσες με κρυο χαμομηλι. Κ το ματακι σου θα στρωσει. Τιποτα αλλο δεν θες... αααα κ μια μερα ρεπο....

Αυτό με το ρεπό ήταν το καλύτερο..χαχαχα..Άσε γιατί πάλι καλά ήμουν τόσο χάλια χθες που ευτυχώς μόνοι τους είπαν να φύγω μια ώρα νωρίτερα κια πήγα στο γιατρό..Σκέψου πως δουλεύω στον υπολογιστή με ένα μάτι..Όλα θολά τα βλέπω στο άλλο..

Επίσης, έβαλα τη μαμά μου και πήρε το γιατρό, γιατί χθες εγώ το είχα πει στη μαία το κολύριο και μου είπε Οκ να το βάλλω..Διάβασα όμως σήμερα αυτό και ανησύχησα..Ο γιατρός ήταν ενήμερος φυσικά..και είπε πως δεν το χρησιμοποιούμε στο 1ο τρίμηνο και πως πια είναι Οκ να το βάλλω μέχρι μια βδομάδα..αλλά εγώ σε 3 μέρες θα το σταματήσω είπε ο οφθαλμίατρος..Όποτε όλα Οκ ! Ηρέμησα..Τι καλά που απαντάνε σε όλα..χαχαχα...

Πάντως να σας πω και ένα αστείο..Με το ένα μάτι δε βλέπω καλά και δεν υπολογίζω και αποστάσεις..Χθες εκεί που μπαίναμε στο γιατρό βγάζω να βάλλω λίγο κολώνια και ψέκασα τον άντρα μου..Δεν έβλεπα καλά την τρύπα στο στόμιο..χαχαχα..Έσκασα στα γέλια κι εγώ κι εκείνος αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ ότι θατον περάσει για gay ο γιατρός..χαχαχα

fUx9p3.png

Αυτό με το ρεπό ήταν το καλύτερο..χαχαχα..Άσε γιατί πάλι καλά ήμουν τόσο χάλια χθες που ευτυχώς μόνοι τους είπαν να φύγω μια ώρα νωρίτερα κια πήγα στο γιατρό..Σκέψου πως δουλεύω στον υπολογιστή με ένα μάτι..Όλα θολά τα βλέπω στο άλλο..

Επίσης, έβαλα τη μαμά μου και πήρε το γιατρό, γιατί χθες εγώ το είχα πει στη μαία το κολύριο και μου είπε Οκ να το βάλλω..Διάβασα όμως σήμερα αυτό και ανησύχησα..Ο γιατρός ήταν ενήμερος φυσικά..και είπε πως δεν το χρησιμοποιούμε στο 1ο τρίμηνο και πως πια είναι Οκ να το βάλλω μέχρι μια βδομάδα..αλλά εγώ σε 3 μέρες θα το σταματήσω είπε ο οφθαλμίατρος..Όποτε όλα Οκ ! Ηρέμησα..Τι καλά που απαντάνε σε όλα..χαχαχα...

Πάντως να σας πω και ένα αστείο..Με το ένα μάτι δε βλέπω καλά και δεν υπολογίζω και αποστάσεις..Χθες εκεί που μπαίναμε στο γιατρό βγάζω να βάλλω λίγο κολώνια και ψέκασα τον άντρα μου..Δεν έβλεπα καλά την τρύπα στο στόμιο..χαχαχα..Έσκασα στα γέλια κι εγώ κι εκείνος αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ ότι θατον περάσει για gay ο γιατρός..χαχαχα

Χαχαχαχαχα!!! Η μαια ειναι στην τιμη του γιατρου???? Ποτε ξεκιναμε ανωδυνο τοκετο? Η δικη μου δεν συμπεριλαμβανεται στην τιμη. Το σκεφτομαι παντως!

fe75p2.png

χαχαχαχαχα με εκανες και γέλασα χαχαχαχαχαχα

hi0kp2.png

U47cp3.png

Γελάτε ε ? Άσε γιατί όλο και δυσκολεύει με το ένα μάτι..χαχαχα..αλλά αυτό είχε όντως πλάκα..

Η μαία μου λογικά είναι στην τιμή μέσα, γιατί και τότε με το χειρουργείο που είχα κάνει δεν ήταν extra και ήταν μαζί μου σε όλα..Και στην αυχενική ήρθε μαζί μου στο μαιευτήριο..Είπαμε στο επόμενο ραντεβού να ρωτήσουμε επιτέλους και τιμές και θα σας ενημερώσω..Είναι πολύ καλή και την ξέρουμε χρόνια..Για μαθήματα ανώδυνου δεν ξέρω τίποτα..Δεν έχω πάρει είδηση να κάνει εκείνη κι αν το θεωρεί απαραίτητο φαντάζομαι όταν είναι ώρα θα μου προτείνει να κάνω κάτι..Αλλά μιας και μου έβαλες την ιδέα θατην ρωτήσω στο επόμενο ραντεβού..Επίσης, ξέρω πως σε κάποια μαιευτήρια και σε δήμους οργανώνουν δωρεάν τμήματα..

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

Γελάτε ε ? Άσε γιατί όλο και δυσκολεύει με το ένα μάτι..χαχαχα..αλλά αυτό είχε όντως πλάκα..

Η μαία μου λογικά είναι στην τιμή μέσα, γιατί και τότε με το χειρουργείο που είχα κάνει δεν ήταν extra και ήταν μαζί μου σε όλα..Και στην αυχενική ήρθε μαζί μου στο μαιευτήριο..Είπαμε στο επόμενο ραντεβού να ρωτήσουμε επιτέλους και τιμές και θα σας ενημερώσω..Είναι πολύ καλή και την ξέρουμε χρόνια..Για μαθήματα ανώδυνου δεν ξέρω τίποτα..Δεν έχω πάρει είδηση να κάνει εκείνη κι αν το θεωρεί απαραίτητο φαντάζομαι όταν είναι ώρα θα μου προτείνει να κάνω κάτι..Αλλά μιας και μου έβαλες την ιδέα θατην ρωτήσω στο επόμενο ραντεβού..Επίσης, ξέρω πως σε κάποια μαιευτήρια και σε δήμους οργανώνουν δωρεάν τμήματα..

Θελω κ τον μπαμπα μεσα... κ αυτος θελει μαθηματα!!!! Δεν υα μας μαθουν αναπνοες??? Ετσι θα παμε?????

fe75p2.png

Θελω κ τον μπαμπα μεσα... κ αυτος θελει μαθηματα!!!! Δεν υα μας μαθουν αναπνοες??? Ετσι θα παμε?????

Κι εμένα ο άντρας μου κάνει σαν παλαβός ότι θα είναι μέσα ότι και να γίνει και άλλα τέτοια..Ότι πρώτα εκείνος θα πιάσει το παιδί του, ότι θα είναι ο πρώτος που θα δει με τα ματάκια του το μωρό και δεν μπορεί να λείπει και άλλα τέτοια..χαχαχα..Κι εγώ θέλω να είναι μαζί μου...Μακάρι να πάνε όλα καλά και να γεννήσουμε φυσιολογικά και όμορφα και να είναι και οι άντρες μας αν το θέλουν εκεί να το ζήσουν..Μακάρι..

fUx9p3.png

Κορίτσια Καλησπέρα από Κόρινθο!!

Είμαι κι εγώ μανούλα Νοεμβρίου με ΠΗΤ στις 7. Να σας ρωτήσω μιας και είμαι πρωτάρα εδώ. . Πώς βρίσκω αυτά τα ωραία stickers που έχετε κάτω από το όνομα σας? Ζήλεψα!!!

Επίσης δεύτερο ερώτημα. Υπάρχει κάποια από εσάς που να δείχνει υπέρηχογραφικα να εχει μεγαλυτερη κυηση? Γιατί εμένα είναι κατά δύο βδομάδες μεγαλύτερη.

Αυτά προς το παρόν. Εύχομαι να είστε καλά

Φιλιά!!!

q5m2xZQ.jpgq5m2p2.png

Τώρα τα θυμήθηκα τα αυτοκόλλητα!! Είχα γραφτεί πριν κάποιο καιρό στοforum αλλά δεν το θυμόμουν καν πως τα είχα ανακαλύψει. Χε χε,η μνημη μου μετα την εγκυμοσυνη έχει υποστεί ζημιά :wink:

q5m2xZQ.jpgq5m2p2.png

Καλησπερα!!!!

kel μπραβο βρε κοπελα μου που τελικα δεν ειναι τιποτα...χαρηκα παρα πολυ για σενα γιατι φανταζομαι τι αγχος θα περασες!! Κι εμενα οι θηλες εχουν γινει πιο σκουρες και μεγαλες οποτε μην ανησυχεις αργα ή γρηγορα σε ολες θα συμβει.

πενυ η αληθεια ειναι οτι σχετικα με ιωση στα ματια μας το ειχε αναφερει και ενας γιατρος μεσα στο χειμωνα οτι κυκλοφορει και να ειμαστε προσεχτικοι. Καλα οσο για την αντιβιωση κι εγω αναρωτιεμαι με τι μεγαλη ευκολια τη δινουν σε εγκυος γυναικες!! Παντως σχετικα με το κολυριο αφου σου εδωσε το οκ και ο γυναικολογος μην αγχωνεσαι. Και παλι περαστικα σου ευχομαι και να ξεμπερδευεις μ'αυτο το πραγμα πια!! Καλα γελασα πολυ με την κολωνια..χαχαχα τελειο!!!!

κοριτσια μου αν ολα μας πανε καλα με τις γεννες μας και θελουν οντως και οι αντρες σας να ειναι μαζι να το κανετε. Εγω που γεννησα φυσιολογικα ηταν μαζι ο αντρουλης μου και ηταν τελεια εμπειρια και για τους δυο μας. Μακαρι και τωρα να πανε ολα καλα και ειναι παλι μαζι μου!!!!

tmVRp3.png

dakEp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια Καλησπέρα από Κόρινθο!!

Είμαι κι εγώ μανούλα Νοεμβρίου με ΠΗΤ στις 7. Να σας ρωτήσω μιας και είμαι πρωτάρα εδώ. . Πώς βρίσκω αυτά τα ωραία stickers που έχετε κάτω από το όνομα σας? Ζήλεψα!!!

Επίσης δεύτερο ερώτημα. Υπάρχει κάποια από εσάς που να δείχνει υπέρηχογραφικα να εχει μεγαλυτερη κυηση? Γιατί εμένα είναι κατά δύο βδομάδες μεγαλύτερη.

Αυτά προς το παρόν. Εύχομαι να είστε καλά

Φιλιά!!!

Γεια σου και καλως ηρθες στην ομαδουλα!!! Με το καλο και το δικο σου νινι!! Εμενα ο υπερηχος συμφωνει με τους υπολογισμους της γιατρου μου ακριβως σε σχεση με τις εβδομαδες αλλα δεν νομιζω να ειναι κατι το οτι ειναι μεγαλυτερη η κυηση σου γιατι αυτο νομιζω εχει να κανει με το ποτε εγινε η συλληψη.

tmVRp3.png

dakEp2.png

titiko μια χαρα το αντρακι σου, μεγαλωνει με γοργους ρυθμους..μπραβο κοριτσι μου!!

Κι εγω παντως εχω κανει κοιλαρα που στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν ηταν τοσο μεγαλη. Ειμαι περιεργη να δω που θα φτασει αυτη τη φορα!!! Ααα και τσιμπησα και ενα επιπλεον κιλακι την τελευταια εβδομαδα απ'το πουθενα.....

tmVRp3.png

dakEp2.png

Καλώς σας βρήκα Μαρία!!

Απλά εμένα με έχουν βάλει σε δίαιτα προληπτικά μήπως μεγαλώσει πολύ με ζάχαρη και υδατάνθρακες και γεννηθεί πρόωρα και ήθελα να δω αν και οι άλλοι γιατροί το βλέπουν κάπως έτσι.

q5m2xZQ.jpgq5m2p2.png

Καλώς σας βρήκα Μαρία!!

Απλά εμένα με έχουν βάλει σε δίαιτα προληπτικά μήπως μεγαλώσει πολύ με ζάχαρη και υδατάνθρακες και γεννηθεί πρόωρα και ήθελα να δω αν και οι άλλοι γιατροί το βλέπουν κάπως έτσι.

Μμμμ δεν το ηξερα οτι παιζει τετοιο θεμα!!! Φανταζομαι οτι η διαιτα που κανεις δεν ειναι ιδιαιτερα αυστηρη, οπως ας πουμε στις περιπτωσεις με διαβητη κυησης;;; το πρωτο σου νινι περιμενεις;; σε ποια εβδομαδα εισαι;;

tmVRp3.png

dakEp2.png

Eva, καλωσόρισες στην παρέα και με το καλό το μωρό σου..Δε μου έχει τύχει αυτό που λες για μεγαλύτερης εβδομάδα κύησης, αλλά έχω ακούσει και για μικρότερης εβδομάδας και όλα καλά..Ότι πει ο γιατρός αναγκαστικά για τη διατροφή και βλέπεις..

Mariathens, εγώ δεν το είχα ακούσει, αλλά προς το παρόν θα κάνω υπομονή, κομπρέσες όπως είπε η Kel και ελπίζω το Σαβ/κο να ηρεμήσει λιγάκι..

Για να δούμε..!!!

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...