Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τέλεια τότε Titiko..Άψογο το φόρεμα, χρυσά αξεσουάρ και σανδαλάκι ή max πλατφόρμα για να είσαι ξεκούραστη και σταθερή..Το καλοκαίρι ευτυχώς και το σανδαλάκι είναι μια χαρά για επίσημο, ειδικά σε κτήματα..Ενώ το χειμώνα η γόβα είναι η μόνη επίσημη λύση..Το καλοκαίρι όλα απλοποιούνται ευτυχώς..!!!

fUx9p3.png

Καλησπερα σε ολες!!!

kel ευχομαι να πανε ολα καλα με μια απλη θεραπεια. Πω πω ρε παιδακι μου ολες οι βλακειες τωρα στην εγκυμοσυνη μας θυμουνται;;;; τι να πω;;; περαστικα κοπελα μου και να μην ειναι τιποτα το σοβαρο τουλαχιστον για τωρα που εισαι εγκυουλα!!

titiki κι εγω γεμιστα σημερα γιατι εχει μπει ο αντρας μου σε ένα προγραμμα διατροφης και σημερα μας εχει γεμιστα. Το καλο μ'αυτη τη διαιτουλα που κανει ειναι οτι ξερω τι θα μαγειρεψω καθε μερα... οσο για το φορεμα πολυ ομορφο!! Ευτυχως ειναι καλοκαιρακι και με κατι τετοια απλα και ομορφα μια χαρα βγαινουν οι γαμοι και οι βαφτησεις. Κατι αναλογο θα βαλω κι εγω στο γαμο που εχω στα κουφονησια με πιο κυριλε σανδαλι και μια χαρα!!!!

πενυ οντως ρε κοπελα μου δουλευεις πολλες ωρες αλλα το καλο ειναι οτι σε ευχαριστει η δουλεια σου οποτε μαλλον καλα ειναι!! Εεε;;; οπως το ειπες κι εσυ στις μερες μας καλο ειναι να υπαρχει δουλιτσα....

πετρινα πραγματικα με τοσους αντρες μεσα στο σπιτι θα πρεπει ολη μερα να εισαι στην κουζινα!! Φανταζομαι οτι τους εχεις εκπαιδευσει κιολας και δεν ειναι περιεργοι με το φαγητο τους γιατι αυτο θα ειναι μεγαλο ζορι....!!!

tmVRp3.png

dakEp2.png

Ααα κοριτσια μου εμαθα κι ενα κοπλακι για τα maxi φορεματα που μου αρεσε πολυ... προκειμενου να μην τρεχεις σε μοδιστρες για κοντεμα τους κανει ενα κομπο δεξια ή αριστερα στο κατω μερος ή δυο κομπους ενα απο καθε πλευρα και.... ετοιμο!!! Του κανει ωραιο στυλ και το εχεις και πιο μακρυ για να το βαλεις με πλατφορμες ψηλες!!!

tmVRp3.png

dakEp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κι από μας!!

πήγαμε γιατρό σήμερα, κι η μπουμπού είναι πλέον γεγονός!:-D:grin:

170γρ η μικρή, μεγαλούτσικη είναι κι θα βγει κι μεγάλη λέει γιατί έχει

κι χώρο να αναπτυχθεί λόγω 2ης εγκιμοσύνης, για να δούμε...

περααστικά κοριτσάκια, τώρα βρήκαν όλα να έρθουν αστο καλό!! να περάσουν

γρήγορα εύχομαι!

εμένα έχει αρχίσει κι με ενοχλεί η ζέστη πολύ να δω τι θα κάνω με τους

καύσωνες! πρέπει να αρχίσω μπάνια άμεσα! μου είπε κι ο γιατρός πως κάνει

καλό η θάλασσα, αλλά να μην κάθομαι στον ήλιο κι να αλλάζω μαγιώ!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Καλημέρα κορίτσια !

Vivian, πολύ ωραία τα νέα σου..Μπράβο σας ! Με το καλό η μπουμπού λοιπόν..

Εγώ σήμερα που ξύπνησα είναι δυστυχώς χειρότερα το μάτι μου και με την καινούρια αγωγή..Σήμερα δεν έβαλα και δε θα βάλλω τίποτα και το βράδυ μετά τη δουλειά θα πάω στο γιατρό να με δει..Φοβάμαι πως σε κάποιο φάρμακο μπορεί να έκανα αλλεργία, γιατί πρήστηκες και φαίνεται σα να έχει μαζέψει υγρό στο βλέφαρο..

Kel, πήγες στο χειρούργο ? Περιμένουμε νέα και από κει..

fUx9p3.png

Ρεε κορίτσια μέχρι το απόγευμα που θα πάω στο γιατρό ανησυχώ πολύ..Το βλέπω πιο πρησμένο το μάτι μου..Λέτε να είναι τίποτα πολύ σοβαρό και για αυτό δεν αντιδρά στην αγωγή ? Έχω τρομάξει πολύ ρε γαμώτο..

fUx9p3.png

Ρεε κορίτσια μέχρι το απόγευμα που θα πάω στο γιατρό ανησυχώ πολύ..Το βλέπω πιο πρησμένο το μάτι μου..Λέτε να είναι τίποτα πολύ σοβαρό και για αυτό δεν αντιδρά στην αγωγή ? Έχω τρομάξει πολύ ρε γαμώτο..

Καλημερα!!!!! Αυριο θα παω στο χειρουργο. Αν κ σημερα μετα απο χρηση sudocream....(μωρο κ γω) νιωθω καλυτερα. Δεν με ενοχλε τοσο. Το ειδε ο αντρας μου κ μου ειπε οτι μοιαζει με μικρο μικρο σπυρακι. Μακαρι να μην ειναι τιποτα. Ολο το απογευμα εκλαιγα χθες απο το φοβο μου. Γενικα δεν φοβαμαι αλλα τωρα ειναι κ το μωρο μαζι.... με καθησυχασε ο αντρουλης μου.... δεν γεννηθηκε ο αντρας λεει που θα πειραξει την κορη του.....(πρωτη φορα ειπε κορη)..

Πεννυ τι σου εδωσε τωρα? Εγω μονο tobradex πηρα. Δεν πιστευω να φορας φακους επαφης τωρα? Αν οχι αλλα γενικα φορας θελουν αλλαγη μετα τη θεραπεια.

fe75p2.png

καλησπέρα κι από μας!!

πήγαμε γιατρό σήμερα, κι η μπουμπού είναι πλέον γεγονός!:-D:grin:

170γρ η μικρή, μεγαλούτσικη είναι κι θα βγει κι μεγάλη λέει γιατί έχει

κι χώρο να αναπτυχθεί λόγω 2ης εγκιμοσύνης, για να δούμε...

περααστικά κοριτσάκια, τώρα βρήκαν όλα να έρθουν αστο καλό!! να περάσουν

γρήγορα εύχομαι!

εμένα έχει αρχίσει κι με ενοχλεί η ζέστη πολύ να δω τι θα κάνω με τους

καύσωνες! πρέπει να αρχίσω μπάνια άμεσα! μου είπε κι ο γιατρός πως κάνει

καλό η θάλασσα, αλλά να μην κάθομαι στον ήλιο κι να αλλάζω μαγιώ!

Τελεια!!! Ποτε σου εδωσε β επιπεδου???

fe75p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!! Αυριο θα παω στο χειρουργο. Αν κ σημερα μετα απο χρηση sudocream....(μωρο κ γω) νιωθω καλυτερα. Δεν με ενοχλε τοσο. Το ειδε ο αντρας μου κ μου ειπε οτι μοιαζει με μικρο μικρο σπυρακι. Μακαρι να μην ειναι τιποτα. Ολο το απογευμα εκλαιγα χθες απο το φοβο μου. Γενικα δεν φοβαμαι αλλα τωρα ειναι κ το μωρο μαζι.... με καθησυχασε ο αντρουλης μου.... δεν γεννηθηκε ο αντρας λεει που θα πειραξει την κορη του.....(πρωτη φορα ειπε κορη)..

Πεννυ τι σου εδωσε τωρα? Εγω μονο tobradex πηρα. Δεν πιστευω να φορας φακους επαφης τωρα? Αν οχι αλλα γενικα φορας θελουν αλλαγη μετα τη θεραπεια.

Μπράβο κορίτσι μου ! Μακάρι να μην είναι τίποτα..Εύχομαι όλα καλά..Κι εγώ για αυτό φοβάμαι..λόγω μωρού..αλλιώς θα έβαζα ότι μου έδιναν και θα έκανα υπομονή..Για το χαλάζιο που είχε δώσει dexamytrex ophtiole και μου πέρασε μέσα σε 5 μέρες..Το έκοψα και μετά που πήγα να με δει είπε όλα Οκ..Αυτό που έπαθα τώρα είναι επιμόλυνση είπε..όχι από το χαλάζιο αν κατάλαβα καλά..Το θέμα είναιπως χειροτέρεψε 2 μέρες τώρα..Ανησυχώ, αλλά τι να κάνω ? Περιμένω να δω τι θα πούνε και σήμερα και θα δω..

Φακούς επαφής δε φοράω, ούτε γυαλιά..Δεν έχω ούτε μυωπία ούτε τίποτα..Τώρα ασχολήθηκα πρώτη φορά με πρόβλημα ματιών..Βρήκε την ώρα..

Εσύ έβγαλες και τώρα στην εγκυμοσύνη χαλάζιο ?

fUx9p3.png

Τώρα μου έδωσε fucidin σε μορφή σταγόνας και για τα 2 προληπτικά και Adelone (παιδική κορτιζόνη είπε) για το μολυσμένο..

Άντε να δούμε..

Το χαλαζιο μου ελειπε εμενα!!!!! Δεν θυμαμαι αν σας το ειπα... την παρασκευη μου εσπασε ενα κομματι του τραπεζιτη!!!! Με βλεπω να γενναω και να ειμαι χοντρη, με τα μισα δοντια, κ ποιος ξερει τι αλλο. Κ εμετους κανω ακομα φυσικα!!!! Γιαυτο σου λεω το χαλαζιο μου λειπε! Κ ειμαστε ακομα στον 4-5....

fe75p2.png

Το χαλαζιο μου ελειπε εμενα!!!!! Δεν θυμαμαι αν σας το ειπα... την παρασκευη μου εσπασε ενα κομματι του τραπεζιτη!!!! Με βλεπω να γενναω και να ειμαι χοντρη, με τα μισα δοντια, κ ποιος ξερει τι αλλο. Κ εμετους κανω ακομα φυσικα!!!! Γιαυτο σου λεω το χαλαζιο μου λειπε! Κ ειμαστε ακομα στον 4-5....

Ααα...Ωραία είσαι κι εσύ..Πωπω..δε θέλω να σκέφτομαι τα δόντια καθόλου..Μόλις ξεμπερδέψω με το μάτι θα πάω κι έναν οδοντίατρο οπωσδήποτε..Αλλά με τόσους εμετούς όχι χοντρή δε θα είσαι, αλλά θα έχεις χάσει κιόλας..χαχαχα...

Πώντας ρε κορίτσια, περονόσπορος έπεσε αυτό το μήνα..Όλες κάτι πάθαμε..Είναι ίσως ο μήνας που πέφτει το ανοσοποιητικό μας ?

fUx9p3.png

Ααα...Ωραία είσαι κι εσύ..Πωπω..δε θέλω να σκέφτομαι τα δόντια καθόλου..Μόλις ξεμπερδέψω με το μάτι θα πάω κι έναν οδοντίατρο οπωσδήποτε..Αλλά με τόσους εμετούς όχι χοντρή δε θα είσαι, αλλά θα έχεις χάσει κιόλας..χαχαχα...

Πώντας ρε κορίτσια, περονόσπορος έπεσε αυτό το μήνα..Όλες κάτι πάθαμε..Είναι ίσως ο μήνας που πέφτει το ανοσοποιητικό μας ?

Εχω ηδη κανει καθαρισμο και τον επομενο τον ειχα προγραμματισμενο για τελη ιουλιου αλλα με προλαβε.... και δεν ειχα ποτε προβλημα με τα δοντια μου... αλλα οποιος δεν μασησε το ασβεστιο την πατησε. Το κακο με τον εμετο ειναι οτι τον κανω με αδειο στομαχι. Εφαγα στις 2, αν δεν βαλω στο στομα μου κατι μεχρι της 5, 5.01 θα κανω εμετο. Εχει προγραμμα το παιδι!!! Αλλα ευτυχως δεν ζηταει....

fe75p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...