Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

Υπομονη πενυ μου κ συντομα θα εισαι μια χαρα κ ανοιχτοματα κ παλι!

Πολλες ωρες βρε παιδι μου εργαζεσαι....πω πω αντοχες που εχεις.Παντα ετσι να εισαι σου ευχομαι.

Φαγητο τρως στη δουλεια?Ταπερακια κ ετσι?

Μακαρι κ εγω να μπορουσα να μαγειρευω μερα παρα μερα αλλα δεν...:-(

Καλά εσύ κορίτσι μου με τόσους άντρες και που δε μαγειρεύεις 2 φορές τη μέρα πάλι καλά να λες..χαχαχα..

Ναι..Είναι πολλές οι ώρες και άτσαλες, γιατί δεν είναι από νωρίς και να μου μένει το απόγευμα δυστυχώς..Αλλά δε βαριέσαι..Καλά να είμαστε..Για φαγητό ναι..Παίρνω ταπεράκι και έχουμε κουζίνα όπου τρώω σε ένα διάλειμμα 15 λεπτά που κάνουμε εναλλαξ το μεσημεράκι...

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!!! Πεννυ αντε μακαρι να τελειωνεις με αυτη την αγωγη!! Κ εγω εχω ενα προβλημα!!! Πριν 2,4 χρονια ειχα ενα περιεδρικο συριγγιο, εκανα δυο χειρουργια, επαιρνα για ενα χρονο αντιβιωση και τωρα νομιζω οτι ξαναδημιουργειται.... την τελευταια φορα μπηκα επειγοντως στο χειρουργειο!!ποσο το φοβαμαι!!!!!

Ωχ..Kel μου είχε κάνει μια φίλη και πριν 2-3 χρόνια και ο μπαμπάς μου και ξέρω πως είναι πολύ ταλαιπωρία και ιδίως οι αλλαγές..Ελπίζω να μη χρειαστεί να κάνεις κάτι, αλλά αν νομίζεις πως δημιουργείται ξανά μήπως πας να το δεις νωρίς, μήπως και με κρέμες το καταστείλεις για λίγο..Εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό..

Γενικά όλες μας όπου έχουμε ευαισθησία μας χτύπησε η εγκυμοσύνη σε αυτή τη φάση..Πωπω..Μακάρι να πάνε όλα καλά..για όλες μας..και να συνεχίσουμε ξένοιαστες πια την εγκυμοσύνη το καλοκαιράκι..

fUx9p3.png

Καλά εσύ κορίτσι μου με τόσους άντρες και που δε μαγειρεύεις 2 φορές τη μέρα πάλι καλά να λες..χαχαχα..

Ναι..Είναι πολλές οι ώρες και άτσαλες, γιατί δεν είναι από νωρίς και να μου μένει το απόγευμα δυστυχώς..Αλλά δε βαριέσαι..Καλά να είμαστε..Για φαγητό ναι..Παίρνω ταπεράκι και έχουμε κουζίνα όπου τρώω σε ένα διάλειμμα 15 λεπτά που κάνουμε εναλλαξ το μεσημεράκι...

Αχ υπαρχουν μερες που κανω αλλο για μεσημερι κ αλλο για βραδυ..οταν βαριεμαι να ασχοληθω πολυ με την κουζινα κ κανω της ωρα φαγητα.

15 λεπτα σε τοσες ωρες δουλειας?Εμεις στο 4ωρο κ κανουμε 10λεπτο.

Ηρωιδα Πενυ μου :wink:

Αχ υπαρχουν μερες που κανω αλλο για μεσημερι κ αλλο για βραδυ..οταν βαριεμαι να ασχοληθω πολυ με την κουζινα κ κανω της ωρα φαγητα.

15 λεπτα σε τοσες ωρες δουλειας?Εμεις στο 4ωρο κ κανουμε 10λεπτο.

Ηρωιδα Πενυ μου :wink:

Δυστυχώς Πετρίνα μου έτσι είναι οι εταιρείες και πόσο μάλλον σε τέτοιους καιρούς..Εγώ δουλεύω 6 χρόνια σε αυτούς τους ρυθμούς και όσο δεν έχεις οικογένεια και γενικά προσωπική ζωή είναι Οκ, αλλά υπάρχουν στιγμές που σε πνίγει..Δεν έχω παράπονο όμως γιατί ειδικά στο επαγγελμά μας δεν υπάρχουν πολλές δουλειές στην Ελλάδα και πάλι καλά να λέμε..Μου αρέσει κιόλας γιατί είναι δημιουργικό, αλλά τώρα με το μωρό δε θα είναι εύκολο να κάνω τέτοια ωράρια και να λείπω 10-11 ώρες από το σπίτι..

fUx9p3.png

Δυστυχώς Πετρίνα μου έτσι είναι οι εταιρείες και πόσο μάλλον σε τέτοιους καιρούς..Εγώ δουλεύω 6 χρόνια σε αυτούς τους ρυθμούς και όσο δεν έχεις οικογένεια και γενικά προσωπική ζωή είναι Οκ, αλλά υπάρχουν στιγμές που σε πνίγει..Δεν έχω παράπονο όμως γιατί ειδικά στο επαγγελμά μας δεν υπάρχουν πολλές δουλειές στην Ελλάδα και πάλι καλά να λέμε..Μου αρέσει κιόλας γιατί είναι δημιουργικό, αλλά τώρα με το μωρό δε θα είναι εύκολο να κάνω τέτοια ωράρια και να λείπω 10-11 ώρες από το σπίτι..

Εγω δικαιουμαι 10 λεπτα ανα ωρα. Οσο καπνιζα το εκμετταλευομουν τωρα μονο για φαγητο! Πηρα το χειρουργο μου, δεν μου δινει τιποτα μεχρι να με δει. Ποσο φοβαμαι δεν λεγεται.

fe75p2.png

Διαφημίσεις

Εγω δικαιουμαι 10 λεπτα ανα ωρα. Οσο καπνιζα το εκμετταλευομουν τωρα μονο για φαγητο! Πηρα το χειρουργο μου, δεν μου δινει τιποτα μεχρι να με δει. Ποσο φοβαμαι δεν λεγεται.

10 λεπτά την ώρα ? Δηλαδή εγώ στις 9 1/2 ώρες που είναι το ωράριό μου δικαιούμαι περίπου 90 λεπτά ? Δηλαδή 1 1/2 ώρα ??? Χαχαχα...Αν κάνω τέτοια κουβέντα εδώ στους συναδέλφους θα γελάσουμε πολύ..χαχαχα...

Όσο για το θέμα σου, έχεις δίκιο που φοβάσαι βρε Kel μου, αλλά εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην είναι τίποτα..

Πάντως και η μαία μου χθες μου είπε πως είναι ένδειξη πως έχει πέσει το ανοσοποιητικό και γενικά όπου έχει ευαισθησία η καθεμιά μας εκεί την πατήσαμε..

Ελπίζω με την καινούρια αγωγή να είμαι καλύτερα αύριο, γιατί σήμερα πονάω, είναι κλειστό, τσούζει και με τρώει κιόλας...Τα νεύρα μου...!!!

fUx9p3.png

κορίτσια θέλω τις γνώμες σας για ενα φόρεμα που βρήκα σε ένα site και μου άρεσε πολύ

http://www.celestino.gr/productdetails.aspx?code=LC1376.8904&c=50&p=&f=M%CE%AC%CE%BE%CE%B9-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B6%CF%8E%CE%BD%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BC%CF%8C

για τους γάμους που έχω το καλοκαίρι

hi0kp2.png

U47cp3.png

κορίτσια θέλω τις γνώμες σας για ενα φόρεμα που βρήκα σε ένα site και μου άρεσε πολύ

http://www.celestino.gr/productdetails.aspx?code=LC1376.8904&c=50&p=&f=M%CE%AC%CE%BE%CE%B9-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B6%CF%8E%CE%BD%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BC%CF%8C

Εξαιρετικο!!! Δεν ειναι εγκυμοσυνης ομως... και μαλλον θα εινσι πιο κοντο μπροστα. Εμενα μου πηραν ενα φορεμα απο το h&m μπεζ ροζ πολυ ωραιο

fe75p2.png

Εξαιρετικο!!! Δεν ειναι εγκυμοσυνης ομως... και μαλλον θα εινσι πιο κοντο μπροστα. Εμενα μου πηραν ενα φορεμα απο το h&m μπεζ ροζ πολυ ωραιο

Αυτό δεν το σκέφτηκα οτι μπορεί να είναι πιο κοντό απο μπροστά....

hi0kp2.png

U47cp3.png

Τέλειο..τέλειο..Εμένα είναι το στυλ μου αυτά τα φορέματα...Το έχω σε μωβ από πέρυσι και το είδα σε διαφήμιση και θα πάω αύριο celestino για το μπλε..Τα φοράω πολύ και νιώθω πολύ άνετα..

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

Αυτό δεν το σκέφτηκα οτι μπορεί να είναι πιο κοντό απο μπροστά....

Δε θέλω να λέω και μεγάλα λόγια, αλλά εγώ νομίζω πως δε θα έπαιρνα εγκυμοσύνης..Αλλά ένα τέτοιο στυλ και ας είναι λίγο πιο κοντό, άλλωστε δικαιολογείται..γιατί θα το φορέσω και μετά την εγκυμοσύνη και θα είναι πολύ ωραίο πιστεύω..Αν και πιστεύω πως αυτό θα είναι μαλκεύ αρκετά και δε θα φαίνεται άσχημα αν σηκώνεται και λίγο μπροστά..χαχαχα...Δοκίμασε το πάντως και βάλλε και 2 ρουχαλάκια κάτω από το φόρεμα στο δοκιμαστήριο να δεις πως θα δείχνει όταν θα μεγαλώσει η κοιλίτσα...

fUx9p3.png

Τέλειο..τέλειο..Εμένα είναι το στυλ μου αυτά τα φορέματα...Το έχω σε μωβ από πέρυσι και το είδα σε διαφήμιση και θα πάω αύριο celestino για το μπλε..Τα φοράω πολύ και νιώθω πολύ άνετα..

και μένα είναι του στυλ μου τέτοια φορέματα...το είπα στον συζ. και μου ειπε να το πάρω...μου είπε θα ειναι δώρο για την επέτειο μας. Θα το πάρω τουλάχιστον ας το φορέσω σε εναν γάμο που έχω αρχές Ιουλίου, για τον Σεπτέμβριο που έχω άλλο γάμο θα δω τι θα βάλω...

hi0kp2.png

U47cp3.png

και μένα είναι του στυλ μου τέτοια φορέματα...το είπα στον συζ. και μου ειπε να το πάρω...μου είπε θα ειναι δώρο για την επέτειο μας. Θα το πάρω τουλάχιστον ας το φορέσω σε εναν γάμο που έχω αρχές Ιουλίου, για τον Σεπτέμβριο που έχω άλλο γάμο θα δω τι θα βάλω...

Τέλεια...!!! Καλοφόρετο..!!! Πιστεύω θα το ευχαριστηθείς πολύ..Ένα επίσης σχεδόν ίδιο πήρα την προηγούμενη εβδομάδα από τα zic-zac σε θαλασσί, από μια αλλαγή που είχα από τα γενέθλιά μου και έδωσα και 15 ευρώ παραπάνω..65 το είχε στο zic-zac, αλλά έπρεπε κάτι να πάρω και αυτό το στυλ τα βολεύομαι πολύ...

fUx9p3.png

Πολύ όμορφο κ κομψό.Απλό κ σε τέλειο καλοκαιρινό χρώμα.Ένα ζευγάρι σε φυσικό χρώμα πλατφόρμα με διακριτικά χρυσά σκουλαρίκια κ μικρό τσαντάκι.Είσαι ξανθιά η μελαχρινή?

Πολύ όμορφο κ κομψό.Απλό κ σε τέλειο καλοκαιρινό χρώμα.Ένα ζευγάρι σε φυσικό χρώμα πλατφόρμα με διακριτικά χρυσά σκουλαρίκια κ μικρό τσαντάκι.Είσαι ξανθιά η μελαχρινή?

Ξανθια είμαι..και εγω ετσι το φανταζόμουν με αυτά τα αξεσουάρ...

hi0kp2.png

U47cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...