Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

Καλημέρα Κορίτσια ! Καλή εβδομάδα και Χρόνια πολλά !!!

Tinaki, πολύ ωραία όλα αυτά για τη βάφτιση..Με το καλό και στο δεύτερο και να είμαστε όλες καλά να δίνουμε ιδέες τότε η μια στην άλλη..

kel, εγώ έχω πιει σε όλη την εγκυμοσύνη 2-3 φορές ελληνικό καφέ και 4 φορές fredo και η μια ντεκαφεινέ..Αλλά τους δυο τελευταίους τους ήπια Παρασκευή και χθες Κυριακή σκέψου..Ο γιατρός μου είχε πει μέχρι 1 την ημέρα..Έγω σπάνια πίνω και αυτόν όχι ολόκληρο..

Εύχομαι να περάσατε τέλεια το 3ημεράκι..

Χθες βγήκαμε με ένα ζευγάρι που η φίλη μου είναι κι εκείνη μανούλα για Νοέμβριο και έχει κι ένα αγοράκι και περάσαμε τέλεια..Μετά που επιστρέψαμε είπα να κάνω το μισό σίδερο και μισό σήμερα που είχε μείνει δεν ξέρω κι εγώ από τότε..Ξεκίνησα 7.15 το απόγευμα και τελείωσα 11 παρά..Τα έπαιξα αλλά σήμερα δεν έχω τίποτα..γιατί κάναμε και το σπίτι με τον άντρα μου το Σαβ/κο και σήμερα που σηκώθηκα και δεν έχω να πάω στη δουλειά..σχεδόν δε μου αρέσει..Το πιστεύεται αυτόν τον μαζοχισμό ? Σηκώθηκα και σκέφτηκα "τώρα τί κάνουμε ?" Και λέω πως πάλι καλά που δουλεύω μέχρι να γεννήσω..Αν και σύντομα σκέφτηκα διάφορα που πρέπει και μπορώ να κάνω μέχρι να γυρίσει και ο άντρας μου από τη δουλειά..

Αυτά..!!! Φιλάκιααα!!!

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ααααααα...Ξέχασα !!! Nikaki, μπράβο που άκουσες το μωράκι..Μακάρι να είναι αυτό και να το ακούς συχνά από δω και πέρα..

Επίσης το Σάββατο πήρα επιτέλους βερύκοκα, νεκταρίνια, κεράσια και πεπόνι..Πόσο ανυπομονούσα..δε φαντάζεστε..!!!

fUx9p3.png

Καλησπερα κοριτσια!!

Πενυ εγω τα κερασια τα εχω τσακισει φετος... περιμενω να βγουν και τα καλα ροδακινα γιατι ακομα ειναι σαν αγγουρια και θα την πεσω και σ'αυτα!!

Kel εγω καφεδακι πινω ενα καθε μερα. Επιδη δεν δουλευω και ειμαι ολη μερα στο σπιτι φτιαχνω ενα διπλο ελληνικο το πρωι και τον παιδευω μεχρι το απογευμα. Παλια ημουν φαν του φραπε αλλα μετα την πρωτη μου εγκυμοσυνη με ενοχλει απιστευτα στο στομαχι και μου προκαλει πονοκεφαλο.. και τωρα το καλοκαιρι τον λιγουρευομαι τοσο πολυ!!!

tinaki πολυ ομορφα πραγματακια εχεις στο blog σου!!! Να φανταστω οτι τωρα δεν προλαβαινεις να ασχοληθεις τοσο πολυ μ'αυτο;;; παντως οταν με το καλο ερθει η ωρα της βαπτησης μαλλον θα σε ρωτησω διαφορα.... κι εγω στη βαπτηση της μικρης μου θεμα το μανιταρι ειχα, διαφορα πολυχρωμα μανιταρια!!!

tmVRp3.png

dakEp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τα καλά σας λόγια, ότι έχω φτιάξει είναι με πολύ αγάπη και χαίρομαι όταν έχει ωραίο αποτέλεσμα!

Πέτρινα εγώ δεν πίνω ούτως ή άλλως καφέ γιατί δεν μου αρέσει...

Μαράκι μου έτσι ακριβώς, με την καινούργια μου δουλειά δεν έχω ούτε πολύ χρόνο ούτε κουράγιο να ασχοληθώ με τις χειροτεχνίες μου! Ναι ναι όταν έρθει με το καλό η ώρα των βαφτίσεων θα πούμε ιδέες η μια στην αλλη! Έχω σκοπό να τα φτιάξω πάλι όλα μόνη μου, ελπίζω όμως να έχω τον χρόνο και το κουράγιο με δύο παιδιά.

Νικακι μπράβο κορίτσι μου που κατάλαβες το μωράκι!

Πάντως κι εγώ κορίτσια είμαι πια σίγουρη ότι καταλαβαίνω το μωράκι, νιώθω κάποιες στιγμές σαν κάτι απαλά κουνηματακια. Και κάποιες φορές που ξαπλώνω να βαλω κρέμα η κοιλιά μου είναι από την μια μεριά πιο φουσκωτή και καταλαβαίνω ότι έχει μαζευτεί από εκείνη την πλευρά.

Φιλάκια!

Καλημερααααααααα!!!!

Ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι εδω κ 3 μερες σταματησαν τα ασχημα συμπτωματα που ειχα εκτος απο την υπνηλια κ ειμαι επιτελους κ παλι μεσα στην ενεργεια:)

Οσον αφορα τον καφε καλυτερα αν πινουμε να πινουμε ενα φλιτζανι κανονικο καφε κ οχι ντεκαφεινε γιατι για να βγαλουν την καφεινη χρησιμοποιουν χημικες ουσιες κ δεν τις εχουμε αναγκη σε αυτη τη φαση μας;)

Τι ωραια που τα νιωσατε τα μωρακια.....να πω την αληθεια μου κ εγω ωρες ωρες κατι αισθανομαι αν κ ειμαι στη 14η βδομαδα αλλα δεν ειμαι σιγουρη...κ λενε πως οσο πιο νωρις το ακουσεις ειναι αγορι...λετε να παω για τεταρτο γιοκα????????:-D

Το τριημερο αν κ χαλια ο καιρος μια βουτια σε πισινα την εριξα κ ενιωσα πως ηρθε σχεδον τοκαλοκαιρι...:cool:

Α κ να αποφευγετε την ηλιοθεραπεια τωρα στην εγκυνοσυνη γιατι ειμαστε πιο ευαισθητες στο να αποκτησουμε παναδες κ παντα μα παντα αντηλιακο ακομα κ σε μια απλη βολτα!

Εσεις?????Τι κανετε?Τα νεα σας???

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου!!!

Σημερα ξεκινησα αντιβιωση με βαρια καρδια... εχει μαζεψει υγρο το αυτι μου εσωτερικα και δεν ακουω καλα και ο αντρας μου με κοροιδευει οτι γερναω..!!! Δεν ειμαι καθολου υπερ των φαρμακων και ποσο μαλλον στην εγκυμοσυνη αλλα η γιατρος μου μου ειπε οτι αν μου πει ο ΩΡΛ να παρω αντιβιωση δεν υπαρχει προβλημα. Το καθυστερησα μερικες μερες μηπως φτιαξει μονο του αλλα τζιφος και τελικα ξεκινησα μη γινει τιποτα χειροτερο και πρεπει να κανω πιο βαρια θεραπεια. Αντε να δουμε θα αρχισω να ακουω κανονικα γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα.....

τι κανετε εσεις;;; πως πανε οι κοιλιτσες σας;;;;

tmVRp3.png

dakEp2.png

Καλημερα κοριτσια μου!!!

Σημερα ξεκινησα αντιβιωση με βαρια καρδια... εχει μαζεψει υγρο το αυτι μου εσωτερικα και δεν ακουω καλα και ο αντρας μου με κοροιδευει οτι γερναω..!!! Δεν ειμαι καθολου υπερ των φαρμακων και ποσο μαλλον στην εγκυμοσυνη αλλα η γιατρος μου μου ειπε οτι αν μου πει ο ΩΡΛ να παρω αντιβιωση δεν υπαρχει προβλημα. Το καθυστερησα μερικες μερες μηπως φτιαξει μονο του αλλα τζιφος και τελικα ξεκινησα μη γινει τιποτα χειροτερο και πρεπει να κανω πιο βαρια θεραπεια. Αντε να δουμε θα αρχισω να ακουω κανονικα γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα.....

Περαστικα σου.Περα απο την ακοη σε ποναει?

Παντως κατα γενικη ομολογια οτι αναποδια δεν σου ερχετε ε στη εγκυμοσυνη θα σε θυμηθει:(

Κορίτσια μου Καλημέρα !!

Εγώ έχω τα νεύα μου σήμερα..Γιατί παιδεύομαι ακόμα με το μάτι μου..Ενώ πρόλαβα το χαλάζιο, όταν πήγα να με δει και μου είπε πως όλα Οκ την προηγούμενη εβδομάδα ο γιατρός δε φορούσε γάντια κτλ αλλα είπα ας μη γίνω υπερβολική..Με εξετάζει μου λέει όλα καλά και μου λέει κομμένα τα κολύρια κτλ..Και την άλλη μέρα ξεκινάει να κοκκινίζει μέσα το μάτι μου..Πάω μετά από 2 μέρες που κοκκίνιζε συνέχεια και του λέω μήπως είναι μόλυνση και μου λέει όχι είναι ξηροφθαλμία και να βάζω σταγόνες.Αυτά την Πέμπτη..Παρασκευή, Σαββάτο και όλο το 3ήμερο φούντωνε και σήμερα ξύπνησα και δεν άνοιγε ολόκληρο και μέσα κατακόκκινο και πήγα και μου λέει έχει μόλυνση τελικά και μου ξαναέδωσε κολύρια 2 ένα κάθε 4 ώρες και ένα πρωί βράδυ..αντιβίσωση και κορτιζόνη..Πήρα και τη μαία μου και είπε να τα βάλλω, γιατί έχουν τοπική δράση..Αλλά έχω τόσα νεύρα με τον ηλίθιο...Από το τίποτα την πάτησα κια ταλαιπωρούμαι 12 μέρες..

Και φυσικά από αυτό το μάτι βλέπω θολά και δεν μπορώ και να δουλέψω..Άσε που το κάνω χειρότερα με τον υπολογιστή..Ενώ αν από την Πέμτπη το είχε δει με το 3ημερο θα είχε τελειώσει το θέμα και θα είχε ξεκουραστεί και από τον υπολογιστή..

Δε σας λέω τί νεύρα έχω που από τη βλακεία του παίρνω φάρμακα..

fUx9p3.png

Καλημερα κοριτσια μου!!!

Περαστικά και σε σένα λοιπόν Μαρία μου και καταλαβαίνεις πως δεν είσα μόνη σου..Κι εγώ έτσι παιδεύομαι..!!! Αφού πρέπει όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς..Θα πάρουμε ότι μας πούνε..

fUx9p3.png

Κορίτσια μου Καλημέρα !!

Εγώ έχω τα νεύα μου σήμερα..Γιατί παιδεύομαι ακόμα με το μάτι μου..Ενώ πρόλαβα το χαλάζιο, όταν πήγα να με δει και μου είπε πως όλα Οκ την προηγούμενη εβδομάδα ο γιατρός δε φορούσε γάντια κτλ αλλα είπα ας μη γίνω υπερβολική..Με εξετάζει μου λέει όλα καλά και μου λέει κομμένα τα κολύρια κτλ..Και την άλλη μέρα ξεκινάει να κοκκινίζει μέσα το μάτι μου..Πάω μετά από 2 μέρες που κοκκίνιζε συνέχεια και του λέω μήπως είναι μόλυνση και μου λέει όχι είναι ξηροφθαλμία και να βάζω σταγόνες.Αυτά την Πέμπτη..Παρασκευή, Σαββάτο και όλο το 3ήμερο φούντωνε και σήμερα ξύπνησα και δεν άνοιγε ολόκληρο και μέσα κατακόκκινο και πήγα και μου λέει έχει μόλυνση τελικά και μου ξαναέδωσε κολύρια 2 ένα κάθε 4 ώρες και ένα πρωί βράδυ..αντιβίσωση και κορτιζόνη..Πήρα και τη μαία μου και είπε να τα βάλλω, γιατί έχουν τοπική δράση..Αλλά έχω τόσα νεύρα με τον ηλίθιο...Από το τίποτα την πάτησα κια ταλαιπωρούμαι 12 μέρες..

Και φυσικά από αυτό το μάτι βλέπω θολά και δεν μπορώ και να δουλέψω..Άσε που το κάνω χειρότερα με τον υπολογιστή..Ενώ αν από την Πέμτπη το είχε δει με το 3ημερο θα είχε τελειώσει το θέμα και θα είχε ξεκουραστεί και από τον υπολογιστή..

Δε σας λέω τί νεύρα έχω που από τη βλακεία του παίρνω φάρμακα..

Απλα τραγικος.

Περαστικα σου βρε Πενυ μου.Ειχε μαζεψει κ τζιμπλιτσα το πρωι?

Διαφημίσεις

Απλα τραγικος.

Περαστικα σου βρε Πενυ μου.Ειχε μαζεψει κ τζιμπλιτσα το πρωι?

Όχι πολύ Πετρίνα μου, αλλά δεν άνοιγε σαν να μην υπάκουε ο μυς..Είναι πρησμένο λίγο καιπονάει και μέσα κόκκινο..Με τον ηλίθιο..Πήγα την Πέμπτη που ήταν λίγο κόκκινο και του το έδειξα και λέει δεν είναι τίποτα..Τώρα δε θα είχα φτάσει εδώ και θα είχε περάσει μέσα στο 3ημερο..

fUx9p3.png

Όχι πολύ Πετρίνα μου, αλλά δεν άνοιγε σαν να μην υπάκουε ο μυς..Είναι πρησμένο λίγο καιπονάει και μέσα κόκκινο..Με τον ηλίθιο..Πήγα την Πέμπτη που ήταν λίγο κόκκινο και του το έδειξα και λέει δεν είναι τίποτα..Τώρα δε θα είχα φτάσει εδώ και θα είχε περάσει μέσα στο 3ημερο..

Ετσι την ειχε πατησει η κουμπαρα μου πριν 5 μηνες.Ο ''γιατρος'' εκανε λαθος εκτιμηση της καταστασης της κ ταλαιπωρηθηκε αρκετα.Φαντασου οτι για ενα 3μηνο ειχε το ματι της μια οψη σαν κομμενο ας πουμε αλλα δεν την ενοχλουσε ωσπου εφτιαξε μονο του κ αφου σταματησε τα κολλυρια.Ενα απλο χαλαζιο κ κατεληξε σε τρομερη ταλαιπωρια!

Αν δε δεις αποτελεσματα αλλαξε γιατρο καλυτερα!

Καλημερααααααααα!!!!

Ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι εδω κ 3 μερες σταματησαν τα ασχημα συμπτωματα που ειχα εκτος απο την υπνηλια κ ειμαι επιτελους κ παλι μεσα στην ενεργεια:)

Οσον αφορα τον καφε καλυτερα αν πινουμε να πινουμε ενα φλιτζανι κανονικο καφε κ οχι ντεκαφεινε γιατι για να βγαλουν την καφεινη χρησιμοποιουν χημικες ουσιες κ δεν τις εχουμε αναγκη σε αυτη τη φαση μας;)

Τι ωραια που τα νιωσατε τα μωρακια.....να πω την αληθεια μου κ εγω ωρες ωρες κατι αισθανομαι αν κ ειμαι στη 14η βδομαδα αλλα δεν ειμαι σιγουρη...κ λενε πως οσο πιο νωρις το ακουσεις ειναι αγορι...λετε να παω για τεταρτο γιοκα????????:-D

Το τριημερο αν κ χαλια ο καιρος μια βουτια σε πισινα την εριξα κ ενιωσα πως ηρθε σχεδον τοκαλοκαιρι...:cool:

Α κ να αποφευγετε την ηλιοθεραπεια τωρα στην εγκυνοσυνη γιατι ειμαστε πιο ευαισθητες στο να αποκτησουμε παναδες κ παντα μα παντα αντηλιακο ακομα κ σε μια απλη βολτα!

Εσεις?????Τι κανετε?Τα νεα σας???

Καλημερα!!!την πρωτη φορα που το ενιωσα ηταν πριν κανα μηνα.... κι ομως εχω κοριτσι!!! Το σαββατο ειχαμε παει για λιγο σε ενα μαγαζι με ζωντανη μουσικη. Δεν σταματησε να κουνιεται!!!! Μσλλον ειναι χορευταρου.... αλλα ο μπαμπας λεει οτι ο γιοκας του πεταει λουλουδια!!!!!

fe75p2.png

Καλημερα!!!την πρωτη φορα που το ενιωσα ηταν πριν κανα μηνα.... κι ομως εχω κοριτσι!!! Το σαββατο ειχαμε παει για λιγο σε ενα μαγαζι με ζωντανη μουσικη. Δεν σταματησε να κουνιεται!!!! Μσλλον ειναι χορευταρου.... αλλα ο μπαμπας λεει οτι ο γιοκας του πεταει λουλουδια!!!!!

Χαχαχαχ καλα ο αντρας σου εχει τρομερο χιουμορ φανταζομαι δεν σταματας να γελας ποτε μαζι του

πολυ νωρις την καταλαβες αρα αλλος ενας μυθος αυτο που ειπα αρα δεν υπαρχουν στανταρ κανονες σε αυτα τα πραγματα

παντως οπως τον καταλαβαινω τον αντρα σου θα πατε αμεσως κ για τον γιο με το που γεννηθει η κορη οποτε κρατα γερα χα χα χα

Καλημέρα στα κορίτσια μου !!! Εγω είμαι καλά και εχω τρομερή διάθεση...

Περαστικά mariathens μου ξεκίνα την θεραπεία να μην γίνει χειρότερα..

Περαστικά και σε σενα pennymom μου καλά ο γιατρός βλαμμένος, τζάμπα σε ταλαιπώρησε 12 μέρες....

kel81 απίστευτος ο άντρας σου χαχαχαχαχα

Εγω πίνω καφέ μια φορά την εβδομάδα και αν ...πίνω φραπεδάκι ....

το μωρό μου δεν το ένοιωσα ακόμα, δυστυχώς, μάλλον είναι τεμπελάκος ο γίος μου ...πφφφφφ

Θα πάω την Παρασκευή στον γιατρό μου για τον καθιερωμένο υπέρηχο...και απο ότι μου είπε στον τηλ... θα μου δωσει συμπληρώματα ....

hi0kp2.png

U47cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...