Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

Καλημερα!!!

αχ κοριτσια εχω και εγω γαμο-βαπτιση αρχες Σεπτεμβρη! Το τι θα βαλω ειναι αγνωστο μαλλον θα παρω καμια ολοσωμη φορμα. Ή τα αγαπημένα μου ανετα τζινακια με καμια καλη μπλουζα!!

Εχουμε κανα νεο απο κανενα κοριτσι που πηγε γυναικολογο?? Αληθεια ποτε θα πατε??

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kalhmera!!

Ax aytoi oi gamoi k vaptiseis! Egw Mani Mani mazi me th dikh mou vaptish exw 4! Eytyxws pros to paron xwraw se medium kanonika rouxa, protimhste ampir foremata pou kolakeyoun to swma mias egkyou. A PO empeiria apofygete ta asos! Se gnwsth mou etyxe NA plhrwsei sto telwneio ena extra 70 h 90 euros epeidh den erxontai Ola a PO Europe.

Oso gia ta magio .... egw ekana to lathos k phra egkymosynhs 60 euros , xerete ayta pou einai San mplouzaki a PO panw... xalia mou eipe o antras mou , pio sexy ta palia mou, apla egw thewrw oti moiazw me Pamela k ntrepomai...

Egw exw rantevou sto gunaikologo thn tetarth kai agwniw gt akoma den to niwthw to mwraki mou... to exei aisthanthei kamia?

5MCDp3.png

fzpAp3.png

Καλημέρα κορίτσια...!!!

Εγώ δεν το έχω νιώσει ακόμα το μωρό, αλλά πιστεύω πως θα αργήσω κιόλας, γιατί δεν είμαι πολύ καλή σε αυτά και για πρώτη φορά..Έτσι, σκέφτομαι πως είναι νωρίς και δεν έχω άγχος ακόμα..Γιατρό πήγα τη Δευτέρα, οπότε σε ένα μήνα πάλι..!!! Έχουμε καιρό..

Επιτέλους σήμερα δείχνει καλύτερος και ο καιρός..Για να δούμε..

fUx9p3.png

Kalhmera!!

Ax aytoi oi gamoi k vaptiseis! Egw Mani Mani mazi me th dikh mou vaptish exw 4! Eytyxws pros to paron xwraw se medium kanonika rouxa, protimhste ampir foremata pou kolakeyoun to swma mias egkyou. A PO empeiria apofygete ta asos! Se gnwsth mou etyxe NA plhrwsei sto telwneio ena extra 70 h 90 euros epeidh den erxontai Ola a PO Europe.

Oso gia ta magio .... egw ekana to lathos k phra egkymosynhs 60 euros , xerete ayta pou einai San mplouzaki a PO panw... xalia mou eipe o antras mou , pio sexy ta palia mou, apla egw thewrw oti moiazw me Pamela k ntrepomai...

Egw exw rantevou sto gunaikologo thn tetarth kai agwniw gt akoma den to niwthw to mwraki mou... to exei aisthanthei kamia?

Καλημερα!!!! Μην με φοβιζεις με το asos. Μια φιλη μου παιρνει συνεχεια. Πανω που ειχα βρει 2 να μου αρεσουν. Τα ampir τι ειναι???(η ασχετη!!!!!). Που κ που νιωθω ενα πραγμα σαν μουδιασμα στην κοιλια. Αλλα οχι εκει που υποτιθετα οτι ειναι το μωρο

fe75p2.png

Εγώ ο μόνος λόγος που δε θα έπαιρνα από το internet ρούχα, ενώ ψωνίζω άλλα πράγματα συνεχώς είναι πως είμαι παράξενη και αν δεν το βάλλω πάνω μου να το δω από όλες τις μεριές κτλ δε θα είμαι ποτέ ευχαριστημένη..Θέλω να στρώνει παντού..χαχαχα

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

Εγώ ο μόνος λόγος που δε θα έπαιρνα από το internet ρούχα, ενώ ψωνίζω άλλα πράγματα συνεχώς είναι πως είμαι παράξενη και αν δεν το βάλλω πάνω μου να το δω από όλες τις μεριές κτλ δε θα είμαι ποτέ ευχαριστημένη..Θέλω να στρώνει παντού..χαχαχα

Η φιλη μου τα δοκιμαζει και αν δεν της αρεσει τα επιστρεφει και τα χρηματα της πισω...

fe75p2.png

Αααα....Δεν το ήξερα αυτό...Καλή φάση τότε..Μόνο η καθυστέρηση με το χρόνο παράδοσης τότε μένει, αλλά εσύ δεν το βιάζεσαι αν είναι για Σεπτέμβρη..Κι αν κάνει πχ 10 μέρες δεν είναι τραγικό..

fUx9p3.png

Η φιλη μου τα δοκιμαζει και αν δεν της αρεσει τα επιστρεφει και τα χρηματα της πισω...

fe75p2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Να πω πρωί πρωί τα παραπονα μου...? Η μαμά μου μένει στην Αθήνα κι εγώ στην επαρχία, ο άντρας μου έχει ακόμα το πόδι του σε νάρθηκα και η πεθερά μου που ήταν η μόνη μου βοήθεια προχθές έσπασε χέρι και πόδι και τώρα πρέπει να την βοηθάω εγώ... Μου αρέσει που μου έχει πει ο γιατρός να ξεκουράζομαι...

Ουφ! Τα είπα και ξαλάφρωσα λίγο...

Εγώ έχω ένα γάμο τέλος Αυγούστου, αλλά δεν ανησυχώ πολύ μιας και είμαι ούτως ή άλλως παχουλή και έχω φαρδουλα φορέματα. Αλλά κορίτσια μην τρελαίνεστε, ότι και να βάλετε θα είστε όμορφες, φαρδύ ή στενό την παράσταση θα κλέβει η κοιλίτσα σας και η λάμψη στο πρόσωπο σας απο την περηφάνια σας γι αυτή.

Ο καιρός ευτυχώς έφτιαξε και μπόρεσα να πάω χθες για το καφεδάκι μου!

Πέννυ τέλεια τα τικερακια, σ ευχαριστώ πολύ!

Tinaki μου, τί λες ρε παιδί μου ? Πως έγιναν όλα αυτά ? Χέρι, πόδι κι αυτή η χριστιανή πως τα κατάφερε ? Θα μου πεις το ήθελε ? Θα ταλαιπωρηθεί και με τη ζέστη κι αυτή κι εσείς βέβαια..Περαστικά εύχομαι σε όλους σας βρε παιδί μου..Εσύ, παρολ'αυτά προσπάθησε όσο μπορείς βέβαια να μην πιέζεσαι και να μην κουράζεσαι πολύ..

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, δεν ξέρω αν είδατε σήμερα τα στρογγυλά νούμερα σήμερα στα tickerakia μου...8,5 χρόνια σχέσης ακριβώς κλείνουμε σήμερα και 11 μήνες από το γάμο..και μπήκαμε και στη 16η εβδομάδα..χαχαχα

fUx9p3.png

Tinaki μου, τί λες ρε παιδί μου ? Πως έγιναν όλα αυτά ? Χέρι, πόδι κι αυτή η χριστιανή πως τα κατάφερε ? Θα μου πεις το ήθελε ? Θα ταλαιπωρηθεί και με τη ζέστη κι αυτή κι εσείς βέβαια..Περαστικά εύχομαι σε όλους σας βρε παιδί μου..Εσύ, παρολ'αυτά προσπάθησε όσο μπορείς βέβαια να μην πιέζεσαι και να μην κουράζεσαι πολύ..

Καλά δεν θα το πιστέψετε πως έγινε.

Είχε ξεκινήσει να πάει στους γονείς της που μένουν στη Σπάρτη και στο δρομο συνάντησε ένα ζευγάρι απο την περιοχή εδώ που είχαν βγει απο το δρομο, σταμάτησε να βοηθήσει και μαζί με αυτήν και άλλος κόσμος και εκείνη την ώρα έφυγε ένα αλλο αμαξι απο το δρομο και τους χτύπησε ΟΛΟΥΣ, ευτυχώς που δεν τους σκότωσε! Άγιο είχαν!

Τώρα της είπαν τουλάχιστον ενάμιση μήνα στο γύψο.

Το μόνο θετικό είναι ότι πήγα σήμερα απο κει να τους πάω φαγητό που μαγείρεψα και έχει ήδη κανονίσει με μια κοπέλα να πηγαίνει να της κάνει τις δουλειές, γιατί εγώ δεν θα την πάλευα και δουλεια και παιδί και σπίτι και τα πεθερικά μου στην κατάσταση μου...

Ελπίζω σε μία βδομάδα που θα πάμε να κάνει ακτινογραφία ο άντρας μου, να βγάλει τον νάρθηκα.

Καλά δεν θα το πιστέψετε πως έγινε.

Είχε ξεκινήσει να πάει στους γονείς της που μένουν στη Σπάρτη και στο δρομο συνάντησε ένα ζευγάρι απο την περιοχή εδώ που είχαν βγει απο το δρομο, σταμάτησε να βοηθήσει και μαζί με αυτήν και άλλος κόσμος και εκείνη την ώρα έφυγε ένα αλλο αμαξι απο το δρομο και τους χτύπησε ΟΛΟΥΣ, ευτυχώς που δεν τους σκότωσε! Άγιο είχαν!

Τώρα της είπαν τουλάχιστον ενάμιση μήνα στο γύψο.

Το μόνο θετικό είναι ότι πήγα σήμερα απο κει να τους πάω φαγητό που μαγείρεψα και έχει ήδη κανονίσει με μια κοπέλα να πηγαίνει να της κάνει τις δουλειές, γιατί εγώ δεν θα την πάλευα και δουλεια και παιδί και σπίτι και τα πεθερικά μου στην κατάσταση μου...

Ελπίζω σε μία βδομάδα που θα πάμε να κάνει ακτινογραφία ο άντρας μου, να βγάλει τον νάρθηκα.

Απίστευτο..!!!

Όντως Άγιο είχαν..!! Πω πω τι θα πάθαιναν οι άνθρωποι από το τίποτα..Μακάρι να πάνε όλα καλά και σύντομα να επανέλθουν όλοι πλήρως.. Πάλι καλά που βρήκε και λύση η γυναίκα, γιατί πόσα να προλάβεις κι εσύ και με τί αντοχές ?

fUx9p3.png

Κορίτσια, δεν ξέρω αν είδατε σήμερα τα στρογγυλά νούμερα σήμερα στα tickerakia μου...8,5 χρόνια σχέσης ακριβώς κλείνουμε σήμερα και 11 μήνες από το γάμο..και μπήκαμε και στη 16η εβδομάδα..χαχαχα

Ναι ναι έχεις δίκιο!!

Άντε με το καλό σε ενα μηνα και η πρώτη επέτειος γαμου σας!

Όμως να σου πω κάτι να χαρείς?? Τις έκλεισες τις 16 εβδομάδες και μπήκες στην 17η. Είναι όπως λέμε ότι θα κλείσουμε σε λίγο τον τέταρτο και θα μπούμε στον πέμπτο!:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...