Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

Titiko, για Ιούλιο..κοντά είναι..δε θα έχεις αλλάξει πάααρα πολύ..Ένα αέρινο φορεματάκι κι αν θες τακούνια, μόνο πλατφόρμα να είναι ξεκούραστη..Και όχι 15ποντη..κανόνισε..χαχα..

Γενικά πιστεύω πως το καλοκαίρι παλεύεται, γιατί φοράς ένα αέρινο φορεματάκι ακόμα και μέχρι το γόνατο αν θες να δείξεις πως είσαι κομψή στα πόδια και δεν είναι όλα φουσκωμένα..Αλλιώς ένα μακρύ αέρινο και ξεμπέρδεψες..

Εγώ σκεφτόμουν το χειμώνα..Άντε να φοράς 2πλα και 3πλά ρούχα και να μην κουμπώνει το παλτό και το μπουφάν..χαχαχα..Μια χαρά είμαστε το καλοκαιράκι..χαχα

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ ευτυχώς γεννάω κοντά στο σπίτι και στη δουλειά, στο Μητέρα..Πιο κοντά είναι από το γραφείο σκέψου..Θέλω να πιστεύω πως κι εγώ για ένα διάστημα θα δουλέψω από το σπίτι και ίσως μετά να βρω μια λύση πχ να έρχομαι στο γραφείο 3 μέρες ολόκληρες και 2 από το σπίτι..Θα δούμε πρώτα ο Θεός να πάνε όλα καλά..Χάρηκα που τα αφεντικά μου έδειξαν μεγάλη χαρά και πιστεύω πως θα βρεθεί λύση για μετά..Με εμπιστεύονται και πολύ μετά από τόσα χρόνια..

Άντε..λες να κάνουμε και τις κόρες μας μηχανικούς ? Θα είναι πιστεύω σε καλλίτερες εποχές από μας για το επάγγελμα αυτό..χαχα..

Δεν δικαιουσαι καν μειωμενο ωραριο??? Καλυτερα δεν θα ηταν να δουλευεις 4-5 ωρες καθε μερα κ μετα να γυρνας στο παιδακι σου?

fe75p2.png

Titiko, για Ιούλιο..κοντά είναι..δε θα έχεις αλλάξει πάααρα πολύ..Ένα αέρινο φορεματάκι κι αν θες τακούνια, μόνο πλατφόρμα να είναι ξεκούραστη..Και όχι 15ποντη..κανόνισε..χαχα..

Γενικά πιστεύω πως το καλοκαίρι παλεύεται, γιατί φοράς ένα αέρινο φορεματάκι ακόμα και μέχρι το γόνατο αν θες να δείξεις πως είσαι κομψή στα πόδια και δεν είναι όλα φουσκωμένα..Αλλιώς ένα μακρύ αέρινο και ξεμπέρδεψες..

Εγώ σκεφτόμουν το χειμώνα..Άντε να φοράς 2πλα και 3πλά ρούχα και να μην κουμπώνει το παλτό και το μπουφάν..χαχαχα..Μια χαρά είμαστε το καλοκαιράκι..χαχα

Εχεις δει εγκυο με μακρυ αερινο??????????? Εμενα σαν αεροστατο με φανταζομαι. Κοιταω φορεματα στο asos.com εχει καποια πολυ συμπαθητικα

fe75p2.png

Kel μου, τίποτα κανονικά δε δικαιούμαι..είναι όλα καθαρά στην καλή διάθεση των αφεντικών..αλλά επειδή δεν έχω τη μαμά μου κοντά ή κάποιον άλλον, πιστεύω πως είναι καλύτερα να είναι 3 μέρες με κάποιον ξένο και 4 μόνο με μένα..Και πιο εύκολα θα κάνω τις δουλειές μου με 2 μέρες ολόκληρες στο σπίτι, να το φροντίζω, να κάνω δουλειές κτλ, ενώ αν κάθε μέρα γυρίζω από δουλειά, μετά και μωρό και δουλειές και μαγείρεμα..Πιο δύσκολο και πιο ρουτίνα μου φαίνεται..Θα δούμε..

Όσο για το φόρεμα..δεν έχω μπει ακόμα σε λογική, αλλά σωστό ακούγεται και το δικό σου σκεπτικό..Εδώ τώρα δεν μπορώ να ψωνίσω, γιατί με νεθριάζουν τα φαρδιά και όλα μου φταίνε στα ρούχα που βρίσκω..

fUx9p3.png

Εχεις δει εγκυο με μακρυ αερινο??????????? Εμενα σαν αεροστατο με φανταζομαι. Κοιταω φορεματα στο asos.com εχει καποια πολυ συμπαθητικα

χαχαχαχα και εγω αυτό σκεφτόμουν kel, δεν ξέρω τι θα κάνω ....θα δούμε

hi0kp2.png

U47cp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα και εγω αυτό σκεφτόμουν kel, δεν ξέρω τι θα κάνω ....θα δούμε

Οπως λεει κ ο καλος μου... εγκυος εισαι... οπως κ να φαινεσαι εισαι εγκυος!!! Ειδα νονα με ωραιοτατο παντελονακι εγκυμοσυνης κ απο πανω μπλουζακι. Κουκλα!

fe75p2.png

Οπως λεει κ ο καλος μου... εγκυος εισαι... οπως κ να φαινεσαι εισαι εγκυος!!! Ειδα νονα με ωραιοτατο παντελονακι εγκυμοσυνης κ απο πανω μπλουζακι. Κουκλα!

Λοιπόν τώρα που το λες..Κι εγώ το έχω δει σαν εμφάνιση εγκύου σε γάμο και με ένα πολύ ωραίο κότσο που είχε κάνει και βάψιμο ήταν πολύ κομψή και πολύ ωραία..Παντελόνι εγκυμοσύνης και λευκό μπλουζο-πουκαμισσάκι..Ένα ωραίο κρεμαστό ή κολιέ στο λαιμό και πολύ κομψό είναι..

fUx9p3.png

Λοιπόν τώρα που το λες..Κι εγώ το έχω δει σαν εμφάνιση εγκύου σε γάμο και με ένα πολύ ωραίο κότσο που είχε κάνει και βάψιμο ήταν πολύ κομψή και πολύ ωραία..Παντελόνι εγκυμοσύνης και λευκό μπλουζο-πουκαμισσάκι..Ένα ωραίο κρεμαστό ή κολιέ στο λαιμό και πολύ κομψό είναι..

Θα επενδυσω στο μαλλι και στο κολιε!!!!!!! Μην τρομαξω κ τα παιδακια!!!!!!!

fe75p2.png

Kel, μια χαρά θα είναι και θα νιώθεις και άνετα..χαχα..

Εμείς προς το παρόν δεν έχουμε ούτε γάμους ούτε βαφτίσεις..Περάσαμε όμως 3 χρόνια που για 2 μήνες το καλοκαίρι είχαμε συνέχεια αντίστοιχες υποχρεώσεις...Τους τακτοποιήσαμε όλους και ηρεμήσαμε..Εμείς παντρευτήκαμε πέρυσι και είχαμε και πέρυσι 2 γάμους και 1 βάφτιση ακόμα και τώρα πια νομίζω για λίγο έχουμε ξεμπερδέψει..Του χρόνου πρώτα ο Θεός θα έχουμε βαφτίσεις πολλές με 5 έγκυες στον κύκλο μας..χαχαχα

fUx9p3.png

Kel, μια χαρά θα είναι και θα νιώθεις και άνετα..χαχα..

Εμείς προς το παρόν δεν έχουμε ούτε γάμους ούτε βαφτίσεις..Περάσαμε όμως 3 χρόνια που για 2 μήνες το καλοκαίρι είχαμε συνέχεια αντίστοιχες υποχρεώσεις...Τους τακτοποιήσαμε όλους και ηρεμήσαμε..Εμείς παντρευτήκαμε πέρυσι και είχαμε και πέρυσι 2 γάμους και 1 βάφτιση ακόμα και τώρα πια νομίζω για λίγο έχουμε ξεμπερδέψει..Του χρόνου πρώτα ο Θεός θα έχουμε βαφτίσεις πολλές με 5 έγκυες στον κύκλο μας..χαχαχα

Εγω ειμαι η μονη εγκυος.... καμια για παρεα... ειχα ομως πολλες μεχρι το φεβρουαριο... και ολοι τα βαφτιζουν τωρα.

fe75p2.png

Διαφημίσεις

Εγω ειμαι η μονη εγκυος.... καμια για παρεα... ειχα ομως πολλες μεχρι το φεβρουαριο... και ολοι τα βαφτιζουν τωρα.

Θα σε έχουν όμως στα ώπα - ώπα και θα είσαι το κέντρο της προσοχής..χαχα..Άσε για τις συμβουλές..χαχα..(Αυτό το τελευταίο καμιά φορά είναι εκνευριστικό..)

fUx9p3.png

Καλά κορίτσια..Δε λέγατε τίποτα άλλο ???

Με πήρε ο άντρας μου και τέλος Ιουνίου είμαστε καλεσμένοι σε βάφτιση..Ένας συνεργάτης του βαφτίζει το γιό του..Πωπω..χαχαχα

fUx9p3.png

Καλά κορίτσια..Δε λέγατε τίποτα άλλο ???

Με πήρε ο άντρας μου και τέλος Ιουνίου είμαστε καλεσμένοι σε βάφτιση..Ένας συνεργάτης του βαφτίζει το γιό του..Πωπω..χαχαχα

Ελα καλα εισαι ακομα!!! Τελος ιουνιου θα ειμαστε στον 5ο. Τα φορεματα ακομα καλα μας ειναι. Εγω για τον σεπτεμβρη σκαω.... θα μαι στον 8οοοοοοοοοοοοοο..... θα ξεκρεμασω τις κουρτινες και θα τις βαλω!!!

fe75p2.png

Ελα καλα εισαι ακομα!!! Τελος ιουνιου θα ειμαστε στον 5ο. Τα φορεματα ακομα καλα μας ειναι. Εγω για τον σεπτεμβρη σκαω.... θα μαι στον 8οοοοοοοοοοοοοο..... θα ξεκρεμασω τις κουρτινες και θα τις βαλω!!!

Χαχαχα..ΘΕΑ..Με αυτό το ντύσιμο (μονόχρωμη κουρτίνα όμως) πάει σανδάλι και αρχαιοελληνικός κότσος..χαχαχα..Αν είναι εμπριμέ..συνδύασε τες με ότι σε φωτίσει..χαχαχα..Τώρα αν προκύψει κι εμάς τίποτα για Σεπτέμβρη..θα ζητήσω τη στυλιστική σου άποψη οπωσδήποτε..χαχαχα

fUx9p3.png

Χαχαχα..ΘΕΑ..Με αυτό το ντύσιμο (μονόχρωμη κουρτίνα όμως) πάει σανδάλι και αρχαιοελληνικός κότσος..χαχαχα..Αν είναι εμπριμέ..συνδύασε τες με ότι σε φωτίσει..χαχαχα..Τώρα αν προκύψει κι εμάς τίποτα για Σεπτέμβρη..θα ζητήσω τη στυλιστική σου άποψη οπωσδήποτε..χαχαχα

Εγω θα τις προβαρω να ειμαι σιγουρη!!!! Συνδιαζεται καλυτερα με πλαστικη σαγιοναρα!!

fe75p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...