Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάω στον δικό σου γιατί εδώ με τον άντρα μου με το ότι θέλεις δεν μπορώ αχχαχαχα 

και ο δικός μου είναι ο σεφ τις οικογένειες. Μαγειρεύω και εγώ απλά εκείνος είναι ο μερακλης. Σήμερα πέταξα σε κατάσαρκα λαχανικά που είχα στο ψυγείο μεσα σε 30 λεπτά έκανα μια βελουτε λαχανικων, είχα μπέικον που έψησα στο φούρνο και μπαμ έτοιμο. 
      αν μαγειρεύεις την ίδια μέρα θα βγεις οφ εγγύηση. Απο την πείνα που να περιμένεις. Οσο πείνας αυξάνεται η επιθυμία για junk. Πρέπει να κάνεις το πρόγραμμα της εβδομάδας την ποιο χαλαρή σας μέρα. Επίσης πχ όταν φτιάχνεις κιμά, δεν θα φτιάξεις μόνο για αυτήν την εβδομάδα. Θα κάνεις για 2 μήνες. 6 μερίδες. Αντέχει στην κατάψυξη. Ο πρώτος καιρός μέχρι να μπείτε σε μουντ είναι δύσκολος μετά θα το θέλετε. Ούτως ή άλλως· πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα αυτά γιατί όταν έρθει το μωράκι σας τι θα κάνετε ; Θα παραγγέλλετε; Πως θα μάθει να τρώει σωστά; Από τους γονείς του ❤️

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

Δεν εχω τολμησει να δοκιμασω μαγιω...... εχω ανοιξει στη λεκανη... το πολυ πολυ να ανοιξω τα σχοινακια σπο το κατω...

αν προσαρμοζετε το κατω μια χαρα αλλα το πανω μαλλον θα πρεπει να το αλλαξεις.

εγω στις π2 πρωτες εγκυμοσυνες δεν αλλαξα το νουμερο του μαγιο κ μεχρι αν κανω το τριτο φορουσα το Νο1 small:D ουτε λεκανη ανοιξε ουτε στηθος εμεινε

μετα το τριτο αγγελουδι μου ομως ολα αλλαξαν κ στο πανω φοραω το Νο 3 κ κατω το Νο2...οκ το στηθος αντε εχει κ τα καλα του που μου εμεινε αλλα η λεκανη ειμαι σιγουρη πια πως δεν θα μου ξανακλεισει γιατι κ στα τζιν πια φοραω το 36:-(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια μου,

Τί κάνετε ? Εγώ πήγα πάλι πρωι πρωι οφθαλμίατρο..και μου είπε πως δεν υπάρχει πια φλεγμονή, αλλά έχω ξηρότητα και να βάζω δάκρυα συνέχεια, γιατί με τον υπολογιστή τόσες ώρες κτλ είναι το ένα μου κατακόκκινο και πονάει όταν το κλείνω..Ο άντρας μου είπε να μην κλείνω το μάτι στον κόσμο να μην πονάω..χαχα..

Όσο για τα κιλά..και θα το κλείσουμε κάπου εδώ πιστεύω, επειδή περηφανευόμουν που είχα πάρει μόνο μισό κιλάκι..Από το Σάββατο στη γιορτή μέχρι χθες που τρώγαμε όλα όσα έμειναν και ήταν πολλά..πήρα 1..αλλά είναι παροδικό πιστεύω..Από σήμερα ξεκινώ πάλι τη διατροφή μου και όλα καλά..Απλά αμαρτία ήταν να μείνουν τόσα φαγητά..

Καλά το σκηνικό με το μικρό σου Tinaki μου, φοβερό..πολύ γλυκό..Τι στιγμές ζούνε οι μανούλες ρε παιδί μου..

Nikaki, μπράβο για τα αποτελέσματά σου κορίτσι μου..

Πετρίνα, Kel, μαγιό εγώ σκέφτομαι να δοκιμάσω τέλος του μήνα όπως θα είμαι τότε, γιατί μέχρι 15 Ιουλίου ο γιατρός είπε όχι μπάνια, μέχρι τότε δε με βλέπω και για παραλία γιατί έχουμε κάθε Σαβ/κο υποχρεώσεις, οπότε θα με προβληματίσει τότε..Πάντως κι εγώ παρόλο που δεν έχω πάρει κιλά που να το δικαιολογούν, έχω ανοίξει στη λεκάνη και δε νομίζω όσα δεν έχουν κορδονάκια να με κολακεύουν πια από τα περσινά μου..χαχαχα

fUx9p3.png

Tinaki, έτσι το είχα..με enter μεταξύτ ων συνδέσμων..Έβαλα και extra enter μεταξύ τους να έχουν και απόσταση..Δες το και πες μου, αλλιώς να βγάλω το τρίτο ρε παιδί μου..Δεν πειράζει..χαχαχα

fUx9p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου όμορφα !!!

Μαγιό πήγα και πήρα απο τα H&M πάνω κάτω 10euro. Εμένα δεν μου κάνουν τα πάνω, ανέβηκα νούμερο( No 2) ...τα κάτω μου κάνουν (small).

tinaki τι γλυκό παιδάκι που έχεις...να το χαίρεσαι κοπέλα μου !!!

pennymom πάλι καλά που δεν έχεις φλεγμονή. Κάπου διάβασα οτι στην 15 ή στην 16 εβδομάδα, τα μάτια μας θα έχουν μια ξηρότητα. Μπορεί να είναι και απο αυτό...

hi0kp2.png

U47cp3.png

Τιτικο μου, μπορεί να είναι και από αυτό..Αλλά σε συνδυασμό και με τις τόσες ώρες στον υπολογιστή με το σχέδιο σίγουρα επιβαρύνεται πολύ..Ευτυχώς έρχεται 3ημερο και θα ξεκουραστοώ λιγάκι..Το περιμένω πως και πως..

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου όμορφα !!!

Μαγιό πήγα και πήρα απο τα H&M πάνω κάτω 10euro. Εμένα δεν μου κάνουν τα πάνω, ανέβηκα νούμερο( No 2) ...τα κάτω μου κάνουν (small).

tinaki τι γλυκό παιδάκι που έχεις...να το χαίρεσαι κοπέλα μου !!!

pennymom πάλι καλά που δεν έχεις φλεγμονή. Κάπου διάβασα οτι στην 15 ή στην 16 εβδομάδα, τα μάτια μας θα έχουν μια ξηρότητα. Μπορεί να είναι και απο αυτό...

Ε καλα γυναικες ειμαστε ολο και κατι θα παρουμε. Κ μην ξεχαστειτε... μετα τη βουτια αλλαζουμε μαγιω. Εγω μεσα ιουλιου κ αρχες σεπτεμβρη εχω βαφτισια.... κ ποσο προβληματιζομαι για το τι θα βαλω... ειδικα το σεπτεμβρη... που βαφτιζουμε τον ανηψιο μου.... απο τωρα το ψαχνω... ναι μεν φαρδυ αλλα να μην μοιαζω και με υποστεγο....

fe75p2.png

Τιτικο μου, μπορεί να είναι και από αυτό..Αλλά σε συνδυασμό και με τις τόσες ώρες στον υπολογιστή με το σχέδιο σίγουρα επιβαρύνεται πολύ..Ευτυχώς έρχεται 3ημερο και θα ξεκουραστοώ λιγάκι..Το περιμένω πως και πως..

Γεια σου συναδελφε.......

fe75p2.png

Kel, Συνάδελφε ως προς την κούραση του υπολογιστή ή το όνειρο του 3ημέρου που με κρατάει αυτές τις μέρες ? χαχαχα..

Ως προς την κουραση του υπολογιστη, ως προς το ονειρο του 3ημερου, και ως προς το σχεδιο! Αρχιτεκτονας

fe75p2.png

Kel, Συνάδελφε ως προς την κούραση του υπολογιστή ή το όνειρο του 3ημέρου που με κρατάει αυτές τις μέρες ? χαχαχα..

Και εχουμε και αλλο κοινο... φουσκωμενες κοιλιτσες!!!! Κοιτα να δεις που θα γεννησουμε κ την ιδια μερα

fe75p2.png

Διαφημίσεις

Ως προς την κουραση του υπολογιστη, ως προς το ονειρο του 3ημερου, και ως προς το σχεδιο! Αρχιτεκτονας

Έλα ρε Kel..Αυτά είναι..Πολιτικός μηχανικός εγώ..χαχαχα..Το ήξερα πως εμείς έχουμε κι άλλα κοινά..χαχα..εκτός από τις κόρες-μοντέλα..!!!

fUx9p3.png

Και εχουμε και αλλο κοινο... φουσκωμενες κοιλιτσες!!!! Κοιτα να δεις που θα γεννησουμε κ την ιδια μερα

Λες να γεννήσουμε μαζί ? Και να πάμε στο μαιευτήριο και να μιλάμε για θερμομονωτικά υλικά και αρχιτεκτονικά σχέδια ? χαχαχα..Πωπω..Άσε..Εγώ σκέφτομαι αν τα καταφέρω να μείνω μέχρι τέλους στο γραφείο..Δε δικαιούμαι και άδεια φυσικά..

fUx9p3.png

Λες να γεννήσουμε μαζί ? Και να πάμε στο μαιευτήριο και να μιλάμε για θερμομονωτικά υλικά και αρχιτεκτονικά σχέδια ? χαχαχα..Πωπω..Άσε..Εγώ σκέφτομαι αν τα καταφέρω να μείνω μέχρι τέλους στο γραφείο..Δε δικαιούμαι και άδεια φυσικά..

Εγω γενναω στο ρεα.... πεφτει λιγο μακρυα!! Λεω να μεινω το πολυ μεχρι να μπω στον 9ο. Δεν θα μπορω να ερθω μονη μου εδω ... θα πρεπει να με φερνει κ να με γυριζει καποιος... κ ειναι δυσκολο. Μπορω ομως να δουλευω κ απο το σπιτι

fe75p2.png

Εγώ ευτυχώς γεννάω κοντά στο σπίτι και στη δουλειά, στο Μητέρα..Πιο κοντά είναι από το γραφείο σκέψου..Θέλω να πιστεύω πως κι εγώ για ένα διάστημα θα δουλέψω από το σπίτι και ίσως μετά να βρω μια λύση πχ να έρχομαι στο γραφείο 3 μέρες ολόκληρες και 2 από το σπίτι..Θα δούμε πρώτα ο Θεός να πάνε όλα καλά..Χάρηκα που τα αφεντικά μου έδειξαν μεγάλη χαρά και πιστεύω πως θα βρεθεί λύση για μετά..Με εμπιστεύονται και πολύ μετά από τόσα χρόνια..

Άντε..λες να κάνουμε και τις κόρες μας μηχανικούς ? Θα είναι πιστεύω σε καλλίτερες εποχές από μας για το επάγγελμα αυτό..χαχα..

fUx9p3.png

Ε καλα γυναικες ειμαστε ολο και κατι θα παρουμε. Κ μην ξεχαστειτε... μετα τη βουτια αλλαζουμε μαγιω. Εγω μεσα ιουλιου κ αρχες σεπτεμβρη εχω βαφτισια.... κ ποσο προβληματιζομαι για το τι θα βαλω... ειδικα το σεπτεμβρη... που βαφτιζουμε τον ανηψιο μου.... απο τωρα το ψαχνω... ναι μεν φαρδυ αλλα να μην μοιαζω και με υποστεγο....

εννοείται οτι αλλάζουμε το κάτω μαγιό ! Τωρα για τα ρούχα είναι πρόβλημα, και εγω εχω 2 γαμους Ιούλιο, Αύγουστο και δεν ξέρω τι να βάλω ...

hi0kp2.png

U47cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...