Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

καλημέρες!! κορίτσια καλό χειμώνα! λέτε να γεννάμε σε λίγο κι να μην το ξέρουμε??:tongue::tongue::tongue:

έλεος με το σκατόκαιρο!!

εγώ δεν αγχώνομαι με τα κιλά τόσο πολύ ρε κορίτσια! χαλαρώστε κι απολαύστε

την πιο ωραία περίοδο της ζωής σας! όλοι μας προσέχουν τώρα κι δεν λένε τπτ!όποιος λέει κάτι είναι απλά κακός! εγώ ευτυχώς έχασα όλα τα κιλά της προηγούμενης (13 στο σύνολο) αλλά ούτως ή άλλως έχω παραπάνω οπότε δεν θέλω να ξεφύγω αλλά μέχρι εκεί! απλά να έχετε στόχο το πολύ 10-12 όσες το έχετε πολύ άγχος για να φύγουν εύκολα! εγώ όταν γέννησα ήμουν ήδη -9..

τα μωράκια το έχουν ανάγκη το φαγητό, δεν επιτρέπεται η δίαιτα! το φαγητό όμως σε κανονικές μερίδες ε...όχι τα άπειρα γλυκά κλπ κλπ...χεχεχε!!:tongue:

υπομονή με τη δουλείτσα κορίτσια!! έρχονται διακοπούλες σε λίγο!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γλυκο μου κοριτσι γιατι το κανεις αυτο στον εαυτο σου κ αγχωνεσαι για τετοιο θεμα?Τα κιλα ειναι αναποφευκτο να μην ερθουν οταν περιμενεις παιδι αλλα απο σενα εξαρταται πως θα τα χειριστεις.Θα σου ελεγα να σε επηρεαζουν μονο οι θετικες ιστοριες γυναικων που δεν πηραν πολλα κιλα κ οχι αυτες που παραπηραν.Κοιτα να χαρεις το δωρο που σου ηρθε κ ολα θα γινουν οπως πριν οταν πρεπει!Η φυση ξερει καλυτερα απο εμας για εμας!

Τρεφομαι πολυ πιο υγιεινα απο πριν, δεν τρωω ψωμια -μονο γερμανικο- καθολου ζυμαρικα και πατατες, ουτε τυρια π.χ. φετα. Γενικα πολλα φρουτα κ σαλατες. Ε αν παχυνω πραγματικα θα παχαινω απο αερα....

fe75p2.png

Νομίζω πως όπως λέει και η Kel, το καλύτερο είναι να τρώμε υγιεινά..Όπως το περιέγραψε..Τώρα ότι θα παχύνουμε εννοείται..Αλλά όχι από αέρα..από τα μωράκια μας και χαλάλι τους..Όλα καλά λοιπόν..

Ο καιρός αυτός μου σπάει τα νεύρα..Δουλεύω που δουλεύω όλη μέρα, δε με αφήνει να χαρώ και το βραδάκι όταν σχολάω..Σαν χειμώνας είναι και σκοτεινά χθες που έφυγα από τη δουλειά..Αμάν δηλαδή..

fUx9p3.png

Καλά κορίτσια χθες, γυρίζοντας κουρασμένη από το γραφείο και τους ξένους κτλ, τρώω αρκετά και πίνω και μια σοδούλα και μετά η κοιλιά μου είχε τσιτώσει τόσο μα τόσο πολύ που με τραβούσε και νόμιζα θα σκάσει..χαχαχα..Περιέργη αίσθηση κι αυτή βρε παιδί μου..

fUx9p3.png

Καλησπερα κοριτσουδια!!!

αυτο που λετε για μενα ειναι το δυσκολο, να καταφερω να τρωω υγιεινά!!!! Γενικοτερα ειμαι πολυ των λιπαρων και των γλυκων (σαβουρα δηλαδη) οποτε προσπαθω να το φτιαξω λιγο. Δεν εχω μαθει και να πιεζομαι ιδιαιτερα στο φαγητο μου και αυτο ειναι που με δυσκολευει τωρα που ειμαι εγκυος. Τα γλυκα η αληθεια ειναι οτι τα εχω περιορισει μιας και δεν τα λιγουρευομαι ιδιαιτερα σ'αυτη την εγκυμοσυνη κι ευτυχως που ειμαι ηδη μαμα και αρα πρεπει να μαγειρευω καθημερινα οποτε τρωω σπιτικο φαγητο..παντως δεν με αγχωνει τοσο πολυ το θεμα αλλα οσο να'ναι το σκεφτομαι!!

πενυ αυτο το αισθημα πρηξιματος στην κοιλια το παθαινω καθε μεσημερι μολις πιω το αναβραζον ασβεστιο και το απογευμα ειμαι ακομα πρησμενη οσο δεν παει!!!

tmVRp3.png

dakEp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου !!! Τι σκατόκαιρος είναι αυτος ....εδω στην Ξανθη βρέχει απο το Σαββατο, σταματημό δεν έχει.! Τωρα όσο αναφορά στα κιλά που θα βάλουμε, δεν μπορούμε να το αποφύγουμε αλλά μπορούμε να προσέχουμε λίγο...

Περιμένω να πάω την επόμενη εβδομάδα να πάω για υπέρηχο να δω το μωράκι μου..μου έλειψε ...

hi0kp2.png

U47cp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Κουβέντα για κιλά??? Για ακόμα μία φορά δεν θα συμμετάσχω...

Θα πω όμως για τον καιρό! Μα τι τον έπιασε??? Καλά είπαμε να μην έχει και τρελή ζέστη από τώρα αλλά αυτός το παράκανε! Και όχι τίποτα άλλο αυτή η λασποβροχή έχει λερώσει τα ΠΑΝΤΑ! Ελπίζω να ρίξει και μία με καθαρό νερό και να μην μείνουν όλα έτσι! Θα μου χαλάσει και την βόλτα αύριο, έχω κανονίσει να πάω βολτούλα στην λαική :tongue: και μετά για καφεδάκι στο λιμάνι με μια φίλη μου...

Titiko εσάς στην Ξάνθη ρίχνει έτσι λασποβροχή? Άσχετο, αλλά στην Ξάνθη σπούδασε μία πολύ αγαπημένη μου φίλη και ο άντρας της.

Μαράκι μου δεν έγραφα αλλά σας διάβαζα! Τώρα όμως που έχω αρχίσει να βάζω σε μία τάξη τα ασυμμάζευτα (όπως λέει και το άσμα) θα συμμετέχω πιο ενεργά!:D

Πέννυ κι έμενα έτσι μου αρέσει να κοιμάμαι, βάλε ένα μαξιλάρι κάτω από την κοιλιά σου ή ανάμεσα στα πόδια και θα είσαι πιο άνετα! Εγώ πάντως όπως είχα γράψει σε προηγούμενο ποστ, έχω πάρει μαξιλάρι εγκυμοσύνης και πραγματικά με έχει βοηθήσει πολύ! Τι λες να ξαναδοκιμάσεις να βάλεις ένα τικεράκι κάτω από τα άλλα, γιατί μου βγαίνουν τα ματάκια..? :roll:Απλά στο τέλος τον άλλων, πάτα enter να σε πάει στην αποκάτω γραμμή και να βάλεις εκεί τον τρίτο σύνδεσμο.

Κορίτσια κι εγώ όλο κάτι νομίζω ότι νιώθω αλλά δεν είμαι σίγουρη ακόμα ότι είναι το μωράκι! Αντε να περάσει κι αυτός ο μήνας, να τα νιώθουμε σίγουρα και να κάνουμε την β επιπέδου!

Διακοπούλες ε?? Εμένα τελειώνει αυτές τις μέρες η δεύτερη βδομάδα της καλοκαιρινής μου άδειας...:( Μένω σε τουριστικό μέρος και το καλοκαίρι δεν παίρνουμε άδειες λόγω full season! Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι με το που γυρίσω έχω ακριβώς τρεις μήνες μέχρι να πάρω μία βδομάδα κανονική άδεια και καπάκι την άδεια τοκετού.:D Ανυπομονώ!!!

Λοιπόν να σας πω σκηνικό να γελάσετε!

Είναι το αγοράκι μου στο σαλόνι κι εγώ στην κουζίνα. Ακούει στην τηλεόραση ένα μωρό να κλαίει, έρχετε στην κουζίνα και μου λέει "Μάμα το άκουσα!" (με ενθουσιασμό), "Ποιο αγάπη μου?" του λέω εγώ. Οπότε έρχεται κοντά μου, μου σηκώνει την μπλούζα, κοιτάει την κοιλιά μου και μου λέει "Το μωρό μας!". Δεν ήξερα τι να κάνω, να σκάσω στα γέλια ή να συγκινηθώ?? Πάντως είχε πολύ πλάκα σαν σκηνικό!

Φιλάκια κορίτσια!

Καλησπέρα κορίτσια!

Κουβέντα για κιλά??? Για ακόμα μία φορά δεν θα συμμετάσχω...

Θα πω όμως για τον καιρό! Μα τι τον έπιασε??? Καλά είπαμε να μην έχει και τρελή ζέστη από τώρα αλλά αυτός το παράκανε! Και όχι τίποτα άλλο αυτή η λασποβροχή έχει λερώσει τα ΠΑΝΤΑ! Ελπίζω να ρίξει και μία με καθαρό νερό και να μην μείνουν όλα έτσι! Θα μου χαλάσει και την βόλτα αύριο, έχω κανονίσει να πάω βολτούλα στην λαική :tongue: και μετά για καφεδάκι στο λιμάνι με μια φίλη μου...

Titiko εσάς στην Ξάνθη ρίχνει έτσι λασποβροχή? Άσχετο, αλλά στην Ξάνθη σπούδασε μία πολύ αγαπημένη μου φίλη και ο άντρας της.

Μαράκι μου δεν έγραφα αλλά σας διάβαζα! Τώρα όμως που έχω αρχίσει να βάζω σε μία τάξη τα ασυμμάζευτα (όπως λέει και το άσμα) θα συμμετέχω πιο ενεργά!:D

Πέννυ κι έμενα έτσι μου αρέσει να κοιμάμαι, βάλε ένα μαξιλάρι κάτω από την κοιλιά σου ή ανάμεσα στα πόδια και θα είσαι πιο άνετα! Εγώ πάντως όπως είχα γράψει σε προηγούμενο ποστ, έχω πάρει μαξιλάρι εγκυμοσύνης και πραγματικά με έχει βοηθήσει πολύ! Τι λες να ξαναδοκιμάσεις να βάλεις ένα τικεράκι κάτω από τα άλλα, γιατί μου βγαίνουν τα ματάκια..? :roll:Απλά στο τέλος τον άλλων, πάτα enter να σε πάει στην αποκάτω γραμμή και να βάλεις εκεί τον τρίτο σύνδεσμο.

Κορίτσια κι εγώ όλο κάτι νομίζω ότι νιώθω αλλά δεν είμαι σίγουρη ακόμα ότι είναι το μωράκι! Αντε να περάσει κι αυτός ο μήνας, να τα νιώθουμε σίγουρα και να κάνουμε την β επιπέδου!

Διακοπούλες ε?? Εμένα τελειώνει αυτές τις μέρες η δεύτερη βδομάδα της καλοκαιρινής μου άδειας...:( Μένω σε τουριστικό μέρος και το καλοκαίρι δεν παίρνουμε άδειες λόγω full season! Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι με το που γυρίσω έχω ακριβώς τρεις μήνες μέχρι να πάρω μία βδομάδα κανονική άδεια και καπάκι την άδεια τοκετού.:D Ανυπομονώ!!!

Λοιπόν να σας πω σκηνικό να γελάσετε!

Είναι το αγοράκι μου στο σαλόνι κι εγώ στην κουζίνα. Ακούει στην τηλεόραση ένα μωρό να κλαίει, έρχετε στην κουζίνα και μου λέει "Μάμα το άκουσα!" (με ενθουσιασμό), "Ποιο αγάπη μου?" του λέω εγώ. Οπότε έρχεται κοντά μου, μου σηκώνει την μπλούζα, κοιτάει την κοιλιά μου και μου λέει "Το μωρό μας!". Δεν ήξερα τι να κάνω, να σκάσω στα γέλια ή να συγκινηθώ?? Πάντως είχε πολύ πλάκα σαν σκηνικό!

Φιλάκια κορίτσια!

Μα τι γλυκο!!!!!!!!!

fe75p2.png

Καλημερουδια κοριτσια...πως ειστε????

Να κανω μια ερωτηση????

Πως εχετε βαλει τα σκιτσακια που λενε τη βδομαδα κυησης κ ολα τα σχετικα????

Το ψαχνω κ δεν το βρισκω :roll:

Καλημερουδια κοριτσια...πως ειστε????

Να κανω μια ερωτηση????

Πως εχετε βαλει τα σκιτσακια που λενε τη βδομαδα κυησης κ ολα τα σχετικα????

Το ψαχνω κ δεν το βρισκω :roll:

Καλημερα!!!!! Εγω το εχω φτιαξει στο lilupie. Αλλα εχω προβλημα γιατι δεν μου κανει update. Και τωρα εχω ενα κολλημενο ticker

fe75p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

τιτινα τι γλυκο μωρε το αγορακι σου! Θα το περιμένει πως και πως ε??? :)

Οσο για τα κιλα λιγη προσπάθεια θελει και θα τα χασουμε! Επειδή την επαθα και εμαθα(οπως λεει και αλλο ασθμα τιτινα) θα προσπαθησω να προσεχω τους πρωτος μηνες εως τον 6-7 μηνα!! Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ειχα παρει τον 7ο νομιζω 10-11 κιλα (επαθε σοκ ο γιατρός γι'αυτο το θυμάμαι)χαχαχα

Τωρα πηρα 2 αλλα εχασα 1 και ειμαι στο +1.

Χθες ειχα παλι καθαρισμα :( Ηρθε η μαμα μου και κατεβασαμε τα παντα απο τις ντουλαπες και τις φτιαξαμε ανεβασαμε και τα χαλιά και πλεον εχουμε απιστευτο χωρο! καθαρισαμε το μπανιο και ολο το υπολοιπο σπιτι μην τα πολυλογώ!!!! :D

Το ασβέστιο που δεν με ενοχλεί καθολου ειναι το body-calsin ειναι σαν καραμελα και σε ενα λεπτο εχει εξαφανιστη!

Την πεμπτη το απογευμα(οχι σημερα) εχω γιατρο!!!!!! :D Γιουπι!!!!!!!!!!

Ααα δεν σας ειπα ολα καλα απο την αυχενική με πηρε ο γιατρός μου! Πολυ καλα ηταν τα αποτελεσματα!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Πετρινα πατα πανω απο καποιο τικερακι μας και θα σε βγαλει στην σελιδα να φτιαξεις δικο σου. Οταν το φτιαξεις παιρνεις το συνδεσμο BBcode και το περνας στον πινακα ελεγχου σου στην υπογραφή σου!!!! Ελπιζω να βοηθησα!!! :)

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Πετρινα πατα πανω απο καποιο τικερακι μας και θα σε βγαλει στην σελιδα να φτιαξεις δικο σου. Οταν το φτιαξεις παιρνεις το συνδεσμο BBcode και το περνας στον πινακα ελεγχου σου στην υπογραφή σου!!!! Ελπιζω να βοηθησα!!! :)[/quote

ναι τα ανοιξα...αν κ με μπερδευουν οπως τα βλεπω θα το προσπαθησω!

Ποσο τυχερες ειστε που εχετε τη βοηθεια της μαμας!

Αληθεια εχετε αγορασει μαγιο??????????

Εμενα δεν μου κανει κανενα στο στηθος αλλα τα βρακακια ειναι οκ.

Δεν εχω τολμησει να δοκιμασω μαγιω...... εχω ανοιξει στη λεκανη... το πολυ πολυ να ανοιξω τα σχοινακια σπο το κατω...

fe75p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...