Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάω στον δικό σου γιατί εδώ με τον άντρα μου με το ότι θέλεις δεν μπορώ αχχαχαχα 

και ο δικός μου είναι ο σεφ τις οικογένειες. Μαγειρεύω και εγώ απλά εκείνος είναι ο μερακλης. Σήμερα πέταξα σε κατάσαρκα λαχανικά που είχα στο ψυγείο μεσα σε 30 λεπτά έκανα μια βελουτε λαχανικων, είχα μπέικον που έψησα στο φούρνο και μπαμ έτοιμο. 
      αν μαγειρεύεις την ίδια μέρα θα βγεις οφ εγγύηση. Απο την πείνα που να περιμένεις. Οσο πείνας αυξάνεται η επιθυμία για junk. Πρέπει να κάνεις το πρόγραμμα της εβδομάδας την ποιο χαλαρή σας μέρα. Επίσης πχ όταν φτιάχνεις κιμά, δεν θα φτιάξεις μόνο για αυτήν την εβδομάδα. Θα κάνεις για 2 μήνες. 6 μερίδες. Αντέχει στην κατάψυξη. Ο πρώτος καιρός μέχρι να μπείτε σε μουντ είναι δύσκολος μετά θα το θέλετε. Ούτως ή άλλως· πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα αυτά γιατί όταν έρθει το μωράκι σας τι θα κάνετε ; Θα παραγγέλλετε; Πως θα μάθει να τρώει σωστά; Από τους γονείς του ❤️

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

Απ'οτι εχω καταλαβει πιο πολες ειναι η μπεμπουλες απο τους μπεμπουλιδες σε αυτη την ομαδα...τι ωραια...!!!!

Αληθεια η κοιλιτσες σας αρχισαν να φαινονται?????

Τα ρουχα σας στενευουν??

Απο παλιο ρουχο φοραω μονο τις πιτζαμες μου....ολα τα αλλα εγκυμοσυνης. Εκτος απο μπλουζακια που φυσικα μου κανουν...

fe75p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kel, το είχα κι εγω 2 μέρες αυτό βράδια πριν κοιμηθώ, γύρω από τον αφαλό..Νομίζω πως απλά τεντώνει το δέρμα μας και να βάζεις όσο μπορείς λαδάκι να ενυδατώνεται η περιοχή..Αλλά ρώτα το γιατρό σου κιόλας αν θες..

Εμένα πλέον φαίνεται η κοιλιά μου, αλλά επειδή πριν δεν είχα..Αν είχα από πριν πιστεύω δε θα φαινόταν η διαφορά τόσο πολύ..Μετά το μεσημέρι όμως είναι τσίτα τεντωμένη και φαίνεται..Την απολαμβάνω τα βράδια που φουσκώνει..χαχα...Σήμερα έλεγα μετά το γραφείο να παώ να αλλάξω κάτι δώρα που είναι S και XS, γιατί θα χρειαστώ πιο άνετα μπλουζάκια..Μόνο 4-5 μπλουζάκια έχω που φοράω τώρα, γιατί συνήθιζα και τα φορούσα κολλητά παλιά και τώρα δε θέλω..Μιας και δεν το ξέρει όλος μα όλος ο κόσμος ακόμα στη δουλειά..Κρατάω χαμηλό profile..χαχαχα...

fUx9p3.png

Απο παλιο ρουχο φοραω μονο τις πιτζαμες μου....ολα τα αλλα εγκυμοσυνης. Εκτος απο μπλουζακια που φυσικα μου κανουν...

Κι εγώ παντελόνια μόνο εγκυμοσύνης από τον 2ο μήνα και μπλουζάκια τα δικά μου..Πυτζάμες μέχρι πρόσφατα όλες..τώρα πια μόνο 2 που έχουν χαλαρό λάστιχο, αλλιώς βγάζω το κάτω για να μη νιώθω ότι πιέζουν το μωρό..Έχω και τύψεις αν είναι κολλητό το κάτω, αλλά με ενοχλεί κιόλας πια..

fUx9p3.png

Kel, το είχα κι εγω 2 μέρες αυτό βράδια πριν κοιμηθώ, γύρω από τον αφαλό..Νομίζω πως απλά τεντώνει το δέρμα μας και να βάζεις όσο μπορείς λαδάκι να ενυδατώνεται η περιοχή..Αλλά ρώτα το γιατρό σου κιόλας αν θες..

Εμένα πλέον φαίνεται η κοιλιά μου, αλλά επειδή πριν δεν είχα..Αν είχα από πριν πιστεύω δε θα φαινόταν η διαφορά τόσο πολύ..Μετά το μεσημέρι όμως είναι τσίτα τεντωμένη και φαίνεται..Την απολαμβάνω τα βράδια που φουσκώνει..χαχα...Σήμερα έλεγα μετά το γραφείο να παώ να αλλάξω κάτι δώρα που είναι S και XS, γιατί θα χρειαστώ πιο άνετα μπλουζάκια..Μόνο 4-5 μπλουζάκια έχω που φοράω τώρα, γιατί συνήθιζα και τα φορούσα κολλητά παλιά και τώρα δε θέλω..Μιας και δεν το ξέρει όλος μα όλος ο κόσμος ακόμα στη δουλειά..Κρατάω χαμηλό profile..χαχαχα...

Στο ιντερνετ γραφει απο το τεντωμα της κοιλιας ειναι πολυ λογικο να τραβαει ο αφαλος. Σιγουρα θα τον παρω μετα. Το πρωι στο ασανσερ με βλεπει μια γιαγια.... μου μιλαγε κ κοιταγε την κοιλια μου... συγνωμη κιολας.. παχυνες τοοοοοσο ή εισαι εγκυος????

fe75p2.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ πιστεύω πως είναι από τον τέντωμα, γιατί το είχα κι εγώ και επίσης κάτι τραβήγματα, πονάκια χαμηλά..χαμηλά που έχω πάλι λέει πως είναι από τις μετακινήσεις των οργάνων κτλ..Οπότε καθησυχάζομαι...Ωραία η γιαγιά..Δεν άντεξε να μη ρωτήσει εεε ? χαχα..Εμένα πάντως αν με κοιτάξουν στην κοιλιά κάνει μπαμ, γιατί είναι αδύνατα τα πόδια μου και η κοιλιά μου πετάει που δεν πετούσε ποτέ..και φαίνεται..αλλά αν φοράω λίγο φαρδύ μπλουζάκι και δε δώσει σημασία ο άλλος το γλιτώνω το σχόλιο..Αλλά προχθές στη γιορτή που φόρεσα ένα φόρεμα και είναι πρησμένο το στήθος και ξεχώριζε και η κοιλιά φαινόταν πολύ..χαχαχα

fUx9p3.png

Τι μπορει να ειναι?????

Αν νιωθεις τραβηγμα ειναι το δερμα που τεντωνει κ οπως θα εχεις δει σε αλλες εγκυες ο αφαλος παντα πεταγετε εξω οσο μεγαλωνει η κοιλια....οπως ειπε κ η πεννυ να βαζεις λαδακι ή κρεμα ενυδατικη κ ολα καλα αλλα αν νιωθεις πονο παρε το γιατρο καλυτερα να σου πει ο ιδιος τι μπορει να ειναι....καλο ειναι να τον ενημερωνεις σε οτιδηποτε σου συμβαινει να τα ξερει!

Ίσως επειδή έχουμε κοριτσάκια, λένε πως παχαίνουμε γύρω γύρω στη λεκάνη, κοιλιά κτλ..Ενώ με τα ίδια κιλά, αν είχαμε αγόρια θα φαινόταν μόνο κοιλιά..Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά πιστεύω πως όντως φουσκώνω γύρω γύρω ας είναι λίγα τα κιλά..Θα δούμε πως θα γίνουμε στη συνέχεια..Πάντως κι εγώ μέρα με τη μέρα φαίνομαι πιο έγκυος..χαχαχα..

Πετρίνα, εσύ σε όλες τις εγκυμοσύνες είχες μυτερή κοιλιά ή πάχαινες γύρω γύρω ? Είπες πως έπαιρνες καμιά 20αριά σύνολο ε ? Εμένα ο γιατρός μου είπε να παλέψουμε μέχρι 15 να πάρω..

fUx9p3.png

Ευτυχως τωρα το καλοκαιρι ειναι ολα αερινα τα ρουχα κ βολευομαστε...εγω ειμαι στην 13η εβδομαδα κ η κοιλια μου ειναι για 18η...τουμπανο:lol:

Κανενας ομως δεν με ρωταει γιατι μαλλον ντρεπονται μη με προσβαλλουν αφου θα νομιζουν πως μου εχει μεινει απο το προηγουμενο χα χα χα

Δεν το εχουμε ανακοινωσει ακομα σε ολους!!

Διαφημίσεις

Αν νιωθεις τραβηγμα ειναι το δερμα που τεντωνει κ οπως θα εχεις δει σε αλλες εγκυες ο αφαλος παντα πεταγετε εξω οσο μεγαλωνει η κοιλια....οπως ειπε κ η πεννυ να βαζεις λαδακι ή κρεμα ενυδατικη κ ολα καλα αλλα αν νιωθεις πονο παρε το γιατρο καλυτερα να σου πει ο ιδιος τι μπορει να ειναι....καλο ειναι να τον ενημερωνεις σε οτιδηποτε σου συμβαινει να τα ξερει!

Λες οτι τα κιλα σου τα εχασες ουσιαστικα στις 40 μερες. Ατομο στο κοντινο μου περιβαλλον εχασε μονο 10 απο το 25 απο την αρχη κ τωρα ειναι στασιμη. Τρωει υγιεινα, θηλαζει.... αυτα με φοβιζουν. Πηρε 25 γιατι ηταν 5 μηνες τελειως ξαπλα

fe75p2.png

Πεννυ ετσι οπως σε κοβω ουτε 10 δεν θα παρεις κ στο ευχομαι να γινει ετσι.

Εμενα ο γιατρος μου παντα μου λεει μεχρι 12 αλλα πως να παλεψω τις λιγουριτσες μου ή οταν καθονται οι αντρες μου να φανε βραδυνο?Δεν μπορω να μην τους κανω παρεουλα...τρωω λιγοτερο σε ποσοτητα αλλα τρωω κανονικο φαγητο!

Οι κοιλιες μου κ στα τρια ηταν διαφορετικες οποτε δεν πιστευω πως παιζει ρολο το φυλο για το σχημα της κοιλιας αλλα το σωματοτυπο της καθε γυναικας.

Αν ρωτας τη γνωμη μου παντως πιστευω απο παρατηρησεις που κανω οταν εχεις κοριτσακι μεγαλωνει πολυ περισσοτερο το στηθος..το πανω μερος δηλαδη στη γυναικα!

Λες οτι τα κιλα σου τα εχασες ουσιαστικα στις 40 μερες. Ατομο στο κοντινο μου περιβαλλον εχασε μονο 10 απο το 25 απο την αρχη κ τωρα ειναι στασιμη. Τρωει υγιεινα, θηλαζει.... αυτα με φοβιζουν. Πηρε 25 γιατι ηταν 5 μηνες τελειως ξαπλα

Ναι κ μου εμεναν παντα 5 τελευταια που μεχρι να κοψω τον θηλασμο δεν εφευγαν με ΤΙΠΟΤΑ.

Τα πολλα κιλα τα βαζουμε μετα τον 6ο μηνα οποτε τοτε πρεπει να προσεχουμε περισσοτερο.

Η φιλη σου εκανε ενεσεις κ επαιρνε κ χαπια οσο ηταν ξαπλα?

Εγώ στο στήθος πρήστηκα στον 1ο μήνα και μετά δε βλέπω τρελή διαφορά..Αλλά ο άντρας μου λέει πως κάθε μέρα μεγαλώνει..χαχαχα..Πάντως και η μαία μου χθες που με ζύγισε αυτό μου είπε..πως αν συνεχίσω έτσι μέχρι 12 με βλέπει..Αλλά το καλοκαίρι που δεν είμαι στο γραφείο πάντα ξεφεύγω και παίρνω 4 κιλά για πλάκα..πόσο μάλλον τώρα που δε θα κάνω και όσα έκανα, αλλά θα τρώω παραπάνω..Είναι και αυτές οι σαλάτες με τις βούτες του ψωμιού που δεν καταλαβαίνεις καλοκαίρι αν δε φας 3-4 φέτες στο λάδι, πίνοντας και μια μπυρίτσα..(amstel free εμείς φέτος)..χαχαχα...

Πάντως σήμερα το πρωί ζυγίστηκα 58 κιλά..Και πήρα και πίεση 11.8 η μεγάλη και 7.4 η μικρή..

Kel πως πας με την πίεση ?

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...