Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όχι επιτροπή θα περάσεις σίγουρα. Απλά η απουσία και των δύο σαλπίγγων είναι λόγος έγκρισης από μόνος του. Δεν θα δυσκολευτείς με επιπλέον αναβολές κλπ. Νόμιζα επειδή είσαι τόσο κοντά στα Γιάννενα είσαι ηπείρου αλλά είσαι από την άλλη πλευρά 🤭 για Θεσσαλονίκης ίσως να σου πάρει 1-2 μήνες παραπάνω να βρεις διαθέσιμο ραντεβού. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να τους ρωτήσεις πότε είναι το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού και αν αργεί αρκετά να το κλείσεις. Αν δεν έχεις κάνει την αφαίρεση ως τότε μπορείς να τους καλέσεις να το ακυρώσεις και να κλείσεις νέο. 
      Για την διατεταμενη σάλπιγγα κάτι ανάλογο γνώριζα κ εγώ αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία για να πω με σιγουριά, μόνο τι μου έχουν πει γιατροί. 

Ωραίο το σκεπτικό με το ραντεβού...Έτσι θα το κάνω ,αν και δεν ξέρω καθόλου το πόσο καιρό θα περιμένω  για να μπω στο χειρουργείο...Κατάλαβα ότι θα περάσω επιτροπή απλά είπα μήπως γλιτώνω καμία εξέταση 😏

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

Κορίτσια μου Καλημέρα !!!

Θα απαντήσω σε όσα θυμάμαι και μετά θα σας πω τα χθεσινά μας νέα από τον υπέρηχο..

Kel, κι εγώ τα calcioral παίρνω και είναι αηδία όντως..Δε ζήτησα χθες αναβράζοντα..Είπα να τελειώσω αυτά και μετά..Όπως σου είπα η εξέταση για κυστική ίνωση ήταν κι εμάς αρνητική και όλα καλά..Είναι κορίτσια, πολύ σημαντική εξέταση, γιατί είναι το 2ο πιο συχνό αυτοάνοσο στη χώρα μας και με πολύ μικρό μέσο όρο ζωής.Είχε κάνει και ο Θεοδώρακης μια εκπομπή σχετική..

Πετρίνα, για την πεθερά μου που ρώτησες, είναι γενικό με τα παιδιά..Δε τα συμπαθεί και δε τα θέλει γενικά. Και δικά της έχει πει δεν ήθελε και τα έκανε για τον άντρα της..χαχαχα..Τί να πεις; Απλά πλέον προσπαθώ να μην ασχολούμε, γιατί της αρέσει να προκαλεί για να νευριάζει τους άλλους και να τραβάει την προσοχή..Το λένε όλοι αυτό..Οπότε όλα Οκ..

Titiko, μην ξανακάνεις βλακείες με βάρη, κι εγώ έκανα το Σάββατο γιατί δεν προλάβαινα να τον περιμένω και είχα ετοιμασίες για τη γιορτή, αλλά μετά που πονούσα είχα τρελές τύψεις..

Χθες πριν πάω στο γιατρό πήρα κι εγώ τις εξετάσεις αίματος, ούρων..Όλα Οκ !

Αιματοκρίτη 36 ευτυχώς, γιατί πάντα είχα χαμηλό και μετά από πολύ καιρό είχε ανέβει και η φεριτίνη μου..Αυτό το κατάφερα μόνο με το καινούριο σίδηρο που πήρα, το viofer..Ρωτήστε τπ γιατρό σας..Έχω δοκιμάσει από τα 17 μου που παίρνω τα πάντα..Και τα tardyferon ήταν καλά, αλλά αυτό είναι το κάτι άλλο.

Είχα στο κάτω όριο ερυθρά αιμοσφαίρια, αλλά είπε ο γιατρός όλα Οκ με τις εξετάσεις..Δόξα το Θεό..

Μετά μπήκαμε για υπέρηχο..Η ώρα είχε πάει 11 παρά το βράδυ και ο άντρας μου έλεγε πως θα κοιμάται το μωρό..(Νομίζει πως είναι κανονικό μωρό που ξέρει αν είναι μέρα, νύχτα και πότε πρέπει να κοιμάται..)

Ο γιατρός μας είπε κι εκείνος πως κοριτσάκι βλέπει..Πως είναι πολύ καλοσχηματισμένο..είδαμε ματάκια, μύτη, αυτάκια, χεράκια-δάχτυλα,ποδαράκια όλα..Και έβαλε και 4D στον υπέρηχο και αυτό καθόταν καθιστό με τα χεράκια του κάτω από το σαγόνι σαν προβληματισμένο..Σαν να σκέφτεται κάτι..γελάσαμε πολύ γιατί λεει ο γιατρός "Ωχ..Πολύ προβληματισμένο και σκεφτόμενο το βλέπω το μωρό..Από τη μαμά του έχει πάρει και θα ανησυχεί για όλα κι αυτό όπως εσύ.." καιο άντρας μου λέει "Ωχ γιατρέ μου..Δε θα το αντέξω αυτό..Θα μου λένε και οι 2 να σοβαρευτώ και τι να κάνω..χαχαχα"..Μας μέτρησε και είπε πως είναι 14,5 εκατοστά και 117γραμμάρια..Όλα φυσιολογικά..Έχει μακριά δάχτυλα στα χεράκια και μακριά πόδια..άρα θα γίνει ψηλή κοπέλα..(Εγώ είμαι 1,71 και ο άντρας μου 1,80, αλλά ο αδερφός μου είναι 1,93..Λές ???) Χαχαχα..Αυτά.

Kel, δε σε κερδίσαμε στο ύψος..αλλά θα τα λέμε και στην πορεία..χαχαχα

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Alexia, χαμός γίνεται στην οικογένεια λοιπόν με ετοιμασίες..Εσείς μέχρι να τα τελειώσετε όλα αυτά..Δε θα καταλάβαιτε πότε θα έρθει η ώρα για να γεννήσεις..χαχαχα...Εμείς όπως καταλαβαίνεις πιάνουμε τη μπάρλα καθημερινά εδώ μέσα..χαχαχα

fUx9p3.png

Θα απαντήσω σε όσα θυμάμαι και μετά θα σας πω τα χθεσινά μας νέα από τον υπέρηχο..

Kel, κι εγώ τα calcioral παίρνω και είναι αηδία όντως..Δε ζήτησα χθες αναβράζοντα..Είπα να τελειώσω αυτά και μετά..Όπως σου είπα η εξέταση για κυστική ίνωση ήταν κι εμάς αρνητική και όλα καλά..Είναι κορίτσια, πολύ σημαντική εξέταση, γιατί είναι το 2ο πιο συχνό αυτοάνοσο στη χώρα μας και με πολύ μικρό μέσο όρο ζωής.Είχε κάνει και ο Θεοδώρακης μια εκπομπή σχετική..

Πετρίνα, για την πεθερά μου που ρώτησες, είναι γενικό με τα παιδιά..Δε τα συμπαθεί και δε τα θέλει γενικά. Και δικά της έχει πει δεν ήθελε και τα έκανε για τον άντρα της..χαχαχα..Τί να πεις; Απλά πλέον προσπαθώ να μην ασχολούμε, γιατί της αρέσει να προκαλεί για να νευριάζει τους άλλους και να τραβάει την προσοχή..Το λένε όλοι αυτό..Οπότε όλα Οκ..

Titiko, μην ξανακάνεις βλακείες με βάρη, κι εγώ έκανα το Σάββατο γιατί δεν προλάβαινα να τον περιμένω και είχα ετοιμασίες για τη γιορτή, αλλά μετά που πονούσα είχα τρελές τύψεις..

Αιματοκρίτη 36 ευτυχώς, γιατί πάντα είχα χαμηλό και μετά από πολύ καιρό είχε ανέβει και η φεριτίνη μου..Αυτό το κατάφερα μόνο με το καινούριο σίδηρο που πήρα, το viofer..Ρωτήστε τπ γιατρό σας..Έχω δοκιμάσει από τα 17 μου που παίρνω τα πάντα..Και τα tardyferon ήταν καλά, αλλά αυτό είναι το κάτι άλλο.

Είχα στο κάτω όριο ερυθρά αιμοσφαίρια, αλλά είπε ο γιατρός όλα Οκ με τις εξετάσεις..Δόξα το Θεό..

Μετά μπήκαμε για υπέρηχο..Η ώρα είχε πάει 11 παρά το βράδυ και ο άντρας μου έλεγε πως θα κοιμάται το μωρό..(Νομίζει πως είναι κανονικό μωρό που ξέρει αν είναι μέρα, νύχτα και πότε πρέπει να κοιμάται..)

Ο γιατρός μας είπε κι εκείνος πως κοριτσάκι βλέπει..Πως είναι πολύ καλοσχηματισμένο..είδαμε ματάκια, μύτη, αυτάκια, χεράκια-δάχτυλα,ποδαράκια όλα..Και έβαλε και 4D στον υπέρηχο και αυτό καθόταν καθιστό με τα χεράκια του κάτω από το σαγόνι σαν προβληματισμένο..Σαν να σκέφτεται κάτι..γελάσαμε πολύ γιατί λεει ο γιατρός "Ωχ..Πολύ προβληματισμένο και σκεφτόμενο το βλέπω το μωρό..Από τη μαμά του έχει πάρει και θα ανησυχεί για όλα κι αυτό όπως εσύ.." καιο άντρας μου λέει "Ωχ γιατρέ μου..Δε θα το αντέξω αυτό..Θα μου λένε και οι 2 να σοβαρευτώ και τι να κάνω..χαχαχα"..Μας μέτρησε και είπε πως είναι 14,5 εκατοστά και 117γραμμάρια..Όλα φυσιολογικά..Έχει μακριά δάχτυλα στα χεράκια και μακριά πόδια..άρα θα γίνει ψηλή κοπέλα..(Εγώ είμαι 1,71 και ο άντρας μου 1,80, αλλά ο αδερφός μου είναι 1,93..Λές ???) Χαχαχα..Αυτά.

Στο υψος μπορει να μην με κερδισατε αλλα στο βαρος.....χιχιχιχιχι.... καλλιγραμμο ποδι σου ειπε???????????? 11 η ωρα στο γιατρο?????? Ετοιμη για υπνο ημουν!!!!!! Δεν ξερω για σας εγω παντως καθε βραδυ γυρω στις 4 το ματι γαριδα. Με τιποτα δεν μπορω να κοιμηθω. Κατα τις 5 κοιμαμαι παλι

fe75p2.png

Στο υψος μπορει να μην με κερδισατε αλλα στο βαρος.....χιχιχιχιχι.... καλλιγραμμο ποδι σου ειπε???????????? 11 η ωρα στο γιατρο?????? Ετοιμη για υπνο ημουν!!!!!! Δεν ξερω για σας εγω παντως καθε βραδυ γυρω στις 4 το ματι γαριδα. Με τιποτα δεν μπορω να κοιμηθω. Κατα τις 5 κοιμαμαι παλι

Καλλίγραμμο δεν είπε..Καλοσχηματισμένο μωρό είπε και ψηλό..Εγώ αυτό που περιγράφεις Kel, το είχα τους πρώτους 2-2,5 μήνες...Μετά ευτυχώς άρχισαν οι υπνηλίες και επιτέλους κοιμάμαι..Και χτες κουτούλαγα στο γιατρό..Αφού ξέχασα να τον ρωτήσω όσα ήθελα, όπως πότε θα το ακούσω? χαχαχα..Τώρα πια κατά τισ 11-11,30 κλείνουν τα μάτια μου και κοιμάμαι αυτόματα..Σηκώνομαι 1-2 φορές τουαλέτα με κλειστά μάτια, αλλά ξανακοιμάμαι πριν ξαπλώσω..χαχαχα..

Για μπάνια που τον ρώτησα είπε μετά τις 15 Ιουλίου να ζεστάνει καλά η θάλασσα..

Επίσης, πήρα μισό κιλό και η μπέμπα είναι 117γραμ..Βάλε και το στήθος...και μήτρα, αίμα κτλ..Δεν υπάρχει θέμα είπε η μαία..Ο άντρας μου πάλι πήρε 2 κιλά..χαχαχα..Σήμερα το πρωί ξεκίνησε δίαιτα..κουάκερ έφαγε το πρωί (Δεν το μπορώ εγώ ούτε καν..)

fUx9p3.png

Δεν ειναι απο τις στανταρ εξετασεις δηλαδη?

Ειστε απο Αθηνα κοριτσια κ αν ναι θα γεννησει καποια στο Μητερα????

Πετρίνα, εγώ θα γεννήσω στο μητέρα πρώτα ο Θεός..Εκεί κάνω και όλες τις εξετάσεις μου..αυχενική κτλ...

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

Καλλίγραμμο δεν είπε..Καλοσχηματισμένο μωρό είπε και ψηλό..Εγώ αυτό που περιγράφεις Kel, το είχα τους πρώτους 2-2,5 μήνες...Μετά ευτυχώς άρχισαν οι υπνηλίες και επιτέλους κοιμάμαι..Και χτες κουτούλαγα στο γιατρό..Αφού ξέχασα να τον ρωτήσω όσα ήθελα, όπως πότε θα το ακούσω? χαχαχα..Τώρα πια κατά τισ 11-11,30 κλείνουν τα μάτια μου και κοιμάμαι αυτόματα..Σηκώνομαι 1-2 φορές τουαλέτα με κλειστά μάτια, αλλά ξανακοιμάμαι πριν ξαπλώσω..χαχαχα..

Για μπάνια που τον ρώτησα είπε μετά τις 15 Ιουλίου να ζεστάνει καλά η θάλασσα..

Επίσης, πήρα μισό κιλό και η μπέμπα είναι 117γραμ..Βάλε και το στήθος...και μήτρα, αίμα κτλ..Δεν υπάρχει θέμα είπε η μαία..Ο άντρας μου πάλι πήρε 2 κιλά..χαχαχα..Σήμερα το πρωί ξεκίνησε δίαιτα..κουάκερ έφαγε το πρωί (Δεν το μπορώ εγώ ούτε καν..)

Μισο κιλο..... εγω απο χθες ξεκινησα με κατι λιγουρες..... μολις εφαγα ενα κρουασαν σοκολατα!!!! Δεν ειχα εμπνευση!!!! Αρα τελος του μηνα με βλεπω 2-3 +.....αν συνεχισω ετσι!!!!!

fe75p2.png

Μοντελακι η κορη σας...τη θελω για νυφουλα!!!Ολα πανε πολυ καλα με το μπεμπεκι σας λοιπον κ αυτο ειναι το πιο σημαντικο απ'ολα!

Οσο για την πεθερα κριμα που εχει αυτες τις σκεψεις....εμενα δυστυχως η πεθερουλα μου δεν ειναι πια στη ζωη,την χασαμε πριν 2 χρονια κ ηταν ενας αγγελος...ομως η ζωη παντα μας φερνει τους κακοπροαιρετους κ εχω πεθερο περιεργο αλλα οσο περνανε τα χρονια βρισκουμε ο ενας τα κουμπια του αλλου κ συνυπαρχουμε αρμονικα (σχεδον);)

Πενυ πηρες ολοκρηρο το μισο κιλο????χα χα χα τι το αναφερεις,εδω περιοδο περιμενουμε κ περνουμε 1 κιλο καθε μηνα εσυ εισαι εγκυος κ πηρες τοσο πολυ????

Kel κ εγω με βλεπω μεχρι το επομενο ζυγισμα να εχω τσιμπησει δυο κιλακια οποτε θα λεω 60 :(

Σε ολες μου τις εγκυμοσυνες τα 20 κιλα τα επαιρνα κανονικοτατα κ οταν σαραντιζα ημουν 15 κατω...οποτε αν δεν υπαρχει προβλημα υγειας μην αγχωνεστε γιατι τα κιλα χανονται.

Μοντελακι η κορη σας...τη θελω για νυφουλα!!!Ολα πανε πολυ καλα με το μπεμπεκι σας λοιπον κ αυτο ειναι το πιο σημαντικο απ'ολα!

Οσο για την πεθερα κριμα που εχει αυτες τις σκεψεις....εμενα δυστυχως η πεθερουλα μου δεν ειναι πια στη ζωη,την χασαμε πριν 2 χρονια κ ηταν ενας αγγελος...ομως η ζωη παντα μας φερνει τους κακοπροαιρετους κ εχω πεθερο περιεργο αλλα οσο περνανε τα χρονια βρισκουμε ο ενας τα κουμπια του αλλου κ συνυπαρχουμε αρμονικα (σχεδον);)

Εννοείται πως μας αρέσει η ιδέα του συμπεθεριού..Θα έχουμε και δυνατότητα επιλογής με τόσους άντρες που έχεις ? Είμαστε και νεότατες οι συμπεθέρες..θα μεγαλώσουμε και εγγόνια... Έχει και η Kel μια κόρη μοντέλο με καλλίγραμμα πόδια και γάμπες..χαχαχα

Πάντως έχεις δίκιο για αυτό που έλεγες για το ότι οι καλοί φεύγουν όπως ο πεθερός μου που ήταν εξαιρετικός άνθρωπος, λάτρευε τα παιδιά του, τα βοηθούσε και ονειρευόταν να τα παντρέψει, να δει εγγόνια κτλ..Αλλά πρέπει να μάθουμε να συνυπάρχουμε με όσους μένουν πίσω..Άσε..

fUx9p3.png

Εννοείται πως μας αρέσει η ιδέα του συμπεθεριού..Θα έχουμε και δυνατότητα επιλογής με τόσους άντρες που έχεις ? Είμαστε και νεότατες οι συμπεθέρες..θα μεγαλώσουμε και εγγόνια... Έχει και η Kel μια κόρη μοντέλο με καλλίγραμμα πόδια και γάμπες..χαχαχα

Πάντως έχεις δίκιο για αυτό που έλεγες για το ότι οι καλοί φεύγουν όπως ο πεθερός μου που ήταν εξαιρετικός άνθρωπος, λάτρευε τα παιδιά του, τα βοηθούσε και ονειρευόταν να τα παντρέψει, να δει εγγόνια κτλ..Αλλά πρέπει να μάθουμε να συνυπάρχουμε με όσους μένουν πίσω..Άσε..

Ευχαριστω για το κοπλιμαν... θα βλεπομαστε στις φωτογραφισεις!!!!!!!

fe75p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια..Μη φωνάζεται για το μισό κιλό..Τους πρώτους 3 μήνες έτρωγα όσο πιο υγιεινά δεν έχω φάει ποτέ..Αλλά είχε τουρμπίσει και ο μεταβολισμός μου, γιατί πριν μείνω έγκυος είχα ξεκινήσει γυμανστήριο 4 μήνες με καθημερινά να πηγαίνω 2 ώρες και να λιώνω..Οπότε με τη διατροφή που έκανα, δεν άντεχα και γλυκά και λιπαρά, έκοψα αναγκαστικα και το αλκοολ που μου άρεσε πολύ ένα ποτηράκι κρασί σχεδόν κάθε μέρα και έτσι έμεινα σε αυτά τα κιλά..Αλλά όπως είπε η Kel, έχω καμιά βδομάδα που άνοιξε η όρεξή μου..Αλλά ανυπομονώ για φρούτα καλοκαιρινά, χυμούς, παγωτά και γεμιστά..Φαγητά ωραία και πολλά πολλά ψάρια θέλω..έστω και χωρίς ουζάκια και ρακές που τα έχω συνδέσει..χαχαχα..

Κι εγώ χαλαρά μέχρι τέλος του μήνα θα είμαι +2 πιστεύω..

fUx9p3.png

Απ'οτι εχω καταλαβει πιο πολες ειναι η μπεμπουλες απο τους μπεμπουλιδες σε αυτη την ομαδα...τι ωραια...!!!!

Αληθεια η κοιλιτσες σας αρχισαν να φαινονται?????

Τα ρουχα σας στενευουν??

Απο το βραδυ με ποναει η περιοχη γυρω απο τον αφαλο. Και τωρα το νιωθω πολυ πιο εντονα..σαν να με τραβαει... σαν να σπρωχνει κατι... θα παρω το γιατρο αν συνεχιστει....

Γυρω απο τον αφαλο?????Σα να τεντωνει το δερμα καπως???Οπωσδηποτε να τον παρεις κ μακαρι να μην ειναι κατι σοβαρο....κρατα μας ενημερες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...