Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Να μιλήσεις με τον ενδοκρινολόγο σου να σου εξηγήσει τις εξετάσεις σου να σου πει αν χρειάζεσαι αγωγή και τι. Και με τα νέα δεδομένα να μιλήσεις με τους γιατρούς σου και να δεις τι θα σου πουν. Η αντίσταση στην ινσουλίνη δεν είναι απλή λεπτομέρεια επηρεάζει την ποιότητα των ωαρίων, την διαδικασία της εμφύτευσης, τις πρώτες εβδομάδες της κύησης και γενικά όλη την κύηση και πρέπει να υπάρχει παρακολούθηση. 

Τι  επαγγέλλεστε;; Βλέπω αναρτήσει σου και την διαβάζω πάντα με απόλυτη προσοχή. Εχεις θαυμάστρια 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι κάνετε? Εγω είμαι έτσι και έτσι. Πήγα σημερα στον οαεδ και μετά σουπερ μάρκετ. Με πονάει η κοιλία μου λιγο ( σαν πονακια περιόδου) και φτέει μάλλον τα ψώνια που κουβάλησα..εχω ξαπλώσει τώρα και περιμένω να μου περάσει... το αποκορύφωμα ηταν, οταν γυρισα σπίτι να μαλώσω με τον συζ που κουβάλησα τα ψώνια μόνη μου ...βάρεσε την πόρτα και έφυγε για την δουλεία του :(

pennymom περιττό να σου πω οτι η πεθερά σου ειναι το λιγότερο απαράδεχτη ... πάντως έκανες πολύ ωραία ανακοίνωση :lol: όλα καλα θα πάνε μέχρι το τέλος, μην ανησυχείς

kel81 τι να πώ μάλλον βαριόταν να δουλέψει .....:mad:

tinaki κι'αλλη μανούλα που περιμένει αγοράκι :P

hi0kp2.png

U47cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ασε την πεθερα σου να λεει.... αν δεν θελει ας μην το βλεπει!!!! Συγχιστηκα τωρα!!! Τι το ανοιγουν το στομα τους?????

Αυτό λέω ρε Kel...Ούτε από ευγένεια δεν μπορούν να κρατηθούν μια τέτοια μέρα..Αλλά δεν την ξέρουν τη λέξη παιδί μου..Τέρμα..Το ανοίγουν και όποιον πάρει η ρουκέτα..Άσε που όπως είπαμε με τον άντρα μου τα περισσότερα τα λέει για να προκαλεί και να είναι σε κόντρα..Ούτε η ίδια δεν τα πιστεύει..Αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να γίνεται αντιπαθητική..Είπε κιόλας "Κρίμα που δε ζει ο πατέρας του που ήθελε εγγόνια και παιδάκια.." Αυτή τίποτα..Τεσπα..Απλά θα την αγνοώ για όσο αντέχω..Αυτό..

fUx9p3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι κάνετε? Εγω είμαι έτσι και έτσι. Πήγα σημερα στον οαεδ και μετά σουπερ μάρκετ. Με πονάει η κοιλία μου λιγο ( σαν πονακια περιόδου) και φτέει μάλλον τα ψώνια που κουβάλησα..εχω ξαπλώσει τώρα και περιμένω να μου περάσει... το αποκορύφωμα ηταν, οταν γυρισα σπίτι να μαλώσω με τον συζ που κουβάλησα τα ψώνια μόνη μου ...βάρεσε την πόρτα και έφυγε για την δουλεία του :(

pennymom περιττό να σου πω οτι η πεθερά σου ειναι το λιγότερο απαράδεχτη ... πάντως έκανες πολύ ωραία ανακοίνωση :lol: όλα καλα θα πάνε μέχρι το τέλος, μην ανησυχείς

kel81 τι να πώ μάλλον βαριόταν να δουλέψει .....:mad:

tinaki κι'αλλη μανούλα που περιμένει αγοράκι :P

Titiko μου, Κι εγώ Σάββατο από το απόγευμα και Κυριακή όλη μέρα είχα πονάκια και τραβήγματα από την κούραση, μαγειρέματα, κουβάλημα πυρεξ, κατσαρόλες, πλυσίματα κτλ..Είχα και ένα άγχος μην πάθω τίποτα, αλλά όσο δεν είδα τίποτα στο εσώρουχο ησύχαζα...Μόλις με δει και ο γιατρός θα ηρεμήσω λίγο..Επειδή δεν το ακούω ακόμα το μωρό και δεν μπορώ να ελέγχω ότι είναι καλά κτλ, έχω άγχος κάθε φορά να ακούσω την καρδούλα του, να κουνιέται στον υπέρηχο κτλ..

fUx9p3.png

Titiko μου, Κι εγώ Σάββατο από το απόγευμα και Κυριακή όλη μέρα είχα πονάκια και τραβήγματα από την κούραση, μαγειρέματα, κουβάλημα πυρεξ, κατσαρόλες, πλυσίματα κτλ..Είχα και ένα άγχος μην πάθω τίποτα, αλλά όσο δεν είδα τίποτα στο εσώρουχο ησύχαζα...Μόλις με δει και ο γιατρός θα ηρεμήσω λίγο..Επειδή δεν το ακούω ακόμα το μωρό και δεν μπορώ να ελέγχω ότι είναι καλά κτλ, έχω άγχος κάθε φορά να ακούσω την καρδούλα του, να κουνιέται στον υπέρηχο κτλ..

Και εγω μια απο τα ιδια!!! Ειχα κατι σουβλιες χθες.... αλλα απτοητη συνεχισα... καθιστη το σιδερωμα!!! Απο δω κ μπρος καυε κυριακη θα βαφουμε το σπιτι!!!! Ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω

fe75p2.png

Και εγω μια απο τα ιδια!!! Ειχα κατι σουβλιες χθες.... αλλα απτοητη συνεχισα... καθιστη το σιδερωμα!!! Απο δω κ μπρος καυε κυριακη θα βαφουμε το σπιτι!!!! Ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω

Kel, βάφετε όλο το σπίτι σαν ανακαίνιση ή με την ευκαιρία που θα φτιάξετε και το παιδικό ? Εμείς είπαμε πως κάτι εργασίες που θέλουμε για μια γυψοσανίδα στο τζάκι και βάψιμο ίσως στο 2ο δωμάτιο που θα κάνουμε παιδικό, θα τα κάνουμε από Σεπτέμβρη..

Πάντως κι εγώ έχω ενοχλήσεις τις τελευταίες μέρες..Σαν πονάκια, σαν τραβήγματα, αλλά έλεγα πως είναι που έκανα δουλειές, έφτιαξα ντουλάπες, ετοιμασίες για τη γιορτή κτλ. αλλά διάβασα και λέει πως όλο αυτό το μήνα είναι λογικό, γιατί μετακινούνται όλα τα όργανα, μεγαλώνει η μήτρα για να χωράει το μωρό που μεγαλώνει..Τί να πω ?

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

Kel, βάφετε όλο το σπίτι σαν ανακαίνιση ή με την ευκαιρία που θα φτιάξετε και το παιδικό ? Εμείς είπαμε πως κάτι εργασίες που θέλουμε για μια γυψοσανίδα στο τζάκι και βάψιμο ίσως στο 2ο δωμάτιο που θα κάνουμε παιδικό, θα τα κάνουμε από Σεπτέμβρη..

Πάντως κι εγώ έχω ενοχλήσεις τις τελευταίες μέρες..Σαν πονάκια, σαν τραβήγματα, αλλά έλεγα πως είναι που έκανα δουλειές, έφτιαξα ντουλάπες, ετοιμασίες για τη γιορτή κτλ. αλλά διάβασα και λέει πως όλο αυτό το μήνα είναι λογικό, γιατί μετακινούνται όλα τα όργανα, μεγαλώνει η μήτρα για να χωράει το μωρό που μεγαλώνει..Τί να πω ?

Βαφουμε ολο το σπιτι σαν ανακαινιση..... το λεγαμε απο περυσι για τον ιουνιο του 2014. Αν δεν γινει τωρα δεν θα γινει ποτε. Το παιδικο θα το κανω ουδετερο χρωμα με ριγε ταπετσαρια σε γηινα χρωματα. Ετσι το σκεφτομασταν κ πριν το μωρο.

fe75p2.png

Τέλειο ακούγεται με την ταπετσαρία.. Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια και να μην ταλαιπωρηθείτε πολύ..Αν δεις ότι σε ενοχλούν τα χρώματα, μυρωδιές κτλ, ευκαιρία να πηγαίνεις για καφέ τις Κυριακές όσο είναι εκεί ο μάστορας..χαχαχα

fUx9p3.png

Τέλειο ακούγεται με την ταπετσαρία.. Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια και να μην ταλαιπωρηθείτε πολύ..Αν δεις ότι σε ενοχλούν τα χρώματα, μυρωδιές κτλ, ευκαιρία να πηγαίνεις για καφέ τις Κυριακές όσο είναι εκεί ο μάστορας..χαχαχα

Στην μαμα μου βρε.......ή για μπανιο!!!! Σημερα εχεις γιατρο??? Ειδες που σου λεγα για το ασβεστιο? Χαλια μαυρα! Χθες πηρα μετα απο ενα μηνα... ενιωσα τυψεις!!!! Το απογευμα θα παρω κ τα αποτελεσματα αιματος και τρεμω.... η κυστικη ινωση βγηκε αρνητικη

fe75p2.png

Στην μαμα μου βρε.......ή για μπανιο!!!! Σημερα εχεις γιατρο??? Ειδες που σου λεγα για το ασβεστιο? Χαλια μαυρα! Χθες πηρα μετα απο ενα μηνα... ενιωσα τυψεις!!!! Το απογευμα θα παρω κ τα αποτελεσματα αιματος και τρεμω.... η κυστικη ινωση βγηκε αρνητικη

Σωστή σε βρίσκω για το πως θα περνάς τις Κυριακές..χαχαχα...Σήμερα έχω γιατρό όντως και θα ρωτήσω αν υπάρχει και τίποτα άλλο για ασβέστιο, τύπου αναβράζον, γιατί αυτό είναι όντως χάλι..Και να μην έχεις αηδία στην προκαλεί..χαχαχα...Πήρα κι εγώ στο Μητέρα μιας και μου το θύμισες και μου είπαν πως κι εμένα βγήκε αρνητική και τα έστειλε και στο γιατρό μου επί τόπου..Αμάν πια..Μας ξεχνάνε..Δουλειά τους ήταν να μας ενημερώσουν..Τεσπά..

fUx9p3.png

Σωστή σε βρίσκω για το πως θα περνάς τις Κυριακές..χαχαχα...Σήμερα έχω γιατρό όντως και θα ρωτήσω αν υπάρχει και τίποτα άλλο για ασβέστιο, τύπου αναβράζον, γιατί αυτό είναι όντως χάλι..Και να μην έχεις αηδία στην προκαλεί..χαχαχα...Πήρα κι εγώ στο Μητέρα μιας και μου το θύμισες και μου είπαν πως κι εμένα βγήκε αρνητική και τα έστειλε και στο γιατρό μου επί τόπου..Αμάν πια..Μας ξεχνάνε..Δουλειά τους ήταν να μας ενημερώσουν..Τεσπά..

Ποτε δεν τα πηγαινα καλα με τα αναβραζοντα. Εμενα μου εδωσε και κατι αλλα χαπια ασβεστιου αλλα κ εκεινα με ανακατευουν. Calcioral παιρνεις? Μου ειπε η να το σπαω σε κομματια ή να το δαγκωνω. Μπλιαχχχχ. Με το καλο να δεις το κουκλακι σου!!!! Κ γω θελω

fe75p2.png

Διαφημίσεις

μπράβο βρε πένυ τι ωραίο σκηνικό!! για την πεθερά το αφήνω ασχολίαστο

δεν χρειάζεται να ασχοληθείς! ήταν τόσοι οι υπόλοιποι που χάρηκαν που δεν

μετράει!

κι εγώ αυτή τη φορά καθυστέρησα να το πω λίγο αλλά μέχρι την αυχενική

δεν έπαιζε να περιμένω! κι δεν οργάνωσα κι τπτ! την 1η φορά με το που

έκανα το τεστ την επόμενη, κυριακή, φάγαμε με γονείς, αδέρφια κι το είπαμε!

πωπω μην μου θυμίζετε το ασβέστιο...δεν έχω αρχίσει ακόμα κι το σιχαίνομαι!

calcioral Κι εγώ κι το δαγκώνω αλλιώς κι μου κάθεται κι με πειράζει! πίνω

μπόλικο νερό μετά κι το ξεπερνάω!

μπράβο κορίτσια που κάνατε για κυστική ίνωση! κι μπράβο στους γιατρούς σας!

δεν το λένε όλοι κι είναι πολύ βασική κι σημαντική εξέταση!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Καλησπερα κι απο μενα!!!

ελα ρε tinaki που εισαι και σε σκεφτομουνα αυτες τις μερες. Μια χαρα ο γιος, μεγαλωνει......

kel τουλαχιστον νευριασες που νευριασες αλλα τα αποτελεσματα μια χαρα!!! Εγω μες την εβδομαδα θα παω γι'αυτη την εξεταση μαζι με αιματος επαναληπτικες..

Πω πω τις μαστοροδουλειες δεν τις αντεχο καθολου..καλα κουραγια με τα βαψιματα!!

Πενυ τελεια τα νεα οποτε δεν αξιζει νομιζω να χαλιεσαι για την πεθερα. Ουτως ή αλλως ειμαι της αποψης οτι και η καλητερη πεθερα του κοσμου θα την πει την εξυπναδα!!

titiko προσπαθησε να κανεις οσες δουλειες νιωθεις οτι μπορεις και οχι παραπανω. Απο δω και περα super και κουβάλημα μονο με βοηθεια. Παντως μην σε στεναχωρει που τσακωθηκατε για το super, απλα μαλλον κι αυτον τον πειραξε που δεν του ειπες να σε βοηθησει..

οσο για ασβεστιο εγω περνω αναβραζον αλλα λεω να το αλλαξω γιατι με πρηζει πολυ. Το περνω και μετα το μεσημεριανο και οσο και να εχω φαει μου χαλαει λιγο το στομαχι.

Κι εγω σημερα εκανα αρκετες δουλιτσες και τωρα αραξα λιγο γιατι το απογευμα εχω σιδερο..και ποσο το βαριεμαι δεν λεγεται!!! Αλλα αυριο θα ειμαι πιο χαλαρα!!

tmVRp3.png

dakEp2.png

titiko προσπαθησε να κανεις οσες δουλειες νιωθεις οτι μπορεις και οχι παραπανω. Απο δω και περα super και κουβάλημα μονο με βοηθεια. Παντως μην σε στεναχωρει που τσακωθηκατε για το super, απλα μαλλον κι αυτον τον πειραξε που δεν του ειπες να σε βοηθησει..

ξανά μόνη δεν θα κουβαλήσω τα ψώνια...όσο για τον αντρούλη μου φοβήθηκε μην πάθει κάτι το μωράκι μας , αλλά ολα οκ τώρα:D

hi0kp2.png

U47cp3.png

καλημέρα!!

πετρίνα 27 απριλίου εμείς! έπρεπε να μας έχεις βρει από πέρσι, θα ήμασταν

κι στο μαίου 2013!!

kel εντάξει δεν την έστειλες πουθενά?????? δεν θέλω κι πολύ με τα νεύρα μου!!!!

πένυυυυυυ που είσαι????

Τυχαια βρηκα πως υπαρχουν forum με τετοια θεματα αν το ηξερα νωριτερα σιγουρα θα ημουν κ στου Μαιου

Κορίτσια μου Καλημέρααα !!! Καλή Εβδομάδαααα !!! Καλό μήνααααα !!!

Αρχικά να σας πω πως κι εμένα στο Μητέρα δε με έχουν πάρει για τα αποτελέσματα της κυστικής ίνωσης και το θυμήθηκα με την Kel τώρα και θα πάρω να δω κι εγώ τί γίνεται. Και κρίμα που δε το σκέφτηκα νωρίτερα, γιατί εκεί ήμουν το πρωί..Είχα πάει στον οφθαλμίατρο για το μάτι μου που είναι επίσης στο Μητέρα..Το μάτι όλα καλά..Να βάλλω και σήμερα είπε σταγόνες κ κρέμα και τέλος..Όλα καλά..Όταν πάω γιατρό θα του πω να δούμε για άλλο ασβέστιο, γιατί είνια λίγο αηδία αυτό που λιώνει στο στόμα..

Το Σάββατο κουράστηκα πάαααρα πολύ...Έκανα περισσότερα από όσα είχα υπολογίσει, αλλά χαλάλι..Αφού είμαι καλά και δεν είχα κανένα παρατράγουδο..

Λοιπόν...Τα νέα των ανακοινώσεων...

Έρχονται οι γονείς μου κ ο αδερφός μου το Σάββατο καμιά ώρα νωρίτερα να βοηθήσουν. Είχε φέρει και η μαμά μου φαγητά και μόλις τακτοποιήσαμε άρχισε ο μπαμπάς τη γκρίνια..Και τι τα ήθελες τώρα τα γενέθλια, λες και είσαι μικρό παιδί..δεν άφηνες να γίνει καλά η μαμά σου με τα πόδια, να μην έρχεται με πατερίτσες..Ο αδερφός μου (30 χρονών) το ίδιο..Άντε και με κουβάλησες κι εμένα..είχα κανονίσει καφέ..παίζει και αγώνα το βράδυ η Εθνική, θέλω να γυρίσω νωρίς..Από μέσα μου γέλαγα..χαχαχα

Έρχεται μετά από μια ώρα η πεθερά μου με την αδερφή της και τον αδερφό του άντρα μου, όλα καλά..Καθόμαστε στο τραπέζι..τρώμε..περί ανέμων και υδάτων και γενικά τα βαρετά των οικογενειακών τραπεζιών..Κόβουμε την τούρτα..Και μετά ο άντρας μου βάζει τις φωτό του άλμπουμ του γάμου στην tv..Κοιτούσαν όλοι..Και μόλις τελειώνει, μπαίνει η φωτό του υπέρηχουν και ο ήχος της καρδιάς του..Κι εκεί που όλοι σχολίαζαν και γελούσαν, σιωπή..Πετάγεται η πεθερά μου και λέει "τι είναι αυτό ?" και λέει ο άντρας μου..αυτό είναι ένα μωρό που θα δείτε σε 6 μήνες..Χάρηκαν όλοι, ο αδερφός του πάρα πολύ που είναι κοντά στα 40, ο πατέρας μου τρελάθηκε από χαρά..και γενικά πολύ χαρά και έκπληξη..Βέβαι η πεθερά μου την επόμενη μέρα πρωί πρωί πήρε κι εμάς και τη μάνα μου και είπε "εντάξει..μπορούσαν να περιμένουν κανένα χρόνο ακόμα"..Επίσης είπε "εγώ δε θέλω να με φωνάζει γιαγιά"..Σημειωτέον είναι 70 και η μαμά μου 50...Και 3ον είπε "Το σκεφτόμουν όλο το βράδυ και δεν κοιμήθηκα..Εγώ δεν μπορώ να ξυπνάω πρωί και με τα κλάματα κτλ" και της είπα "Μην ανησυχείτε..Δε θα σας το φέρνει κανείς..Κι αν είναι να το βλέπετε, θα σας το φέρνουμε απόγευμα και κοιμισμένο..Και επίσης της είπα αν δε θέλει δε θα τη φωνάζει και καθόλου.." Μα έλεος ρε κορίτσια..Έλεος όμως...Τεσπά..Μετά είχα ένα μάτι..ημικρανία με έπιασε..Με ξεμάτιαζε η θεία μου 2 ώρες..Αυτά από το μεσημέρι..

Το βράδυ τώρα..Μετά τον αγώνα της Εθνικής, κόψαμε τούρτα και βάλαμε το ίδιο σκηνικό στην τηλεόραση..Και μόλις το καταλάβανε οι φίλοι έγινε χαμός..Φωνές, κραυγές, γέλια..Πολύ ωραία ήταν..Να τα ποτά, να τα σφηνάκια..Χαμός..Μετά κλασσικά όλοι λέγανε πως το είχαν καταλάβει..χαχαχα...

Φυσικά όλα τα δώρα που ήταν ρούχα και ήταν XS και S, πάνε για αλλαγή..χαχαχα

Τουλάχιστον το είπαμε στους περισσότερους και ηρεμήσαμε..Όλα καλά και με τη δουλειά και τώρα το μόνο που λέω είναι να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους..

Συγχαρητηρια λοιπον που ολα πηγαν καλα (εκτος απο το σχολιο της πεθερας)....ειναι γενικα ετσι οταν βλεπει παιδακια ή δεν θελει ο γιος της θα γινει πατερας?????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...